DAME PRODUCTS NU OOK BIJ EASYTOYS.NL

Wisten jullie al dat ik ‘brand ambassador’ ben van Easytoys.nl? Vast niet! Dit jaar startte Easytoys.nl met hun ‘Year of the Play’ en daar horen een aantal ‘brand ambassadors’ bij, waaronder ik! Wat dat verder gaat betekenen? Dat wordt dit jaar wel duidelijk! In de tussentijd wil ik even melding maken van het feit dat Easytoys.nl sinds kort ook de producten van het merk Dame Products verkoopt! HOERA!

Dit is een afbeelding van dame products vibrators

Dit is een heel mooi en goed merk met bijzondere toys waar erg goed over is nagedacht qua stimulatie van je clitoris en/of je G-spot! Ik vind niet al hun toys een dikke YES (ik vond de Dame Products Eva bijvoorbeeld helemaal niks), maar…

Hun bullet vibrator, de Dame Products Kip is écht heel erg goed! Lees mijn review nog eens: DAME PRODUCTS KIP – SEXTOY REVIEW.

Je koopt ‘m: Dame Products Kip (€ 87,95) >>

Hun clitorale vibrator, de Dame Products Pom is ook echt heel fijn en lekker en goed! Lees mijn review nog eens: DAME PRODUCTS POM – VIBRATOR REVIEW.

Je koopt ‘m: Dame Products Pom (€ 97,95) >>

Maaaaaaaar! De allerbeste toy in de collectie van Dame Products is, vind ik, de Arc! M’n review lees je nog eens: DAME PRODUCTS ARC – SEXTOY REVIEW. Dit is een ‘staafvibrator’, maar hij is zoveel meer dan dat! Ik heb ‘m opgenomen in mijn lijst van DE 10 BESTE DILDO’S, want het is ook een supergoede dildo, want; een briljant vorm om je G-spot te stimuleren met die ‘haak’. Maar hij is OOK heel goed als een ‘gewone’ trillende staafvibrator, maar OOK heel goed als clitorale vibrator! Echt een multi-tool!

Je koopt ‘m: Dame Products Arc (€ 119,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. DP schreef:

  Super tof van Easy Toys dat iemand zoals jij (ik ken de andere Brand Ambassadors niet) hun mag vertegenwoordigen. Gewoon gaaf dat iemand die ook durft te zeggen als iets niet goed is wordt gewaardeerd. ik en ek denk veel van jouw trouwe lezers weten dat ook te waarderen. Bonus punten voor Easy Toys! En nogmaals dank voor al jouw fijne, mooie, some hysterische (in de goede zin van het woord) reviews!!

 2. Jesse schreef:

  Hoi hoi.

  Hopelijk blijf je wel neutraal in je reviews, kan me voorstellen dat het zeker van invloed is of zal zijn als je een “ambassadeur” van een specifieke website bent..

  Vind de Arc wel kneiterduur overigens, de Lelo Ella is redelijk hetzelfde en dat voor bijna een kwart van de prijs én het scoort ook nog eens een tien in je review of is dat misschien al het einde van de “onhankelijke” reviews? ;)

  • Luna van den Heuvel schreef:

   Joh, ik ben nog steeds een onafhankelijke toy tester hoor… dat ik een brand ambassador ben van Easytoys heeft 0 invloed op mijn mening over bepaalde toys… enne; mijn reviews van de Arc en de Ella schreef ik lang voordat ik brand ambassador werd… (die van de Ella al 7 jaar geleden) (en wat ik toen een 10 vond zal ik nu misschien een 8 vinden) dus je mag die ‘haakjes’ bij ‘onafhankelijk’ wel weghalen ;-)

  • Anne schreef:

   Ik heb de Dame Arc en de Lelo Ella, de vorm is toch niet echt hetzelfde. En de Arc heeft trillingen.
   Ik vind de Dame Arc niet slecht, maar het is ook niet mijn favoriet :)
   De Dame Kip vind ik wel heel goed, maar ik ben fan van pinpoint..Hoewel daar ook mijn favoriet de Zumio blijft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.