DE 3 BESTE SEKS TOYS VOOR SINGLE LADIES

Vandaag, 11 november, is het ‘Singles Day’ en het leek mij, gezien ik nu voor het eerst sinds 22 jaar single ben op ‘Singles Day’ wel goed om er eventjes wat aandacht aan te besteden. Het is vandaag ook voor het eerst ook snap dat 11-11, dus 4 x 1, 4 x in je een-tje, 4 x een-zaam, de achterliggende gedachte achter deze dag is. Gezellig!

Maar sommige dingen zijn gewoon leuker met z’n tweeën en dan heb ik het vooral over seks. Ik heb al wel een paar dates gehad, met wisselend succes (mocht je mijn Tinder-verhalen willen lezen: check Maanisch.com). En ik heb natuurlijk genoeg supertoffe, supergeile toys in huis, maar het werkt bij mij gewoon 100 keer effectiever als iemand anders even een dildo op en neer beweegt. En sja, zo iemand heb ik dus niet meer in huis! Daarom de voor mij 3 beste sextoys voor single ladies even op een rijtje!

Dit is een afbeelding van beste sextoys voor single ladies

Even lekker plat gezegd; de 3 toys moet je er gewoon in stoppen, even goed positioneren en gaan. Niet al te ingewikkeld! Het enige dat ik af en toe moet doen is de toy een standje harder of zachter zetten, maar verder komt er geen fysieke energie aan te pas om de toy z’n werk te laten doen. M’n G-spot wordt gestimuleerd, m’n klit wordt gestimuleerd en een orgasme laat vaak niet lang op zich wachten. LOVE IT! En vooral; lekker lui.

1. Womanizer Duo

Dit is een afbeelding van womanizer duo sextoy
De sekstoy die ik de afgelopen maanden het meest heb gebruikt is zonder twijfel de Womanizer Duo. Het is met deze toy ‘plug in and play’. Uiteraard wel altijd met een beetje glijmiddel (Sliquid Sassy blijft mijn favoriet) en daarna is het achterover liggen en genieten zonder je handen te gebruiken, behalve om de toy harder en zachter te zetten. Hij ziet er wat groot uit (en dat is-ie ook), maar de luchtdrukstimulatie is geweldig (en heeft 12 intensiteiten) (vergelijkbaar met een ‘gewone’ Womanizer Premium. De trillingen tegen je G-spot zijn vergelijkbaar met die van de We-Vibe Nova en heeft 12 intensiteiten en 10 verschillende vibratiepatronen. Echt, een orgasme-kanon wat mij betreft!
Mijn uitgebreide review lees je hier: WOMANIZER DUO – LUCHTDRUK VIBRATOR REVIEW.

Je koop de Womanizer Duo bijvoorbeeld bij Easytoys.nl voor € 199,90 (veel geld, maar trust me; het is het waard, de Womanizer Duo is een totaalpakket aan geiligheid) (en verkrijgbaar in zwart, bordeaux, blauw en roze)!

2. We-Vibe Nova 2

Dit is een afbeelding van we vibe nova sextoy single ladies
De We-Viba Nova 2 is een duo-vibrator waarvan je de staaf kunt buigen, zodat hij perfect bij jouw lichaam aansluit. Het clitorale gedeelte is volledig flexibel, zodat dat stukje, als je de vibrator inbrengt, helemaal meebuigt richting je clitoris. Door deze 2 opties ‘past’ de We-Vibe Nova 2 bijna bij elke vulva en vagina! Iets waar de meeste duo-vibrators moeite mee hebben. Waar de meest duo-vibrators ook problemen mee hebben; ervoor zorgen dat de trillingen tegen je clitoris beter of op z’n minst hetzelfde zijn als die tegen je G-spot. Dit is helaas vaak omgekeerd. Heeft de We-Vibe Nova 2 geen enkele moeite mee; de trillingen tegen klit en G-spot zijn net zo goed. FUCKING BRILJANT zelfs. Daarnaast; je kunt deze toy met een geweldig goede App besturen! Met deze App kun je zelf patronen maken en hoewel ik dat bij de meeste toys niet heel erg tof vind, is het bij de We-Vibe Nova 2 echt supertof om de clitoris-stimulator en de staafvibrator in een soort ‘symfonietje’ te laten trillen. Je kunt de toy ook gemakkelijk door een andere, waar dan ook ter wereld, laten besturen!

Mijn uitgebreide review lees je hier: WE-VIBE NOVA 2 – DUO-VIBRATOR REVIEW #627.

Je koopt de We-Vibe Nova 2 bijvoorbeeld bij Easytoys.nl voor € 149,-.

3. Fun Factory Stronic Fusion

Dit is een afbeelding van sextoy fun factory bi stronic fusion
Een andere toy waar je als single lady helemaal blij van zult worden (althans ik wel dus) is de Fun Factory Bi Stronic Fusion. Dit is een toy die in je vagina stoot door middel van een metalen bal die op en neer wordt bewogen in de staaf. Dit zorgt voor een ‘soortement van neukgevoel’. Tel daarbij de trillingen op tegen je clitoris en je kunt een heerlijk ‘handsfree blended orgasme’ krijgen. Ook al zou je denken van wel, maar de toy wordt niet uit je lichaam gestoten, maar blijft dus gemakkelijk op z’n plek zitten (okay, niet als je helemaal met je benen wijd gaat liggen). De trillingen tegen je clitoris zijn niet de allerdiepste trillingen en de vorm van het clitorale gedeelte zal niet bij iedere vulva passen, maar bij mij zit-ie perfect!

Mijn uitgebreide review lees je hier: FUN FACTORY BI STRONIC FUSION – VIBRATOR REVIEW .

Je koopt deze Fun Factory Bi Stronic Fusion bijvoorbeeld bij Easytoys.nl voor € 169,90!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. 12 januari 2022

    2modeling

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.