LIEVE LUNA, HOE WORD JE SEKSTOY TESTER?

Lieve Luna,

Ik ben een studente van 20 jaar en mijn vriend en ik kunnen ons, tussen de colleges door, dagenlang alleen maar bezig houden met seks. Je kunt wel zeggen dat seks een verslaving voor ons is geworden. En niet alleen de seks, maar ook speeltjes zijn verslavend, alleen ontzettend duur!

Nu vroeg ik me af of het mogelijk is voor mij om sekstoys te kunnen testen, en zo ja, waar en hoe kan ik me aanmelden? Het leven als student is helemaal niet zo makkelijk en ook zeker niet goedkoop. Ik wil heel graag wat geld bijverdienen, maar dan wel graag met iets wat ik leuk vind en waarmee ik flexibele werktijden heb!

Ik hoop dat je me kunt helpen om hierover wat meer informatie te krijgen en hopelijk een bijbaantje!

groetjes,
Lindsay

 

Hi Lindsay,

Ik krijg elke week wel een mailtje van iemand die net als ik seksspeeltjes wil testen (en daarvoor betaald wil worden). Het is dan ook een topbaan! Het is alleen niet zo gemakkelijk als het klinkt hoor, om even te preken voor mijn eigen parochie. Ik test al 14 jaar seksspeeltjes, dus ik heb, kuch, enorme ervaring! Daarnaast moet je, als sekstoy tester en vooral als reviewer, ook nog eens goed, leuk, gezellig, eerlijk en vooral in correct en leesbaar Nederlands kunnen schrijven. En…tel daarbij op (als je écht professioneel wil gaan) het bijhouden van een website (je moet verstand van bijvoorbeeld WordPress hebben, van fotografie, van Photoshop, HTML, SEO, etc.), het doen van de administratie (want Climaximaal.nl is onderdeel van mijn bedrijf, inclusief dus een BTW-aangifte en de boekhouding (AAARGH). Er gaat dus een hoop tijd zitten in het bijhouden van een blog als dit.

Maar al ben ik een professioneel (seks)blogger… dan nog verdien ik er niet genoeg mee om van te kunnen leven (I wish) (maar het is wel m’n (kots) passie en hobby). Ik zelf kan je dus helaas niet aan een bijbaantje als sekstoy tester helpen. Alle vrouwenspeeltjes die binnenkomen test ik zelf en alle mannenspeeltjes worden getest door J.T.!

Maar als je interesse ligt in seks en seksspeeltjes en je wil daar graag geld mee verdienen, dan zou ik gewoon zelf beginnen met een blog! Verzin een goede naam en begin! En dat kan gewoon gratis tegenwoordig (op internet is genoeg informatie te vinden) (WordPress en Blogger bieden gratis sites bijvoorbeeld). Alle begin is lastig en zeker de eerste maanden verdien je waarschijnlijk niets. Je zal misschien eerst zelf wat speeltjes aan moeten schaffen om te reviewen, maar als je eenmaal een beginnetje hebt, dan kun je bedrijven gaan aanschrijven met de vraag of zij je gratis speeltjes op willen sturen in ruil voor een eerlijke review. En… als je volhoudt, blijft bloggen, ploggen, vloggen en met affiliate marketing werkt, dan ga je hopelijk vanzelf wat verdienen én misschien willen bedrijven dan zelfs betaalde advertenties op je site plaatsen. Doen! Mocht je nog meer vragen hebben, over het beginnen van je eigen (seks)blog, dan mag je me altijd mailen. Heel veel succes!

p.s. De komende weken gaan er hier wel wat gast-reviews geplaatst worden (dus reviews van speeltjes die ik zelf niet heb)! Dus mocht je het leuk vinden om een keer een review te schrijven en die hier (door mij) (anoniem) te laten publiceren, dan mag je me die altijd opsturen. Uiteraard ben ik wel de hoofd- en eindredactie en een review van 3 regels, daar kan ik weinig mee. Maar verder zou ik zeggen; probeer het gewoon eens.

lieveluna

 

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Jan schreef:

  Het lijkt inderdaad een topjob om sextoys te testen. En als je, zoals in jouw geval Luna, een brede interesse hebt voor seks en het internet voortdurend afschuimt om nieuwe zaken te vinden, dan kost het waarschijnlijk beharing wat tijd! Als je daarbij nog weet dat je als je in het Nederlands reviews geeft, je een beperkt publiek hebt, dan moet je wel heel ‘ hard werken’ om er iets aan te verdienen. Als begin zou je misschien als bijberoep iets kunnen doen tot alles beter begint te lopen, Lindsay.

 2. Jan schreef:

  De autocorrectie heeft van ‘behoorlijk’ het woord ‘beharing’ gemaakt :-(

  • Luna schreef:

   Hahaha, normaal zou ik zeggen; ‘Waar het hart vol van is stroomt de reactie van over.’ Maar laten we het houden op ‘damn you autocorrect’! :-)

 3. Aphrodite's Secret♡ schreef:

  Hoi Luna,

  Het lijkt mij super tof om naast mijn huidige baan als webcammodel, speeltjes te testen en daarvoor betaald te krijgen!!
  Ik ben nu sinds kort een blog begonnen en ik weet dat ik er nog lang niet ben, maar ooo wat lijkt me dat leuk!
  Verder ga ik zeker jou blogs volgen vanaf nu, super tof!

  Liefs Aphrodite’s Secret♡

 4. Alana is interested in you! More info: https://cutt.us/K6Qc6?h=80b01ad94d4c64f331deaff1bbb6c74e- schreef:

  kq9v1n

 1. 30 oktober 2015

  […] opgezocht, heeft haar zinnen gezet op een baantje als seksspeeltjes tester moet je wel wat voor doen, maar dan heb je wel een aardig salaris en komt toch gemiddeld wel een paar keer per dag klaar. De […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.