SEKS TOY TEST #119: PRETTY LOVE VIBRATOR CRAZY

Naam: Pretty Love Crazy
Producent: Pretty Love
Prijs: € 54,95
Formaat: lengte 230 mm, breedte 35 mm
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar
Waar te koop: Bol.com
Het verkooppraatje: ‘De geribbelde staaf in combinatie met de flexibele clitorisstimulator verwent je als de beste. Voor een betaalbare prijs krijg uitzonderlijk veel: doeltreffend ontwerp, hoogwaardige kwaliteit, 100% veilig siliconenmateriaal én de Crazy is zelfs oplaadbaar!’
Is dat ook zo? Eindelijk weer iets leuks
Aantal punten: 8/10

pretty love vibrator crazy

Ik heb al een tijdje weinig leuks, geinigs en vooral nieuws getest op seksspeeltjesgebied en ik ben blij dat daar eindelijk verandering in is gekomen! De Crazy, van het merk Pretty Love is namelijk een vibrator die… tromgeroffel… je op kunt warmen voor gebruik. En nu is zo’n grappig noviteitje vaak alleen voorbehouden aan speeltjes die verder nogal slecht zijn, maar dat is gelukkig bij de Crazy niet het geval.

De Pretty Love vibrator heeft een topvorm

Allereerst; de vorm. Die is goed (hij glijdt lekker soepel naar binnen, met gebruik van wat glijmiddel). Dan het materiaal. Dat is ook goed (100% veilig siliconenmateriaal volgens de site, al hangt er wel een heel klein beetje een plastic geurtje aan). Wat ik vooral prettig vind is dat er een metalen body binnenin de vibrator zit die tot aan het uiteinde komt. Sommige vibrators hebben een erg buigbare top en hierdoor kunnen er geen trillingen tot bovenin komen. De hele staaf van de Crazy voelt dus erg stevig aan en de 2 bobbeltjes zijn om je G-spot te stimuleren. De clitorisstimulator is wel buigzaam (van voor naar achter en ook van links naar rechts).

De Crazy trilt in de staaf en in de clitorisstimulator (2 motortjes dus) en die trillingen zijn onafhankelijk, maar je kan ze niet afzonderlijk aan- of uitzetten. Dus als je de Crazy aanzet, dan trillen ze allebei. Deze Pretty Love vibrator heeft overigens 10 verschillende trilstandjes (best veel) en er zitten een paar standjes bij waarin de motortjes elkaar qua trillen afwisselen. Dus om het even erg duidelijk te omschrijven; in je kut – op je klit – in je kut – op je klit – in je kut en dat dan op repeat. Dat is leuk en lekker en voor mij altijd wel een effect wat voor een orgasme zorgt.

Niet echt superdiepe trillingen

Klein nadeeltje is wel dat het clitoristrillertje niet zulke hele diepe trillingen geeft, maar ze zijn ook weer niet heel erg oppervlakkig. Het kietelt een beetje als je de clitorisstimulator gewoon tussen je schaamlippen laat liggen, maar als je er wat druk op zet (sowieso wel prettig, want zo kun je de Crazy op en neer in je kutje bewegen) dan trilt het allemaal lekker door. De vibrator zelf, de staaf dus, trilt diep en intens.

pretty love vibrator

Sommige vrouwen vinden een bedieningspaneeltje als dat van de Crazy niet prettig omdat de knopjes niet echt duidelijk zijn en je in the heat of the moment nog wel eens wil vergeten waar de uitknop zit. Ik heb hier zelf geen last van, want als ik eenmaal een lekker standje hebt, dan laat ik ‘m daar meestal op staan (en dan kom ik toch vaak binnen no time klaar). Het bedieningspaneeltje heeft 4 knoppen. Eentje is om ‘m aan en uit te zetten. En er zijn 2 knoppen om door de verschillende vibratiepatronen te scrollen). En… er is dus een knop om de verwarming aan te zetten!

Lekker warm genieten!

Het duurt helaas wel een paar minuten voordat de vibrator is opgewarmd, maar het is het wachten wel waard. Alleen het topje van de vibrator wordt warm (zo’n 45°) en dat is een aangename verrassing! Het is absoluut geen belangrijke eigenschap van een vibrator, want je kan gemakkelijk zonder, maar het is best een knus idee (en je voelt het dus echt, ook binnenin je kutje). De Crazy is verder spatwaterdicht, dus je kan ‘m na gebruik gemakkelijk schoonmaken onder de kraan (wel even opletten bij de overgang tussen het siliconen en het bedieningspaneel).

En dan… de prijs. De Crazy kost € 54,95 en dat vind ik helemaal niet duur voor een oplaadbare (!) vibrator met zoveel voordelen.

DE PRETTY LOVE VIBRATOR CRAZY IS HIER TE KOOP (€ 54,95) >>

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. laura schreef:

    Dit lijkt me een hele fijne eerste rabbit vibrator :0 Ik vind het enorme plus dat hij goedkoop maar toch oplaadbaar is, dan hoeft die verwarming nog niet eens van mij. Ik hoop dat je nog eens meer van dit merk gaat testen :D

  1. 13 januari 2022

    2organizations

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.