HET NACHTKASTJE VAN… DUCHESS

Naam: Sarah
Leeftijd: 23
Relatie: ja
Beroep: student
Aantal toys: te veel om op te noemen

nachtkastjeanouk

Kun je misschien wat over jezelf vertellen?
Ik ben 23, studeer nog volop en heb altijd een brede interesse in seks gehad. Experimenteren, uitproberen, erover praten, het leek me allemaal leuk. Ik liep er alleen constant tegenaan dat degene met wie ik was het allemaal maar vreemd en eng vond. Ze begrepen niet wat ik nou wilde, ik had een grote mond, maar wilde wel de leiding uit handen geven. Het duurde ook wel even voordat ik me realiseerde dat ik misschien wel iets heel raars wilde.

Ik dacht dat het misschien ook niet helemaal goed was, om als vrijgevochten, zelfstandige, hoogopgeleide vrouw… dat soms allemaal op te geven en je laten leiden. Iemand anders de beslissingen laten nemen. Tot (lang leve het internet!!) ik op een blog stuitte van een onderdanige vrouw en haar Meester (helaas is die blog inmiddels offline) en ik herkende zoveel. Okay, ik was toch niet gek, gelukkig maar!

En toen?
Ik stuitte op een chatroom, met gelijkgestemden, althans dat zeiden ze. God, oh God, de dingen die je daar hoort en ziet, je zou er een avond vol anekdotes over kunnen vullen. Ik had 3 dingen die ervoor zorgden dat ik overspoeld werd met opdringerige mannen: ik was een echte vrouw, ik was nog jong en ik was onervaren. Tegen zoveel verbaal haantjesgedrag kon ik buitengewoon slecht en ik was gelijk de stoere dame die ik normaal ben en toen was ik volgens het gros niet ‘echt’ onderdanig.

Toch had ik er veel goede en verhelderende gesprekken en zelfs een paar ontmoetingen met mannen die maximaal een jaartje of 10 ouder waren dan ik, gewoon om te kijken of er een klik was (ja het is net gewoon daten). En ondertussen had ik hele gezellige gesprekken met een man die een stuk ouder is dan ik, 19 jaar. Maar ach, we konden zo goed praten, over van alles, eten/koken, muziek en ja ook seks.

We lagen eigenlijk akelig dicht bij elkaar qua interesses, dus toch maar voor een kopje koffie afgesproken, gewoon om te kijken wie we echt waren. Want inmiddels hadden we niet alleen Skype, maar ook telefoonnummers uitgewisseld, elkaar toegevoegd op Facebook, Twitter en LinkedIn. En het moment dat ik de deur opendeed en hem zag… yup, verkocht. Qua persoonlijkheden en seksuele voorkeuren passen we perfect bij elkaar, hij leerde me niet alleen dat het niet gek was om dit soort verlangens te hebben.

Hij leerde me vooral er openlijk en zonder schaamte over te communiceren, zeggen wat ik lekker vind, aangeven waar ik nog nieuwsgierig naar ben. Heel ongedwongen en speels en leuk dus.

Ik heb een aantal stukken op je site gelezen en ik vind het allemaal supergeil opgeschreven. Echt! Het zijn een soort ‘notulen’ van de ontmoetingen met jouw Meester en die spreken mij erg aan (ik ben zelf ook wel van de kinky spelletjes), maar ik denk dat ook vrouwen (en mannen) die niet into kink zijn het ook erg spannend zullen vinden om te lezen.

Wanneer kocht je je eerste seksspeeltje?
Toen ik 18 was, bij de Etos gewoon. Het was toen vooral de nieuwsgierigheid. Op het nieuws was dat je tegenwoordig zelfs sekstoys bij de Etos kon kopen. Dus ik, hup naar de Etos en mijn eerste Razzle Dazzle gekocht. Een zwarte, die een beetje zijdeachtig aanvoelde, prima degelijk formaatje en diamantjes daar waar je hem harder en zachter kon zetten. Ik vond hem wel oké, maar niet mindblowing. Ik ontdekte op dat moment vooral dat ik hem eigenlijk lekkerder vond als ik de trilstand niet aandeed dan wel, want ik vond de trillingen meer afleiden dan aanvullen.

Afbeelding van de Razzle Dazzle vibrator

Hoe vaak gebruik je een seksspeeltje?
Ja, hier komt meteen de aard van het meisje naar boven. Ik mag niet helemaal zelf bepalen wanneer ik speel. Hem de controle geven over mijn orgasmes is een wezenlijk onderdeel van onze relatie. Wat dus vaak betekent, dat als ik wel iets mag gebruiken hij ook nog mag beslissen wat ik ga gebruiken ook. Wij gebruiken de sekspeeltjes dus vaak samen, hij vind het ontzettend leuk om me extra genot te geven of me dat net niet te geven met het speelgoed dat we voor handen hebben. Maar als het aan mij zou liggen zou ik bijna dagelijks een speeltje gebruiken, de eerlijke statistiek is zo’n 4 keer per week.

Koop je liever online of offline?
Tot anderhalf jaar geleden zou ik gezegd hebben online en dat doe ik ook nog steeds wel, maar dan wel nadat ik me er goed in verdiept heb. Zo kwam ik ook op jouw blog uit. (ik was gelijk jaloers, die dame doet iets wat ik ook zou willen!!), waar ik heel blij mee was, hoe meer informatie hoe beter. Online heeft wel het nadeel dat ik soms niet helemaal kan inschatten hoe groot of hoe zwaar iets is en dat is soms wel belangrijk voor een speeltje. Verder heb ik gemerkt dat in winkels juist lekker kan snuffelen, dingen naast elkaar kan leggen en er gelijk een tastbaar beeld bij hebt en de mensen vaak ook heel aardig en behulpzaam zijn.

Wat is je laatste aanschaf?
Mijn laatste aankopen zijn een flogger (een soort zweep), een oppompbare buttplug (met trilfunctie) en een metalen buttplug van Metal Wörx geweest.

Afbeelding van de flogger, seksspeeltje, zweep

En? Was het wat?
De flogger is een absolute aanrader, ik mocht hem uitzoeken en was er gelijk verliefd op. De oppompbare buttplug was een gevalletje offline kopen en alsnog een inschattingsfout maken omdat ik hem toch wel in de basisgrootte wat fors vind, maar inmiddels begin ik er langzaam wel vriendjes mee te worden en vind ik het wel lekkerder. De metalen buttplug van Metal Wörx (de Luv) is een topper, die is klein, makkelijk in te brengen, makkelijk schoon te maken en van een stoer materiaal met ook nog een lief steentje erin. Ik voel me buitengewoon sexy als ik hem mag dragen.

Ja, die buttplug heb ik ook! Die is inderdaad mooi en sexy en geil (en ik mag zelf bepalen wanneer ik ‘m draag)! Wat is jouw favoriete seksspeeltje?
De Fairy (link naar de Pixy Wand Vibrator, de opvolger van de Fairy), handsdown, de Fairy. Okay, en een dildo. Een doorzichtige waarvan ik het merk niet meer weet omdat hij al een tijdje meegaat. Eén van deze twee en dan het liefst nog een combinatie. Die kun je eigenlijk vaker náást mijn nachtkastje vinden, want dan kan ik er nog sneller bij.

De Fairy is inderdaad ook geweldig! En dat is ook een vibrator met ‘diepe’ trillingen. Jij hebt al meerdere speeltjes gebruikt, dus je begrijpt waar ik het over heb als ik zeg dat sommige speeltjes ‘buzzy’-vibraties hebben en sommige diepe vibraties?
Ja, toen ik jouw uitleg over diepe trillingen las begreep ik je direct. Na mijn eerste Razzle Dazzle aankoop heeft het enorm lang geduurd voor ik me weer eens aan iets trillends waagde. Ik vond de hoge trillingen eigenlijk een beetje irritant, alsof er meer gekieteld werd dan echt gestimuleerd en het duurde me soms te lang voor ik het gekriebel kon negeren en de trilling eruit kon halen. Toen ik een koffer met speelgoed mocht lenen van iemand (ja dat kon zomaar, hij kwam hem zelfs brengen en van een deel uitleggen hoe het werkte. Ik wilde namelijk graag zonder bijna 200 euro uit te geven weleens een VioletWand uittesten en hij had er een) zat daar een Fairy in. Net als jij had ik ze weleens op kink.com voorbij zien komen, maar ik zag er nog weinig in. Vanaf het moment dat ik hem voelde was ik verkocht, dit zijn niet de hoge kriebeltrillingen, deze waren harder en zwaarder en brachten me in no time naar mijn hoogtepunt. De Fairy (link naar de Pixy Wand Vibrator, de opvolger van de Fairy) ligt standaard aangesloten aan het net.

Afbeelding van de Fairy Wand Vibrator

Kan je nog wel klaarkomen zonder? Of is het makkelijker met?
Oh, ja hoor, met gemak. Nou ja, gemak, als ik in de stemming ben. Voordat ik deze relatie had vond ik klaarkomen of eigenlijk het mentaal loslaten om klaar te komen heel erg lastig. Maar doordat hij zo open is en me zoveel geleerd heeft over mijn eigen lichaam kan ik nu heerlijk klaarkomen. Ook zonder speelgoed dus.

Heb je ook wat miskopen? Welke? En waarom?
Ja, dat zijn 2 dingen uit de Durex Play-lijn. Allereerst de Durex play dream; een soort vibrator die niet voor inwendig gebruik is maar voor je klit. Hij is oplaadbaar en zit in een mooi zakje en heeft een mooi design, maar het deed absoluut niks voor me. De trillingen waren allemaal te oppervlakkig en ik raakte er eerder ontspannen dan opgewonden van. De ander is de heating glijmiddel uit de Durex Play-lijn. Het leek ons leuk voor een warm/koud spel, maar het deed niks en was nog plakkeriger ook dan mijn normale glijmiddelen, dus nee die wordt niet echt gebruikt en wordt ook niet meer opnieuw gekocht.

Oh, dat glijmiddel heb ik ooit gehad! Drama! Vooral in het borsthaar van de verkering was het een plakkerig feestje, bah. Meteen weggegooid! Heb jij nog speeltjes gehad die snel kapot gingen?
Ja, eentje maar eigenlijk. Dat was een lief, klein plugje met kleine, rubberen draadjes eraan alsof het een klein staartje was. Het leek me er ontzettend schattig uit zien en het plugje was van een heel zacht foamy-rubber-achtig iets. Behalve dat het niet goed bleef zitten leek het materiaal ook nog een beetje te smelten en toen ik het snel pakte en er met mijn nagels langs ging scheurde het. Helaas, het lieve idee is nog steeds niet uitgevoerd omdat de plugjes die een staart hebben en van een beter materiaal zijn enorm duur zijn.

Welk seksspeeltje staan er nog op je wishlist?
Met stip op nummer 1: een Sybian. Google maar eens op filmpjes van Howard Stern of Sybian girls… ik kan alleen maar denken… ik wil ook!

Ik heb ‘m ooit mogen testen van het mannetje van x-toys.nl (en ik vond ‘m eigenlijk niet zo, vooral omdat-ie een teringherrie maakte en ik me voor het eerst echt zorgen maakte of de buren me zouden kunnen horen). Je kunt ‘m trouwens ook huren hè? Heb je verder nog sekstoy-wensen?
Ja, de Ami-balletjes van Je Joue, omdat balletjestraining iets is dat vaak bij ons terugkomt en wat afwisseling volgens mij goed is om mijn spieren alert te houden. En de Arcana Electro Vibe Wand (het ziet eruit als een Hitachi met elektro… oeh!).

Lieve Duchess, enorm bedankt voor je eerlijkheid en je openhartigheid! Ik blijf je blog in de gaten houden en ik wens je heel veel liefde én geile seks met je Meester (met of zonder speeltjes)!

Wil jij (M/V) ook geïnterviewd worden en mij vertellen wat jij in je nachtkastje hebt liggen? Stuur dan een mailtje naar luna-apestaartje-climaximaal.nl (even het woord ‘apestaartje’ vervangen door een ‘@’ natuurlijk). LEUK!

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Skilla schreef:

  Hoera! Wat een geweldige nieuwe rubriek. ❤ voor Luna en Duchess

 2. duchess schreef:

  Het is een superstukje geworden!

 3. Dryade schreef:

  Werden bewust de ietwat extremere speeltjes niet weerhouden? duchess hanteert de BDSM-lifestyle en dan zijn er vast wel extremere dingen terug te vinden. Geen boeien, cane, collar, messen, kaarsen, touwen, … ?!?

  Of zitten deze allemaal in het assortiment van de Meester in kwestie .. en dus niet van toepassing in dit verhaal. Nochtans heeft ze er vast een soort van liefde-haat gevoelens voor.

  Groeten,
  D.

  • Luna schreef:

   Die zijn er niet bewust uitgelaten hoor… eigenlijk heb ik er ook niet echt aan gedacht… of wel aan gedacht, maar ik zocht meer de herkenning bij mezelf denk ik, toen ik de vragen stuurde… Maar op de site van Duchess is te lezen dat ze sowieso een collar heeft, en tepelklemmetjes en touwen en volgens mij nog veel meer… :-)

  • Duchess schreef:

   Dryade, zeker is BDSM een wezenlijk onderdeel van mijn leven. Maar sex ook, en het hoeft wat mij betreft niet constant met elkaar gepaard de te gaan. De haat liefde verhoudingen die ik met bepaalde pijngerichte speeltjes heb is er zeker, zoals dat ook in de notulen terug te lezen is. De vragen hier waren vooral gericht op wat ik lekker vind, en vooral ook om het gesprek over de inhoud van het nachtkastje te hebben. Het juist open en toegankelijk te houden, ik ben meer onderdanig dan masochiste, klemmetjes zijn dus zeker voor mij niet fijner dan fairy.
   Overigens, beschouw ik mijn collar niet als speelgoed, maar als een sieraad dat ik met trots mag dragen.

   Groetjes, duchess

 4. Count schreef:

  Ik ben Count en mag mij, met trots, de Meester noemen van duchess. Met veel plezier en regelmatig een glimlach van herkenning heb ik het interview van mijn meisje gelezen.

  Normaliter ben ik niet zo van het reageren en gun ik ieder zijn of haar mening, echter kon ik het nu niet laten.

  Ik reageer op de reactie van Dryade. In mijn optiek is het een misvatting dat bij BDSM altijd extreme speeltjes gebruikt ‘moeten’ worden. Juist de meest gewone sexspeeltjes kunnen uitermate geschikt zijn voor gebruik binnen BDSM. Dat gaat namelijk niet over ‘hoe extremer – hoe beter’. Tenminste niet bij duchess en mij, gelukkig maar.
  BDSM heeft in mijn optiek, wel te maken met leiding durven nemen en geven (de D) of juist uit handen durven geven (de s), met wederzijds vertrouwen en elkaar door en door kennen. Dus wat duchess en ik samen hebben.

  Dryade heeft het o.a. over messen. Ongetwijfeld zullen er veel mensen zijn die hier met veel plezier en genot gebruik van maken met betrekking tot sex, ik (en ik geloof duchess ook) behoor niet tot die groep.

  Zullen duchess en ik in de toekomst blijkbaar zogenaamde ‘extremere’ toys gaan gebruiken? Mogelijk wel, maar alleen als we dat beide leuk en lekker vinden.

  Zullen duchess en ik in de toekomst andere ‘gewonere’ sexspeeltjes gaan gebruiken? Waarschijnlijk wel, maar alleen als we dat beide leuk en lekker vinden.

  Een ding staat als een paal boven water: het is mij een eer en het is leuk, lekker, opwindend, mooi, gaaf om samen met duchess sexspeeltjes te gebruiken.

  Count

 5. Dryade schreef:

  Ik ben het volledig eens met Count (en duchess). Misschien wekte ik een foutieve gedachte door het woord ‘extreem’ te gebruiken. Ik gebruikte het eerder … omdat het misschien vanuit het oogpunt van iemand die niet gewend is met het thema BDSM (en dat is hier wel zo denk ik) … die dingen wat extremer ogen. Het is zoals Count zegt … BDSM hoeft niet te gaan over extremiteiten … maar het kan wel. Ieder vult het in zoals het goed voelt voor beiden.

  Maar we wijken wat af .. terug naar de nachtkast-speeltjes. ;)

 6. snoefje schreef:

  Duchess je blog is niet meer te lezen jammer ik vond het enorm interessant om je ervaringen te lezen !

  • duchess schreef:

   Hoi snoefje,
   Wat fijn dat je mee wilde lezen. Ik heb even een schrijfpauze ingelast. Ik heb even wat rust nodig om orde scheppen. Er komt sowieso binnenkort een update.

   groetjes, duchess

   • snoefje schreef:

    Leuk dat je reageert! Fijn dat ik er mee mocht lezen en voor je openhartige manier van schrijven. Take tour time en hopelijk heb je dan gauw weer alles op orde
    Groetjes snoefje

 7. duchess schreef:

  Ik geef hier nog even een kleine update over de blog waar Luna zo enthousiast over schreef. Daags na dit interview en de prachtige reactie die Count daar nog op gaf. Besloot hij dat we niet meer met elkaar verder konden. De blog was iets van ons samen en dat is er niet meer, daarom hebben we dan ook besloten deze offline te halen.

  groetjes, duchess

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.