IN HET NACHTKASTJE VAN… MICKEY

Naam: Mickey
Leeftijd: 26
Relatie: nee
Beroep: schrijfster
Hoeveel speeltjes heb je: ongeveer 10

nachtkastjemickey

Kun je wat over jezelf en je seksleven vertellen?
Ik was door een hormonale stoornis al vroeg geïnteresseerd in seks. Uiteindelijk was ik 14 toen ik ook daadwerkelijk seksueel actief werd. Ik ken geen mensen die op hun veertiende al goede seks hadden dus dat heeft nog eventjes geduurd. Ik denk zeker wel tot mijn 22e.

Wanneer kocht je je eerste seksspeeltje?
Ik kocht mijn eerste speeltje nog geen week nadat mijn ex vriend me verliet. Bij een online drogist. Haha, dat klinkt stom hè? Ik wilde vanaf mijn 18e al speeltjes kopen, maar had de moed niet of schaamde me. Toen meneer bij me weg was (toen was ik 21) heb ik er direct 1 besteld. Geen succes overigens, het was een vibrator van hard plastic die maar een tientje kostte. Echt keihard was hij. Als ik dan klaar was voelde mijn vagina alsof ik er net met een schuursponsje in had lopen porren, niet fijn!

Hoe vaak gebruik je een seksspeeltje?
Het verschilt. Ik ben sowieso twee weken na mijn menstruatie heel erg geil dus dan masturbeer ik ook elke dag, vaak meerdere keren. Ik kan mijn speeltjes daarin niet meer wegdenken. Het maakt het toch een stuk spannender allemaal. Helaas ben ik iemand die veel last heeft van PMS en dat maakt dat er ook 1 tot 2 weken per maand zijn dat ik niet aan seks moet denken.

Gebruik je ook seksspeeltjes samen met een partner of alleen voor soloseks?
Ik heb in het verleden wel eens speeltjes gebruikt met een partner. Vaak de vibrerende cockringen van Durex en de We-Vibe 3.

Wat is je laatste aanschaf?
De Lucid Dreams G-spot vibrator.

gspotvibrator

Aan het plaatje te zien zou ik ‘m bestempelen als yukiyuki, maar hoe is-ie in de praktijk?
Hmm… moeilijk. Ten eerste kan ik melden dat de trillingen van dit apparaat niet diep genoeg zijn. Het is meer een vaag gekietel en dat is erg jammer, want hij heeft wel potentie. Het gekke is, dat ik mijn G-Spot raak met de bolle kant, terwijl het de bedoeling is dat het met de andere kant gebeurt, haha! En dat is dan wel lekker, maar ik vind het materiaal toch iets te hard en ik doe mezelf er helaas pijn mee.

Koop je liever online of offline?
Ik ga wel eens naar de seksshop. Niet veel, maar ik durf er best wel wat te kopen. Toch vind ik het spannender om het online te doen. Het wachten op het pakketje, het onbekende.

Hoeveel seksspeeltjes koop je per jaar/maand/week?
Ik denk 4 per jaar.

Ben je bereid veel geld uit te geven aan een sekstoy? Wat vind je een ‘normale’ prijs?
De We-Vibe 3 heb ik van een ex gekregen. Dat zou ik er zelf voor geven als ik het geld had, maar helaas heb ik net als veel andere Nederlanders niet het budget om zulke aankopen zomaar te doen. Ik ga niet verder voor een sekstoy dan 60 euro, en dan moet ik ervoor sparen.

Zijn er seksspeeltjes die je echt nooit zou kopen?
Ja. Ik ben namelijk iemand die anale seks niet zo kan waarderen. Na de zoveelste poging om mezelf te dwingen het lekker te vinden ben ik ermee opgehouden. Ik zou dus nooit anaaltoys kopen. In elk geval geen hele dikke.

Je gaat naar een onbewoond eiland en je mag maar 1 seksspeeltje meenemen, welke is dat?
Dat is mijn very, very precious toy. Ik zweer het, hij kostte nog geen 20 euro, maar deze wordt kapot gebruikt door mij! Bij Christine le Duc heet het de Stimulator Pussy’s Sex-a-Climaxer. Ik heb hem ergens anders goedkoper vandaan, maar hij is echt geweldig. Hij trilt lekker hard en snel, je kunt je kutje er vacuüm mee zuigen en er dan mee bewegen zodat het lijkt of iemand erop zuigt! I absolutely love this thing! Mocht hij ooit kapot gaan dan koop ik hem 100% opnieuw.

stimulatorOMG! Wat een ding! Haha! Ik hou er zelf dus helemaal niet van als m’n kutje of schaamlippen vacuüm getrokken worden, maar erg leuk om te lezen dat er vrouwen zijn die er wél van houden! Hij is wel van jelly gemaakt hè? Dus niet zo veilig, maar ik begrijp uit je verhaal dat je niet zonder de Stimulator Pussy’s Sex-a-Climaxer kan (wat een naam ook!). Heb je nog meer toppers in je nachtkastje?
Ik heb dus een We-vibe 3 (paars) Die ik overigens ook gewoon in combinatie met mijn vibrator gebruik, een Stimulator Pussy’s Sex-a-Climaxer, een Pocket Rocket mini, een simpele G-spot vibo (zo’n harde paarse en helaas werkt ook deze niet zo goed), een gewone vleeskleurige siliconen vibrator, een Durex Play ‘little devil’-cockring, een butterfly clitoris stimulator en daarnaast gebruik ik SHUNGA Female Orgasm Cream.

Merk je verschil in vibraties tussen al die speeltjes?
Het speeltje dat ik heb dat de diepste vibraties geeft is de We-Vibe 3. En zelfs dat mag van mij wel harder. In mijn vagina mag het qua trillen allemaal wel zo hard mogelijk. Om mijn clitoris te stimuleren houd ik meestal niet van die diep vibrerende toys, maar ik ben erg nieuwsgierig naar bijvoorbeeld de Hitachi Magic Wand.

Enne, die SHUNGA Female Orgasm Cream, wat doet dat precies met jou?
Het zorgt een beetje voor koude/warme tintelingen, het is een extra stimulatie. Ik kom er iets sneller door klaar en ook iets prettiger. Ik gebruik het niet elke keer, ik denk een paar keer per maand, want het is best duur. Maar SHUNGA heeft erg leuke producten en de verpakkingen zijn cool.

Heb je ook wat miskopen? Welke? En waarom?
Ja, ik had ooit een goedkope vibrerende pussy pomp die zich niet vacuüm wilde zuigen omdat hij anatomisch gewoon niet correct gevormd was en dat was echt, heel erg frustrerend! Die is de prullenbak in gegaan!

Ik heb die pussy pump’s nooit begrepen (en ik heb er ook meerdere gehad, maar ze pasten allemaal niet) (een review van mijn pussy pump staat hier: SEX TOY TEST #24: VAGINA VIBRATING SUCKER). Heb je nog seksspeeltjes op je wishlist?
Iets waar ik erg nieuwsgierig naar ben is elektroseks. Maar dan niet zo heftig dat je van je bed pleurt, maar een clitoris stimulator die stroomstootjes afgeeft lijkt me wel wat! En dankzij jouw review over de Je Joue SaSi vibrator staat die hoog op mijn verlanglijst! Het lijkt me namelijk helemaal het einde om gebeft te worden door iets dat niet na verloop van tijd gaat zeuren over kaakkramp, hahaha!

Lieve Mickey, heel erg bedankt voor je antwoorden! Ik vind het vooral erg leuk om te lezen dat er vrouwen zijn die speeltjes die ik helemaal niks vind juist wél leuk vinden!

seksshop

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.