LIEVE LUNA, IK ZOEK EEN ZUIGEND SPEELTJE

Lieve Luna,

Allereerst dank je wel voor je site! Hele nuttige en leuk beschreven informatie. Heb je gehoord over of heb je ervaring met de Buzz Bunny Vibrating Clit pomp?
buzzbunny
Ik ben op zoek naar een apparaat(je) dat mijn clitoris zuigt. Niet zoals je beschreef bij de vacuümpomp om mijn lippen groter te maken, maar alleen voor de lekker. Ik denk (de praktijk zal het moeten uitwijzen) dat ik het fijn zou vinden als tijdens het zuigen ook getrild wordt. Je schreef over de Sasi dat het voelt of je gebeft wordt, maar ik wil – veeleisend typje – dan ook nog gezogen worden. Heb je een tip?

Groetjes, K.

Hi K.,

Je bent helemaal geen veeleisend type hoor, ik denk dat je niet de enige vrouw bent die op zoek is naar een seksspeeltje wat het hele befgebeuren zo natuurgetrouw nabootst! Het probleem is alleen; zo’n seksspeeltje bestaat (nog) niet en alle speeltjes die beweren te ‘kunnen likken als Lassie’ vallen in de praktijk behoorlijk tegen.

Zo is er de Sqweel (#365SEKSTOYS, #3) die met 10 tongetjes flap-flap-flap tussen je schaamlippen draait. Best geinig, maar met een befgevoel heeft de Sqweel echter weinig te maken. Ik heb wel ooit een klitzuigertje getest (#365SEXTOYS, #58), maar ook dat was geen succes. Zo’n klitzuigertje is eigenlijk te vergelijken met zo’n vacuümpomp voor je hele vagina (alleen zuigt-ie dus in dit geval alleen je clitoris vacuüm). Maar ik vind het persoonlijk geen lekker gevoel. Het past ook helemaal niet goed tussen je schaamlippen.

Het enige speeltje wat ik getest heb en wat een klein beetje in de richting kwam van beffen was inderdaad de Sasi (#365SEXTOYS, #43), maar die kan dus niet zuigen en, al voelt-ie heel lekker, het is een nogal soft speeltje, dus hij kan niet hard trillen, maar alles is heel lief en subtiel en als je van een stevige befpartij houdt, dus met zuigen en de whole shebang, dan is de Sasi totaal niet wat je zoekt.befspeeltjes

De Buzz Bunny waar jij aan refereert heb ik niet getest, maar het lijkt mij een speeltje wat ‘gewoon’ vacuüm zuigt (en dat is totaal niet te vergelijken met het zuigen van een mond). Ik verwacht dat de trillingen ook niet echt om over naar huis te schrijven zijn; de meeste trillingen zullen worden geabsorbeerd door al het zachte plastic van de Buzz Bunny. Mijn advies; koop die Buzz Bunny niet! Koop sowieso nooit seksspeeltjes met een geile slettebak op de verpakking; 80% van die speeltjes vallen in de categorie ‘yukiyuki‘!

Wat jij wel zoekt bestaat dus (nog) niet. Ik heb er in ieder geval nog nooit van gehoord. Helaas. Mocht er ooit een speeltje uitkomen wat in staat is om een tong (en mond!) na te bootsen, dan lees je dat uiteraard meteen hier!

Update: Er is inmiddels een soort van goed en zuigend speeltje op de markt! De Womanizer! Het enige probleem met dit speeltje is dat hij schrikbarend duur is, maar ik ben FAN! Groot fan! De Womanizer kost € 159,- (en je koop ’t ‘m: HIER). Mijn review van de Womanizer: SEX TOY REVIEW #190: WOMANIZER.

 

lieveluna

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.