LIEVE LUNA, WAT IS EEN GOEDE VIBRATOR?

Lieve Luna,

Googelend op internet kwam ik op je site terecht en ik hoop dat je mij een aantal tips kunt geven over DE vibrator, want door de bomen zie ik het bos niet meer. Ik heb nog niet eerder een vibrator gehad dus kan niet helemaal een goede inschatting maken wat het fijnste zal voelen. Misschien heb je wel eerder tips gegeven maar ik kan dit niet zo snel vinden op je site.

Zelf ga ik ervan uit dat ik een Tarzan-model het lekkerst ga vinden, maar door alle modellen die er tegenwoordig te koop zijn weet ik echt niet meer wat te kiezen. Het mag van mij ook best iets kosten als ik zeker weet dat ik er iets aan heb. Heb ook in een seksshop gekeken maar werd hier niet veel wijzer van. Kun jij mij een aantal tips geven? Wil echt zo graag eentje kopen (kan haast niet meer wachten).

Alvast ontzettend bedankt! Groeten, K.

Hoi K.

Dankjewel voor je mailtje! Heel toevallig, of eigenlijk helemaal niet zo toevallig, heb ik net een tekst geschreven met de titel ‘DE AANSCHAF VAN JE EERSTE VIBRATOR‘. Ik vergeet soms, omdat ik bijna dagelijks tussen de seksspeeltjes zit, dat er heel veel vrouwen en meisjes zijn die nog nooit een seksspeeltje hebben gebruikt en dat voor hen alles nog nieuw en spannend is. Ik heb m’n best gedaan om je wat tips te geven en ik hoop dat je wat kunt met m’n advies. Aarzal vooral niet om me nog een keertje te mailen als je nog meer vragen hebt!lieveluna

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Pamela is interested in you! More info: https://cutt.us/K6Qc6?h=7a094b792942ef57b623be132b79db24- schreef:

    bio7zk

  1. 13 januari 2022

    2critically

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.