SEXSHOPS

Ik word niet betaald voor het schrijven van mijn recensies of het bijhouden van deze website. Deze site is 100% van mij en ik ben van niemand afhankelijk, behalve van (web)shops en sekstoy-producenten die mij af en toe wat seksspeeltjes toesturen om te testen, in ruil voor een review. Toch verdien ik wel met deze site en dat is door middel van zogenaamde affiliate linkjes. Onderaan (en soms tussendoor) de recensies staat vaak een link naar de webshop waar het product te koop is (je maakt mij het meest blij als je je speeltjes koopt via Maanzin.nl). Klik je op die link en ga je dan tot aanschaf van iets over, dan ontvang ik een klein percentage van de omzet.

Dus… vind je mijn site leuk, vind je mijn schrijfstijl leuk, vind je mij leuk, vind je mijn reviews handig en ben je van plan een seksspeeltje te kopen? Doe dat dan alsjeblieft via een banner of link op mijn site! Voor jou een kleine moeite (je merkt er niets van in je bestelproces en ik krijg ook nooit te weten wie jij bent of wat je hebt gekocht) en het maakt voor mij een heel groot verschil!

Wil je je sekstoy toch liever in een echte shop kopen? Snap ik! Doen! Soms is het gewoon fijner om een toy eerst te zien en voelen voordat je ‘m koopt. Maar wil je ‘m liever op Bol.com kopen, omdat-ie daar goedkoper is, dan bij de shops waarnaar ik link? Zou je dat dan via deze link (BOL.COM) willen doen? Ook dan krijg ik een klein percentage van de omzet (en alle kleine beetje helpen) (en mocht je daar toevallig een wasmachine, droger, magnetron, boek over kittens of het allernieuwste spel voor je PS4 gaan bestellen, dan kan dat ook gewoon via die link)!

Dus maak jezelf blij door een seksspeeltje aan te schaffen en maak mij blij door dat via 1 van onderstaande banners te doen! Dankjewel!

lieveluna

maanzinshop


De beste erotische toys - snel in huis

MobileMobile