PENIS VERGROTING: DE FEITEN EN DE FABELS

De zoektocht naar een grotere pik is niet nieuw. Er zijn grottekeningen gevonden in de buurt van Pompeii die dateren van 440 voor Christus! Het is dus iets van alle volken en rassen door de eeuwen heen. Met uitzondering van de oude Grieken, waarbij mannen met een kleine pik juist meer aanzien hadden. De meest bekende en voorkomende vorm van penisvergroting door de eeuwen heen is dat er een gewicht aan de pik (of ballen) gehangen werd in de hoop dat deze zo op den duur uitgerekt en dus langer zou worden. Gelukkig zijn we inmiddels in de 21e eeuw beland en hoef je geen baksteen meer aan je pik te hangen om hem groter te laten worden. We beschikken inmiddels over 5 beproefde methodes als je de vele websites die over deze materie gaan mag geloven. Maar is dat ook zo?

Zoek op internet op de term penis vergroting (of beter nog in het Engels: ‘Penis Enlargement’ of kortweg P.E.) en je wordt bedolven onder de talloze, vaak dubieuze sites met de meest fantastische beloftes. Kennelijk is de gemiddelde man niet tevreden met de lengte van zijn pik en is hij bereid veel geld aan te spenderen om dan 1 tot 5 centimeter extra slagvolume te creëren. En laten er nu net duizenden sites zijn die graag aan deze mannelijk onzekerheid willen verdienen (en dit ook doen!!). Ik zal hieronder de 5 meest gebruikte methodes beschrijven en kan bij voorbaat al zeggen, dat met uitzondering van een operatieve vergroting, GEEN van de methodes een STRUCTURELE vergroting kan bewerkstellingen (dit in tegenstelling tot de talloze ‘medische studies’ waarover scamsites reppen en in tegenstelling tot wat de honderden positieve recensies en ge-Photoshopte voor- en na foto’s beweren).

Penis vergroting, optie 1: Jelqing

Huh wat? Jelqing? Ja, dit woord bestaat echt. Sterker nog; trendwatcher Bakas voorspelde dat Jelqing in 2010 hotter dan hot zou worden. Het feit dat jij dit woord nu niet kent bewijst alleen dat Bakas er toen gruwelijk naast zat! Maar Jelqing bestaat dus echt. Het vindt zijn oorsprong in het Midden-Oosten waar, zo gaan de geruchten, vaders hun zonen leerden te jelqen om zo een grotere pik te krijgen. Bij jelqing zou je door diverse stretch oefeningen de kop van de penis wegtrekken bij de basis. Door dit regelmatig te doen zou je de spiercellen zodanig stimuleren dat ze zich zouden splitsen en er dus voor zorgen dat je penis in lengte en dikte toeneemt; voilá; een penis vergroting! Maar helaas… de penis is geen spier dus de theorie gaat niet op. Daarbij zouden dan alle fervente rukkers een unit van een halve meter moeten hebben.

penis vergroting jelqing

Penis vergroting, optie 2: Pillen

Vig_RX Plus, Natural Gain Plus, Vimax, Maxirex, Sinrex, Virillity etc., etc. Allemaal spannende namen voor meestal extreem dure pillen die van alles beloven en niets waarmaken. Sterker nog, je hebt meestal geen flauw idee van wat je slikt. Wil je het toch proberen? Maak dan 200 Euro over op mijn bankrekening. Ik stuur je dan voor 3 maanden vitamine-C pillen. Zelfde resultaat qua groei, maar je krijgt daarbij wel meteen goede vitamines binnen… en ik ook weer blij!

penis vergroting pillen

Penis vergroting, optie 3: Penis stretchers

Sja, deze zouden uit de medische hoek komen waar ze gebruikt worden om mannen met een te kromme piemel weer aan een wat rechtere variant te helpen. Een claim die ik niet kan bevestigen nog ontkennen. Het idee is een beetje hetzelfde als een steen aan je eikel hangen, alleen dan in een 2015 jasje. Je schuift een of ander futuristisch apparaat (bijvoorbeeld de Jes-Extender) over je pik tot aan de basis. Het andere uiteinde klem je achter de eikel vast. Tussen de basisring en de eikelring lopen 2 ijzeren staafjes die je door te draaien iets langer kunt maken. Door dit geval nu maandenlang te dragen en steeds de lengte iets op te voeren zou je pik uiteindelijk 1 tot 3 centimeter groter kunnen worden. Ook hier gaat men weer uit van het principe celdeling, iets dat nog nooit door een toonaangevend medisch instituut onderbouwd kon worden. Afgezien van het feit dat je met dit apparaat redelijk lang voor lul loopt, is het medisch dus nog niet aangetoond dat het werkt. Wel geloof ik dat je pik op den duur wat uit kan rekken (huid is immers flexibel), maar een echt structurele oplossing is ook dit niet.

penis vergroting jes extender

Penis vergroting, optie 4: Penispomp

Een penispomp is een grote cilinder waar je je slappe of stijve pik in moet stoppen. Je drukt deze cilinder daarna stevig tegen je aan en door middel van een handpomp of ander systeem zul je nu een vacuüm in de cilinder of buis moeten creëren. Door dit vacuüm worden de bloedvaten en spieren/vezels in je pik opgerekt en wordt er door de onderdruk meer bloed naar toe getransporteerd . Dit leidt weer tot een grotere penis.

penis vergroting bathmate

Het goede nieuws is dat dit werkt! Het slechte nieuws is dat het niet werkt. Althans… een penispomp werkt niet structureel. Vergelijk het met het wakker worden met een ochtend erectie. Als je je dan gaat douchen heb je ook even het gevoel dat je pik groter en dikker is. Dat klopt ook, omdat er tijdelijk meer bloed in zit. Dus voor een TIJDELIJK effect is dit een middel dat bewezen werkt. Je kunt het resultaat ook nog langer laten duren door snel na het pompen een cockring om je pik te schuiven (beter 1 van rubber of neopreen) zodat het bloed niet weg kan. Het effect zal dan nog langer duren. Veel mannelijke strippers gebruiken deze methode om zo gedurende hun show een goed gevulde boxershort te hebben. Niet bewezen is dat door veelvuldig gebruik/trainen het effect langer aanhoudt. Zie hier filmpje van de theorie achter een penis pomp.

Penis vergroting, optie 5: Medische ingreep

Ben je echt helemaal ten einde raad en heb je 4500 euro over voor maximaal 2 centimeter extra, dan kun je je nog tot je favoriete uroloog wenden. Je penis zit namelijk ook nog zo’n 2 cm in je lichaam en een goed chirurg kan deze 2 centimeter naar buiten brengen en zo aan je stootvaardigheid toevoegen. Enige nadeel is wel dat die 2 centimeter aan de binnenkant een functie heeft om je pik mooi fier overeind te houden. Dus het kan zijn dat je 2 centimeter wint, maar dat je stoothoek wel met een graad of 45 afneemt. Gaat het je alleen om de dikte, dan kan voor veel minder euro’s wat vet uit je billen worden weggezogen en in je pik worden ingespoten. Het is dan wel hopen dat dit ingespoten vet op je juiste plaats blijft zitten, anders ziet het er ook zo lullig uit.

penis vergroting operatie

Moraal van dit verhaal; waar vrouwen hun cupmaat in alle maten kunnen laten vergroten en verkleinen, hun vaginale ingang kunnen verkleinen of vergroten en zelfs hun schaamlippen in alle vormen kunnen laten boetseren, kunnen mannen met onze pikken helemaal NIETS. Nou ja, leuk opsieren met een cockring, balstretcher, piercing of desnoods een leuke getatoeëerde boodschap er op. En oh ja, af en toe leuk oppompen, want dat ziet er wel geil uit, ook al is het maar tijdelijk.

p.s. Dit artikel is geschreven door J.T.!

 

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. C.J. schreef:

  Ik zet ff een joker in op alle vijf met uw welnemen…
  Nog los van het feit dat een gemiddelde pik prima is voor de gemiddelde vrouw. Gelukkig is gemiddeld een erg ruim begrip zodat er voor iedere pot wel een dekseltje is.

 2. Birgit schreef:

  Je loopt voor lul, haha.

 3. Mur schreef:

  Verbaasd me nog altijd dat mannen ondanks dat ze al een boven gemiddelde penisring hebben, dat ze alsnog groter willen… NIET ELKE VROUW HOUD VAN EEN GROTE PENIS! je hebt geen grote penis nodig om een vrouw te bevredigen!

 4. Ton schreef:

  Jes extender helpt echt wel;alleen het duurt een half jaar;net zoals jelqin helpt ook.
  Wat misschien wel het allerdomste is een penisverlenging wat volgens jou wel wat uitmaakt.
  Iedereen na een penisverlenging baalt nu van de zwakheid van zijn penis.
  Heb jij nog nooit die Afrikaanse stammen gezien dan met een penis van rond de 20 cm allemaal; gewichten aan hun penis hebben daar voor gezorgd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.