WELKE WAND VIBRATOR IS DE BESTE?

Een vergelijking tussen verschillende sterke vibrators!

Een wand vibrator is een vibrator die voornamelijk bedoeld is voor clitorale stimulatie en ze zien er over het algemeen uit als een soort grote microfoon (niet heel erg sexy dus). Het zijn HELE sterke vibrators en de meeste wand vibrators halen hun stroom niet uit batterijen of een accu, maar via netstroom, dus middels een snoer in het stopcontact. Klinkt eng? Is het zeker niet! Juist hierdoor ben je verzekerd van de allerdiepste vibraties die je maar kunt krijgen! En… juist die diepe vibraties heb je vaak nodig om tot een orgasme te komen. In dit artikel zet ik de voordelen en de nadelen van de wand vibratoren die ik getest heb voor je op een rijtje en ik hoop dat je hierdoor gemakkelijker een keuze kunt maken als je zelf zo’n extreem krachtige, stereke vibrator in huis wil halen.

wand vibrators totaal

Welke wand vibrator voor jou het beste of het lekkerste is, dat ligt vooral aan jezelf, je portemonnee én wat jij belangrijk vindt. Misschien nog een keertje ten overvloede, want ik heb het al vaker geschreven, maar het aantal rpm’s (dus rotaties per minuut) zegt niets over hoe diep een vibrator kan trillen. Dus als een fabrikant adverteert met ‘die van ons heeft het hoogste aantal rpm’s’ dan kun je dat gewoon meteen vergeten. Ter vergelijking: een kolibri maakt 80 vleugelslagen per seconde, maar een vleugelslag van een zwaan komt veel harder aan. Hoe diep een wand vibrator trilt heeft vooral te maken met het materiaal waarvan de kop en de motor gemaakt zijn (en de rpm’s spelen ook heus wel mee). Dus vaak geldt eerder; hoe zwaarder de vibrator (in gewicht) hoe dieper de trillingen.

De voordelen en de nadelen van de Europe Magic Wand

europemagicwand
De Europe Magic Wand is een klaarkom-kanon. Het is 1 van mijn meest gebruikte sextoys en het is het Europese antwoord op de originele Amerikaanse Hitachi. Je kunt de Europe Magic Wand dus gebruiken zonder een omvormer voor de accu (want dat is toch een behoorlijk zwaar ding). Het is de jeep onder de vibrators! Hij ziet er niet heel sexy uit, maar who cares; je komt waar je moet zijn. Althans, ik wel en ik denk eigenlijk zo’n 95% van de vrouwen wel. Heeft megadiepe, sterke vibraties en heeft mij nog nooit teleurgesteld (ligt standaard in m’n nachtkastje of op m’n bureau) (vlog van mij over de Europe Magic Wand: HIER) (en mijn geschreven review over de Europe Magic Wand lees je: HIER).

Nadelen
Hij is wat aan de prijs (€ 134,90), maar elke euro dubbel en dwars waard (vind ik).
Hij heeft ‘maar’ 6 standjes (hard, harder, heel hard, nog harder, megahard, allerhardst).
Niet waterproof .
De meeste andere opzetstukken passen niet (maar heb je ook niet nodig met de Genius).
Hij ziet er niet echt sexy uit.

Voordelen
Héle sterke vibrator!
Hij heeft een lang snoer (3 meter), dus je kan ermee op het balkon gaan staan.
Er zijn 2 speciaal voor de Europe Magic Wand geproduceerde opzetstukken, de Genius en de Genio. De Genio vind ik niet zo, maar de Genius is eh, geniaal! Maakt van de Europe Magic Wand een G-spot-vibrator en wat voor 1!
Makkelijk schoon te maken.

DE EUROPE MAGIC WAND KOOP JE HIER (€ 134,90) >>

De voordelen en de nadelen van de Hitachi Magic Wand

 

hitachi magic wand original magic wand
De Hitachi Magic Wand is de oermoeder onder de wand vibratoren! Zo’n 30 jaar geleden kwam het bedrijf Hitachi met de allereerste wand vibrator en noemden ‘m ‘Magic Wand’, omdat hij eh, voor magische momenten kon en kan zorgen! Hij werd in de markt gezet als een apparaat om je spieren mee los te masseren, maar, knipoog, knipoog, iedereen wist wel beter. Gebruikers noemden hun speeltje liefkozend ‘m’n Hitachi’, waardoor de merknaam Hitachi dus werd verbonden met seks en dat vonden ze niet zo leuk bij Hitachi, wand ze maken ook heel veel serieuze, andere spullen daar, hoor!!! Onlangs werd de ‘Hitachi Magic Wand’ daarom omgedoopt tot ‘Original Magic Wand’, maar ik denk dat het nog wel een paar jaar duurt voordat ze van die bijnaam af zijn. Ook ik noem m’n Europe Magic Wand soms nog steeds ‘m’n Hitachi’. Ach ja.

Voordelen

Het is het origineel, de eerste, de enige en de echte, dus je haalt een apparaat in huis met 30 jaar ervaring en updates. Dus; zeer solide!! De mijne doet het al 12 jaar! NO SHIT!!!
Zeer sterke vibrator!!!
Diepste trillingen EVER.
Er zijn erg veel opzetstukken te koop voor de Hitachi.

Nadelen
In Nederland zul je een omvormer moeten gebruiken om de 110V om te zetten naar 230V (deze wordt meestal wel meegeleverd als je ‘m besteld).
Het is nogal een lomp en lelijk apparaat (maar als je ‘m voelt boeit dat niets).

DE ORIGINELE HITACHI MAGIC WAND KOOP JE HIER (€ 179,-) >>

 

De voordelen en de nadelen van de Fairy

 

fairy wand vibrator
De Fairy is ontwikkeld door het Japanse bedrijf Love Merci en de Fairy-familie bestaat inmiddels uit zo’n 6 verschillende wand vibratoren, oplopend in grootte. Ze hebben de Fairy een aantal jaar geleden ontwikkeld in een poging om de Amerikaanse Hitachi te vervangen (de Hitachi is qua naam inmiddels omgedoopt tot Original Magic Wand). Maar heeft de Fairy de Hitachi Magic Wand echt vervangen? De Hitachi stond al jaren op eenzame hoogte als het ging om extreem krachtige vibraties en ze wilden daar in Japan natuurlijk ook een graantje van meepikken. En dát is gelukt. Doordat de Fairy op de markt is gekomen is de verkoop van álle wand vibratoren enorm gestegen en hebben andere merken hun eigen wand vibrator ontwikkeld. De Fairy ziet er in ieder geval toegankelijker uit dan een Hitachi (in snoeperige kleurtjes) en is vooral stukken goedkoper. Er zijn overigens erg veel nep Fairy’s op de markt. Een echte herken je aan het logo (een, eh, fairy, een elfje dus) en de zwierige letters van het woord ‘Fairy’ (dus als er ‘Fairy’ in de titel van het product staat, wil het niet meteen zeggen dat je een originele Fairy aanschaft, let vooral op de foto’s van het product).

Voordelen
Goedkoopste (goede) wand vibrator die er is (€ 49,95).
De Fairy ziet er vrouwelijk uit (roze).
Hij is traploos verstelbaar, dus gaat van 0% naar 100% middels een ‘wieltje’ (zoals bij een computermuis).
Er zijn speciale opzetstukken voor de Fairy op de markt.
Ik heb ‘m (nog) niet getest, maar er is een DRAADLOZE Fairy op de markt! Dus dezelfde kracht, maar dan overal in huis te gebruiken!

Nadelen
De mijne doet het nog (prima), maar ik heb al meerdere mailtjes gekregen van lezeressen met een kapotte Fairy, dus waarschijnlijk is de Fairy iets minder solide dan de andere wand vibratoren (maar hé, hij is ook stukken goedkoper). Het kan ook zijn dat de kapotte Fairy’s een gevalletje ‘beginnersproblemen’ zijn, want het bedrijf dat de Fairy’s maakt is nog maar enkele jaren op de markt. De nieuwe Fairy’s schijnen ook solidere motoren te hebben.
Niet echt een nadeel, maar de Fairy trilt het minst diep van alle andere wand vibratoren uit dit rijtje. (maar dan nog trilt hij wél veel dieper dan gewone vibrators).
Niet dat het mij echt boeit, maar het spreekt voor zich dat hij niet waterproof is, omdat hij z’n stroom uit het stopcontact haalt.
De kop is erg lastig schoon te maken, omdat er ribbels in zitten.

DE FAIRY KOOP JE HIER (€ 49,95) >>

 

 

 

De voordelen en de nadelen van de DOXY massager

 

doxy
De DOXY kwam in 2014 op de markt en roept eigenlijk alle dingen die de producten van de andere wand vibratoren ook roepen; die van ons trilt het hardste, het diepste, het is de beste van de hele wereld!!!! De DOXY trilt inderdaad diep en is net zo lekker en geil als de anderen. Vind ik.

Voordelen
Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren (wit, zwart, wit en roze).
Heeft het langste snoer van alle wand vibrators.
Heeft grote aan- en uitknoppen.
Gaat met 1 druk op de uitknop ook meteen uit.
De kop is gemakkelijk schoon te maken (makkelijker dan die van de Fairy).

Nadelen
Begint op 70% van z’n vermogen, dus niet in een laag standje.
De meeste Hitachi-opzetstukken passen niet op de DOXY (sowieso de originele niet).
Het bedrijf is net op de markt, dus er zouden wat beginnersfoutjes in de DOXY kunnen zitten (heb ik zelf nog niets van gehoord of gemerkt overigens, hij doet het super).

DE DOXY KOOP JE HIER (€ 109,-) >>

 

De voordelen en de nadelen van de LELO Smart Wand Large

 

lelo smart wand large vibrator
LELO, oooooh, LELO! Alle, maar dan ook alle seksspeeltjes van het merk LELO zien er prachtig uit! Chique, dat vooral. Maar ze zijn ook allemaal gemaakt van 100% siliconen en worden geleverd in prachtige bewaardozen! LELO kon natuurlijk niet achter blijven toen de wand vibratoren steeds populairder werden en kwamen met de LELO Smart Wand Large en de LELO Smart Wand Medium. Prachtige apparaten en vooral de LELO Smart Wand Large is top! Ga je voor het uiterlijk, dan moet je zeker voor de LELO gaan. En ga je voor vibratiepatronen, dan is de LELO ook je ding.

Nadelen
De SenseTouch-technologie van mijn LELO is kut. Na een paar keer gebruik deed deze het niet meer (goed). In plaats van harder te gaan trillen als ik de vibrator tegen m’n klit duw, gaat de LELO z’n eigen leven leiden. De ene keer hard, dan zacht. Is niet zo handig als je juist een steady vibratie nodig hebt.
Er zijn geen opzetstukken voor te koop en de Hitachi-opstukken passen niet allemaal.

Voordelen
Heeft geen snoer, maar wel bijna dezelfde power als een wand vibrator mét snoer.
Geeft niet de diepste trillingen (de EMW is dieper) (de Fairy minder diep), maar wel erg intens en dieper dan de meeste normale vibrators.
Het design oogt 100 keer geiler en chiquer dan de andere wand vibrators.
Oplaadbaar.
100% waterproof!
Heeft 8 verschillende vibratiemodus (en dit heeft geen enkele andere wand vibrator, dus hou je van patronen, dan kies je sowieso voor deze).
Wordt geleverd in een mooie, hard kartonnen doos.
Komt met een stevige bewaarzak (die toch nog chique oogt).
Verkrijgbaar in verschillende kleuren.
Ook verkrijgbaar als LELO Smart Wand Medium (iets minder krachtig).

DE LELO SMART WAND LARGE KOOP JE HIER (€ 159,95) >>

 

De voordelen en de nadelen van de Palm Power

 

palm power
Ik wil in dit lijstje toch ook nog even de Palm Power bespreken. Toen ik de Palm Power voor het eerst gebruikte was ik enorm enthousiast. Wow! Bijna net zoveel power als de Hitachi. Maar nu, bijna 2 jaar later, moet ik toegeven dat ik de Palm Power nooit meer gebruik. Z’n trillingen zijn veel minder diep dan de trillingen van de Hitachi (of 1 van de andere hierboven beschreven wand vibratoren). En het meest irritante aan de Palm Power is; als je ‘m zachter wil zetten, dan gaat hij eerst helemaal uit en daarna kun je ‘m pas weer harder zetten. Heel vervelend als je net lekker bezig bent. Met de opzetstukken wordt de Palm Power iets leuker, maar voor ik zou eerder een Fairy aanraden dan een Palm Power (die zijn vergelijkbaar qua prijs).

Voordelen
Hij is heel licht, dus voor reumapatiënten is dit wél een goede optie.
Hij trilt best diep voor zo’n klein apparaatje.
Vrouwvriendelijke vormgeving (kuch).
Je kunt er 4 opzetstukken bij kopen.

Nadelen
Hij stopt met trillen als je ‘m zachter wil zetten, dus dan moet je weer helemaal opnieuw beginnen vanaf 0%.
Veel minder diepe trillingen dan de andere wand vibratoren (maar zeker wel klaarkom-materiaal).

DE PALM POWER KOOP JE HIER (€ 54,90) >>

Ik heb trouwens al eerder geschreven over verschillende wand vibrators, dus je zou sowieso ook onderstaande artikelen even door kunnen nemen.

SEKS TOY TEST #16 EUROPE MAGIC WAND
SEKS TOY TEST #7 FAIRY
SEKS TOY TEST DOXY
SEKS TOY TEST LELO SMART WAND LARGE
IK KAN NIET KIEZEN? (over een yukiyuki wand vibrator)
PASSEN DE HITACHI-OPZETSTUKKEN OP DE LELO SMART WAND LARGE
FAIRY, LELO OF EUROPE MAGIC WAND?

Ik vind het knap als je helemaal tot hier bent gekomen met lezen en ik hoop dat ik je heb kunnen helpen bij het maken van de moeilijke keuze tussen al die wand vibrators! Mocht je nog meer vragen hebben, je mag me altijd mailen!!

 

maanzinshop