MASTURBATOR REVIEW #287: BLEWIT!

Ik ben blijkbaar niet de enige die even in een seksspeeltjes-test-dip zit! Ook J.T. heeft er last van… maar gelukkig heeft hij zich hier toch overheen weten te zetten en voor mij (en jullie) (en de rest van de wereld) de Blewit! getest!

Naam: Blewit!
Producent: Blewit!
Prijs: € 39,95
Materiaal: Soft Skin
Formaat: interne lengte 18 centimeter
Waar te koop: Easytoys.nl
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Het verkooppraatje: ‘Verwen jezelf met deze blauwe Blewit masturbator, die aanvoelt alsof je een echte blowjob krijgt. De masturbator heeft een moderne blauwe hoes van anti-slip materiaal en ligt goed in de hand.’
Is dat ook zo? Mwaaah, nou misschien
Score: 7.5

blewit masturbator

Of het komt door het fantastische weer van de laatste weken, het feit dat ik ook weer een dagje ouder word of gewoon vanwege een sekstoytest-dip, weet ik niet. Feit is wel dat ik mij echt weer even op moest laden om weer eens een toy te testen. En dan te bedenken dat het eindelijk weer eens geen anaaldinges was, maar weer een ‘ouderwetse’ masturbator, in een mooi, fris, blauw jasje. Dit keer stuurde Luna me de Blewit! masturbator, die zij weer opgestuurd had gekregen van het mannetje van Easytoys.nl! Het was even doorbijten, maar het is me weer gelukt om een eerlijke review te schrijven.

De Blewit! heeft de looks!

Wat meteen opvalt is de octogonale doos. Door deze open te rollen komt de Blewit! tevoorschijn. Deze zit via een vernuftig kliksysteem vast in de doos. Het kost wat meer moeite om de Blewit! na gebruik weer terug vast te klikken in de doos, maar goed. Ik neem aan dat hij in de meeste gevallen toch zonder doos ergens in of op een nachtkastje terecht komt. De Blewit! zelf ziet er met zijn 8 licht gedraaide banen heel bijzonder uit. Hij deed mij erg denken aan de eerder door mij geteste Fleshlight Instructor (zie BOYTOY REVIEW #121: FLESHLIGHT INSTRUCTOR). Als ik deze 2 puur en alleen zou vergelijken qua looks, dan wint de Blewit! al ruim op punten. En de gekozen vorm van de Blewit! heeft trouwens nog meer voordelen, maar daarover later meer.

blewit verpakking

De Blewit! heeft gewoon een gat zonder poespas

Aan de onderkant zit een grote beschermdop met gaatjes. Hierdoor kun je deze masturbator gemakkelijk weg zetten terwijl hij kan blijven ‘ademen’, of uitlekken zo u wilt. Door deze er af te draaien krijg je toegang tot de zeer zacht aanvoelende sleeve met ronde opening. Dit keer geen mondvormen, getuite lippen, kutjes met klitjes of kontgaatjes, nee, gewoon recht-toe-recht-aan een ronde opening. Iets wat ik toejuich, want voor mij leidt de rest eerder af dan dat het bijdraagt aan mijn genot. Al is dat natuurlijk persoonlijk. Oh ja, voor gebruik moet je ook nog even een plastic huls uit de sleeve halen. Deze zorgt er waarschijnlijk voor dat de binnenzijde niet aan elkaar gaat plakken. Erg slimme toevoeging.

onderkant blewit

De Blewit! zorgt voor een eh, blowende sensatie

Aan de bovenkant zit ook een dop die er af te draaien is (voor reiniging en luchtdoorvoer). Hierop zit ook een klein klepje wat open of dicht te zetten is. Dit zorgt er dan weer voor of je wel of geen zuigende sensatie op je pik wil bij het gebruik van deze Blewit! (al doet de naam vermoeden dat je het klepje vaker dicht zult laten dan open).

De Blewit! heeft 2 opties

Ow ja, had ik al verteld dat ik nooit de handleiding lees? Nou. Ik lees dus nooit een handleiding. Pas vlak voordat ik begon met schrijven van deze review bestudeerde ik de doos nog eens goed. En tot mijn verbazing vond ik binnenin nog een ring in een doosje! Oeps! Wat blijkt? Door een iets smallere ring aan de onderkant in de Blewit! te plaatsen krijg je een iets nauwere opening en dus een strakker gevoel bij het penetreren van deze masturbator. Een heel grappige en goede toevoeging, maar mijn ervaring leert dat je waarschijnlijk 1 keer een keuze maakt voor een optie en die dan eigenlijk nooit meer aanpast. Daarbij geef ik het je te doen als je handen onder het glijmiddel zitten die ring te vervangen. Maar dit geheel terzijde.

De Blewit! doet wat hij moet doen!

Over het gebruik en resultaat kan ik kort zijn. Het apparaat doet elke keer wat hij moet doen met orgastisch resultaat. En meer valt er niet over te zeggen. Hij voelt heerlijk zacht aan en de textuur aan de binnenkant is van dien aard dat hij mijn pik meer dan voldoende weet te stimuleren. En of het nu bobbeltjes, randjes, driehoekjes of voerkantjes zijn kan ik niet zeggen (ik vermoed alleen bolletjes), want de sleeve is er niet uit te halen en binnenstebuiten te keren. De sleeve zit namelijk vast aan de bovenzijde van de Blewit! (!). Dit maakt voorverwarmen haast onmogelijk (alhoewel Fleshlight verkoopt hier een speciaal apparaat voor), maar het moet het reinigen een stuk eenvoudiger maken, aldus de makers van deze masturbator. Op zich is dat ook wel zo (je draait beide doppen los, houdt de bovenkant van de Blewit! onder de kraan en alles wat in de sleeve zit spoelt er aan de onderkant uit). Maar toch, maar toch… persoonlijk haal ik liever de sleeve eruit, draai hem binnenstebuiten, was hem schoon (niet elk glijmiddel laat zich namelijk zo maar wegspoelen) en laat hem zo drogen (door hem bijvoorbeeld in de buurt van een verwarming te zetten.). Vooral dit droogproces gaat vele malen sneller dan als je de sleeve in de huls laat zitten, zoals dus bij de Blewit! het geval is. Mijn ervaring is dat de Blewit! meestal, zelfs na 1 tot 2 dagen niet gebruiken, nog vochtig aanvoelde bij hernieuwd gebruik.

Deze masturbator heeft een goede grip

En ik zou nog even terugkomen op de vorm. Een masturbator gebruik je het best met voldoende glijmiddel (waterbasis!). Nu weet ik niet hoe het met jullie zit, maar in een enthousiaste bui kan dat spul nog wel eens op meer plaatsen terechtkomen dan alleen aan de binnenzijde van de masturbator. Zo zitten mijn handen ook vaak onder. In dat geval heb ik op bijvoorbeeld de Fleshlight Instructor nauwelijks grip. Door de ronde vorm lijkt het meer of ik het apparaat aan het bevredigen ben dan andersom. Met de Blewit! heb je door zijn vorm gelukkig nog steeds meer dan voldoende grip ‘to spank your monkey’.

Conclusie

All in all dus een zeer geslaagde masturbator. Hij is echter ‘slechts’ 15 euro goedkoper dan de Tenga Flip Hole. Deze laatste kreeg van mij een 9,5 (hier lees je nog een keer mijn MASTURBATOR REVIEW #147: TENGA FLIP HOLE) en via een gastreview zelfs een 10. De Blewit! komt bij mij, vooral vanwege het schoonmaaksysteem, niet verder dan een dikke 7,5! Dus… you do the math.

DE BLEWIT! IS HIER TE KOOP (€ 39,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Marjan schreef:

    Ik moet altijd zo lachen als jij of Luna schrijft over het mannetje van Easy Toys… dat bedrijf zit hier op het dorp en ik fiets er dagelijks langs…..bijna dagelijks dan….. ik wéét dat het er zit…. meer dan 80% van de inwoners van dit zwaar katholieke dorp weet dat gelukkig niet…. dat scheelt heel veel boerenprotest mét hooivorken….. ik heb alweer beeld LOL

    leuke review JT…. misschien als je echt zeker wil weten of de sleeve van binnen goed schoon geworden is, een flessenborstel gebruiken? Ik bedenk eigenlijk nu pas dat ik niet weet hoe kwetsbaar de sleeve is en misschien is de flessenborstel ook wel te hard….. nou ja, het is maar een idee.

    XX

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.