LORA DICARLO BACI – SEXTOY REVIEW

Naam: Lora diCarlo Baci
Producent: Lora diCarlo
Prijs: € 179,-
Formaat: 8,7 x 6,5 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen, bodysafe, waterproof
Waar te koop: Loveware.be
Verkooppraatje: ‘ Baci is ontworpen om het gevoel van exquise orale seks na te bootsen.
Maar waarom imiteren? Baci is namelijk op zich behoorlijk uniek. Een “Premium Robotic Massager” die goed in de hand ligt, maar nog beter op de vulva. Met het ’tuitje’ op de clitoris en de geprononceerde ribbels op de binnenste schaamlippen.’
Is dat ook zo: Vraag niet hoe het kan, maar ik geniet ervan!
Cijfer: 9

Dit is een afbeelding van lora di carlo baci review

Vorig jaar was daar ineens Lora diCarlo! Een nieuw merk, een luxe merk, een merk met 5 toys die er best wel anders uitzagen als alle andere toys die ik had en die ook nog eens behoorlijk unieke dingen konden! Ik wilde ze allemaal hebben, hebben, hebben en allemaal testen. De laatste toy uit deze eerste collectie van Lora diCarlo is de Baci. Een speeltje met luchtdrukstimulatie die ik kreeg van Rebecca, van Loveware.be! De Baci heeft mij enorm verbaasd in positieve zin!

Mijn eerste gevoel over de Baci

Toen de collectie van Lora diCarlo verscheen was ik meteen geïnteresseerd in 4 van de 5 producten. De Osé, ja, dat was natuurlijk het topstuk, die moest ik wel proberen (LORA DICARLO OSÉ – SEXTOY REVIEW). En een toy met een op-en-neer bewegend balletje tegen je G-spot! Klonk bijzonder, nog nooit gehad. Ja, de Onda was ook een must try (LORA DICARLO ONDA – SEXTOY REVIEW)! En de Filare een toy met 2 ronddraaiende balletjes rond m’n klit, wooooohooo, count me in (LORA DICARLO FILARE – SEXTOY REVIEW)! Ook de Carezza, een sextoy met een soort plateautje wat steeds sneller tegen je klit kan duwen? Klonk mij geweldig (LORA DICARLO CAREZZA – SEXTOY REVIEW). Maar de Baci, een speeltje op luchtdruk, in zo’n rare, platte vorm, sja, hmmm, dat gaat toch niet werken? Niet op mijn klit in ieder geval. Nou. Ik had het fout en ik ben de eerste die dat wil toegeven.

De verpakking van de Baci

In elke review geef ik altijd even aandacht aan de verpakking van de toy waar ik het over heb en de verpakkingen van Lora diCarlo zijn het echt waar om even in de spotlight te staan. Wat hebben ze daar hun best op gedaan! Het voelt alsof je een cadeautje uitpakt en de Baci zelf is ook echt een cadeautje.

Dit is een afbeelding van verpakking lora dicarlo baci

Op de Baci zit een stickertje met ‘Squeeze and Twist’. Je zou zeggen; makkelijker en duidelijker kunnen ze het niet maken, maar ik moest m’n vriendje erbij halen om het deksel van de Baci af te krijgen. Je moet behoorlijk stevig met het deksel duwen en draaien en als je eenmaal doorhebt hoe het werkt, dan is het geen probleem, maar het had wat gemakkelijker gekund.

Dit is een afbeelding van squeeze and twist to open baci

Geeft de Baci het gevoel van orale seks?

Leuk weetje; ‘Baci’ betekent ‘kus’ in het Italiaans en dat is ook precies hoe de Baci in de markt wordt gezet; als een seksspeeltje dat je het gevoel geeft van… daar hebben we ‘m weer… orale seks! Al verwoorden ze het ietsje anders: ‘The mind-blowing feel of a mouth, anytime you want it.’

Nu vind ik de Baci in de verste verten nog niet op een mond lijken en ook het gevoel dat deze toy geeft komt niet in de buurt van orale seks. Waarom toch steeds weer die vergelijking met ‘iets echts’ willen maken terwijl een toy gewoon een toy is. Iets mechanisch. Iets wat voor een gevoel zorgt dat geen enkele mond, vinger of piemel je kan geven? Het zijn allemaal op zichzelf staande gevoelens en die kunnen allemaal lekker zijn. Ze zijn in ieder geval allemaal anders!

Het tuutje van de Baci

De voornaamste reden dat ik in het begin niet zo stond te springen om de Baci te testen was het tuutje. Want, OMG, hoe konden ze nou een seksspeeltje op luchtdruk maken zonder tuutje! De Baci is van boven bijna helemaal plat! Wie bedenkt dat nou?

Dit is een afbeelding van het tuutje van de baci vibrator lora dicarlo

Mijn perfecte tuutje bij luchtdruktoys is hoog, breed en met een dun randje. Met zo’n tuutje kan ik een luchtdruktoy met gemak op mijn kleine en diep-verzonken klit plaatsen. Met alle andere tuutjes moet ik altijd wat schuiven en passen en meten en duwen. En dat maakt het gebruiksgemak voor mij gewoon minder prettig.

De Baci heeft een tuutje van slechts 1 millimeter hoog, 15 millimeter breed en 20 millimeter lang. Dat tuutje zit op een verhoging en daaronder zit het mechanische gedeelte van de Baci. Het voelt aan als een enorm lompe toy. En ik dacht dat zo’n lomp geheel mijn klit nooit zou kunnen stimuleren. I was wrong.

Dit is een afbeelding van baci lora di carlo vibrator vorm

Maar hoe voelt de Baci??

De Baci heeft mij enorm verbaasd. De vorm vind ik raar, stom en onhandig. Het tuutje vind ik raar, stom en onhandig. En toch werkt deze toy supergoed! Het voelt een beetje alsof je een klein stoomstrijkijzertje in je handen hebt, maar fuck dat! Het werkt.

Dit is een afbeelding van lora di carlo stoomstrijkijzertje

In tegenstelling tot ‘normale luchtdruktoys’ werkt de Baci bij mij het beste als ik het tuutje juist niet tegen m’n klit aan duw. Om m’n klit helemaal in het tuutje te stoppen zou ik ook heel hard moeten duwen en dat is niet (meteen) prettig. Ik laat het tuutje en het eerste richteltje tussen m’n schaamlippen ‘zweven’ en daardoor krijgt mijn clitoris geen directe luchtdrukstimulatie, maar juist ehm, indirect? M’n schaamlippen worden gespreid door de vorm van de Baci en daardoor wordt m’n gehele vulva gestimuleerd, dus zowel m’n buitenste als m’n binnenste schaamlippen, maar zeker ook m’n clitoris (ook al zweeft die dus onder het tuutje).

M’n klit voelt dus wel degelijk luchtdruktrillingen, maar die worden verzwakt door het feit dat ik ‘m boven m’n klit laat zweven.

Maar de Baci kan mega-intens zijn qua stimulatie!

Is de Baci de meeste intense toy op luchtdruk?

Wanneer ik de Baci echt tegen m’n clitoris aandruk, dan is de stimulatie superhard en intens en voor mijn klit meteen too much. Zelfs op standje 1. Ik heb van andere toytesters gelezen dat de Baci de meest intense luchtdrukstimulator is die ze ooit hebben gebruikt.

De Baci heeft 10 intensiteiten en ik kan standje 1 al niet hebben wanneer m’n clitoris volledig wordt afgesloten (vacuüm in het tuutje). Kun je nagaan wat er met mij (of mijn klit) gebeurt als ik ‘m op standje 10 zet! Aaaargh! Dat is gewoon niet te doen! Maar… er zijn dus sextoy testers die het juist helemaal geweldig vinden dat hij zo hard en intens kan (ik heb ergens gelezen dat ze de Baci de ‘Hitachi Magic Wand’ onder de luchtdrukstimulatoren vinden. Kan een ‘normale’ luchtdruktoy voor jou niet hard en intens genoeg? Dan is de Baci zeker het overwegen waard, want dit is de overtreffende trap qua luchtdruk.

Dit is een afbeelding van zijkant van de lora di carlo vibrator baci

Waarom ik de Baci supertof vind

Maar het gevoel van de Baci een beetje zwevend boven m’n klit en dan zo tussen m’n schaamlippen, ja, dat doet het zeker wel voor me, want m’n buitenste schaamlippen worden ook gestimuleerd door een soort zacht brommende trilling, maar m’n binnenste schaamlippen, die hebben dus ook plezier van de luchtdrukstimulatie!

Ik heb geen idee wat ze bij Lora diCarlo zelf in gedachten hadden qua positionering, maar ik heb een grote voorkeur voor het ‘tuutje’ op m’n klit en dan het langere gedeelte richting mijn vaginaopening. Op deze manier wordt het grootste gedeelte van m’n vulva gestimuleerd. Ik geef hiervoor 100 punten.

Je kan de Baci ook andersom gebruiken, maar dan heb je vooral de focus op je klit en merk je niks van het ‘gebrom’ tegen je schaamlippen en juist die doen ‘t ‘m! Rebecca, van Loveware.be maakt alle productomschrijvingen in haar shop zelf en zij omschrijft het gevoel als volgt: ‘Die ribbels dus, dat maakt de Baci bijzonder! Het speciale design ervan – langs weerszijden van de vagina en geplaatst tussen de schaamlippen – is bedoeld om tegen de volledige body of schacht van de clitoris aan ritmisch en in stereo aan te tokkelen, en zo een ongekende sensatie te geven.’ Tokkelen! Dat is het!

Klein minpuntje is wel het geluid van de Baci, maar dat was een minpuntje bij alle Lora diCarlo-toys. Het aantal decibel dat hun toys produceren is echt wel wat hoger dan bij andere toys.

Dit is een afbeelding van baci lora dicarlo sextoy

Enne, nog een beetje lekker klaargekomen met die Baci?

Op het moment dat ik klaarkom (op welke manier dan ook), dan wil ik het liefst m’n orgasme zo lang mogelijk uitrekken. Dat kan met vingers door op het moment van klaarkomen iets minder snel of hard te duwen, maar nog wel te blijven stimuleren (dit trucje beheers ik uiteraard tot in de puntjes).

Luchtdruk sextoys wil ik vaak op het moment van klaarkomen snel van m’n clitoris af hebben, omdat ik de stimulatie dan vaak te heftig vind. Je kan ‘m wel zachter zetten (als dat lukt) of iets van je clitoris aftillen, maar ik moet er altijd wel even rekening mee houden.

De Baci kan ik gewoon tussen m’n schaamlippen laten stimuleren tijdens m’n orgasme. Het voelt niet als te intens of pijnlijk voor m’n klit, waardoor ik uiteindelijk een langer, beter, heftiger orgasme krijg.

Dit is een afbeelding van oplaadsnoertje baci

Pro tip voor het gebruik van de Baci

Je bepaalt uiteindelijk natuurlijk lekker zelf wat en hoe jij met je seksspeeltjes omgaat. Een speeltje als de Baci leent zich bij uitstek voor het ontdekken wat jij fijn en lekker vindt. Ik heb gemerkt dat ik het heel prettig vond om af te wisselen met de intensiteit van de stimulatie middels het knopje (er zijn dus 10 intensiteiten) (ik vond rond de 6 toch echt genoeg, ook al zweefde de toy boven m’n klit), maar je kan de intensiteit dus ook variëren door de druk op de toy af te wisselen door erop te duwen (ZEER prettig).

Ook hoef je de luchtdruk niet altijd op je klit te zetten, maar je kan het tuutje ook op je binnenste schaamlippen zetten en wat op en neer bewegen, want ook daar is de stimulatie prettig. Nou, ja, je beweegt de Baci dus als een soort stoomstrijkijzertje tussen je schaamlippen en dat voelt goed!

Dit is een afbeelding van knopjes van de baci

Conclusie

Ik was van tevoren echt super sceptisch, want ik dacht dat zo’n bolle vorm het toch nooit goed kon doen op een vrouwenlichaam, maar ik ben helemaal om! Juist de vorm van deze Baci maakt ‘m uniek, bijzonder en heel erg lekker. Je kan kiezen uit 10 intensiteiten, maar hoe heftig de toy precies stimuleert dat bepaal je ook nog zelf door de mate van druk die je uitoefent én de positionering van de toy. Ik ben fan.

DE LORA DICARLO BACI IS HIER TE KOOP (€ 179,-) >>

Neem sowieso eens een kijkje bij Loveware.be! Je kunt sinds kort ook met iDeal betalen (ideaal voor Nederlanders) en de post vanuit België naar Nederland is bijna net zo snel als vanuit NL naar NL! Enne, door bij Loveware.be te kopen steun je een kleine ondernemer!!! Altijd extra bonuspunten daarvoor!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.