IN HET NACHTKASTJE VAN…

Op Climaximaal vertel ik open en eerlijk over de speeltjes die ik in mijn nachtkastje heb liggen. Welke speeltjes zijn lekker en welke niet? Maar al ben ik een expert op dit gebied en al blijft een slecht seksspeeltje altijd een slecht seksspeeltje, toch hoeven mijn reviews niet voor iedereen de waarheid te zijn. Wat ik heel lekker vind kan iemand anders niet zo lekker vinden en vice versa.

Dus ik ben heel benieuwd wat mijn lezers (M/V) in hun nachtkastje hebben liggen aan seksspeeltjes. Wat was je eerste vibrator? Welk speeltje ligt er al jaren en never fails? Wat is een topper? Welk speeltje gebruik je zo af en toe? Wat vind je partner ervan (als je die hebt)? Wat is je nieuwste aanschaf? Welke speeltjes zou je graag nog willen hebben? Wanneer vind jij een speeltje goed? Welke vibrator kocht je ooit, maar ligt na 1 keer gebruiken achter in je nachtkastje? Van welke aanschaf heb je spijt? Van mij mag er wel wat meer gesproken en geschreven worden over seksspeeltjes, maar dan wel graag eerlijke praatjes, van normale mensen en geen verkooppraatjes van (web)shops of klakkeloos overgenomen recensies van sekstoy-fabrikanten. Seks is leuk én lekker en een seksspeeltje kan helpen om alles nog leuker en lekkerder te maken.

Dus… heb jij (M/V) een mening over seksspeeltjes en er ook een paar in huis waar je wat over kan zeggen én wil jij door mij geïnterviewd worden? Stuur dan een mailtje naar mij (luna – apestaartje – climaximaal.nl) of laat hieronder een berichtje achter. Ik stel je dan via de mail wat vragen die ik uiteindelijk, samen met jouw antwoorden, geheel anoniem, hier op de site zal plaatsen! Ik ben heel benieuwd en je natuurlijk eeuwig dankbaar!