LIEVE LUNA, LELO SMART WAND LARGE OF MEDIUM? IS ER VERSCHIL?

Hoi Luna,

Geweldig dat jij seksspeeltjes uitprobeert en erover schrijft! Maakt mijn zoektocht naar een lekker speeltje makkelijker!

Nu ben ik benieuwd naar het volgende: kun je me vertellen wat het verschil is tussen LELO Smart Wand Medium en LELO Smart Wand Large? Behalve natuurlijk prijs en grootte? Het verschil in gewicht lijkt me behoorlijk, is dit ook zo? Misschien ligt een kleine prettiger in de hand dan de grote of andersom? Is er een verschil qua kracht van trillen? En is er verder nog een verschil?

Ik kijk uit naar je reactie, waarvoor alvast dank! M.

Hi M.,

Ik zal beginnen met de voordelen van de LELO Smart Wand Medium: hij is goedkoper en hij is kleiner (dus je kan ‘m gemakkelijker mee op reis nemen). En dat zijn ze dan ook wel. Oh ja, hij is inderdaad minder zwaar; de Large weegt 395 gram en de Medium 155 gram, dus je zou eventueel, heel misschien, als je een paar uur bezig bent, ietsje meer spierpijn in je pols kunnen krijgen van de Large dan van de Medium. En de Medium zou misschien ietsje makkelijker in de hand kunnen liggen en ietsje wendbaarder kunnen zijn, puur en alleen omdat-ie kleiner is, maar dat voordeel valt in het niet bij de voordelen van de Large.

lelo smart wand large

De LELO Smart Wand Large trilt namelijk veel dieper en sterker dan z’n Medium-zusje (de trillingen van de Medium zijn niet verkeerd hoor, zeker niet, maar wel veel minder intens). De LELO Smart Wand Large trilt dus niet zo hard als de Europe Magic Wand, maar dat scheelt weinig. Tel hierbij op het feit dat de LELO Smart Wand Large ook nog eens 8 verschillende massageritmes heeft (de Hitachi heeft helemaal geen ritmes) en je snapt dat de LELO Smart Wand Large wint op alle fronten.

De LELO Smart Wand Large is compatible met een aantal opzetstukken van de Hitachi of de Europe Magic Wand (daar schreef ik dit stukje over: LIEVE LUNA, PASSEN HITACHI-OPZETSTUKKEN OP EEN LELO SMART WAND LARGE?). Als je die opzetstukken op de LELO Smart Wand Large zet heb je ineens nog meer speeltjes en mogelijkheden in huis (G-spot, Tarzan-achtig iets, meer ribbels, etc.).

De kop van de Large is uiteraard ook groter en de trillingen voel je door de hele kop. Hierdoor bereik je uiteraard veel meer plekjes. En als je een partner hebt die niet zo goed heeft opgelet bij biologie; als hij ‘m ergens in de buurt duwt van je clitoris dan voel je de diepe trillingen al, dus hij zit altijd goed. Dikke score voor de LELO Smart Wand Large dus!

De grote is dus ook een stukje langer (duh), waardoor je ‘m ook gemakkelijker zelf kunt gebruiken om je nek en rug te masseren. Het klinkt heel Wehkamp, maar deze Wand-massagers zijn dus écht heel erg lekker (en hard) in je nek en rug. En met de LELO Smart Wand Large kom je gemakkelijker bij alle plekjes (en omdat het handvat ietwat gebogen is kom je er zelfs nóg gemakkelijker bij dan met bijvoorbeeld de Hitachi).

Ik zou dus altijd voor de LELO Smart Wand Large gaan. Behalve als je op reis gaat en geen ruimte in je koffer meer hebt, of als je RSI hebt, of als je een partner hebt die zich heel erg geïntimideerd voelt door grote speeltjes.lieveluna

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Marieke schreef:

  Hee Luna,

  Ik zoek een leuk verjaardagskadootje voor mezelf!

  Magic wand of lelo….
  Mijn oog valt toch echt op lelo. Qua uitstraling.

  Als ik op de link klik voor de lelo large, ( geen medium voor mij) kost deze ineens 90 euro duurder .
  Way 2 much.

  Xxx marieke

 2. Jan Koning schreef:

  Hoi Luna,

  Ik zit te twijfelen tussen de lelo smart wand large en de o-wand, welke is het beste voor onder de kerstboom? Help!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.