HOT OCTOPUSS KURVE – VIBRATOR REVIEW

Naam: Hot Octopuss Kurve
Producent: Hot Octopuss
Prijs: € 119,95
Formaat: 19 centimeter lang, top 3,7 centimeter op z’n breedst
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen, ABS handvat, bodysafe, waterproof
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘De patronen zijn vooral geconcentreerd in het bovenste gedeelte terwijl de diepere vibraties in de schacht voelbaar zijn en door deze combinatie voelt de stimulatie zeer intens aan. ’
Is dat ook zo: Dit is een heel tof speeltje
Cijfer: 8.5

Dit is een afbeelding van hot octopuss kurve review test vibrator

Ik kreeg de Hot Octopuss Kurve opgestuurd door Easytoys.nl en deze toy ligt al zo’n 2 maanden naast me in bed. De Kurve wordt zeer regelmatig gebruikt en hij wordt tussendoor keurig schoongemaakt, maar van een review kwam het maar niet. Wegens omstandigheden (relatie uit, hond dood) had ik best wel zin om klaar te komen, maar het moest vooral niet te ingewikkeld. Ik had geen zin om me te verdiepen in de bijzondere ‘Treble & Bass Technology’ van deze vibrator, ik had eigenlijk ook helemaal geen zin om te werken of te schrijven, dus ik drukte maar wat op de knopjes en ach, het kwam uiteindelijk altijd goed (of ik kwam uiteindelijk altijd goed). Het spreekt voor zich dat ik me voor deze review wél volledig heb ingelezen in deze nieuwe techniek én de Hot Octopuss Kurve ook nog een paar aan een écht goede test heb onderworpen!

Het merk Hot Octopuss is vooral bekend geworden als sekstoy merk voor mannen (of voor mensen met piemels)! Ze kwamen met de eerste ‘guybrator’, de Hot Octopuss Pulse, op de markt en dat is nog steeds 1 van de betere sekstoys voor mannen (HOT OCTOPUSS PULSE – REVIEW). Deze Pulse werkt met zogenaamde oscillaties tegen het frenulum (het toompje) en dat werkt gigantisch goed! Hot Octopuss wilde deze manier van stimuleren ook gebruiken in een speeltje voor vrouwen en kwam met de Queen B aanzetten, maar die toy gaat wat mij betreft in de boeken als de toy die de meeste teringherrie in combinatie met de minst geile stimulatie gaf! Gelukkig zijn ze daarna niet gestopt met het maken van toys voor vrouwen (of clitorissen, tepels, schaamlippen), want de Amo bullet vibrator van Hot Octopuss heeft heerlijke, diepe trillingen (HOT OCTOPUSS AMO – BULLET VIBRATOR REVIEW) (maar wat lastige knopjes) (maar is zeker qua prijs een héél goede keuze) (HIER is hij nu in de aanbieding)! En nu is daar dus deze Kurve, de eerste ‘staafvibrator’ van Hot Octopuss! Hoera!

De verpakking van de Hot Octopuss Kurve

Ja, ik moet het voor de vorm toch altijd ook even over de verpakking van een sekstoy hebben, maar ja, wat valt er in dit geval meer over te zeggen dan; simpele kartonnen doos, met daarin de Kurve zelf, een USB-oplaadsnoertje, een mooi, zwart satijnen opbergzakje en een handleiding. Gewoon basic. Niks mis mee.

Dit is een afbeelding van verpakking van de hot octopuss kurve

Eerste indruk van de Kurve

De Kurve heeft een lekker gemiddeld formaatje als je ‘m vasthoudt en is helemaal hard, dus echt 0,0 buigbaar, behalve het topje. De laatste 2 centimeter van de toy kun je volledig indrukken en is lekker squishy, zoals zo’n stressballetje van vroeger. De toy heeft 6 knopjes en ik heb de Kurve de eerste weken gewoon at random aangezet, wat op knopjes geduwd, zonder al te veel na te denken. Ik wist dat er 2 verschillende motortjes in zaten, eentje met diepe en eentje met ‘hoge, oppervlakkige’ trillingen, maar welke knopjes waarvoor dienden; het kon me echt niet boeien, als ik maar een trillend apparaat in me had, zo simpel was het. Mijn eerste indruk was dus; dikke prima, hij doet het. Bedankt! Maar over het ontwerp en de techniek achter de Kurve is echt wel langer en beter nagedacht dan bij een gemiddelde andere vibrator!

Dit is een afbeelding van hot octopuss kurve vibrator g spot

De Treble & Bass Technology van de Kurve

Wat de Kurve uniek maakt is z’n Treble & Bass Technology! Dit houdt in dat deze toy 2 motortjes heeft, die je allebei afzonderlijk van elkaar kunt bedienen. Het Treble-motortje, is het motortje met ‘oppervlakkige’ trillingen en bevindt zich in de top van de vibrator. Het Bass-motortje, dus het motortje dat zorgt voor de diepe vibraties, bevindt zich meer onderaan in de schacht van de vibrator.

Dit is een afbeelding van treble and bass technology

Misschien even ten overvloede, maar als je het verschil tussen diepe en oppervlakkige vibraties niet kent, stel je dan een elektrische tandenborstel voor… dat zijn oppervlakkige vibraties. En stel je dan een flinke speaker voor die diepe bastonen laat horen… dat zijn diepe vibraties. En daartussen heb je dus allerlei gradaties en hoe diep of oppervlakkig een vibrator trilt is afhankelijk van enorm veel factoren. Niet alleen hoe goed het motortje is, maar ook bijvoorbeeld hoe dik het siliconen of metaal eromheen. En hoewel de meeste mensen liever kiezen voor diepere vibraties, zullen er ook genoeg mensen zijn die heerlijk kunnen genieten van trillingen die meer oppervlakkig zijn.

De Kurve is een heel toffe toy om te ontdekken wat het verschil is tussen de soorten vibraties en vind je de ene niks, dan heb je altijd nog de andere! Score!!!

De squishy top van de Kurve

De Kurve heeft dus een heel squishy top en daar moet je maar net van houden. Ik vind soms een harde toy prettig en soms een zachte en ik denk dat het sowieso leuk (en lekker) is als je verschillende toys in huis hebt voor verschillende momenten. De Kurve heeft een zachte top en dat voelt heel prettig met inbrengen, maar het is dus geen toy die je even lekker op en neer beweegt in je vagina, zodat hij over je G-spot ‘stoot’. Voor dat soort actie gebruik ik dan liever bijvoorbeeld de Sway van Lora diCarlo (SWAY LORA DI CARLO – G-SPOT VIBRATOR REVIEW) of de Big Boss van Fun Factory (FUN FACTORY BIG BOSS – VIBRATOR REVIEW) (en voor a very special G-spot treatment is daar altijd nog de Njoy Pure Wand) (NJOY PURE WAND – DILDO REVIEW).

Dit is een afbeelding van squishy top van de kurve

De Kurve is wat mij betreft echt een toy om in te brengen en daar lekker te laten zitten terwijl je experimenteert met de verschillende trillingen en die trillingen zijn GOED!

De trillingen van de Kurve

Zoals gezegd; het is heel tof om te experimenteren met de verschillende soorten trillingen van de Kurve. Leukst is denk ik om eerst de ‘oppervlakkige’ trillingen (dus de ‘Treble’) aan te zetten en te kijken wat dat met je doet. Ik moet eigenlijk zeggen; het valt me best wel mee qua oppervlakkigheid van die ‘Treble’. Het motortje van de ‘Treble’ zit dus bovenin het ‘metalen’ gedeelte, maar de trillingen worden heel goed doorgegeven aan de volledige toy.

Leuker en lekkerder wordt het als je de ‘Bass’ erbij aanzet (dat is dan echt eventjes een Ooooooh-yessss-momentje), maar je kan er dus ook voor kiezen om alleen de ‘Bass’ te laten trillen. Dit motortje bevindt zich onderaan de schacht, maar ook hiervoor geldt; de trillingen worden goed doorgeven aan de volledige toy. De trillingen van de ‘Bass’ zijn echt héél lekker diep en had de Kurve alleen deze diepe trillingen gehad, dan was-ie ook dikke, vette prima geweest. Maar het feit dat je de trillingen kunt combineren of afwisselen maakt ‘m superleuk.

Oh! En je hoeft de Kurve natuurlijk niet in te brengen. Je kunt ‘m ook tegen je clitoris laten trillen (of welk lichaamsdeel dan ook) en dan word je ook zeker niet teleurgesteld. De squishy kop is erg lekker tegen m’n klit, maar het hardere gedeelte zorgde voor wat intensere trillingen (dus lekker afwisselen).

Dit is een afbeelding van luna test de kurve

De knopjes van de Kurve

Het is even wennen aan de knopjes en het is verstandig om gewoon even de gebruiksaanwijzing te lezen voordat je met de Kurve aan de slag gaat. Dit heb ik dus niet gedaan en heb 2 maanden random op wat knopjes gedrukt (wat altijd in een orgasme resulteerde, dus je hoort me niet klagen). De Kurve heeft per motortje 5 intensiteiten en 5 vibratiepatronen. De intensiteiten zijn afzonderlijk in te stellen, de patronen gaan altijd synchroon.

Dit is een afbeelding van knopjes van de kurve vibrator

Het schoonmaken van de Hot Octopuss Kurve

Ja, ik heb er al vaker over geklaagd, maar ik vind het dus ontzettend arrogant als merken hun beeldmerk of logo op het in te brengen gedeelte plaatsen. LELO ging daarin wel extreem ver met hun LELO Soraya Wave ( LELO SORAYA WAVE – VIBRATOR REVIEW), maar ook het logo van Hot Octopuss op deze Kurve is gewoon heel onhandig en onnodig gepositioneerd. Na gebruik zit het logo onder het glijmiddel, vaginavocht en als je je toy niet meteen gaat afspoelen en schoonmaken, dan gaat dit, ja, sorry, zo is het nou eenmaal; aankoeken. En je krijgt het dan alleen nog maar weg als je een borsteltje gebruikt. Nu heb ik standaard een borsteltje in m’n douche liggen voor het schoonmaken van m’n toys, maar dit is wel iets om op te letten. Verder kun je ‘m gewoon schoonmaken met water en wat milde zeep of als je dat een prettiger idee vindt; met wat toycleaner.

Dit is een afbeelding van schoonmaken sextoy

Conclusie

Aangezien ik deze toy al 2 maanden zonder klagen heb gebruikt en er iedere keer (in combinatie met vingers of Womanizer) een orgasme mee heb gekregen durf ik wel te zeggen dat dit een heerlijke toy is. Doe niet als ik en lees van tevoren even de gebruiksaanwijzing, dan weet je precies waar je mee bezig bent als je ‘m gebruikt! Mocht je het verschil nog niet kennen tussen oppervlakkige en diepe trillingen, dan is dit zeker een aanrader. Maar ook voor gevorderde G-spot-stimulatie-liefhebbers; de diepe trillingen in combinatie met de squishy top zijn écht tha bomb!

DE HOT OCTOPUSS KURVE IS HIER TE KOOP (€ 119,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. 13 januari 2022

    3american

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.