LORA DICARLO SWAY – G-SPOT VIBRATOR REVIEW

Naam: Lora diCarlo Sway
Producent: Lora diCarlo
Prijs: € 164,95
Formaat: divers
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via magneet-USB
Materiaal: siliconen, bodysafe
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘Deze krachtige unisex toy heeft 3 vibratiepatronen en 7 vibratiepatronen die afzonderlijk van elkaar bediend kunnen worden. De Sway kun je gebruiken voor G-spot, P-spot, clitoris en perineum stimulatie.’
Is dat ook zo: SWAYYYY! Lora diCarlo is here to stay!!!
Cijfer: 9.5

Dit is een afbeelding van lora di carlo sway vibrator test

Het merk Lora diCarlo was er vorig jaar ‘ineens’ en HOE! Ze kwamen met 5 zeer bijzondere sextoys op de markt die met veel liefde en zorg ontworpen zijn! Dit jaar kwamen er nog eens 3 nieuwe toys bij aan hun assortiment. En van die 3 kreeg ik de Lora diCarlo Sway opgestuurd door Easytoys.nl om uit te testen! Het was een feestje! Hieronder lees je m’n review.

De eerste collectie van Lora diCarlo

Wat ik me nu pas realiseer; in de eerste collectie van Lora diCarlo zat geen enkele vibrator! Het waren allemaal toys die op een heel andere manier stimuleren dan door middel van trilling.

De Osé, het topstuk in de collectie stimuleert met een bewegend balletje tegen je G-spot en luchtdruk stimulatie voor je clitoris (LORA DICARLO OSÉ – SEXTOY REVIEW). De Onda stimuleert ook met zo’n bewegend balletje tegen je G-spot (LORA DICARLO ONDA – SEXTOY REVIEW)! De Filare is een toy met 2 ronddraaiende balletjes die rond je clitoris draaien (LORA DICARLO FILARE – SEXTOY REVIEW)! En de Carezza is een sextoy met een soort ‘vinger’ die tegen je klit duwt (LORA DICARLO CAREZZA – SEXTOY REVIEW). En dan hebben we nog de Baci, een speeltje op luchtdruk in een rare, platte vorm, maar effectief, HOLY SHIT (LORA DI CARLO BACI – SEXTOY REVIEW).

Dit is een afbeelding van luna met lora dicarlo

De nieuwe collectie van Lora diCarlo bestaat uit 3 seksspeeltjes die je allemaal kunt opwarmen voor gebruik én die trillen. Klinkt niet heel bijzonder, maar wat hebben ze goed over de vorm van deze toys nagedacht en wat zijn de trillingen van de toy die ik mocht testen GODDAMN GOOD! Ik mocht de Sway testen, maar er is ook nog een Tilt (een G-spot en/of P-spot stimulator) en de Drift (een G-spot vibrator). De Sway is eigenlijk een combinatie van zowel de Drift als de Tilt, want aan 2 kanten te gebruiken. Multitools; ik hou ervan!

De verpakking van de Lora diCarlo Sway

De sekstoys van de merk komen allemaal in een beeldschone verpakking! Echt een feestje om uit te pakken. In de doos vind je de Sway zelf, een handleiding, een heel mooi bewaarzakje en een USB-magneet-oplaadsnoertje.

Dit is een afbeelding van verpakking lora di carlo sway

Eerste indruk van de Sway

Wow. Echt WOW! De toy is keihard en je kan ‘m op geen enkele manier buigen. Je kan de Sway aan 2 kanten gebruiken en allebei de kanten zijn qua vormgeving best uniek te noemen. De ene kant heeft een bolling met ribbel en met daarbovenop nog een kleiner bolletje.

Dit is een afbeelding van lora dicarlo sway vibrator

De andere kan ziet er redelijk normaal uit voor een G-spot massager, maar als ik de afbeeldingen uit de handleiding moet geloven (en de positionering van de knopjes) buigt de toy naar beneden als je ‘m inbrengt. De toy krult dus niet, zoals de meest G-spot-toys omhoog, maar juist naar beneden.

Niet iedereen zal van de hardheid van een toy als de Sway houden, maar ik kan hier erg van genieten, zeker als het om G-spot toys gaat. Ook de S-vorm maakt het makkelijk om ‘m in te brengen en zelf in-en-uit te bewegen zonder dat je in een ingewikkelde houding moet gaan liggen om de juiste plekjes te raken.

De Lora diCarlo Sway is overigens niet alleen een G-spot sekstoy, maar hij kan ook de P-spot, dus een prostaat verwennen. Aangezien ik die niet heb, kan ik hier dus niks over schrijven, maar dit is dus een toy die in principe leuk en lekker kan zijn voor alle genders!

Je kan de Lora diCarlo Sway verwarmen

Het is niet echt een feature die elke vibrator zou moeten hebben, maar als-ie er toch op zit, dan is het best een leuke functie. Ik merk vooral dat ik het prettig vind dat de toy kan verwarmen tot 40° als ik ‘m gebruik tegen m’n clitoris. Ik voel het van binnen ook wel, zeker bij het inbrengen eventjes, maar uiteindelijk voel je de warmte steeds minder, omdat het gevoel wordt overstelpt door de trillingen.

Het zijn vooral de uiteinden van de toy die verwarmen, dus echt het gedeelte dat tegen je G-spot aankomt (of dat je dus tegen je klit zet). Maar ik moet eerlijk toegeven dat ik deze hele functie alleen de eerste 2 keer heb gebruikt en daarna heb ik me alleen maar gefocust op klaarkomen met de kant met het bolletje!

Dit is een afbeelding van sextoy reviewer lora di carlo sway

De trillingen van de Sway

Laat ik met het belangrijkste beginnen, want… HOLY SHIT! Wat een heerlijke, diepe, harde trillingen komen er uit deze toy! Dat de trillingen zo goed zijn komt doordat de toy van binnenuit een metalen frame bestaat met daaromheen een siliconen laag. Dat metaal, dat geeft de trillingen door de hele toy goed door en ze worden misschien ietsje gedempt door het siliconen, maar daar merk je niks van. De Lora diCarlo Sway heeft 2 motoren (in elke kop eentje) en die kunnen allebei vibreren in 7 steady standjes en 3 patronen. Oh! En… de Sway is ook heel erg stil trouwens! Vind ik ook altijd een pluspunt.

Dit is een afbeelding van lora di carlo sway g spot p spot vibrator

De knopjes van de Lora diCarlo Sway

Het enige minpuntje aan deze toy zijn de knopjes. Ze zijn op zich allemaal prima te vinden en te voelen, alleen bedien je de verschillende motortje met maar 1 knopje. Er zitten 4 knopjes op de toy; een aan-uitknop, een knopje om de warmte te regelen en dus 1 knopje per kant/motor. En met die ene knop moet je dus door het hele arsenaal aan vibratiepatronen scrollen voordat je weer een standje ‘terug’ kan voelen. Dit is, zeker als je houdt van ‘edgen’ en rustig opbouwen, altijd vervelend.

Op het moment dat ik bijna klaarkom wil ik met de toy een tandje zachter kunnen en niet eerst 4 tandjes harder moeten om bij dat standje uit te komen (en dan moet je de toy vaak van je clitoris halen of uit je vagina, want soms is een orgasme dan niet meer uit te stellen).

Dit is een afbeelding van kop van de lora di carlo sway

De kant met het extra bolletje

Dit is BY FAR mijn favoriete kant! In het begin was het even wennen aan dat extra bolletje, want die voel je dus heel goed zitten als je ‘m op en neer beweegt. Je voelt dus een ribbel én een bolletje tegen je G-spot drukken en zorgde bij mij iedere keer voor een heel goed, intens orgasme! M’n G-spot wordt op deze manier dus 3 keer gestimuleerd (door een bolletje, een ribbel én die goede trillingen) en dat is dus driedubbel genieten. Ik kreeg zelfs een keer een squirt-orgasme (in m’n eentje, applaus, medaille) (wel na eerder 4 ‘gewone’ orgasmes te hebben gehad) (ik heb de Sway zeer goed getest)!!! Dat dit bij mij lukt wil dus nooit zeggen dat dit ook voor een ander geldt, maar de vorm in combinatie met de hardheid van deze toy is behoorlijk geniaal (en voor mij ook altijd clitorale stimulatie in de vorm van vingers of een luchtdruk toy of m’n Europe Magic Wand (hij ligt momenteel weer standaard ingeplugd in bed).

Voor mij zou een dildo in de vorm van de Sway ook al helemaal perfect zijn, dus de trillingen zijn een dikke vette bonus en zeer, zeer goed klaarkom-materiaal.

Dit is een afbeelding van g spot vibrator uniek bijzonder

Wel grappig is dat je ook alleen nog maar bij dat ene knopje kan om door de trillingen te scrollen, omdat de andere 3 knopjes binnenin m’n vagina zijn verdwenen. En dit is natuurlijk geen enkel probleem, want de knopjes zijn meegegoten met het siliconen, dus alles is volledig schoon te maken met wat warm water en milde zeep (en eventueel een toy cleaner) (en een borsteltje).

De kant met het ‘voetje’

Ook al staat er in de handleiding dat je het voetje ‘naar beneden moet laten wijzen’, dus richting je billen, toch vond ik dit helemaal niet prettig. Het voelde heel ongemakkelijk en ik vraag me af of dit de bedoeling is. En het maakt ook geen bal uit wat de bedoeling is, want uiteindelijk gebruik je een sekstoy op de manier die je zelf het prettigst vindt. En ik vond het wel lekker met het voetje ‘omhoog’ (en met de knopjes dus aan de onderkant), maar ik kies gewoon veel en veel liever voor de andere kant intern, dus ik heb het voetje ook maar 1 keer gebruikt om ‘m snel weer om te draaien!

Dit is een afbeelding van g spot vibrator lora di carlo

Extern, dus tegen m’n clitoris en tussen m’n schaamlippen vond ik het voetje trouwens wel weer prettiger dan de kant met het extra bolletje.

Conclusie

Wat een fantastische sextoy is dit! Het is een heel divers speeltje met een vorm waar je enorm veel kanten mee op kunt en waar je heel goed mee kunt experimenteren. Ik ben dus echt topfan van die kant met het bolletje, omdat m’n G-spot hierdoor op 3 manieren wordt gestimuleerd (als je ‘m ook beweegt dan met je handen dus hè); met een ribbel, met een bolletje en dus met die diepe trillingen! Ik vind het een soort G-spot squirt-stick!

DE LORA DICARLO SWAY IS HIER TE KOOP (€ 164,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Anne schreef:

    Deze komt op de verlanglijst. Jammer dat hij zo duur is :(

  2. jesse schreef:

    wauw, dit is echt niet leuk meer…..die prijzen gaat toch nergens meer over!

  3. Sanna schreef:

    Oeh, dat klinkt goed maar, nu heb ik keuzestress! De Lovense osci 2.0 of de Lora diCarlo Sway … welke zou jij kiezen / aanraden?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.