DE 5 BESTE WOMANIZER LUCHTDRUK SEXTOYS

Ooooh, how I love my Womanizer! Love! Love! Een intense, diepe LOVE! In 2014 verscheen de allereerste Womanizer op de markt (de Womanizer W100) en dat speeltje en de luchtdruk-techniek erachter heeft de sekstoy-markt en het seksleven van heel veel vrouwen ontzettend ten goede en voor altijd veranderd! Daarvoor hulde en 100.000 punten.

Een Womanizer geeft orgasme garantie?

Inmiddels is ‘Womanizer’ a household name voor seksspeeltjes die het op luchtdruk doen, al zijn er momenteel ook zeer veel kopieën op de markt. Wat doet een Womanizer of zo’n luchtdrukspeeltje? Je plaatst een tuutje over je clitoris, die daardoor afgesloten wordt (soort kleine vacuüm). Dan worden er kleine luchtdruk-stootjes richting je klit ‘geblazen’. Het voelt als kleine, zachte pufjes die je steeds harder en dieper kunt laten puffen. Puffen, of zuigen, het is lastig om aan te geven hoe een toy op luchtdruk precies voelt (maar wel een #musttry #mustfeel). De allereerste Womanizers werden met een ‘orgasme-garantie’ verkocht en hoewel dat natuurlijk een verkoopstunt was, denk ik wel dat zo’n 98% van de vrouwen (en mensen met een clitoris) een orgasme van een toy op luchtdruk kan krijgen.

Dit is een afbeelding van beste womanizer lijst vergelijking getest test

Maar wat is nou de beste Womanizer?

Er zijn verschillende Womanizers op de markt, in verschillende prijsklassen, verschillende formaten, verschillende kleuren en verschillend aantal intensiteiten. Koop je een Womanizer, dan koop je gegarandeerd een kwaliteit zeer goed seksspeeltje op luchtdruk! Over het design is altijd goed nagedacht, de toys zijn waterproof, het tuutje is altijd van 100% veilig siliconen, hij is oplaadbaar en wat ik belangrijk vind bij luchtdruktoys; de stappen tussen de intensiteiten zijn goed uitgebalanceerd. Je gaat dus niet van heel zacht stimuleren ineens naar BAM veel te hard (dit is bij concurrent Satisfyer nog wel eens het geval).

Ik geef je graag een lijstje met wat ik de 5 beste Womanizers (die nu nog te koop zijn) vind!

1. Womanizer Premium

Dit is een afbeelding van de beste sextoy op luchtdruk womanizer premium

Je hebt Lada’s, je hebt Toyota’s, je hebt Fiatjes en je hebt Peugeotjes. Ze brengen je allemaal van A naar B, maar voor een echt fancy ritje gebruik je liever een Cadillac. En de Womanizer Premium is de Cadillac onder de seksspeeltjes op luchtdruk! Je hoeft ‘m maar te zien en te voelen (zelfs de buitenkant) en je denkt; WOW.

Mijn volledige review van de Womanizer Premium kun je hier nog eens lezen: WOMANIZER PREMIUM – SEXTOY REVIEW.

De Womanizer Premium heeft 12 verschillende intensiteiten (meest van alle Womanizers). De extra intensiteiten voel je vooral in de 2 extra zachte en 2 extra harde intensiteiten. De accu van deze toy gaat 4 uur mee (!) en de toy heeft een Smart Silence Mode. Dit betekent dat de toy stopt met stimuleren als hij niet in aanraking met je lichaam is (heel erg handig als je huisgenoten hebt)!

Voor een soloseks-sessie zonder een dildo of interne vibrator is de Womanizer Premium mijn toy of choice. De luchtdrukstimulatie is diep en intens en bouwt lekker op van 1 tot 12, al blijf ik vaak hangen bij 4 of 5. Het is een tussendoortje dat altijd tussendoor kan. Maar tijdens seks met een partner, of als ik er een dildo of interne vibrator bij wil gebruiken, dan zit het tuutje en de kop van de toy me niet prettig. Dan pak ik veel liever de We-Vibe Melt of de Womanizer Pro40.

Je koopt de Womanizer Premium bij Easytoys.nl voor € 189,-.

2. We-Vibe Melt

Dit is een afbeelding van we vibe melt stimulator op luchtdruk

Ja, hallo, dit is toch een lijst met de beste Womanizers? Dit is geen speeltje op luchtdruk van Womanizer, zul je denken! Klopt, maar klopt ook weer niet. We-Vibe is een paar jaar terug een fusie aangegaan met Womanizer (onder de naam WOW Tech). De luchtdruk-techniek van de Womanizers is gedeeld met We-Vibe en daar is een We-Vibe design-sausje overheen gegaan. En… We-Vibe is vooral bekend geworden om z’n ‘partner sextoys’ (zoals de We-Vibe Sync en de We-Vibe Chorus). En ook dat partner-element hebben ze in gedachten gehouden bij het ontwerpen van de We-Vibe Melt.

Mijn volledige review van de We-Vibe Melt lees je nog eens: WE-VIBE MELT – SEXTOY REVIEW.

Het allergrootste voordeel van de We-Vibe Melt is dus z’n vorm. Hij is volledig gemaakt van siliconen en het tuutje is niet afneembaar (let op met schoonmaken). Het tuutje zit helemaal bovenin en daardoor past deze toy veel beter tijdens de ‘gewone seks’. Met ‘gewone seks’ bedoel ik; PIV-seks, penis-in-vagina-seks! Het tuutje is ‘slank’ en daardoor past er makkelijk een piemel (of dildo) bij, zo simpel is het.

Je koopt de We-Vibe Melt bijvoorbeeld bij Easytoys.nl voor € 149,-.

3. Womanizer Duo

Dit is een afbeelding van beste womanizer duo goede sextoy op luchtdruk

Ja, ik besprak de Womanizer Duo al in mijn ‘5 SEXTOYS VOOR EEN BLENDED ORGASM’, maar uiteraard hoort deze toy ook in deze lijst met beste Womanizers. Hij had ook op 1 kunnen staan eigenlijk, want SWEET LORD BABY JESUS, wat een apparaat is dit! Ziet eruit als een spaceship en je moet echt even wennen aan zoiets groots ‘tussen je benen’, maar dan heb je daarna ook écht wat.

Je leest mijn volledige review van de Womanizer Duo: WOMANIZER DUO – SEXTOY REVIEW.

De Womanizer Duo combineert dus 12 luchtdrukstimulatie-intensiteiten voor externe stimulatie met 10 vibratiestandjes en patronen voor interne stimulatie. En de combinatie van deze 2 manieren van stimuleren, ja, die is gewoon zalig. Niet echt een toy om samen te gebruiken, maar om in je eentje van te genieten (en de ander kan gezellig meekijken natuurlijk).

Je koopt de Womanizer Duo bijvoorbeeld bij Easytoys.nl voor € 199,-.

4. Womanizer Pro40

Dit is een afbeelding van womanizer pro40 sextoy op luchtdruk

Ik ben vanaf dag 1 een enorme fan van de Womanizer Pro40! Deze is een paar jaar uit de handel geweest, maar is sinds dit jaar weer te koop (hoera!!!). Het is een goedkope Womanizer, met een stuk minder opties dan de Womanizer Premium. Ook ziet de Pro40 er misschien niet zo sexy uit als de Premium, maar hé, het gaat om het gebruiksgemak.

Je leest m’n volledige review nog eens: WOMANIZER PRO40 – SEXTOY REVIEW.

Het tuutje van de Womanizer Pro40 en dan vooral de positionering van dat tuutje vind ik een stuk fijner dan bij bijvoorbeeld de Womanizer Premium of Classic. Door de positionering van het tuutje én door de vormgeving van de rest van de toy kan ik dit speeltje veel gemakkelijker gebruiken tijdens PIV-seks of als ik er een dildo bij gebruik. Iets wat ik zelf ook fijn vind; de knopjes van de Womanizer Pro40 zitten onderop. Hierdoor kan ik ze met m’n duim bedienen en daar heb ik meer kracht. Ook deze toy had trouwens prima op nummer 1 kunnen staan in deze lijst met beste Womanizers! Want gewoon zeer goed en ook zeer betaalbaar!

Je koopt de Womanizer Pro40 via Bol.com voor € 69,- (afgeprijsd van € 99,-)!

5. Romp Shine

Dit is een afbeelding van romp shine sextoy op luchtdruk

In deze ‘Top 5 beste Womanizers’ moet ik gewoon ook even melding maken van het merk ‘Romp’. Dit merk is een submerk van WOW Tech (het grote concern achter merken als Womanizer en We-Vibe). Romp is een beetje het ‘instapmerk’ te noemen. Het is een merk voor kwalitatief goede budget-seksspeeltjes in leuke, funky kleurtjes. De Romp Shine is de oplaadbare luchtdruk-stimulator uit de collectie.

Ik heb nog geen review online staan van deze Romp Shine, maar heb ‘m al wel getest. De luchtdrukstimulatie gaat van heel zachtjes diep naar medium diep. Hij kan dus niet kneiter-intens diep (maar daar houd ik persoonlijk dus niet van). Nadeeltje; het tuutje valt er gemakkelijk vanaf.

Zoek je dus een seksspeeltje op luchtdruk met wél diepe luchtdrukstimulatie, maar hoeft het allemaal niet zo luxe en fancy en heb een beperkt budget? Dan is de Romp Shine een hele goede en betaalbare keuze! Het is een soort Womanizer Light! En als deze toy je bevalt, dan kun je doorsparen voor een Womanizer Premium, The Big Sister!

Je koopt de Romp Shine bijvoorbeeld bij Easytoys.nl voor € 39,95.

 

p.s. In deze review staan allemaal affiliate-linkjes naar Easytoys.nl. Als je een vibrator of ander seksspeeltje koopt via mijn linkjes, dan ontvang ik een percentage van de omzet. Ik kom er niet achter wie jij bent of wat je koopt. Ik werk graag met Easytoys.nl samen, ze doen wat ze beloven, naar jullie en naar mij!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. 13 januari 2022

    1semicircle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.