IN HET NACHTKASTJE VAN… S.

Naam: S.
Leeftijd: 32
Relatie: 6 jaar samen, samenwonend
Beroep: IT servicedesk specialist
Hoeveel speeltjes heb je: 9 (We-Vibe 2, LELO Tiani 2, LELO Siri, LELO Smart Wand Large, een bullet van Pleasure Toys, een merkloze ‘lachende buttplug’, Emotional Bliss Chandra, een staafvibrator met paardebloemetjes-patroon, jelly-tarzan-ding met een gezicht en dolfijn

nachtkastjes

Kun je wat over je seksleven vertellen?
Mijn seksleven gaat nogal met ups and downs. Ik kan maanden lang geen interesse hebben afgewisseld met maanden lang bijna nergens anders aan kunnen denken. Het is ook een beetje seizoensgebonden. Zo ben ik altijd al geweest eigenlijk. We proberen de downs wat op te krikken door het spannender te maken met speeltjes en spelletjes.

Wanneer kocht je je eerste seksspeeltje?
Mijn eerste vibrator is vrij standaard heb ik het idee: de ladyfinger! Wat een onding! Haha!! Daar zit dus zo’n randje aan, dat wordt pijnlijk, het ding rammelt, niet eens zo spannend. Bij de Wehkamp besteld want bij seksshops binnenlopen durfde ik niet op mijn 21ste. En het was me zo slecht bevallen dat het 5 jaar duurde voordat ik er weer 1 durfde te kopen. Dat was trouwens de Womolia van Emotional Bliss (die bestaan niet meer geloof). Die Womolia was echt goed, werkte altijd en had precies de juiste frequenties. Hij was niet gemaakt van jelly, maar goed siliconen en hard plastic. Die mis ik wel, want hij ging dus niet zo lang mee, na 3 jaar ging het oplaadpuntje stuk. Dat is best jammer voor een vibrator van 90 euro.

emotional bliss

Dat is zo, maar 3 jaar trouwe dienst is ook best lovenswaardig! Hoe vaak gebruik je een seksspeeltje? 
Als ik solo ga pak ik er altijd een speeltje bij, dat is zo’n 2 keer per week denk ik.

En als je samen vrijt?
Ik heb nogal moeite met klaarkomen, zelfs al is de seks superlekker, dus pakken we nadien bij het knuffelen er nog een speeltje bij voor mij. Mijn vriend noemt dit ‘het toetje’.

Kijk! En zo hoort het! Samen genieten en er samen voor zorgen dat je allebei een fijn gevoel heb achteraf. Ik vind ‘het toetje’ echt superlief klinken ook. Wat is je laatste aanschaf?
Mede op jouw aanraden: De LELO Smart Wand Large in het paars (ik vond zwart net iets te porno). Ik had de LELO Siri al (ter vervanging van de Womolia) en ondanks dat-ie het al een jaar supergoed doet, zocht ik toch iets met meer power.

En? Goed apparaat of niet?
Wow, dat ding bromt en trilt diep, ik heb het idee dat ik die trillingen tot aan mijn oren voel. Ik moet er nog wel aan wennen; ik kan er goed mee klaarkomen, maar het is nog even uitproberen.

Koop je liever online of offline?
Online, ik lees dan heel veel reviews en ga vervolgens uitgebreid uitzoeken waar de prijs en service combinatie het beste is.

Hoeveel seksspeeltjes koop je per jaar/maand/week?
2 tot 3 per jaar. Mijn vriend moedigt mij daar ook wel in aan, hij vind het erg leuk al die speeltjes.

Ben je bereid veel geld uit te geven aan een sekstoy? Wat vind je een ‘normale’ prijs?
Nou ik heb die Smart Wand dus al, dat geeft wel aan hoeveel ik bereid ben uit te geven (al heb ik hem in de aanbieding gekocht). Maar na zoveel yukiyuki’s ben ik toch bereid wat meer uit te geven zodat ik zeker weet dat ik kwaliteit in handen heb (en geen batterijen hoef te kopen).

Zijn er seksspeeltjes die je dus echt nooit zou kopen?
Niets meer met batterijen, nooit meer iets van jelly, en ik word al onpasselijk als er zo’n slettebak met open mond op de verpakking staat. En ook aan speeltjes met de woorden ‘zuigen’, ‘vacuüm’ en ‘oprekken’ op de verpakking heb ik geen behoefte.

Je gaat naar een onbewoond eiland en je mag maar 1 seksspeeltje meenemen?
De LELO Siri, voor zo’n klein ding toch een echte krachtpatser.

lelo siri

Diepe vibraties en buzzy vibraties? Je kent het verschil?
Jazeker, al die goedkope speeltjes buzzen zoals een ouder mobiele telefoon doet als je een sms-je krijgt. Maar bij speeltjes uit het duurdere segment voel je die trillingen juist dieper en dat is wel lekker.

Heb je ook een miskoop?
Ja, die jelly-dolfijn-tarzan. Stinken, geen fijn materiaal, en een gezicht op je vibo? Waarom? Had ik dus niet gezien op de foto. En gek genoeg vind ik dat afleiden; trillingen van binnen en van buiten tegelijkertijd is niets voor mij.

Speeltjes die snel kapot gingen? Merken?
Emotional Bliss, al moet ik er dus bij zeggen dat de Chandra het nog wel doet. En we hebben ooit een bullet gekocht met afstandsbediening, leuk idee maar er moesten een paar dozijn knoopcel-batterijen in en die waren dan ook binnen een half uur weer leeg. Waardeloos! Ik koop nooit meer speeltjes op batterijen.

Welk seksspeeltje staat op je wishlist?
Tot vorige week de LELO Smart Wand Large. Ik heb een maand lopen dubben, maar heb ‘m en vorige week dus toch maar besteld.

Lieve S., heel erg bedankt voor je openhartige antwoorden. Leuk (voor mij) om te lezen dat er dus echt wat met mijn recensies wordt gedaan!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.