DE 10 BESTE SEKSSPEELTJES VAN 2020

December is dé tijd om dingen af te ronden. Het jaar af te sluiten. Alvast goede voornemens te maken voor volgend jaar. Een beetje te contempleren. En om lijstjes te maken van het afgelopen jaar. Wat was goed? Wat was kut? Mooie momenten. Slechte momenten. En aan mij, als sekstoy tester, de taak om een lijstje te presenteren met daarin de beste seksspeeltjes van 2020! Wil je weten wat ik de beste sekstoys ALLLLLERTIJDEN vind? Lees dan LUNA’S TOP 10 BESTE SEXTOYS ALLERTIJDEN.

Dit is een afbeelding van beste seksspeeltjes 2020

Mijn lijst met de beste toys van 2020 is een heel andere lijst dan voorgaande jaren en dat heb ik bewust gedaan. Meestal zaten er in mijn jaarlijkse top 10 toys die de tand des tijds hadden doorstaan, maar ik besloten om dat dit jaar niet te doen. Ik heb gekozen voor briljante toys die je op afstand kunt besturen (want hé, super-Corona-proof-seks), briljante toys die dit jaar zijn uitgekomen, een glijmiddel (want die hoort ertussen) en wat toys voor SLOWWWWW seks, want dat bracht 2020 ook; vertraging. In alles!

Hieronder dus mijn lijst met de beste seksspeeltjes van 2020!

1. We-Vibe Nova 2

Dit is een afbeelding van beste sextoy 2020 we vibe nova

Als er 1 speeltje is dat alles in zich heeft om een klotejaar als 2020 helemaal goed te maken, dan is het wel de We-Vibe Nova 2! Deze sextoy kan alles en nog meer! Ook als je denkt dat-ie het niet kan, denk dan nog een keer, dan kan-ie het wel! Okay, okay, dat is misschien overdreven, maar ik ben gewoon écht heel erg enthousiast over de We-Vibe Nova 2. Het is een duo vibrator (hij staat ook op 1 in mijn TOP 10 DUO VIBRATORS) en stimuleert je clitoris en je G-spot. Je kunt ‘m bedienen met de knopjes (gaat prima), je kunt ‘m bedienen via een App (gaat briljant) en… je kunt ‘m laten bedienen door iemand anders middels diezelfde App (helemaal Corona-proof)!

Je leest mijn volledige review nog eens: WE-VIBE NOVA 2 – DUO VIBRATOR REVIEW

Je bestelt ‘m bijvoorbeeld bij Easytoys.nl voor € 149,95! Elke euro waard!

2. We-Vibe Chorus

Dit is een afbeelding van sextoys 2020 we vibe chorus

Ik heb heel veel lef om een speeltje dat ik nog niet gereviewed heb (maar wel heb getest) op nummer 2 in deze top 10 beste seksspeeltjes van 2020 te zetten, maar zo rol ik! Want… 2020 is hét jaar gebleken van de 1,5 meter, de social distance, de seks met je quarantaine-scharrel, de seks met jezelf, telefoonseks, sexting, videobellen en… de seks met sekstoys die je op afstand kan bedienen! En hét merk waar je moet zijn als je op zoek bent naar een goed trillend en betrouwbaar functionerend seksspeeltje dat je op afstand kan bedienen is We-Vibe! Punt. Uit.

De We-Vibe Chorus is ‘eigenlijk’ een koppelspeeltje, wat betekent dat je ‘m kunt dragen tijdens de seks (en daar bedoel ik ‘penis in vagina-seks’ mee) (en ja, dat past). Nu is dat allemaal heel leuk en aardig, maar ook als je niet fysiek bij elkaar kunt zijn, dan is de Chorus leuk! Je kunt deze toy namelijk ook gewoon in je dragen als je op de bank zit of ligt of als je wat dingetjes in en om het huis doet. Ik zou er geen kilometers mee gaan lopen, maar de toy blijft bij niet al te ingewikkelde bezigheden prima zitten. De Chorus geeft trillingen tegen je klit en G-spot en die kun je dus laten bedienen door iemand aan de andere kant van de wereld. Hoe Corona-proof wil je het hebben?

Je kunt de We-Vibe Chorus kopen via bijvoorbeeld Easytoys.nl voor € 199,-.

3. We-Vibe Moxie

Dit is een afbeelding van we vibe moxie

Heb je nou 3 speeltjes van We-Vibe in je top-3 met beste seksspeeltjes 2020 staan Luun? Jazeker! Ik schreef al; 2020 is een bijzonder jaar, dat vraagt om een top-3 met bijzondere sextoys! Ook de We-Vibe Moxie is een op afstand bestuurbare toy (dat zijn bijna alle toys van We-Vibe dus), maar dit is een ultiem goed-draagbare toy! Vergeet al die ‘op afstand bestuurbare trileieren’, want daar is nog nooit iemand een beetje lekker van klaargekomen of een beetje geilig van opgewarmd. Ik niet in ieder geval. De We-Vibe Moxie draag je in je slipje en hij blijft zitten door middel van een plat magneetje aan de buitenkant van je slip! Geniaal bedacht!!! Dat vonden ook de concurrenten, want de We-Vibe, want de Moxie is inmiddels al gekopieerd door anderen! Maar wij gaan natuurlijk voor The Real Deal!

De Moxie is geen toy die in 2020 uitkwam, maar… in 2020 verscheen er wel een zwarte We-Vibe Moxie op de markt, dus dan kun je ‘m lekker laten matchen met je zwarte slipje als je wil. Maar de ‘gewone’ blauwe versie werkt precies hetzelfde en is ook dikke prima natuurlijk!

Je leest mijn volledig review van deze toy: WE-VIBE MOXIE – SEXTOY REVIEW

Je koopt de We-Vibe Moxie bij Easytoys.nl voor € 129,-.

4. Sliquid glijmiddel

Dit is een afbeelding van sliquid glijmiddel

Wat is een top 10 met de beste sextoys zonder het beste glijmiddel??? Niets! Helemaal niets! Al kom ik er tijdens het schrijven van deze top 10 met beste seksspeeltjes 2020 achter dat ik in mijn TOP 10 BESTE SEXTOYS ALLERTIJDEN helemaal geen glijmiddel heb staan! Heel stom, maar ja! Dan maar eventjes hier een kleine ode aan Sliquid! Het glijmiddel dat mij nog nooit heeft teleurgesteld! Ik heb verschillende flesjes, in verschillende smaken, wat dikker, wat dunner, met koeleffect, maar allemaal, ja, allemaal zijn ze veilig! Zonder parabenen en glycerine! En dat is wat je wil van een glijmiddel namelijk.

De meeste glijmiddelen van Sliquid zijn op waterbasis en kun je dus ook gebruiken in combinatie met sekstoys. Er is echter ook een Sliquid Silver en die is op siliconenbasis (die kun je dus niet gebruiken in combinatie met siliconen sekstoys).

Je koopt Sliquid glijmiddel bij Easytoys.nl (diverse prijzen)!

5. Lora DiCarlo Carezza

Dit is een afbeelding van carezza lora dicarlo

Ja, het merk Lora diCarlo verdient het om ook een paar plekken in deze top 10 beste seksspeeltjes van 2020 te bezetten! De speeltjes van Lora diCarlo doen ‘het’ allemaal op een andere manier dan gewone trillende toys en stimuleren je om op een andere manier over sekstoys na te denken. Mij hebben ze in ieder geval een nieuwe kijk op mezelf en sekstoys gegeven dit jaar. En daarmee bedoel ik; ik ben normaal gesproken erg van het snelsnelsnel, hoppeta, toy erin, toy erop en dan zo snel mogelijk klaarkomen alstublieft.

De toys van Lora DiCarlo hebben me juist geleerd om te vertragen en wat rustiger te genieten. En daarmee past deze toy wat mij betreft heel goed bij 2020, want dit is een traag en rustig jaar bij uitstek! Dat vertragen met seksspeeltjes ging niet altijd even lekker en dat lag soms aan de toy, soms aan mij. De Lora DiCarlo Carezza heeft me in ieder geval een paar zaaaaaalige orgasmes bezorgd. De Carezza pulseert, dus duwt, met een soort vinger tegen je clitoris. Geen trillingen dus. En daarmee een heel andere manier van stimulatie!

Je leest mijn volledige review: LORA DICARLO CAREZZA – SEXTOY REVIEW

Je koopt deze toy bijvoorbeeld bij Easytoys.nl voor € 155,-.

6. Fun Factory BE.ONE

Dit is een afbeelding van fun factory be one vinger vibrator

Gelukkig kwam Fun Factory, nog steeds 1 van mijn favoriete sextoy-merken, in 2020 ook met wat nieuwe toys op de markt. Een speeltje wat mijn top 10 beste sextoys van 2020 heeft gehaald (hoewel eigenlijk alle toys die Fun Factory dit jaar uitbracht goed zijn) is de BE.ONE. De BE.ONE is een ‘vinger vibrator’ die HALLELUJA PRAISE THE LORD, iedere vinger past! De meeste van dit soort toys knellen dikke vingers af (en vaak ook dunne vingers) en daar zit niemand op te wachten. De BE.ONE combineert een goede pasvorm met 2 motortjes en daardoor is dit een vinger vibrator met dusdanig goede, diepe vibraties dat ik er niet alleen mee kan worden ‘opgewarmd’, maar ook een orgasme mee kan krijgen. Ik waardeer deze kwaliteiten in een toy!

Je leest mijn volledige review nog eens; FUN FACTORY BE.ONE – SEXTOY REVIEW

Je koopt de Fun Factory BE.ONE bij Easytoys.nl voor € 69,95.

7. Lora DiCarlo Onda

Dit is een afbeelding van beste sextoy 2020 onda lora dicarlo

We mochten in 2020 niet meer naar het café, niet meer uit eten, niet meer naar het museum, niet meer naar het theater, niet meer naar een nachtclub. Het advies was; binnenblijven. En sja, als je alle series op Netflix hebt bekeken, dan blijft er nog maar 1 ding over! Seks! Vrijen! Neuken! Masturberen! En aangezien we daar nu alle tijd voor hadden konden we ook lekker experimenteren met wat relaxtere seks. Rustiger aan. Niet meteen willen klaarkomen. Niet richting orgasme, maar richting een ervaring! Althans, dat was de bedoeling!

De toys van het merk Lora DiCarlo hebben mij in ieder geval een behoorlijk tijdje beziggehouden en ik heb er een aantal zeer intense ‘uitgestelde orgasmes’ mee gehad (ik noemde het ‘extended blended orgasms’). De Onda heeft een balletje dat over je G-spot wrijft en doet dat zeer consistent in lange of korte halen en precies op de plek die jij wilt. En… kan ook nog trillen!

Je leest mijn volledige review: LORA DICARLO ONDA – SEXTOY REVIEW

Je koopt de Onda bij Easytoys.nl voor € 197,-.

8. Dame Products Arc

Dit is een afbeelding van beste seksspeeltjes van 2020 arc dame products

Het speeltje dat de laatste maanden van 2020 op mijn nachtkastje heeft gelegen en wat mijn GOTO-toy was voor ‘effe snel tussendoor’ is de Arc van Dame Products. Dus qua aantal keer gebruikt zou deze toy zeker op nummer 1 moeten staan in deze lijst met beste seksspeeltjes van 2020! Deze toy heeft een prachtige kleur, een prachtige verpakking, maar vooral; een heel erg goede vorm voor het stimuleren van je G-spot! Ik ken sextoys met een ribbel om je G-spot te stimuleren, maar de Arc heeft een ribbel en een soort puntje, voor nóg betere stimulatie. Hét werkt! Daarbij is de toy ook erg licht én heeft erg goede, diepe trillingen. Je kan ‘m dus als dildo gebruiken (zonder de trillingen), maar ook met de trillingen (en dat kan dan weer op je G-spot, maar ook op je klit).

Je leest m’n volledige review: DAME PRODUCTS ARC – VIBRATOR REVIEW.

Je koopt de Dame Products Arc bij Bol.com voor € 96,90.

9. Lora DiCarlo Baci

Dit is een afbeelding van lora dicarlo baci

De toys van Lora DiCarlo hebben mij dit jaar erg beziggehouden. Sommigen lieten me op een heel rustige, trage manier genieten (sommigen wel met behoorlijk wat herrie trouwens). En sommige lieten me binnen no time klaarkomen. De toy die dat doet is de Lora DiCarlo Baci! Dit is een seksspeeltje op luchtdruk, maar op de een of andere manier voelt de stimulatie heel anders dan bij andere luchtdruk-toys. Sowieso kan de stimulatie veel harder en intenser, al is dit iets wat ik me door andere sextoy-testers heb laten vertellen.

Mijn klit kan de hardste standjes van bijvoorbeeld een Womanizer Premium niet aan, maar bij de Baci lijkt het anders te werken. De Baci heeft een tuutje dat ik normaal gesproken helemaal niet fijn zou vinden, maar hierdoor kan ik de toy juist boven mijn klit laten zweven, waardoor de stimulatie intens is en blijft, maar minder hard. Hierdoor wordt de ‘range’ van stimulatie die de Baci kan geven enorm groot. Van heel zacht, door ‘m boven je klit te laten zweven, tot keihard, door ‘m in het hardste standje tegen je klit aan te duwen. Dat laatste is dus niets voor mij, maar hou je van intense luchtdrukstimulatie, dan is de Baci zeker een optie!

Je koopt de Baci voor € 179,- bij Loveware.be.

10. Satisfyer Wand-er Woman

Dit is een afbeelding van satisfyer wand er woman

En op nummer 10 in deze top 10 beste seksspeeltjes van 2020 deze Satisfyer Wand-er Woman! Eigenlijk hadden er best wat meer toys van dit merk in deze top 10 gemogen, want Satisfyer is gewoon heel goed bezig geweest dit jaar. Dit merk brengt volgens mij de meeste nieuwe sekstoys per maand uit en alleen al daarvoor verdienen ze een medaille. Hun toys zijn niet alleen veilig qua materiaal, maar ze zijn vaak ook ontzettend betaalbaar en dat maakt dit merk toch echt tot een publiekslieveling.

De Satisfyer Wand-er Woman is een wand vibrator met goede, diepe trillingen en vooral voor een zeer leuke prijs!

Je leest mijn volledige review: SATISFYER WAND-ER WOMAN – VIBRATOR REVIEW

Je koopt de Satisfyer Wand-er Woman bijvoorbeeld bij Easytoys.nl voor € 49,95.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

 1. Anne schreef:

  Jaarlijstjes zijn altijd leuk en inspirerend.

  Van dit lijstje heb ik enkel de eerste.
  Over de Lora DiCarlo’s twijfel ik nog of het iets voor mij is, vooral de Onda spreekt mij aan (maar die prijs…).
  De Dame Arc ga ik zeker kopen als de prijs opnieuw daalt, ik heb spijt dat ik hem niet gekocht heb toen hij werd aangeboden voor 70 euro op Black Friday.
  Ik heb de Moxie nog niet gezien in het zwart, moet deze in België en Nederland nog in de winkels komen?

  Hopelijk brengt 2021 weer veel leuke nieuwigheden. Ik kijk alvast uit naar de review over de Snail Vibe en de Lovense Osci 2. En daarnaast hoop ik eindelijk de Tantus Tsunami te kunnen kopen in 2021!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.