LIEVE LUNA, IK KAN NIET KIEZEN

Hoi Luna,
Allereerst ben ik dol op je site. Wat onwijs leuk om te lezen wat je allemaal test!
Normaal zou ik niet snel mailen maar ik zit toch wel met een dilemma!
Ik heb heel veel gelezen over de ‘Magic Wand’ en kwam bij PABO een soortgelijke vibrator tegen namelijk deze:

stimulator vibrator

Denk je dat deze vergelijkbaar is met de Europe, Hitachi of Fairy? Qua prijs lijkt het natuurlijk meer op de Fairy. Ik ben zelf een student en heb geen geld voor bijvoorbeeld een LELO of echte Europe Magic Wand. Maar ik ben wel in ben voor een soortgelijk apparaat. Ook heeft die van PABO geen lang snoer, maar is gewoon oplaadbaar in het stopcontact.
Laat maar even weten wat je denkt! Ik ben erg benieuwd naar een Magic Wand.
Liefs,
N.T.

Hi N.T.,
Hmm, dilemma, dilemma! Ik heb de Stimulator Massager van de PABO niet getest, maar als ik zo de foto’s zie dan is mijn eerste reactie; doe het niet! Op de zijkant van de verpakking staat namelijk een blonde slettebak en dat is 1 van mijn criteria om in de categorie yukiyuki-seksspeeltjes te belanden.

massager2

De Stimulator Massager moet overduidelijk op een Hitachi Magic Wand lijken (qua kleurstelling), maar ik verwacht dat je met een teleurstelling tussen de lakens beland.

Een LELO en een Europe Magic Wand zijn te duur, dat snap ik, dus daar zal ik niet over beginnen (maar die zijn dus wel echt het beste en lekkerste en de feestdagen komen eraan, dus misschien kun je die aan Sinterklaas vragen). Je schrijft zelf al over de Fairy en dat is ook zeker de vibrator die ik aanraad als je op zoek bent naar een goede en vooral betaalbare Wand-vibrator. Okay, er zit een snoer aan vast (dat heeft die Stimulator Massager van de PABO dus niet), maar daarmee ben je wel gegarandeerd van kick ass vibraties. En… de Fairy is traploos verstelbaar (dus met een draaiwieltje) en dat is een feature die de Europe Magic Wand niet heeft (en dat vind ik eigenlijk wel jammer). De Stimulator Massager van de PABO kent ook maar 2 standjes, zo aan de foto te zien en dat is soms gewoon niet genoeg. Je kan de Fairy dus heel zachtjes (maar wel heel diep) laten trillen en dat heel langzaam opbouwen naar heel hard (en nog steeds heel diep). Dus! Ik zou zeker voor de Fairy gaan als ik jou was.

lieveluna

DE FAIRY IS HIER TE KOOP (€ 62,95) >>

p.s. Fairy heet tegenwoordig Pixey

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.