LORA DICARLO ONDA – VIBRATOR REVIEW #640

Naam: Lora DiCarlo Onda
Producent: Lora DiCarlo
Prijs: € 197,-
Formaat: 10,5 centimeter x 5 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen, bodysafe, waterproof
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘De Onda is een paradepaardje onder de G-Spot vibrators en garandeert een optimale stimulatie met behulp van een unieke functie.’
Is dat ook zo: Verlengde, blended orgasme, here I come!!
Cijfer: De orgasmes die ik ermee krijg zijn een dikke 10!

Dit is een afbeelding van lora di carlo onda review

Ik ben écht ontzettend blij, gelukkig, verwend, #blessed met het feit dat ik alle 5 de speeltjes van het nieuwe merk Lora diCarlo heb gekregen! Het zijn met veel liefde en zorg gemaakte sextoys en dat straalt er ook echt aan alle kanten vanaf. Ik kreeg de Onda, een toy voor een optimale stimulatie van je G-spot’ van Lora diCarlo zelf. Hieronder lees je mijn review!

Het assortiment van Lora diCarlo bestaat uit 5 prachtige toys, die allemaal echt allemaal behoorlijk uniek te noemen zijn. Niet alleen qua looks, maar ook qua feel! Ik testte al eerder de Lora diCarlo Carezza, een ‘tappende’ clitorisstimulator die z’n werk écht heel goed deed, maar helaas nogal wat herrie maakte (LORA DICARLO CAREZZA – VIBRATOR REVIEW #639)!

Dit is een afbeelding van lora di carlo toys 5 toys ose onda baci filare carezza
Ik ben écht een lucky bastard, want ik heb alle 5 de toys kunnen regelen. Het begon voor Lora DiCarlo allemaal met de Osé 1, maar inmiddels is de Osé 2 te koop. Dit is een behoorlijk imposant apparaat dat zowel je G-spot als je clitoris stimuleert (dat hangende witte ding op rechts). De Baci is dat kleine roze speeltje en dat is een luchtdruk-stimulator. De Onda is die groene staaf (met een balletje dat je G-spot stimuleert) en in theorie zouden de Baci en de Onda samen de Osé vormen, maar dat is niet helemaal waar. De Filare is donkerblauw (en heeft 3 ronddraaiende balletjes) en de Carezza is dat lichtgrijze speeltje en die ‘tapt’ dus tegen je clit!

De prijs van de Lora diCarlo toys

De sextoys van Lora diCarlo zijn allemaal niet goedkoop. En ook deze Onda kost € 197,-. Dat is een hoop geld en ik snap heel goed dat je dat er niet voor over hebt, omdat het best een ongebruikelijke manier van stimuleren is, waar je echt de tijd voor moet nemen.

Toch wil ik wel even vermelden dat bedrijven zoals Lora diCarlo, Womanizer, We-Vibe en Fun Factory vooroplopen als het gaat over innovatieve, geile, goede en bijzondere sextoys. Het is niet makkelijk én niet goedkoop om toffe sextoys te ontwikkelen. En sja, als je de eerste bent, dan zul je een hoop Research&Development-kosten eruit moeten halen. TERECHT! Die kosten maken copycats niet, zodat zij hun producten (een jaar later) een stuk goedkoper aan kunnen bieden. Het is wat het is.

De verpakking van de Lora diCarlo Onda

De verpakkingen van alle Lora di Carlo-toys zijn een cadeautje! Het ziet er allemaal zo ontzettend verzorgd uit.

Dit is een afbeelding van de verpakking van de lora dicarlo onda

Ik ben met name fan van het meegeleverde bewaarzakje. De meeste toys komen zonder bewaarzakje en áls er dan al een bewaarzakje bij zit dan is het meestal een saai en goedkoop zwart of wit satijnen ding. De bewaarzakjes van Lora diCarlo zijn geel en bedrukt met hun logo.

Dit is een afbeelding van bewaarzakje van de lora dicarlo
Ik had het bewaarzakje misschien even kunnen strijken voordat ik ‘m op de foto zette, maar ja, ik strijk eigenlijk nooit iets.

Laad altijd je seksspeeltje eerst volledig op!

Even een reminder: als je een nieuwe sextoy krijgt, laad ‘m dan altijd eerst een keer volledig op! Dus niet denken; ja, maar ik wil ‘m NUNUNU gebruiken; je hebt veel langer plezier van je toy als je ‘m eerst een paar uurtjes aan de lader legt! Echt! De toys van Lora diCarlo laadt je op met het bijgeleverde USB-magneet-snoertje (dit magneetje is niet heel sterk, dus even opletten dat hij goed vastzit).

Dit is een afbeelding van magneet oplaad systeem usb onda

Toffe feature aan de toys van dit merk; rondom het aan-uit-knopje zit een LED-cirkeltje. Als de toy volledig is opgeladen dan is dat cirkeltje helemaal vol. Als de toy oplaadt dan draait het LED-cirkeltje. Is-ie 25% opgeladen dan zie je een kwart, bij 50% de helft, bij 75% zie je driekwart. Is de toy bijna leeg, dan knippertje de LED-verlichting zachtjes. Mooi systeem.

Dit is een afbeelding van lampje van de lora dicarlo

Eerste indruk van de Onda

WOW! M’n eerste indruk van trouwens alle toys van Lora diCarlo is: WOW. De Onda ziet eruit als een ‘gewone’ staafvibrator, maar met een voetje, zodat hij rechtop blijft staan. Hij heeft een beschermingskapje om over de staaf te doen. Ik vraag me af waarom hiervoor gekozen is, want het is een solide sextoy, er is niet iets wat echt beschermd moet worden. Maar; het beschermingskapje voegt wel toe aan het WOW-effect; ik heb met een chique toy te maken! De gekozen kleur, legergroen, vind ik gedurfd en mooi!

Dit is een afbeelding van lora di carlo onda review by luna
Ik vind de gekozen kleur groen zo tof!

Wat kan de Onda allemaal?

De Onda is dus ‘a robotic massager for G-spot orgasms’! En ze zeggen er zelf nog bij: ‘Onda uses micro-robotics to mimic the sensations of fingers stroking over the G-spot, with the added boost of rumbling sensations any time you want.’ In mijn review van de Carezza heb ik al geschreven wat ik ervan vind om de technieken die Lora diCarlo gebruikt ‘micro-robotics’ te noemen. Hoe ik het zie; volgens mij is de Onda gewoon een heel erg geavanceerd machientje dat uiteindelijk ‘gewoon’ een balletje op en neer laat gaan in je vagina en ook nog eens kan trillen.

Ik zet hier even heel lui een filmpje tussen van Lora diCarlo zelf, zodat je een indruk hebt van wat deze toy doet qua balletje. Het maakt overigens wel een wat mechanisch geluid allemaal, maar lang niet zo erg als de Lora diCarlo Carezza (die ik eerder reviewde).

Je kan de bovenkant van de staaf van de Onda wat indrukken en dan voel je dat er een soort sleuf in de top zit (onder het siliconen dus). In die sleuf bevindt zich een balletje dat op en neer kan bewegen in diverse snelheden (10 snelheden) en lengtes (dus een kort stukje van de sleuf (4 opties, focus op begin, midden of eind of gehele sleuf). Het siliconen dat over de sleuf zit heeft ribbels, dus uiteindelijk gaan ook die ribbels over je G-spot. De Onda kan ook (afzonderlijk of tegelijkertijd) vibreren in 10 intensiteiten (geen patronen).

Dit is een afbeelding van lora di carlo onda luxe sextoy vibrator
De Onda met z’n beschermkapje!

Ontdek wat jouw G-spot prettig vindt

Toen ik de Onda voor het eerst gebruikte had ik zoiets van; JESUS wat saai. Ik wil een toy die meteen BAM doet wat ik wil en wat ik lekker vind. Maar met de Onda moet je dus eerst ontdekken welke van de 4 verschillende manieren van stimuleren met het balletje je G-spot het liefste heeft. Je kan het balletje dus lange halen laten maken (door de gehele sleuf) of korte aan het einde, midden of begin van de sleuf. Hoewel ik dit ‘stom’ vond in het begin, is het eigenlijk geniaal bedacht; de G-spot zal bij iedereen op een net iets ander plekje zitten en met deze feature zullen meerdere lichamen het prettig vinden. De lengte van de ‘strokes’ kies je met het kleine ronde knopje.

Dit is een afbeelding van knopjes van de lora dicarlo onda sextoy

Ook handig om te weten, maar als je deze toy gebruikt, dan kom je daar vanzelf achter; je kunt ook variëren hoe diep je de toy in je vagina brengt. Ik vond het het lekkerst om ‘m niet helemaal naar binnen te duwen, maar net een stukje terug. Op die manier raakte het balletje m’n G-spot het lekkerst.

De Lora diCarlo is een toy om rustig van te genieten

Ooooh, ik haat het echt dat ik dit opschrijf, maar het is gewoon echt waar; de Onda is een sextoy om rustig van en mee te genieten. Het is geen toy om even snel mee klaar te komen. Ik ben gewend om sextoys die ik vaginaal gebruik (dildo’s, maar ook vibrators) op-en-neer te bewegen in m’n vagina, zodat ik sneller klaarkom. Dat is dus niet de bedoeling met deze toy!!! Als je de Onda uit je vagina haalt terwijl het balletje nog op-en-neer gaat, dan is dat een pijnlijke aangelegenheid (trust me; ik deed het en mijn vagina was not amused).

Dus een tip! Je brengt de toy in, je zoekt naar de voor jou optimale manier van ‘stroken’ en dan ga je rustig achteroverliggen om te ontdekken wat langdurige G-spot ‘strokes’ met je lichaam doen. Hier heb je misschien helemaal geen zin in, of misschien wel nooit zin in, maar dan is de Onda niks voor jou. Ik raakte door deze manier van stimuleren in ieder geval in een soort ‘roes’.

Maar kreeg ik een G-spot orgasme van de Onda?

Van G-spot stimulatie alleen kan ik moeilijk klaarkomen, al kan ik er wel heel lang tegenaan hangen (ook lekker). Vaak is dan maar een klein beetje stimulatie op m’n clitoris voldoende om wél heel intens te komen en dat noem je dan een ‘blended orgasme’, want zo wordt een orgasme genoemd die je krijgt als je je clitoris en je G-spot tegelijkertijd stimuleert. Maar eigenlijk slaat die ook weer nergens op, want je G-spot is eigenlijk het uiteinde (of onderdeel) van je clitoris, dus een orgasme dat je krijgt als je gewoon alle lekkere plekjes tegelijkertijd op de goede manier stimuleert zou ik eerder een Very Extra Special Orgasm noemen (VESO)! Maar om het overzichtelijk te houden, houd ik het toch maar ‘blended orgasme’.

Blended orgasme met de Lora diCarlo Onda

Ik hou dus heel erg van ‘blended orgasmes’! Een clitoraal orgasme met ‘iets’ in me is altijd 10 keer beter dan ‘niks’ in me. Van het ‘stroken’ van de Onda alleen krijg ik dus geen orgasme. Als ik de trillingen erbij aanzet, dan wordt het allemaal wel nóg lekkerder, maar puur en alleen met de Onda wordt het ‘niks’ (nou ja, noem het maar niks, want een tijdje in een heerlijke, lome roes hangen is heus wel zalig). Het wordt pas écht wat als ik m’n vingers of m’n Womanizer Pro40 erbij pak. Maarrrrrrrr! Die moet ik er ook weer niet te snel bij pakken, want dan wordt het alsnog een (lekker) vluggertje, waar niks mis mee is, maar ik ga voor iets anders! Ik ga voor een ‘blended extended orgasme’; de BEO!

Dit is een afbeelding van blended orgasm met de onda

Blended Extended Orgasme met de Onda

Normaal gesproken wil ik een toy meteen uit m’n vagina als ik ben klaargekomen (of soms al tijdens mij orgasme), maar dat is bij de Onda niet het geval. Bij de meeste toys vind ik de stimulatie tijdens of na m’n orgasme al heel snel ineens te heftig worden, maar dat is bij de Onda niet het geval, omdat het een heel anders soort stimulatie is. Het is veel subtieler voor mij en daardoor ook veel beter te hebben en houden tegen m’n G-spot, ook tijdens en na m’n orgasme, waardoor dat orgasme dus op de een of andere manier verlengd wordt.

Bij mijn eerste blended orgasme met de Onda dacht ik nog dat het een toevalstreffer was, want; nieuwe toy, altijd spannend en lekker. Maar al mijn keren daarna (ook tijdens mijn ‘epische, lawaaierige orgasme in combinatie met de Carezza) ervaarde ik een blended orgasme dat ook nog eens een stuk langer aanhield dan ‘normaal’. Ik zeg: SCORE!

Het balletje dat in een constant ritme over m’n G-spot gaat is blijkbaar precies subtiel genoeg om extra lang van te kunnen blijven genieten. Ik kan niet garanderen dat dit voor ieder lichaam zo is, maar ik weet wel dat ik hier persoonlijk enorm blij mee ben!

Dit is een afbeelding van lora dicarlo onda sextoy review pleasure

Kan je de Onda met andere toys vergelijken?

Ik heb de Onda vergeleken met de Stronic Surf en de Stronic G; 2 toys die ook bedoeld zijn om je G-spot te stimuleren en dit ook doen middels een bal (maar deze bal zit binnenin de toy, dus die voel je eigenlijk niet). Het zijn alle 3 waanzinnig toffe, geile toys en ze voelen allemaal hemels tegen mijn G-spot. De Stronics doen dit wel een stuk intenser en effectiever (als in; ik kom hiermee sneller tot een orgasme) (ook hier in combinatie met wat clitorale stimulatie). De Onda is een stuk subtieler en liever (al zijn trouwens de vibraties ook echt wel goed en de Stronics hebben geen vibratie).

Overigens zouden de Fun Factory Stronic Surf of de Fun Factory Stronic G ook kunnen zorgen voor een ‘extended blended orgasme’, maar die hebben (bij mij) eerder de neiging om er tijdens een orgasme ‘uit te floepen’ (maar dan kun je ‘m met je hand natuurlijk op z’n plek houden, maar dan ben ik alweer uit m’n flow). De Onda blijft (ondanks het samentrekken van mijn spieren tijdens een orgasme) op z’n plek zitten.

De Lovense Osci is ook een bijzondere toy die je G-spot stimuleert, maar ook die doet dat weer helemaal anders. Ook heel prettig trouwens, maar eigenlijk niet echt te vergelijken met de Onda. De manier van stimuleren van de Onda vnoemen ze zelf ‘een vinger die over je G-spot gaat’ en sja, hmmm… nou ja, misschien! Een hele harde, ronde vinger dan.

Dit is een afbeelding van osci onda en stronic g vergelijking

De Onda en een slaaporgasme

Je zou denken dat je, als je al 20 jaar sextoys test, je toch wel vaker over sextoys zou dromen. Of misschien droom ik elke dag wel over vibrators, maar onthoud ik ze nooit, maar dan nog is het statistisch haast onmogelijk dat ik nog nooit een droom over een sextoy heb onthouden! Ik bedoel; waar je hart vol van is, daar zouden je dromen van moeten overstromen, toch?

De Onda gaat de boeken in als de eerste toy waarover ik droomde en waarvan ik de droom ook onthield. Ik sliep en dacht; straks nog een keertje lekker chill die Onda testen als ik wakker word. In mijn droom werd ik loom wakker, pakte de Onda van m’n nachtkastje en begon met testen. Ik dacht nog; goh, uiteindelijk went het toch wel, de manier van hoe je die knopjes moet bedienen eigenlijk. En toen… toen kreeg ik een orgasme in mijn droom, maar óók in het echt (dit heet dus een slaaporgasme). En slaaporgasmes heb ik overigens wél vaker, maar dan droom ik over gangbangs met een basketbal-elftal, nooit over een sextoy! Hoe tof!

Conclusie

Ik vond het écht ontzettend leuk om deze toy te ontdekken. Net als met de Carezza heb ik weer iets nieuws over m’n lichaam geleerd (ja, dat kan dus blijkbaar nog).  Als ik zin heb in een extra lange, relaxte, genietsessie in m’n eentje, dan pak ik 100% zeker deze Onda erbij. Het is een sextoy die heel erg goed in de huidige trend van #selflove #selfcare #relax #thejourneyisthedestination past, al ben ik vaak toch eerder van het ‘ja, effe lekker snel klaarkomen, bedankt’. Wil jij een toy waar je lekker mee kan raggen en waarmee je snel een orgasme kunt bereiken? Dan kun je de Onda beter overslaan. Maar ben je bereid om de Onda (en je lijf) echt goed en relaxt te leren kennen, dan kan ik ‘m zeker aanraden.

DE LORA DICARLO ONDA IS HIER TE KOOP (€ 197,-) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Anne schreef:

  Bij deze gaat het eerder om ‘wrijven’ en bij de Lovense Osci eerder om ‘tikken dus’? Klinkt allebei goed.
  Intussen is er een Lovense Osci2 uit met een ‘verbeterde vorm’ en een nieuwere motor, benieuwd welke score die zou krijgen.

  • Luna schreef:

   Ja, dit is écht wrijven… best hard en intens wrijven van een balletje… Osci is meer tikken/drummen… als ik de Osci 2 op de kop weet te tikken, dan lees je het hier! :-)

 2. Linda schreef:

  Ik werd all lichtelijk geil van het korte filmpje dat je liet zien….

  • Luna schreef:

   Haha! Echt? Ja, ik was zelf ook meteen onder de indruk toen ik ‘m voor het eerst zag bewegen… het is echt een toy waar je aan moet wennen, maar; zeer goed in elkaar gezet en er is zeer goed over nagedacht!

 3. DP schreef:

  Deze review pas helemaal bij de Onda, uitgebreid, mooi en rustig verwoord. Echt fijn om te lezen met veel bruikbare vergelijkingen, iets wat zo’n innovatieve (dure) toy verdient.
  Zou het kapje een anti-stof kapje kunnen zijn, mocht je hem op je nachtkastje willen zetten?

  • Luna schreef:

   Dankjewel! Ik ben er druk mee geweest inderdaad en ook de makers zijn écht heel druk geweest met het produceren van hun toys… die verdienen gewoon aandacht daarvoor! En ik heb eigenlijk geen idee of ze het als antistofkapje bedoelen… 1 andere toys heeft ook een kapje, maar dat is om het luchtdrukmembraan te beschermen, dus logischer… de andere 3 hebben dat niet (waarvan eentje ook zo’n luchtdrukmembraan heeft), dus het lijkt random! :-)

 4. Sandra schreef:

  Ja; lekker dan!! Ik heb net bedacht dat deze lijn toys het niet voor mij gaat zijn (gebaseerd op de filmpjes en het uiterlijk op
  Insta) en na deze review ben ik om. Dit wil ik voelen! Ik wil mijn Gspot herontdekken of zo iets. Ik vind de stronic al het einde, dit wil ik.
  Sinterklaas, kerstman, breng me dit, please.
  Ps: een slaaporgasme is inderdaad de bom. Ik droom van mannen in uniform (zo cliché).

  • Luna van den Heuvel schreef:

   Hahaha, ja, ze zijn heel duur, maar het is (voor mij) een heel andere manier van stimuleren en vooral proberen! En RELAX en ONTSPAN!!! Het balletje is best hard en intens, maar als je ‘m dus eenmaal op de goede plek hebt zitten dan is het superfijn!
   En ja, ik droom (ook heel cliché) over gangbangs of in ieder geval seks met meerdere mannen (al dan niet in basketbaltenue)…

 5. Alx schreef:

  Ok, toch even vragen. Deze is voor de gspot, maar ik bedacht dat dit balletje mischien ook lekker op de clit zou kunnen zijn? Zoals een soort van Ora, maar dan zonder rondjes draaien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.