LIEVE LUNA, WELKE WAND VIBRATOR MOET IK KIEZEN?

Lieve Luna,

Ik kwam toevallig op jouw site terecht, wat geef jij leuke reviews zeg! Ik ben bijna jarig en mag van mijn man een nieuw seksspeeltje uitkiezen. Gewone vibrators zijn niet echt mijn ding, dus nu is mijn oog gevallen op zo’n wand vibrator. Alleen weet ik niet welke ik moet kiezen, het zijn er zoveel. Ga ik voor zo’n Europe Magic Wand, de DOXY een Fairy of een LELO? Of misschien zijn er nog wel meer? Kun jij me misschien helpen?

Groetjes, Manon

Hi Manon,

Ik krijg regelmatig mailtjes met vergelijkbare vragen als de jouwe, dus het werd de hoogste tijd om het antwoord eens op deze site te zetten, dan kan ik er, als ik nog meer van zulke mailtjes krijg, makkelijk naar verwijzen! Ik heb een item geschreven waarin ik alle wand vibratoren die ik getest heb (de Fairy, de Hitachi Magic Wand, de Europe Magic Wand, de DOXY en de Palm Power) op een rijtje heb gezet, met hun voordelen en hun nadelen. Want ze zijn allemaal goed en welke het beste is, dat ligt vooral aan je eigen voorkeuren. Dus ga er maar even goed voor zitten en lees mijn item WELKE WAND VIBRATOR IS DE BESTE? (het is nogal een lang item, maar ja, een goede wand vibrator is duur, dus je mag best wat tijd uittrekken voordat je een keuze maakt!

lieveluna

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Maaike schreef:

  Hee Luna
  Wat ben ik blij dat ik jouw site heb ontdekt. Wat een handige reviews schrijf jij en wat heb je een fijne manier van schrijven!
  Binnenkort ben ik jarig en ik ben er eindelijk uit.(Ja, ik heb je hele item gelezen!:) Het word de Lelo smart wand large voor mij!
  Thanks!

 2. M schreef:

  Hoi Luna!
  Ook ik heb je site eens grondig bestudeerd en ik ben tot de conclusie gekomen dat ik als beginner wel de Fairy aan durf. Maar, voor zover ik kan zien heb jij alleen de originele gerievewd? Heb je inmiddels heel toevallig al wel wat meer ervaring (zelf getest of anders gehoord) met de overige Fairy’s? De charge (die draadloze) lijkt mij namelijk wel wat, maar zijn de trillingen daarvan niet veel minder diep? Of als nog diep genoeg voor een lekker orgasme?
  Alvast bedankt! :D

 1. 12 januari 2022

  3corporation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.