DE 10 BESTE DUO VIBRATORS OP EEN RIJ

Ik had dit artikel trouwens ook ‘Wat is de beste tarzan vibrator?’ of ‘Wat is de beste rabbit vibrator?’ kunnen noemen. Want de woorden ’tarzan vibrator’, ‘rabbit vibrator’ en ‘duo vibrator’ worden door elkaar gebruikt voor sekstoys die zowel tegen je clitoris als tegen je G-spot vibreren. Ik noem het eigenlijk altijd een duo vibrator, maar dat is dus hetzelfde als een Tarzan of een Rabbit.

Een goede duo vibrator is flexibel

Het probleem met de meeste duo vibrators is dat ze niet goed bij iedere vulva/vagina aansluiten. Iedere vulva/vagina is uniek en de afstand tussen je clitoris en je vagina-opening is bij iedereen verschillend. Ook de afstand van je vagina-opening naar je G-spot is bij iedereen anders en ook de afstand tussen de clitoris en de G-spot verschilt. Hierdoor is het belangrijk dat een duo vibrator flexibel is, zodat je ‘m zelf wat makkelijker in de juist positie kunt manoeuvreren.

Dit is een afbeelding van 10 beste duo vibrators reviews test

De beste duo vibrator is sowieso van 100% siliconen

In dit artikel ‘DE 10 BESTE DUO VIBRATORS’ bespreek ik echt alleen die vibrators die op 2 plekken trillen. In mijn artikel ‘5 SEXTOYS VOOR EEN HANDSFREE BLENDED ORGASM’ bespreek ik 5 toys die je naast trillen ook op een andere manier stimuleren (dus luchtdruk, stoten of een bewegend balletje). Met onderstaande duo vibrators kun je overigens ook zo’n ‘handsfree orgasm’ bereiken, maar ik vind het vaak fijn om een duo vibrator ook wat in-en-uit me te kunnen bewegen, zodat de staafvibrator ook wat over m’n G-spot wrijft, maar dat is dus persoonlijk.

Ook voor deze categorie seksspeeltjes geldt; wat ik fantastisch vind zou jij wel eens helemaal niet zo lekker kunnen vinden. Maar over 1 ding kunnen we het eens zijn; je wil dat je duo vibrator is gemaakt van 100% veilig materiaal (en dat is in het geval van een duo vibrator altijd 100% siliconen) en dat hij fijne, diepe trillingen heeft. Ik vind het ook belangrijk dat de toy 2 verschillende motortjes heeft die je het liefst ook nog afzonderlijk kunt bedienen. Hieronder geef ik mijn 10 favoriete duo vibrators!

1. We Vibe Nova 2

Dit is een afbeelding van beste duo vibrator ter wereld we vibe nova 2
Deze sextoy kwam uit in 2020 en is wat mij betreft de klapperrrrr van het jaar! De We-Vibe Nova 1 was al een sekstoy die bijna iedere vagina/vulva past en de Nova 2 is alleen maar beter geworden! PERFECTIE als je het mij vraagt. De twee armen van de We-Vibe Nova 2 zijn allebei buigzaam en te verstellen naar jouw vormen. De staafvibrator buig je zelf (en deze blijft dan in die vorm zitten) en de clitorale arm buigt tijdens het gebruik steeds met je mee en blijft dus altijd in contact met je clitoris. En dát is wat je wil van een duo vibrator; dat hij altijd je G-spot en je clitoris raakt.

Mijn uitgebreide review lees je hier: WE-VIBE NOVA 2 – DUO-VIBRATOR REVIEW.

Nog even wat extra voordelen van deze toy; hij is te bedienen met een App! Je kan zelf verschillende patronen maken en de staafvibrator en clitoris stimulator onafhankelijk van elkaar laten trillen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ook leuk; je kan een partner de bediening van deze toy volledig in handen geven.

Je koopt de We-Vibe Nova 2 bijvoorbeeld bij Easytoys.nl voor € 149,95 (geen geld voor zo’n waanzinnig goede toy).

2. Fun Factory Lady Bi

Dit is een afbeelding van goede duo vibrator lady bi fun factory

De FunFactory Ladi Bi is een duo vibrator die niet alleen je clitoris en je G-spot stimuleert, maar ook je A-spot! Dit is een lekker plekje helemaal aan het einde van je vagina, tegen je baarmoeder aan. Sommige vrouwen vinden het helemaal niet prettig om daar gestimuleerd te worden en sommige vinden het juist heaven on earth.

Je vindt mijn uitgebreide review hier: FUN FACTORY LADY BI – VIBRATOR REVIEW.

Het lekkere en goede van de Lady Bi is dat verschillende diktes heeft (en dat-ie zo lang is). Zo is-ie rond het gedeelte van je G-spot een stuk breder dan aan het uiteinde van de staafvibrator. Dit zorgt voor een ‘goed gevuld’ gevoel en dat vind ik persoonlijk altijd erg lekker. Als je niet zo van grote toys houdt, dan is de Lady Bi waarschijnlijk niet je ding. Ook zal het clitorale armpje niet bij iedereen even lekker zitten. Ik moet de toy iets naar me toetrekken om ervoor te zorgen dat m’n clitoris ook geraakt wordt, maar vind dat geen probleem, want zo kan ik de toy tegelijkertijd in-en-uit me stoten.

Je koopt de Fun Factory Lady Bi bijvoorbeeld bij Eastoys.nl voor € 119,95.

3. Svakom Adonis

Dit is een afbeelding van svakom adonis vibrator test tarzan rabbit

Van deze hele lijst met duo vibrators is de Svakom Adonis het minst flexibel. Dat kan een nadeel zijn, want deze toy zit hierdoor dus goed of juist helemaal niet. Vooral de staaf is keihard en dat komt omdat je deze toy voordat je ‘m gaat gebruiken kunt opwarmen. En een sextoy die van tevoren ietwat is opgewarmd is zoveel lekker om in te brengen. Ook tijdens het gebruik blijft de toy warm en dit heeft een gunstig effect op de doorbloeding van je vaginawand en dus de stimulatie.

Je vindt mijn uitgebreide review hier: SVAKOM ADONIS – VIBRATOR REVIEW.

Wat ik vooral heel lekker vind aan de Svakom Adonis zijn de ribbeltjes op zowel het G-spot gedeelte als op het clitorale armpje. Wanneer je de toy in-en-uit je beweegt, dan gaan ook die ribbeltjes langs je gevoelige plekjes. Ik hou ervan!

Je koopt de Svakom Adonis bijvoorbeeld bij Eastoys.nl voor € 92,95.

4. Fun factory Miss Bi

Dit is een afbeelding van fun factory miss bi vibrator tarzan

De Miss Bi is de wat kleinere versie van de Fun Factory Lady Bi. De trillingen zijn qua diepte net zo goed en sterk, maar de Miss Bi is wat handzamer en vooral korter (deze raakt je A-spot dus niet). Ook hier is de bolling rond je G-spot heel fijn en breed, wat zorgt voor dat ‘goed-gevulde-gevoel’. Persoonlijk vind ik de vorm van het clitorale gedeelte erg prettig, want lekker breed.

Je leest mijn volledige review van de Miss Bi hier: FUN FACTORY MISS BI – VIBRATOR REVIEW.

De Miss Bi heeft, net als de Lady Bi, heel fijne, goed voelbare knopjes. Dat hebben alle Fun Factory-toys overigens. Daarnaast is het ‘open handvat’ echt een idee van Fun Factory dat inmiddels door heel veel merken is gekopieerd. Dat handvat is heel erg prettig qua vasthouden en bedienen. En nogmaals; de trillingen van Fun Factory-toys zijn heel diep!

5. Satisfyer Vibes Mr. Rabbit

Dit is een afbeelding van satisfyer mr rabbit tarzan vibrator

Satisfyer is koning in het kopiëren én het daarna goedkoper op de markt brengen van toys. Deze Mr. Rabbit is een bijna 1 op 1 kopie van de Fun Factory Lady Bi, maar dan wel een flinke som geld goedkoper.

Je leest mijn volledige review van deze toy nog eens: SATISFYER MR. RABBIT – DUO VIBRATOR REVIEW.

De trillingen van de Mr. Rabbit zijn ietsje minder diep en dus ietsje minder goed dan die van de Lady Bi. Het clitorale armpje is daarentegen denk ik toegankelijker voor meerdere clitorissen/vulva’s! Alles is gewoon ietsje minder geprononceerd dan bij de Lady Bi en je kunt de 2 onderdelen niet afzonderlijk van elkaar harder of zachter laten trillen. Maar nog steeds heb je aan de Mr. Rabbit een supergoede duo vibrator!

De Satisfyer Mr. Rabbit koop je bijvoorbeeld bij Easytoys.nl voor € 49,95!

6. Satisfyer Vibes Magic Bunny

Dit is een afbeelding van duo vibrator satisfyer vibes bunny

De Satisfyer Vibes Magic Bunny is dan weer een bijna 1 op 1 kopie van de Fun Factory Miss Bi! En ook bij deze kopie geldt; het is allemaal net ietsje minder geprononceerd als bij het origineel. Het clitorale armpje is wat smaller, het G-spot-gedeelte is wat minder breed, maar het uiteinde heeft dan weer een prettig ‘ribbeltje’ dat over je G-spot kan gaan als je deze toy in-en-uit je beweegt.

Je leest mijn volledige review van de duo vibrator nog eens: SATISFYER MAGIC BUNNY – DUO VIBRATOR REVIEW.

Ik heb in deze lijst met de beste duo vibratoren overigens geen sextoys opgenomen die ‘rare clitorale armpjes’ hebben. En met ‘raar’ bedoel ik bijvoorbeeld een stimulator in de vorm van een konijn. Hoewel er vrouwen zijn die van die oortjes op hun clitoris (of in de buurt van hun klit) juist ontzettend fijn vinden, heb ik liever een wat groter, breder en flexibel gedeelte. Dus ook al heet deze toy de ‘Magic Bunny’, hij heeft geen oortjes! En gelukkig maar.

Je koopt de Satisfyer Magic Bunny o.a. bij Easytoys.nl (€ 49,95).

7. Feelztoys Lea

Dit is een afbeelding van feelztoy lea sextoy

Het voelt een beetje oneerlijk om de Feelztoys Lea een ‘lekker gemiddeld duo-vibratortje’ te noemen, maar zo voelt-ie wel. Deze vibrator is gemiddeld qua formaat (one size fits the most), hij heeft gemiddelde trillingen (maar wel heel lekker) (niet superdiep, maar wel dikke prima), hij ziet er ook niet heel bijzonder of raar uit, maar gewoon, lekker gemiddeld. Als ik aan een mooie en functionele duo-vibrator denk, dan komt het ontwerp van de Feelztoys Lea een heel eind in de richting.

Je leest m’n review van de Feelztoys Lea: FEELZTOYS LEA – VIBRATOR REVIEW.

Deze Lea van Feelztoys is verkrijgbaar in veel verschillende kleurtjes en komt in een toffe cadeauverpakking (ja, soms is dat gewoon ook belangrijk).

Je koopt de Feelztoys Lea bijvoorbeeld via Bol.com voor € 55,95.

8. Svakom Alice

Dit is een afbeelding van svakom alice

Ik vind Svakom over het algemeen een heerlijk merk! Ze maken kwalitatief goede toys voor een zeer redelijke prijs. De trillingen zijn ook ‘gewoon lekker, lekker gewoon’. Niet superfel of superdiep, maar heel fijn. De staaf zelf is niet flexibel, het clitorale gedeelte wel.

Je leest mijn review nog eens: SVAKOM ALICE – VIBRATOR REVIEW.

Het clitorale gedeelte is vrij dun en geschikt om je clitoris wat meer pinpoint te stimuleren. Als ik mag kiezen heb ik liever een wat breder gedeelte, maar hé, deze toy doet de truc prima! Deze toy bestaat inmiddels al meer dan 6 jaar en wordt nog steeds gemaakt! Dat zegt ook wel iets!

Je koopt de Svakom Alice o.a. bij Easytoys.nl voor € 69,95.

9. Satisfyer Mono Flex

Dit is een afbeelding van satisfyer mono flex review test

Satisfyer is verdomde goed bezig de laatste tijd en komt met de ene na de andere goede én betaalbare sextoy op de proppen. Eén van de allerlaatste aanwinsten in hun collectie is de Satisfyer Mono Flex, een zo op het oog doodgewone duo vibrator. Hij is heel erg basic qua vorm, maar basic is goed! De staafvibrator is middelmatig qua formaat, maar het clitorale armpje is best breed vergeleken met andere duo vibrators. En ik vind dit brede dus zelf erg prettig. Te dunne clitorale armpjes vind ik niet prettig, omdat ik niet echt van de pinpoint-stimulatie ben.

Ik moet nog een uitgebreide review schrijven van deze toy, heb ‘m pas 2 keer getest, maar WOW!

Grote voordeel is dat je de Satisfyer Mono Flex kunt bedienen met een App (!), zodat je de trillingen van de staafvibrator en het clitorale armpje afzonderlijk van elkaar kun laten trillen, of juist in een bepaalde cadans. Ook tof; je kunt een ander deze toy laten bedienen. Klein nadeeltje van de toy zelf; de knopjes zijn wat lastig te vinden, maar juist daarvoor is de App weer heel handig. De trillingen zijn goed, niet superdiep, maar ook weer niet mega-oppervlakkig. Je krijgt echt een totaalpakketje aan duo vibrator voor weinig geld!

Je koopt de Satisfyer Mono Flex bij Easytoys.nl voor € 49,95.

10. We Vibe Nova 1

Dit is een afbeelding van we vibe nova 1 vibrator

Ja, ik vind de We Vibe Nova 2 die op nummer 1 in deze lijst met duo-vibratoren staat zo ontzettend goed dat ik z’n voorloper óók gewoon in deze lijst neerzet! Want zelfs de verouderde Nova 1 is nog steeds 100 keer beter dan de meeste duo vibratoren! Gewoon omdat hij qua vorm écht bij bijna iedere vulva/vagina lekker zit!

Je kan een vlog over die We-Vibe Nova 1 nog een keer zien: VLOG WE-VIBE NOVA.

En alles wat ik in deze vlog vertel geldt dus nog steeds! En dan is de We-Vibe Nova 2 dus nog beter! Nog betere pasvorm, nog betere trillingen, te bedienen middels een App, makkelijker schoon te maken en betere knopjes! HOE DAN!

Je kan de Nova 1 nog steeds kopen, maar ik raad toch echt de We-Vibe Nova 2 aan! Die koop je o.a. bij Easytoys.nl voor € 99,-!

 

p.s. In deze review staan allemaal affiliate-linkjes naar Easytoys.nl. Als je een vibrator of ander seksspeeltje koopt via mijn linkjes, dan ontvang ik een percentage van de omzet. Ik kom er niet achter wie jij bent of wat je koopt. Ik werk graag met Easytoys.nl samen, ze doen wat ze beloven, naar jullie en naar mij!

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Richard schreef:

  Wat een fijn geschreven blog weer!
  Toch maar eens kijken wat sinterklaas dit jaar gaat geven;)

 2. JPW schreef:

  Leuke post. Ik heb nu al 4x(!) voorgesteld om de We Vibe Nova voor mijn lovelady te kopen maar iedere keer wordt mijn aanbod afgewezen.. Zelfs als ik link naar je ronkende reviews! Misschien toch maar kopen voor in de schoen ;-)

  • Luna van den Heuvel schreef:

   Hahahaha! Echt! Je krijgt geen spijt! Ik kan deze toy overal op nummer 1 zetten, zelfs in m’n dildo top 10, HAHAHAHAHA (bij wijze van dan hè)! :-)

  • Anne schreef:

   Ik heb slechte ervaringen met duo-vibrators (o.a. dure aankoop van miss bi die niet paste).
   Maar heb mij door de positieve reviews van de nova 2 en het feit dat hij kan ‘aangepast’ worden nog één keer laten overtuigen. Ik moet zeggen dat ik hem nog niet getest heb, omdat ik eerst moet bekijken hoe hij kan worden aangepast.
   Ik kan mij dus voorstellen dat zij een andere toy verkiest waarvan ze zekerder is dat het haar zal bevallen. De sundaze stond bij mij bijvoorbeeld hoger in het ‘verlanglijstje’ :)

 3. Inge schreef:

  Ik heb op aanraden van dit artikel de Satisfyer Mono Flex besteld en ik heb echt nog geen seconde spijt :p

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.