IN HET NACHTKASTJE VAN… @NBRiddim

Naam: @NBRiddim
Leeftijd: 46
Relatie: gehuwd
Beroep: Management Consultant
Hoeveel speeltjes heb je: een stuk of 6 (rubberen anusballetjes, een G-spot vibrator, een simpele mini-vibrator (met 3 puntjes op de kop waar maar 1 batterij in gaat, ooit gekocht bij Bijenkorf), dat zwarte ding van de Etos (die met diamantjes), een flogger (nice), een bondageset met klitteband (niet los te krijgen!) en verder wat stimulerende smeersels).

seksspeeltje, nachtkastje

Kun je wat over je seksleven vertellen?
Seks is een belangrijk onderdeel van mijn leven. Het boeit me waarom we doen wat we doen. Als kind van een jaar of 11 las ik de boeken uit mijn vaders boekenkast (Wolkers, Miller) op zoek naar spannende passages. Seks is nog steeds belangrijk, ook als je de 40 gepasseerd bent. Ik heb aardig wat afgeëxperimenteerd en durf wel te zeggen dat ik bovengemiddeld ervaren ben. Seks is wel anders geworden. Het duurt langer en is meer gericht op de ander. Ook is seks soms een vorm van escapisme; ontsnappen aan de sleur van de dag. Ik blog ook al heel lang over het onderwerp, de laatste jaren op www.nbrplaza.com.

Wanneer kocht je je eerste seksspeeltje?
Mijn eerste seksspeeltje kocht ik een jaar of 15 geleden online bij Mail&Female. Het waren anusballetjes en een G-spot vibrator (die ook anaal goed werk doet).

Hoe vaak gebruik je een seksspeeltje?
Om eerlijk te zijn gebruik ik vaak seksspeeltjes, maar vaak juist dingen die je niet als zodanig zou aanmerken. Denk bijvoorbeeld aan tandpasta, fruit of gemberwortel.

Gemberwortel??????
Ja, ik heb er een blog over geschreven. Die kun je hier lezen: KLIK.

gember

Daar had ik dus echt nog nooit van gehoord. En het spreekt me ook niet zo aan, maar ieder z’n ding natuurlijk! Gebruik je ook seksspeeltjes samen met een partner of alleen voor soloseks?
Beiden. Vooral als je een hele nacht (of dag) door wilt gaan, dan vind ik het prettig om het spel wat op te bouwen. Zeker als je al een paar keer bent klaargekomen is het fijn om wat extra stimulans te hebben. Seksspeeltjes zijn dan wel een uitkomst.

Wat is je laatste aanschaf?
Qi-Serum van Rituals. Niet echt een traditioneel seksspeeltje, maar een mentholcrème die bedoeld is om op je slapen en in je nek te doen als ontspanning. Per ongeluk kwam ik er achter dat als je dat op je meest intieme delen smeert, je enorm geprikkeld wordt. Net zoiets als met tandpasta, maar dan veel lekkerder (en het is niet zo’n kliederboel). Daarna heb ik het nog een paar keer opnieuw gekocht (zo lekker is het). Als je een drupje op je eikel, je anus, haar klitje of haar anus smeert dan voelt dat heerlijk. Het stimuleert veel meer dan bijvoorbeeld Durex glijmiddel-met-tinteling. Voor mijn blog over tandpastaseks heb ik een aantal tandpastafabrikanten gemaild, maar die weten niet zo goed wat ze aanmoeten met een vraag als ‘kun je dit veilig op je geslachtsdelen smeren?’ HAHAHA!

Koop je liever online of offline?
Dat maakt me an sich niet zo veel uit, maar online is wel handiger (want vanuit je luie stoel). Ik heb er geen enkel probleem mee om op de Wallen een seksshop in te lopen en aan de verkoper advies te vragen.

Hoeveel seksspeeltjes koop je per jaar? Maand? Week?
Nou, nou, nou. Zo vaak koop ik er geen. Ik denk 1 x per jaar ofzo?

Wat vind je een ‘normale’ prijs voor een seksspeeltje?
Dat ligt er aan. Er zijn er een paar waar ik wel wat geld voor over heb (van LELO bijvoorbeeld of de Hitachi). Maar voor een flogger of anusballetjes dan weer minder.

Zijn er seksspeeltjes die je dus echt nooit zou kopen?
Ik heb niet zo veel met sounding (voorwerpen in je penis steken). Dus die zal je me niet zien kopen. En verder seksspeeltjes die bedoeld zijn voor fun (een badeendje dat trilt). Meestal is dat ontzettende rotzooi.

Je gaat naar een onbewoond eiland en je mag maar 1 seksspeeltje meenemen, welke?
Oew, in dat geval (en als geld geen rol speelt) dan zou ik zo’n Realdoll meenemen. Heb ik toch nog wat gezelschap.

Wel eens een relatie (of seks) gehad met iemand die echt niets van seksspeeltjes moest hebben?
Ik heb twee keer een relatie gehad met een vrouw die zei dat ze er niets van moest hebben. Maar op een gegeven moment waren ze toch wel nieuwsgierig naar de dingen die in mijn laatje lagen.

‘Buzzy’-vibraties en ‘snerpende’-vibraties… snap je wat ik daarmee bedoel?
Ja, snap ik. Sommige zien er vervaarlijk uit maar trillen nauwelijks en sommige kleintjes trillen heel diep door. De leukste die ik een keer heb gebruikt moest je aan je hand bevestigen en de trillingen trilden heel hard door bij manuele sekshandelingen. Dat was echt onvoorstelbaar.

Heb je ook wat miskopen?
Ik heb eens zo’n kaars gekocht die smolt tot massageolie. Dat was an sich prima, maar ik nam die een keer mee op reis en toen was het ding door de warmte gesmolten in mijn bagage. Dat was minder fijn.

Nog blunders meegemaakt op sekstoy-gebied?
Ik heb weleens een funcondoom gekregen en die wilde ik weleens gebruiken, maar dat ding paste voor geen meter (veel te krap, zeker gemaakt in Taiwan?).

Welk seksspeeltje staat op je wishlist?

Ik wil nog weleens zo’n Hitachi. Volgens mij kun je daar iemand vreselijk me plagen. En ik wil ook wel een keer echte Viagra gebruiken.

Dankjewel voor je openhartige antwoorden en ik denk dat er een hoop lezers, net als ik, nog nooit gehoord hadden van het gebruik van een stuk gember tijdens de seks! Heel veel succes met je site!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. 9 september 2013

    […] aan? Luna, van de website Climaximaal interviewde hem en legde zijn diepste geheimen bloot. Lees hier het openhartige […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.