5 SEXTOYS VOOR EEN HANDSFREE ‘BLENDED ORGASM’

Vroeger, nou ja, tot een paar jaar terug, was het vinden van je G-spot, al dan niet met behulp van een speciale G-spot vibrator, helemaal ‘hip’. Om de paar maanden schreven vrouwenbladen artikelen met de strekking ‘Heb jij je G-spot al gevonden?’ en sekstoys werden te pas en te onpas aangeprezen als dé toy om je G-spot mee te stimuleren, ook al kwam zo’n toy amper in de buurt van je G-spot. Tegenwoordig worden hypermoderne seksspeeltjes aangeprezen als ‘toys om een blended orgasm mee te krijgen’.

Dit is een afbeelding van handsfree blended orgasme sextoys

Met een ‘blended orgasm’ wordt een orgasme bedoeld dat je krijgt als je tegelijkertijd een clitoraal orgasme én een G-spot-orgasme ervaart. Om zo’n orgasme te ervaren zul je dus tegelijkertijd je G-spot en je clitoris moeten stimuleren. Dat kan natuurlijk gewoon met je vingers, al krijg ik, als ik dat in m’n eentje doe, dan al heel snel kramp in m’n vingers. Handiger is het om dit samen te doen, want dan heb je meer vingers, een tong en misschien ook wel een piemel in de buurt. Of… je gebruikt een sekstoy!

Want waar je zelf al snel met lamme vingers of kramp zit of waar je partner net even iets te snel of te langzaam of te links of te rechts doet, blijven de meeste toys minstens een uur in een constant ritme datgene doen wat jij wil! Ik zeg; SCORE! Persoonlijk ga ik bijna altijd voor een orgasme waarbij zowel m’n G-spot als m’n clitoris gestimuleerd wordt. Die orgasmes zijn vaak intenser, maar duren ook langer.

A blended orgasm? The journey is the destination!

Ik geef hieronder een lijst met 5 superdeluxe, supermoderne sextoys voor een handsfree ‘blended orgasm’, maar eigenlijk zijn het vooral supergoede, geile sekstoys die zowel je G-spot en je clitoris weten te vinden! Je brengt ze in, laat ze stimuleren op de manier die jij prettig vindt en dan kun je in principe achterover gaan liggen en genieten en wachten tot zo’n handsfree ‘blended orgasm’ vanzelf naar je toe komt. Het enige wat je tussendoor misschien even moet doen is op een knopje duwen als je de stimulatie wil aanpassen.

Onthoud wel dat het erom gaat dat je geniet van jezelf, je eventuele partner en een eventuele sekstoy. Of je nu wel of geen ‘blended orgasm’ ervaart; the journey is the destination! Lukt het niet? Volgende keer beter! Enne… oefenen om op verschillende manieren klaar te komen is sowieso geen straf!

1. We-Vibe Nova 2

Dit is een afbeelding van blended orgasme we vibe nova 2

Ik kan er nog steeds niet over uit hoe fucking briljant de We-Vibe Nova 2 is! Als mensen me vragen welke sekstoy ze moeten aanschaffen zeg ik steevast; “Koop de We-Vibe Nova 2.” “Ja, maar ik zoek eigenlijk een dildo.” “Nee, koop de We-Vibe Nova 2.” “Hoi Luna, wat vind jij een goede clitvibo?” “Neem de We-Vibe Nova 2.” “Maar ik hou niet zo van duo-vibrators, ik zoek echt iets voor op m’n klit.” “Nee, jij gaat de We-Vibe Nova 2 kopen, hij is AWESOME.”

Mijn uitgebreide review lees je hier: WE-VIBE NOVA 2 – DUO-VIBRATOR REVIEW #627.

De We-Viba Nova 2 is een duo-vibrator waarvan je de staaf kunt buigen, zodat hij perfect bij jouw lichaam aansluit. Het clitorale gedeelte is volledig flexibel, zodat dat stukje, als je de vibrator inbrengt, helemaal meebuigt richting je clitoris. Door deze 2 opties ‘past’ de We-Vibe Nova 2 bijna altijd! Iets waar de meeste duo-vibrators moeite mee hebben.

De trillingen van zowel de staaf als het clitorale gedeelte zijn goed en diep. Je kunt deze toy met een App besturen (JA!) en dan zelf patronen maken (JA!). De trillingen van de We-Vibe Nova 2 patronen noemen is eigenlijk te gemakkelijk! Er ontstaat een zalige symfonie tussen de 2 motortjes waardoor je wordt meegevoerd richting een (hopelijk) ‘blended orgasme’. Ook heel tof; je kunt deze toy middels die App door een ander laten besturen, waar dan ook ter wereld en dit werkt geweldig (JA!).

Je koopt de We-Vibe Nova 2 bijvoorbeeld bij Easytoys.nl voor € 149,-.

2. Womanizer Duo

Dit is een afbeelding van womanizer duo blended orgasme handsfree

Wat was en wat ben ik nog steeds onder de indruk van de Womanizer Duo! Deze toy combineert trillingen tegen je G-spot met luchtdrukstimulatie op je clitoris. Een gouden combinatie als je het mij vraagt (en jullie vragen het mij)! De trillingen tegen je G-spot van deze Womanizer Duo zijn vergelijkbaar met die van bovenstaande We-Vibe Nova 2 (je ziet ook dat de staafvibratoren dezelfde vorm hebben). De luchtdrukstimulatie is vergelijkbaar met die van een ‘gewone’ Womanizer Premium.

Mijn uitgebreide review lees je hier: WOMANIZER DUO – LUCHTDRUK VIBRATOR REVIEW.

Toegegeven; je ligt met een behoorlijk groot apparaat tussen je benen, maar dat is volledig vergeten als je ‘m aanzet. Het is fantastisch om te spelen met de verschillende manieren van stimulatie, want die kun je dus afzonderlijk bedienen. Dat laatste is heel belangrijk bij een toy die zowel je G-spot als clitoris stimuleert. Misschien wil je juist harde luchtdrukstimulatie en zachte trillingen tegen je G-spot? Of juist hard op je G-spot en zacht ‘zuigen’ op je klit? Het kan allemaal! Ik vind het fijn om rustig te beginnen en om tussendoor af en toe de luchtdrukstimulatie uit te zetten zelfs. Op deze manier wordt mijn ‘blended orgasm’ uiteindelijk alleen maar beter, maar dit werkt voor iedereen anders!

Je koop de Womanizer Duo bijvoorbeeld bij Easytoys.nl voor € 199,90 (veel geld, maar trust me; het is het waard, de Womanizer Duo is een totaalpakket aan geiligheid)!

3. Fun Factory Stronic Fusion

Dit is een afbeelding van fun factory bi stronic fusion

Kan jij niet zoveel met trillingen tegen je G-spot, maar heb je daar wat steviger stimulatie nodig in de vorm van een stotende sextoy? Dan is de Fun Factory Stronic Fusion misschien meer je ding! De Fun Factory Stronic Fusion combineert de techniek die ze gebruiken voor hun AWESOME Stronic-sekstoys met trillingen op je clitoris en die combinatie is LEKKERRRRRR.

Mijn uitgebreide review lees je hier: FUN FACTORY BI STRONIC FUSION – VIBRATOR REVIEW .

De Stronic-seksspeeltjes van Fun Factory zijn geen vibratoren, maar pulsatoren. Dat betekent dat er een metalen bal in de toy zit en die bal wordt aangedreven door een magneet. Hierdoor stoot die bal op-en-neer in de toy, waardoor de toy in-en-uit je stoot. Dit gebeurt overigens handsfree, dus je hoeft niet bang te zijn dat de toy uit je floept (behalve als je met je benen wijd gaat liggen misschien). De gewone Stronic’s zoals de Stronic Surf en de Stronic G zijn al fantastisch en de Bi Stronic Fusion heeft daar dus een clitorale trillingen aan toegevoegd.

Ik moet wel vermelden dat die trillingen op je klit niet de allerdiepste trillingen. En ook de vorm van het clitorale gedeelte ook niet bij elke vulva zal passen, maar… bij mij zit het allemaal perfect en de trillingen zijn meer dan genoeg om mij van een ‘blended orgasme’ te voorzien. Zoek je echter een toy die je van flinke clitorale stimulatie kan voorzien, dan is de Fun Factory Bi Stronic Fusion niet je ding.

Je koopt deze Fun Factory Bi Stronic Fusion bijvoorbeeld bij Easytoys.nl voor € 169,90!

4. Lora diCarlo Osé 2

Dit is een afbeelding van lora di carlo ose 2 sextoy vibrator

Ja, de Lora diCarlo Osé 2 verdient een plekje in deze lijst met sextoys voor een ‘handsfree blended orgasme’, want dat is precies waar deze toy die gebruik maakt van ‘microrobotics’ voor gemaakt is! Het is nogal een flinke unit, of eerder UNIT! Nóg groter dan de Womanizer Duo en het kan een gedoe zijn om ‘m op de juiste plekjes te krijgen. Deze toy combineert luchtdrukstimulatie op je klit met ‘wrijvende stimulatie’ over je G-spot.

Je leest hier m’n uitgebreide review: LORA DICARLO OSÉ 2 – VIBRATOR REVIEW.

Het bijzondere aan deze toy is voor mij de manier waarop je G-spot wordt gestimuleerd. Dat gaat door middel van een balletje dat over je G-spot wrijft. Dit klinkt heel soft, maar zorgt er juist voor (bij mij) dat mijn orgasme niet alleen ‘blended’ is, maar ook nog eens langer kan duren. Echt een unieke vorm van stimulatie! Je klit wordt gestimuleerd door zeer intense luchtdrukstimulatie.

Als je deze sekstoy eenmaal in de juiste stand hebt (hij kan dus alle kanten opbuigen), dan is het achteroverliggen en genieten. En dan voelt het, als je er even niet aan denkt dat je met zo’n grote unit tussen je benen ligt, echt alsof er een vinger precies goed over je G-spot gaat.  Alsof er zachtjes (of hard, ligt er maar net aan wat je wil) aan je klit gezogen wordt. Superlekker, echt! Helaas is de Lora diCarlo Osé 2 flink aan de prijs en niet voor iedereen betaalbaar. Ik denk (en hoop) dat toys zoals deze in toekomst bereikbaar zullen zijn voor iedereen.

Je koopt de Lora diCarlo Osé 2 bijvoorbeeld bij Easytoys.nl voor € 299,-.

5. LELO Soraya Wave

Dit is een afbeelding van lelo soraya wave full body orgasm

Eigenlijk wilde ik maar 4 sekstoys bespreken in deze lijst met ‘sekstoys voor een blended orgasm’, maar ik wil toch ook wel even wat kwijt over de LELO Soraya Wave! Deze toy wordt namelijk aangeprezen als ’s werelds mooiste en luxueuze dual-action vibrator en zou zorgen voor een ‘full body orgasmic experience’.

Je leest mijn volledige review: LELO SORAYA WAVE – SEXTOY REVIEW #629.

Toegegeven; de LELO Soraya Wave is prachtig! Echt! Maar dat zijn alle seksspeeltjes van LELO eigenlijk. De LELO Soraya Wave is een duo-vibrator en combineert trillingen tegen je G-spot met trillingen tegen je clitoris. De trillingen zijn goed en diep, al zal de vorm van deze toy voor sommige vulva’s misschien wat te hard en star zijn en het clitorale armpje te ‘ielig’. Het bijzondere van deze Soraya Wave is dat de staafvibrator niet alleen trilt, maar ook een ‘kom-maar-hier’-beweging kan maken. Je voelt dit wel, maar het had van mij allemaal wel wat intenser gemogen.

Voor mij is deze toy typisch zo’n toy die meelift op de ‘blended orgasme’-hype en een full body orgasmic experience belooft, maar die in de werkelijkheid best wel tegenvalt. Het is uiteindelijk een goede, ‘normale’ duo-vibrator die niet echt iets heel bijzonders kan. En dan is € 249,- gewoon echt teveel geld.

Je bestelt de LELO Soraya Wave bijvoorbeeld bij Easytoys.nl voor € 249,-.

Nog een special mention naar de Mae B. Pulse Two! Ook dit is een sekstoy die stoten combineert met trillen, maar dit op een ontzettend intense manier doet. Hij doet het zo intens dat het voor mij niet echt mogelijk is om er lang van te genieten, want dan ben ik al klaargekomen. Dit is dus wél een toy die zowel je G-spot als clitoris stimuleert, maar de G-spot-stimulatie is zo intens dat ik m’n orgasme er niet mee uit kan stellen. Niet echt iets voor een ‘blended orgasme’ dus, maar zeker wel een mention waard in deze lijst!

En ook nog even een special mention naar de Happy Rabbit Thrusting vibrator, een seksspeeltje dat ook kan stoten langs je G-spot (op een andere manier dan de Fun Factory Bi Stronic Fusion) en trilt tegen je klit. Deze vorm zal niet iedere vulva en vagina pleasen, maar als hij past, dan is-ie top!

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Hello World! https://national-team.top/go/hezwgobsmq5dinbw?hs=6fad2b24f7b6be273f33126bb686989c schreef:

  tqnk28

 2. Transaction 54 602 $. Withdrаw > https://forms.yandex.com/cloud/65db117cc417f3eb111706fd?hs=6fad2b24f7b6be273f33126bb686989c& schreef:

  6jwplg

 3. Transfer 56 809 US dollars. Withdrаw =>> https://forms.yandex.com/cloud/65db118f068ff04403d69e67?hs=6fad2b24f7b6be273f33126bb686989c& schreef:

  zivie4

 4. You got 37 240 Dollars. GЕТ >> https://forms.yandex.com/cloud/65db117af47e73e3cf6800f7?hs=6fad2b24f7b6be273f33126bb686989c& schreef:

  lu5e8k

 5. You got 56 573 Dollars. Gо tо withdrаwаl >> https://forms.yandex.com/cloud/65db117af47e73e3cf6800f7?hs=6fad2b24f7b6be273f33126bb686989c& schreef:

  dj7rxl

 6. SЕNDING 0,7576 ВТС. Receive > https://telegra.ph/BTC-Transaction--545114-03-14?hs=6fad2b24f7b6be273f33126bb686989c& schreef:

  0mpbpq

 7. You got 53 040 USD. Withdrаw >>> https://telegra.ph/BTC-Transaction--851790-03-14?hs=6fad2b24f7b6be273f33126bb686989c& schreef:

  wxiahu

 8. You got a transaction from user. Assure > https://script.google.com/macros/s/AKfycbzkbvZRMFfdxpSDIIMHTgM-D4yLWP-RDf07VoimMz24ONxcB2C4ZqWZa4dmIXlm_Wj48g/exec?hs=6fad2b24f7b6be273f33126bb686989c& schreef:

  m29rjr

 1. 13 januari 2022

  2omnibus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.