SEX TOY TEST #71: BAD KITTY, ANAL BALLOON

Naam: Bad Kitty, anal balloon
Producent: Topco Sales
Prijs: € 14,95
Formaat: van 15 mm tot eh, heel groot
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Waar te koop: Maanzin.nl
Het verkooppraatje: ‘Klein en glad glijdt hij naar binnen, dan pomp je deze op naar gewenste grootte, zodat hij je helemaal opvult.’
Is dat ook zo? Een ballon in m’n kont? No thanks!
Aantal punten: 1/10

Dit is een afbeelding van een anaal ballon seksspeeltje

Test ik alles wat me voorgeschoven wordt? Ja, eigenlijk wel. Mijn motto als het om seksspeeltjes gaat; I’m willing to try everything twice! Toch passeren er wel eens producten mijn revue waarbij ik zoiets heb van; nou, eh, nee, bedankt! Zo kreeg ik een speeltje toegestuurd met de naam ‘Bad Kitty’. Tot zover niks mis mee. Ik ben gek op poesjes en ik ben in het gelukkige bezit van een bad, dus mij hoorde je niet klagen. Het bleek een anaal-ballon. Nu ben ik ook niet te beroerd om anaal-speeltjes te testen (en te gebruiken) en zolang het geen Amsterdammertje is, ach, why not?

De anaal-ballon bleek een speeltje om je anus op te rekken (Waarom noemen ze dit ding in Godsnaam ‘Bad Kitty’? Wat hebben poesjes met anaaldingen te maken?). Je stopt de ballon er leeg in en door middel van een slangetje met daaraan een pompje kun je de ballon oppompen. Het idee klinkt eigenlijk best logisch en zeker voor beginners is dit wel een dingetje om te wennen aan het gevoel van iets in je reet. Toch? Eh, toch?

Ik durf de Anal Balloon niet te testen

De Anal Balloon leek echter niet gemaakt van rubber, of latex of weet ik veel wat voor dik materiaal, maar van gewoon ballonnenspul. Oh, gewoon ballonnenspul is latex? Oh! Maakt het uit? Op de verpakking staat PVC met latex en er zitten hoogstwaarschijnlijk wat phtalaten in en het is dus eigenlijk ook nog eens een onveilig speeltje (als je 30 uur per week met de ballon in je kont zit) maar ik kan deze Bad Kitty-ballon sowieso niemand aanraden.

Dit is een afbeelding van een anaalballon

Het is geen carnaval!

Het latex van de anaal-ballon voelt namelijk zo ontzettend dun aan en nadat ik ‘m op ‘t droge had opgepompt durfde ik ‘m nergens meer in te stoppen! Dit ding had de potentie om te knappen op plaatsen waar ik helemaal niks wil voelen knappen! Eén keertje wat spieren aanspannen en ik zou paarse confetti poepen! Dacht het niet! Er zijn uiteraard ook anaal-ballonnen te koop die wél van dikker materiaal gemaakt zijn (en ik denk dat die best leuk kunnen zijn), maar deze paarse anaal-ballon? Niet mijn idee van een feestje.

DE BAD KITTY ANAL BALLOON IS HIER TE KOOP (€ 14,95) »

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.