IN HET NACHTKASTJE VAN… J.

Naam: J.
Leeftijd: 29
Relatie: getrouwd, 2 kinderen
Hoeveel speeltjes heb je: stuk of 15 tot 20 (ze liggen nu ergens te verstoffen)

nachtkastje vibrator

Kun je wat over je seksleven vertellen?
Ik ben op een verkeerde manier begonnen met seks. Omdat ik wilde dat de jongen in kwestie mij leuk zou vinden. En omdat ik m’n hele leven erg onzeker ben geweest durfde ik nooit ‘nee’ te zeggen. Naarmate ik ouder werd kon ik mannen op die manier om mijn vinger winden. Maar 9 van de 10 keer vond ik de seks niet veel aan. M’n bedpartners wisten nauwelijks van het bestaan van een clitoris. Dus als ik al klaarkwam was dat door hulp van mezelf of later een vibrator. Mijn een-na-laatste bedpartner was gelukkig een stuk beter. Bij hem voelde ik me meer op mijn gemak al kon ook hij me niet echt bevredigen. Ik moet er wel bij zeggen dat ik alleen penetreren ook wel voldoende vond hoor.

En toen? Toen ontmoette je the love of your life?
Ja, ik ontmoette mijn huidige man en er ging een wereld ging voor me open, haha. Ik was voor hem de eerste dus ik vond het om heel eerlijk te zijn doodeng. Ik had al een keer een jongen gedumpt omdat ik het doodeng vond hem te ontmaagden, maar gelukkig had ik daar met mijn inmiddels man, dus helemaal geen last van. Het klikte gewoon zo goed in bed! Daarom ben ik maar meteen met hem getrouwd, haha.

Gelijk heb je! Dus jullie hebben een bevredigend seksleven?
Ja! Hij vind het heel belangrijk dat mijn behoeften op de eerste plek komen, daarom ben ik altijd als eerste aan de beurt. Pas daarna gaan we verder met een volgende actie zeg maar. Een héél verschil dus met m’n vorige vriendje! We hebben een tijdje speeltjes gebruikt met veel plezier, maar op een gegeven moment zijn die ergens in een tas verdwenen en nog niet weer tevoorschijn gehaald. Hij heeft gewoon magische handen! Ook praten we best veel over seks, wat we graag willen, of zouden willen uitproberen. Of we delen fantasieën en kijken of we daar iets mee kunnen. Sinds een jaartje of wat zijn we een beetje begonnen met BDSM-gerelateerde dingen. En daar willen we ook wel meer in doen alleen weten we nog niet precies hoe. Het is nu nog een beetje grenzen zoeken. En zo blijft het spannend. Qua frequentie zou het wel meer mogen, maar we werken beide veel en om elkaar heen dus we zien elkaar weinig. En met 2 jonge kids die je dan dus alleen verzorgt zijn we ’s avonds vaak te moe of liggen we liever alleen te knuffelen. Wel proberen we het nu weer wat vaker te doen.

Herinner je je eerste seksspeeltje nog?
Mijn eerste speeltje was een jelly vibrator, een paarse. Ik was een jaar of 18 en kocht ‘m op aanraden van een vriendin. We hebben ‘m toen samen uitgezocht in een Christine le Duc. Ik heb dat ding best wel versleten, haha.

Gebruiken jullie nu nog wel eens seksspeeltjes?
Momenteel dus nauwelijks. We hebben heel lang van die klittenband dingen gebruikt om mij vast te binden, maar we hebben nu een ander bed dus we kunnen ze nergens meer aan vast maken, haha.

Gebruik je wel eens een vibrator of dildo voor soloseks?
Soloseks doe ik eigenlijk niet meer. Ik ben gewoon nooit alleen!

Wat is je laatste aanschaf?
Dat was een heel pakket. Zo’n goedkope vibratorset met van die extra hulpstukken erbij, maar we hebben ’t uiteindelijk maar 1 keer gebruikt. Verder kochten we een buttplug-achtig iets voor hem en een aftrek-hulpstuk, althans, zo noem ik hem, maar ook dat hebben we nog steeds niet gebruikt. En glijmiddel.

Eh? Een aftrek-hulpstuk? Stuur eens een plaatje door?masturbatorAaaargh! Das unnuh nepkut jonguh!! Of een masturbator! Maar wij noemen het hier thuis een handneukertje, haha!
Ja, ziet er niet uit hè? We hebben hem nog steeds niet geprobeerd, haha. Dat zegt genoeg toch? Het nodigt gewoon niet uit tot gebruik.

Nee, niet echt! Koop je liever online of offline?
Maakt me op zich geen bal uit. Online misschien vaker omdat ik dan wat meer op m’n gemakje alles kan bekijken en lezen. In de winkel heb ik toch wat meer haast. En tegenwoordig 2 kids bij me.

Hoeveel seksspeeltjes koop je gemiddeld?
Nu niks maar dat heeft meer te maken met budgettaire redenen. Sowieso willen we verder in de aanschaf van BDSM-spul en dat is duur.

Ben je bereid veel geld uit te geven aan een sekstoy?
Ligt eraan wat het is. Een vibrator hoeft van mij maar aan 1 ding te voldoen en dat is dat-ie een beetje goed trilt. Of-ie nou roze of paars is met een gouden randje, dat maakt me weinig uit dus in die zin wil ik er ook niet veel geld aan kwijt zijn. Maar de dingen die we nu dus willen aanschaffen zijn er niet in een budgetvariant. Voor een vibrator vind ik € 25 meer dan genoeg.

Je gaat naar een onbewoond eiland en je mag maar 1 seksspeeltje meenemen?
Toch weer die paarse, zachte, jelly vibrator. Haha.

Oooh! En ik ga je er (waarschijnlijk ten overvloede) toch nog even op wijzen dat jelly slecht is voor je gezondheid hè? Ik weet het, van sommige speeltje ga je houden en sommigen fit like a glove, maar toch, maar toch! Probeer er wel op te letten als je een nieuwe vibrator koopt. Kun je ook klaarkomen zonder speeltjes, of juist gemakkelijker met?
Ja, zonder problemen. Ik vind het met juist moeilijker, omdat m’n man dan wat meer aanwijzingen nodig heeft (waar, hoeveel druk, hoe hard). Als ik het zelf doe heb ik hier trouwens ook last van, met een speeltje heb je denk ik toch net want minder feeling.

Heb je wel eens een miskoop gedaan?
Ooit een soort nep-bunny gekocht, zo 1 met echt alle toeters en bellen, met van die ronddraaiende kraaltjes en een beest wat dan op je klit zou moeten trillen. VERSCHRIKKELIJK! Er gebeurde zoveel dat ik niet meer wist waar ik wat moest voelen. Het leidde dus alleen maar af.

tarzan

Hahahaha, ja, de kermis in je kut, ik ken ze en heb er meerdere gehad! Ik vond ze vroeger altijd wel leuk en lekker, maar er is nu zoveel beters op de markt. Heb je speeltjes gehad die snel kapot gingen?
Ja, dat PABO-pakket met vibrators met 10 van die zogenaamde hulpstukken. Die glijden er altijd van af en weet ik veel wat nog meer voor een ellende.

Wel eens een blunder meegemaakt op sekstoy-gebied?
Een keer héééééél lang bezig geweest met een speeltje, het lukte steeds nét niet om klaar te komen. En net die laatste 10 seconde dat ik er bijna was waren de batterijen leeg. Talking about frustration!

Yep! En dé allerbeste reden om voor oplaadbare speeltjes te kiezen! Dan heb je die ellende nooit meer. Nog een seksspeeltje op je wishlist?
Ik kan niet kiezen. Of een opblaas-BDSM-bed-achtig iets of een voorbinddildo.

Lieve J., heel erg bedankt voor je eerlijke antwoorden. Ik wens jullie heel veel plezier op het BDSM-pad en ik hoop dat er binnenkort ook wat bijbehorende speeltjes in jullie nachtkastjes staan!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Patrick schreef:

    huh een afstrekhulpstuk? Mwah… neuh.. Wat seksspeeltjes betreft ben ik een mail chauvinist pig. Seksspeeltjes zijn voor vrouwen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.