IN HET NACHTKASTJE VAN… YVONNE

Naam: Yvonne
Leeftijd: 41
Relatie: ja
Beroep: Technisch Applicatie Beheerder (IT)
Hoeveel sekspeeltjes heb je: 7

seksspeeltjes

Wanneer kocht je je eerste seksspeeltje en wat vond je ervan?
Zo’n 20 jaar geleden kocht ik via de Viva zo’n zilveren vibrator. Ik vond het helemaal geweldig, alleen jammer dat er geen clitoris-stimulator op zat. Dat deed ik dan met mijn vingers.

Hoe vaak gebruik je een seksspeeltje?
Gemiddeld 4 maal per week , maar soms elke dag.

Koop je liever online of offline?
Online.

Wat is je laatste aanschaf?
De We-Vibe en een knal roze G-spot stimulator.

En? Was het wat?
De We-Vibe, daar hadden we hoge verwachtingen van, maar het viel een beetje tegen, we hadden namelijk als echte IT-mensen de gebruiksaanwijzing niet gelezen en het ronde, dikkere deel naar binnen geschoven. Maar dat zat mijn vriend in de weg. We gebruiken condooms, dus we hadden eerst het idee, dat dat in de weg zat, door de stroefheid van de siliconen en het condoom. Maar de volgende ochtend keken we op de gebruiksaanwijzing en zagen dat het andersom moest. Dus dat gaan we nog eens uit proberen. De Knalroze G-Spot stimulator was het ook niet helemaal. Ik hoop altijd op miraculeuze wijze mijn G-Spot te vinden met behulp van het speeltje, maar dat is dan toch altijd een beetje een tegenvaller. Er zitten wel 7 vibrerende standen op, maar ze zijn vrij zacht en ik hou wel van wat hardere, stevigere vibraties.

Ik ga nog een keer een uitgebreide handleiding schrijven voor het vinden van je G-spot en welke seksspeeltjes daar eventueel bij zouden kunnen helpen! Wat is nu je favoriete seksspeeltje?
De Odylio. Hij is al heel oud, maar dat is een soort dildo met balletjes erin (zonder batterijen). En die dan samen met de Pocket Rocket.

Van de Odylio had ik nog nooit gehoord, maar het ziet eruit als een multifunctioneel speeltje wat stevig is en niet zo snel kapot gaat. Ik probeer mijn lezeressen (en lezers) altijd het verschil duidelijk te maken tussen diepe en ‘buzzy’ vibraties. En dat diepe vibraties lekkerder zijn. Herken jij dat?
Ja, diepe, maar ook sterke vibraties . Dat oppervlakkige gedoe daar heb ik in ieder geval niets aan.

odylio

Bedankt voor het sturen van een foto van de Odylio! Kan je ook klaarkomen zonder seksspeeltjes? Of is het makkelijker met?
Nou, mét is gemakkelijker. Ik vind het heerlijk als er iets in mijn kut zit en er clit-stimulatie is, dan heb ik in principe maar een paar seconden nodig.

Heb je ook wat miskopen gedaan?
Ja een soort Tarzan, alleen dan als dolfijn. Ik kwam klaar en kneep waarschijnlijk te hard en toen brak dat ding af. Maar ja, dat ga je natuurlijk niet terug sturen naar de leverancier, want gebruikt, dus daar baalde ik wel van. Verder heb ik een buttplug, maar daar voel je bijna geen vibraties van en dat vind ik persoonlijk erg jammer.

Nog wel eens een blunder meegemaakt op sekstoy-gebied?
Ja. Ik had een vibrator met een ronddraaiende top met circulerende balletjes erin.
Nou, na een aantal maanden intensief gebruik, stopte de rond draaiende top ermee terwijl ik bezig was en waren die circuleren balletjes losgekomen uit het siliconen gedeelte, dus die kon ik er uit gaan vissen. Je kunt begrijpen dat ik hem elke keer wel kneep als ik een bezoek bracht aan de gynaecoloog, maar gelukkig waren ze er allemaal uit, hahaha.

Nee! Oh, verschrikkelijk lijkt me dat! De horror en de angst! Scary. Heb je nog seksspeeltjes op je wishlist staan?
De LELO Smart Wand Massager GROOT! Omdat hij wordt aangeprezen als krachtig en dat lijkt me heerlijk. En hij is dus GROOT!

Dat is inderdaad een speeltje wat een plekje op een wishlist verdient (en er kunnen geen balletjes kwijtraken, haha). Lieve Yvonne, heel erg bedankt voor je antwoorden! Ik wens je heel veel plezier met je seksspeeltjes en je vriend én ik hoop dat er snel een LELO Smart Wand massager GROOT tussen je lakens ligt!

Wil jij (M/V) ook geïnterviewd worden en mij vertellen wat jij in je nachtkastje hebt liggen? Stuur dan een mailtje naar luna-apestaartje-climaximaal.nl (even het woord ‘apestaartje’ vervangen door een ‘@’ natuurlijk). LEUK!

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Linda schreef:

  Die odylio heb ik ook al jaren en hij bevalt prima!

  Trouwens grappig dat ze op die site de LELO nog zo braaf aanprijzen voor ‘full body massage’ Doet me denken aan die scène uit SATC waarin Samantha haar vibrator terug gaat brengen naar de winkel en de winkelbediende zegt “wij verkopen geen vibrators. Dit is een neck massager” ;-)

 2. Caro schreef:

  Ohhh, een gouwe ouwe :-) De Odylio hier ook al jaren favoriet, die gaat een leven lang mee en je kan er ook prima je bekkenbodemspieren mee trainen, er zitten ijzeren balletjes in, geweldig ontwerp ! Ergens in de jaren ’90 gekocht.

  • Luna schreef:

   Ik had echt nog nooit van de Odylio gehoord… ik kan ‘m ook nergens online vinden (geen plaatjes en hij wordt ook nergens meer verkocht)… Hij ziet er wel heel interessant uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.