IN HET NACHTKASTJE VAN… E. & T.

Naam: E. & T.
Leeftijd: 33 & 37
Relatie: Getrouwd
Beroep: PA / Commercieel Manager
Hoeveel speeltjes hebben jullie: een stuk of 10

nachtkastjeeent

Vertel eens wat over jullie seksleven?
Op dit moment is ons seksleven ge-wel-dig. We hebben elkaar helemaal opnieuw ontdekt en vullen dat aan met speeltjes en af en toe wat mooie porno (X-Art, JoyMii, etc.) en spannende / mooie lingerie. We hebben zo’n 3 à 4 keer per week heerlijke seks.

Goed bezig! Jullie halen het landelijk gemiddelde met punten omhoog! Vertel eens wat over de seksspeeltjes die jullie hebben of hebben gehad`?
Jáááren geleden kocht T. balletjes voor me (deze: Love Balls Vibratone Duo Balls) en dat is lang het enige speeltje geweest dat we in ons bezit hadden. Op een gegeven moment is daar een We Vibe (1) bijgekomen, maar daar waren we niet zo enthousiast over in eerste instantie. We zijn ergens vorig jaar begonnen met sparen, ik wilde een vibrator. Mijn man T. is geregeld op reis, dus vandaar. We zijn samen op zoek gegaan (spannend!) en kwamen toen toch uit op een Tarzan (deze: Tarzan Vibrator Pure Sensations). Vervolgens is daar een cadeausetje bijgekomen (deze: Cadeauset Diamond), voornamelijk omdat T. me graag wilde verrassen met een eitje. Dit eitje werkte niet goed, was vrijwel direct kapot, maar de twee vibrators doen het prima! Uiteindelijk kocht T. een ander eitje (deze: Vibrerend ei Ultra 7 Remote Control). Hoewel het idee natuurlijk heel spannend is (de eerste keer had ik ‘m in tijdens een feestje en had T. de afstandsbediening ) zal ik niet gauw klaarkomen van dit eitje. We gebruiken de We Vibe tegenwoordig trouwens wel weer met veel plezier.

Hoe vaak gebruiken jullie een seksspeeltje?
We gebruiken af en toe een speeltje, vaak is puur natuur net zo lekker. Ik gebruik de speeltjes uiteraard ook wel eens solo.

Wat is jullie laatste aanschaf?
Een anaal vibrator (deze: buttplug). Idee is goed, uitvoering is minder!

Koop je liever online of offline?
Online.

Hoeveel seksspeeltjes koop je per jaar/maand/week?
Inmiddels 3 tot 4 per jaar.

Wat vind je een normale prijs voor een seksspeeltje?
50 tot 75 euro.

Zijn er seksspeeltjes die je dus echt je nooit zou kopen?
Zo’n rubberen bal voor in je mond. Überhaupt alles dat met BDSM te maken heeft, dat is gewoon niet echt ons ding.

Wat is het beste seksspeeltje dat je in huis hebt en waarom?
Die Tarzan Vibrator Pure Sensations – ik hou het niet lang uit als deze aangaat.

Hmm… dat snap ik, maar toch… het is echt niet de allerbeste (en allerveiligste) Tarzan-vibrator die er te koop is (ik ben bang dat hij weekmakers bevat, dus ik zou er sowieso een condoom omdoen als je ‘m gebruikt, just to be sure). Wat is het slechtste seksspeeltje dat je ooit gebruikte en waarom?
Eerdergenoemde vibrerende buttplug ‘plugt’ niet en blijft dus niet zitten.

Heb je nog meer miskopen?
Laatst kochten we een slipje met open kruis dat er op de foto echt sexy uitzag maar bij aankomst toch echt heel erg tegenviel.

Heb sekspeeltjes gehad die snel kapot gingen?
Ja, die ToyJoy-cadeauset.

Nog wel eens een blunder meegemaakt op sekstoy-gebied?
Nog niet gelukkig.

Welk seksspeeltje staan nog op jullie wishlist?
De We Vibe 4 én de Europe Magic Wand!!!

Ja, die Europe Magic Wand, zucht… de Europe Magic Wand… blijft het beste speeltje in z’n soort! Lieve E. (en T.); heel erg bedankt voor jullie antwoorden!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. ❤️‍ Christy is interested in your profile! More info: https://cutt.us/K6Qc6?h=7983d3d1e10d003a5439d6d5b3c8b27a- ❤️‍ schreef:

    cq9s7hy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.