DE 10 BESTE WAND VIBRATORS

Ik hou van lijstjes! En ik hou ervan om foto’s te maken bij al die lijstjes met favorieten! Hieronder mijn lijstje met de 10 beste wand vibrators! Uiteraard spreekt voor zich dat dit de wand vibrators zijn die ik persoonlijk het beste vind. Er kunnen wand vibrators zijn die jij beter vindt en er kunnen trouwens ook wand vibrators zijn die ik beter vind, maar die ik gewoon simpelweg (nog) niet getest heb. Er zijn trouwens ook wat toys die in deze lijst met beste wand vibratoren hadden ‘gemoeten’, maar die simpelweg gewoon niet meer te koop zijn, helaas. Die laat ik dus ook buiten beschouwing. Het is dus eigenlijk een ‘Luna’s lijstje met de door haar geteste beste wand vibrators’, maar dat is te lang voor een titel!

Dit is een afbeelding van koppen van 10 wand vibrators
Van links naar rechts en van boven naar beneden: DOXY Die Cast 3R, DOXY Die Cast, DOXY Number 3, Bloom Orchid, Europe Magic Wand, O-Wand, Pillow Talk Cheeky, DOXY Massager, Satisfyer Wand-er Woman, LELO Smart Wand Medium.

De beste wand vibrators hebben de diepste trillingen

Waarom kiezen voor zo’n groot en toch wel onhandig apparaat tussen je benen in plaats van een mooie, strakke, kleine, stijlvolle vibrator? Omdat wand vibrators je de allerdiepste trillingen geven die je sextoy-technisch kunt vinden!

De meeste wand vibrators en sowieso de béste wand vibrators doen het op 220V, die krijgen hun power dus rechtstreeks vanuit het stopcontact. Klinkt eng? Ach, welnee! Het gebruiken van een wand vibrator op 220V is hetzelfde als het vasthouden van een staafmixer; helemaal veilig! Is zo’n snoer toch een belemmering voor je tijdens de seks, dan zijn er tegenwoordig ook genoeg oplaadbare wand vibrators die bijna niet onderdoen voor de exemplaren mét snoer.

Mocht je je afvragen wat het verschil is tussen diepe trillingen en oppervlakkige trillingen? Ik vergelijk diepe trillingen altijd met het brommen van een beer. Oppervlakkig trillingen kun je vergelijken met het gezoem van een mug. Juist die diepe trillingen vinden de meeste clitorissen zalig!

Dit is misschien ietwat overdreven qua diepe trillingen, maar laat je wel zien dat hoe dieper de trilling is hoe meer effect het heeft!

Je hebt grote en ‘medium’ wand vibrators

De allereerste, echte, originele wand vibrator was de Hitachi! Een onooglijk lelijk ding, maar met trillingen, POEHEE! Deze eerste Hitachi werd gemaakt in 1968 en bestaat eigenlijk nog steeds (al heet-ie nu ‘Magic Wand Rechargeable’) en heeft nog precies dezelfde trillingen als toen. En als een toy al meer dan 50 jaar bijna onveranderd is, ja, dan weet je dat je met een topstuk te maken hebt! De Europese versie van de Hitachi is overigens de Europe Magic Wand (dit is mijn favoriete wand vibrator).

Mijn voorkeur gaat sowieso uit naar wand vibrators met een grote kop. Wanneer ik zo’n kop tussen m’n schaamlippen plaats, dus op m’n (externe) clitoris, worden ook m’n schaamlippen (binnenste en buitenste) én m’n interne clitoris volledig meegetrild.

Dit is een afbeelding van anatomie van de clitoris
Zoals je ziet bestaat de clitoris niet alleen uit dat kleine topje (wat vroeger altijd gedacht werd)! Het is een veel groter orgaan! Binnenin de vagina zit de G-spot en dat is eigenlijk de achterkant van de clitoris (dus die hoort er ook nog bij). Als je een wand vibrator met een grote kop gebruikt, dan wordt dus een groter gedeelte van de clitoris gestimuleerd dan bij een ‘pinpoint-stimulator’ die echt alleen op je klit gericht is. Het is maar wat je zelf prettiger vind! Sommige klitjes vinden die pinpoint-stimulatie heerlijk, ikzelf houd meer van de stimulatie van een grote, wand vibrator!

Hieronder vind je de lijst met mijn 10 favoriete wand vibrators! Ik heb dus een voorkeur voor wand vibrators met een grote kop, dat zijn de eerste 5. De laatste 5 zijn wand vibrators met een ‘medium’ kop!

1. Europe Magic Wand

Dit is een afbeelding van beste wand vibrator europe magic wand

Ik kan er niks aan doen, maar de meest lelijke wand vibrator is wat mij betreft ook de beste wand vibrator. De afgelopen jaren is-ie af en aan van de eerste plaats gestoten door de DOXY Die Cast en de ‘gewone’ DOXY Massager, maar uiteindelijk ben ik toch weer bij de Europe Magic Wand terug. De trillingen van de Europe Magic Wand vind ik gewoon het allerlekkerst, het diepst, het meest zaligmakend. Er is voor mij geen toy die hieraan kan tippen.

Je kunt mijn volledige review nog eens lezen: EUROPE MAGIC WAND – SEXTOY REVIEW

Andere wand vibrators kunnen ook heel diep trillen, zeker in de eerste standjes, maar de Europe Magic Wand blijft diep, dieper, allerdiepst in alle 6 de steady standjes. Ik denk dat de kop, die een beetje zacht en indrukbaar is, ook meehelpt aan het trilplezier dat ik hiermee heb trouwens.

Je koopt de Europe Magic Wand bij Easytoys.nl voor € 134,90.

Als je ‘m koopt, bestel dan meteen het Europe Magic Wand Genius-opzetstuk erbij, want dat is GENIAAL (nou ja, de naam Genius zegt ’t al hè) voor G-spot massages.

Wil je een qua trillingen vergelijkbare toy, maar dan draadloos? Dan is de Magic Wand Rechargeable een hele goede optie! Die heeft 4 steady standjes, 4 steady patronen en is dus draadloos! Hij is voor € 179,- te koop bij Bol.com.

Nog even een kleine waarschuwing; let goed op dat je een originele Europe Magic Wand koopt (of een originele Magic Wand Rechargeable)! De (lelijke) vormgeving van deze toys is behoorlijk iconisch te noemen, want die bestaat dus al 50 jaar! Er zijn een hoop copycats op de markt met vergelijkbare vormgeving, maar VEEL slechtere, oppervlakkige trillingen!

2. DOXY Die Cast

Dit is een afbeelding van doxy die cast wand vibrator

Ja, qua stoere looks zou deze met stip op nummer 1 staan in deze lijst met beste wand vibrators! Goddome, wat een prachtig, stoer en geil apparaat dat ook nog eens hele diepe, stoere, geile vibraties heeft! Ik heb lange tijd deze wand vibrator op nummer 1 gehad en eigenlijk kan het ook prima een gedeelte eerste plek zijn, wat kan mij het schelen.

Je leest m’n review nog eens: DOXY DIE CAST – WAND VIBRATOR REVIEW

Deze toy heeft 6 steady standjes en 1 trilpatroon. De eerste 4 steady standjes zijn GODDELIJK, daarna wordt het voor mij allemaal iets te hard en te fel en gaat er iets van de diepte weg. Maar hou je van hard en diep en nog harder en dieper en vind je stoere looks belangrijk? Dan is de DOXY Die Cast écht je ding! Groot voordeel van alle DOXY-vibrators; ze hebben lekkere makkelijke grote knoppen!

Je koopt de DOXY Die Cast bij Easytoys.nl voor € 189,-. 

3.Satisfyer Wand-er Woman

Dit is een afbeelding van satisfyer wand er woman wand vibrator

Deze Satisfyer Wand-er Woman is misschien niet de beste wand vibrator, maar zeker wel de wand vibrator met de beste prijs-kwaliteit verhouding! Wat mij betreft dé verrassing van dit jaar! Ik was erg onder de indruk van de ‘diepe, zompige’ vibraties die deze wand vibrator me heeft gegeven. Hij heeft een grote kop én hij is draadloos! Hij heeft 10 vibratiepatronen en die kun je in 5 intensiteiten laten trillen. Op z’n hardst wordt alles wat oppervlakkiger qua trillingen, maar in z’n lage standjes is-ie PERFECT (en zeker voor dat geld). Maakt wel een apart geluid, maar de trillingen maken dat ruimschoots goed. Hij is verkrijgbaar in wit, paars en zwart.

M’n volledige review nog eens lezen: SATISFYER WAND-ER WOMAN – VIBRATOR REVIEW.

De Satisfyer Wand-er Woman kost (slechts) € 49,95 en is te koop bij Easytoys.nl!

4 DOXY Massager

Dit is een afbeelding van doxy massager vibrator

Dit is de goedkopere versie van de DOXY Die Cast, maar goedkoop wil niet zeggen dat-ie slechter is, want deze toy geeft je precies dezelfde diepe, zalige (en harde) trillingen als z’n metalen broer (of zus). De DOXY Die Cast heeft een metalen body, maar de DOXY Massager eentje van hard plastic. En… ook leuk; de DOXY Massager is in diverse kleuren te koop; roze, paars, wit en zwart. Pe-rach-tig!

Je leest mijn volledige review: DOXY MASSAGER – WAND VIBRATOR REVIEW

De DOXY Massager koop je voor € 119,95 bij Easytoys.nl!

5. O Wand

Dit is een afbeelding van o wand vibrator groot beste
De O-Wand is een HUGE ASS MOTHERFUCKER! Holy shit, wat is dit een groot en zwaar ding, maar ook; wat is-ie mooi en sexy! Of eigenlijk eerder; sexy meets stoer. De gebogen vorm maakt het erg prettig om ‘m vast te houden, hij is oplaadbaar (dus er zit geen snoer in de weg) en hij komt qua trillingen zéker in de buurt van de Europe Magic Wand of de (grote) DOXY’s (maar mist natuurlijk wel de power van 220V). Hij was eerst meer dan € 250,-, maar is gelukkig nu een stuk goedkoper. Het handvat is trouwens ook erg prettig. Er zijn 4 opzetstukken voor de O-Wand te koop, maar daar was ik niet echt van onder de indruk.

Mijn volledige review kun je nalezen: O-WAND – VIBRATOR REVIEW

Je koopt de O-Wand vibrator bij Bol.com voor € 107,19!

6. LELO Smart Wand Medium

Dit is een afbeelding van lelo smart wand medium

Toen de LELO Smart Wand Large 7 jaar geleden uitkwam was ik over the moon! Een oplaadbare wand vibrator! Een oplaadbare wand vibrator met patronen! En dan ook nog met ontzettend diepe trillingen! Hij was fantastisch!! Als die LELO Smart Wand Large nog te koop zou zijn, dan had ik die zeker in m’n top 3 geplaatst, maar helaas is die niet meer te koop. En over de LELO Smart Wand Large 2 hoor ik allemaal slechte verhalen. Deze LELO Smart Wand Medium is dus nog wel te koop en verdient een plekje in deze lijst met beste wand vibrators. Goede, diepe trillingen die niet hard of fel worden, een medium formaatje kop en 8 vibratiepatronen; wat wil je nog meer?

Je leest m’n (verouderde) review nog eens: LELO SMART WAND MEDIUM – VIBRATOR REVIEW

De LELO Smart Wand Medium koop je o.a. bij Easytoys.nl voor € 139,95. 

7. DOXY Die Cast 3R

Dit is een afbeelding van doxy die cast 3r draadloos wand vibrator
Zoek je een wand vibrator van een medium formaatje (qua kop) en met snoeiharde, diepe (richting het felle) trillingen? Dan is de DOXY Die Cast 3R je ding! Deze toy trilt je klit hard. Keihard! Wordt geleverd in een prachtige, metalen koker (je zou ‘m bijna alleen aanschaffen voor de koker). En ook de toy zelf is gewoon prachtig! Metaal, knalblauw én met glitters! Er zijn diverse opzetstukken voor deze wand vibrator te koop die je erop kunt schroeven!

Je leest m’n volledige review nog eens: DOXY DIE CAST 3R – WAND VIBRATOR REVIEW

Je koopt de DOXY Die Cast 3R bij Easytoys.nl voor € 164,99. 

8. DOXY Number 3

Dit is een afbeelding van doxy number 3 wand vibrator review test vergelijking

Eigenlijk zie ik niet echt een reden waarom je deze DOXY Number 3 eerder zou kopen dan bovenstaande DOXY Die Cast 3R, want de trillingen zijn volledig vergelijkbaar (en dus BAM in your face). Deze DOXY Number 3 is alleen met snoer en maar ietsje goedkoper. De trillingen zijn dus niet mijn favoriet, want echt kanonnenhard en fel, maar is dat je ding, dan zijn de medium DOXY’s toys om uit te checken.

Mijn volledige review lees je hier: DOXY NUMBER 3 – SEXTOY REVIEW

Je koopt de DOXY Number 3 0.a. bij Easytoys.nl voor € 159,95.

9. Pillow Talk Cheeky

Dit is een afbeelding van pillow talk cheeky wand vibrator

Een krachtige wand vibrator hoeft helemaal niet groot te zijn, of zwart, of van metaal. Deze Pillow Talk Cheeky ziet er superschattig uit, maar heeft hele goede, diepe trillingen die nergens oppervlakkig worden! Niet te vergelijking met de grote DOXY’s of de Europe Magic Wand, maar zoek je een kleinere sextoy die toch heel goed en diep vibreert, dan is de Pillow Talk Cheeky zeker het overwegen waard. Je bedient de trillingen traploos.

Ik moet nog een volledige review van de Pillow talk Cheeky schrijven, maar ik heb ‘m al wel getest (en goed gekeurd!).

Je koopt de Pillow Talk Cheeky o.a. bij Euphoria-erotiek.nl voor € 64,90.

10. Bloom Orchid

Dit is een afbeelding van bloom orchid wand vibrator getest

Nog zo’n lieve, mooie wand vibrator om te zien, maar schijn bedriegt, want de Bloom Orchid heeft een hoop diepe trillingen onder dat schattige uiterlijk verborgen! Geen snoeiharde, megadiepe trillingen, maar meer zachte, lieve, diepe trillingen (het blijft ontzettend lastig om trillingen te beschrijven). De Bloom Orchid heeft een patroon waarbij het lijkt alsof de toy 2 seconden is stilgevallen. Met dit patroon kan ik mijn orgasme erg lang uitstellen (dus heel lang tegen m’n orgasme aan blijven hangen, waardoor die in intensiteit toeneemt). Werkt met een swipe-systeem, waarvan ik dacht; werkt niet. Maar werkt perfect!

Mijn volledige review vind je hier: BLOOM ORCHID – WAND VIBRATOR REVIEW

Je bestelt de Bloom Orchid bij Easytoys.nl voor € 79,95. 

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. JPW schreef:

    Toptip die (helaas) alleen vandaag nog geldig is: de nummero 3 van je lijstje (de Satisfyer Wand-er Woman) is vandaag in de aanbieding voor iets meer dan €39 bij Easytoys! :-)

  2. M. schreef:

    Ik dacht even hoooo waar blijft mijn LELO Smart Wand Large, maar vandaar :)

    Toch blijf ik benieuwd naar zo eentje met snoer..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.