DE 5 BESTE SEXTOYS VOOR MANNEN

Ik wilde al een tijdje een lijst samenstellen met ‘de 5 beste sextoys voor mannen’ en toen ik het liedje ‘Wat moet ik met m’n lul in de lockdown’ van Hans Teeuwen hoorde had ik meteen een goede aanleiding! Dat eerste fragment was al grappig, helemaal Hans Teeuwen, maar nu heeft Bjørgen van Essen er een jaren 80 vibe eroverheen gegooid, inclusief een paar coupletten en dan ook nog met een geniale jaren 80 clip erbij! Heerlijk! Echt! Check dit, want het liedje komt de hele dag niet meer uit je hoofd!

Om antwoord te geven op de vraag van Hans! Want… wat moet je eigenlijk met je lul in de lockdown? Of… wat zijn nou eigenlijk de beste sextoys voor mannen? Nou! Je kan ‘m, als je je volledig aan de regels van Rutte zou houden dus niet meer zomaar even overal instoppen. Je kan en mag wel gewoon seks met je eigen partner hebben (en dat mag zo vaak mogelijk als je wil) (neem ruim), maar een beetje rondneuken mag niet. Wat wel mag; masturberen! Hoera! Dus, wat moet je met je lul in de lockdown? Masturbeer eens op een andere manier, want de lockdown duurt te lang om alleen maar met je eigen hand bezig te zijn! Stop ‘m eens in 1 van onderstaande sextoys. Het zijn de 5 beste sextoys voor mannen, of om het wat inclusiever te schrijven; de 5 beste toys voor piemels!

1. Fun Factory Manta

Dit is een afbeelding van de beste sextoys voor mannen
De beste sextoy voor mannen, de nummer 1 is de Fun Factory Manta! Hij wordt door veel mannen geroemd om z’n design, z’n functionaliteit en uiteraard om z’n prestaties! Je legt je penis tussen de flexibele flappen en laat de trillingen z’n werk doen. Je kan ‘m alleen tegen je eikel/frenulum laten trillen, maar je kan de toy ook op en neer bewegen (met voldoende glijmiddel op waterbasis uiteraard). Bijkomend voordeel; je kan deze toy ook samen gebruiken, bijvoorbeeld tijdens de orale seks (gepijpt worden met ook nog deze trillingen onderaan je penis schijnt erg lekker te zijn) En… de trillingen van Fun Factory zijn heerlijk diep en zullen ook tegen haar klit erg fijn zijn! Superveelzijde toy dus!

Je leest een review nog eens: FUN FACTORY MANTA – SEXTOY REVIEW

Je koopt de Fun Factory Manta o.a. bij Easytoys.nl voor € 99,95.

2. Hot Octopuss Pulse Solo

Dit is een afbeelding van hot octopuss pulse solo beste sextoys voor mannen
De Pulse One van Hot Octopuss werkt op een heel andere manier dan een gewone masturbator of een sekstoy met trillingen. De Pulse One werkt met oscillaties, wat betekent dat er een soortement van ronddraaiend plaatje in de toy zit. Je legt je piemel (kan stijf, maar kan ook slap) op dat plaatje, zodat je frenulum gestimuleerd wordt. Deze toy wordt een ‘guybrator’ genoemd en is al vele jaar op de markt en heeft z’n kwaliteiten zeker wel bewezen. Is niet alleen gewoon heel fijn als sextoy (en echt een uniek gevoel), maar schijnt ook te kunnen helpen bij erectiestoornissen.

Je leest een review nog eens: HOT OCTOPUSS PULSE SOLO

Je koopt de Pulse Solo o.a. bij Easytoys.nlvoor € 99,95.

Tenga Egg

Dit is een afbeelding van tenga eitje vierkant
Een lijstje met de beste sextoys voor mannen is niet compleet zonder een Tenga-ei! Tenga is een bedrijf dat je echt in de gaten moet houden als je op zoek bent naar een goede masturbator! Ze hebben er superveel en ze worden met de jaren mooie en mooier en stijlvoller en stijlvoller. Het bedrijf bestaat sinds 2005 en ze zijn misschien wel het beroemdst om hun Tenga eitjes; kleine masturbators die je vindt in een soort plastic surprise-ei (inclusief zakje glijmiddel). De masturbator heeft van binnen een structuur en welke structuur jij het lekkerst vindt, dat ligt uiteraard aan jou! De Tenga eitjes zijn eigenlijk voor eenmalig gebruik, maar als je ze goed schoonmaakt kun je ze vaker gebruiken.

Je leest een review nog eens: TENGA EI – MASTURBATOR REVIEW

Je koopt een Tenga Egg bijvoorbeeld bij Easytoys.nl voor € 7,95.

4. Tenga Flip Zero Vibrerende Masturbator

Dit is een afbeelding van tenga electronic flip zero vierkant
De Tenga Flip Zero mag je met recht de Lambourgini onder de masturbatoren noemen. Dit is namelijk geen gewone masturbator, maar een masturbator met trillingen! En wat voor een trillingen! De gewone Flip Zero was al een topstuk in de Tenga-collectie, maar de vibrerende versie heeft ‘m naar een heel nieuw level getild.

Je leest een review nog eens: TENGA FLIP ZERO ELECTRONIC VIBRATIONS – MASTURBATOR REVIEW #396

Je koopt de Tenga Flip Zero EV o.a. bij Easytoys.nl voor € 199,95.

5. Arcwave Ion Luchtdruk Masturbator

Dit is een afbeelding van arwave ion
De Arcwave Ion Luchtdruk Masturbator is het nieuwste van het nieuwste op masturbatorgebied! Deze toy werkt namelijk niet met trillingen, met oscillaties of met ribbels waarbij je de toy zelf op en neer moet bewegen, neen! Deze toy werkt met luchtdruk! Het is een stukje innovatie van WOW Tech, het bedrijf achter de merken Womanizer en We-Vibe en de reviews zijn lovend (met als minpuntje wel dat het apparaat wel wat geluid maakt en dat je er echt aan moet wennen, omdat het dus écht een heel ander gevoel geeft).

Je koopt de Arcwave Ion o.a. bij Easytoys.nl voor 189,-.

Dit zijn, volgens mij (en een aantal mannen die ik ken die deze toys hebben getest) de beste sextoys voor mannen)! Dussssss! Wat moet je met je lul in de lockdown? Om met de woorden van Hans Teeuwen af te sluiten; koester ‘m!!!!!! Sjalalalalalalala!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.