REVIEW #333: NJOY – PURE WAND: DE BESTE DILDO TER WERELD

Naam: Njoy Pure Wand
Producent: Njoy
Prijs: € 160,99
Formaat: lengte; 20 centimeter, bol 1 = 2.5 cm en bol 2 = 3.8 cm
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Waar te koop: Easytoys.nl (KOOP DIT DING, HIJ IS BRILJANT!!!!)
Het verkooppraatje: ‘De NJOY Pure Wand is een roestvrij stalen dildo welke de G-spot verwent. Door zijn gebogen vorm heeft hij een perfect bereik voor een massage van uw stoute plekje.’
Is dat ook zo: Once you go Pure Wand, you’ll never go back
Score: 100 punten

pure wand njoy

De Pure Wand van Njoy heeft zo’n beetje een legendarische status. Sowieso onder zo’n beetje alle sekstoy-reviewers. Ze schreven over ‘de beste dildo ooit’ en over ‘beste orgasme in m’n eentje ooit’. En ik wilde ‘m! Ik wilde ‘m heel graag. HEEL GRAAG! Een maand geleden kwam ik erachter dat ik de Pure Wand blijkbaar al jaren en jaren en jaren in m’n bezit heb. Maar nog nooit had getest. OMG! Hoe dan? In Godsnaam! Hoe dan? Ik leg uit hoe dit kon gebeuren in de rest van m’n review, maar deze dildo krijgt van mij 100 punten! Maar Luun, hoe kun je een speeltje nou 100 punten geven als de schaal van Luna maar tot 10 gaat? Nou, dat kan omdat dit de beste dildo ter wereld is. Je kunt de rest van m’n hysterische en lyrische review lezen, of je kan ‘m meteen gaan bestellen (dat kan bij Easytoys.nl voor € 160,99). Ik zou voor het laatste kiezen.

Hoe ik de Njoy Pure Wand vond in een laatje

Hoe is het Godsnaam mogelijk dat ik de beste dildo ter wereld al die tijd al in huis had? Nou. Ehm. Dit zegt vooral iets over mijn gebrek aan organisatie-skills. Mijn huishouden is soms a mess, maar mijn seksspeeltjes-collectie (+250) is pas écht een ongeorganiseerd zooitje. Al die speeltje liggen niet door m’n hele huis, maar wel allemaal in laden en bakken en dozen in m’n kantoor en JESUS, er komen er elke week meer bij en het is moeilijk om overzicht te houden!

Ik denk dat ik de Pure Wand al een jaar of 10 in m’n bezit heb en ik ben in de tussentijd 4 keer verhuisd, 2 keer van partner veranderd, gestopt met werken voor FOXY en pas later begonnen met deze site, dus… niets wat goed kan praten dat ik de Pure Wand, een roestvrijstalen dildo van 680 gram, onverrichter zaken heb laten liggen. Ik heb ‘m steeds mee verhuisd in dozen, maar nooit uitgepakt. Dumbest move ever!

njoy pure wand

Mijn eerste orgasme met de Njoy Pure Wand

Maar goed. Je wordt ouder. Je doet wat laatjes open, je doet wat laatjes dicht en toen ik maand geleden op zoek naar een seksspeeltje voor wat referentiemateriaal voor een andere review, toen… toen zag ‘m daar ineens liggen. Onderin een laatje. De Pure Wand! SHINING BRIGHT LIKE A FUCKING DIAMOND! Ik had dus net enorm plezier gehad met een andere metalen dildo en ik heb momenteel sowieso veel meer plezier met dildo’s dan met trillende speeltjes, dus toen ik de Pure Wand zag liggen had ik er meteen zin in. Of eerder; ik had meteen zin om ‘m samen te gebruiken.

My first full body orgasme!!!

En nu kan het liggen aan het feit dat de Luna-fluisteraar en ik volledig op elkaar ingespeeld waren (ja). Het kan liggen aan het feit dat ik sowieso al echt ontzettend geil was (ja), of het feit dat ik sowieso al een ontzettend geil wijf ben (ja). Het kan ook liggen aan het feit dat M. met de Pure Wand precies in het goede ritme ook precies al mijn goede plekjes wist te raken (ja). Of aan het feit dat ik volledig ontspannen was (ja).

Misschien lag het aan het feit dat ik me volledig kon en durfde over te geven aan M. en aan het moment (ja). Of misschien lag het aan het feit dat de Pure Wand gewoon een ontzettend megageile PERFECTE dildo is die precies, maar dan ook precies goed is qua vorm, gewicht en ALLES (ja). Feit was dat ik met de Pure Wand mijn allereerste full body orgasme kreeg en dat was zo onverwacht en zo iets nieuws!

Nog dagen van slag na dat orgasme!

Dat orgasme voelde ineens als zo iets groots dat ik er nog dagen totaal van van slag was (in a very good way) (ik hield dagen lang van alles en iedereen en vooral heel veel van M., maar ook vooral heel veel van de natuur en de aarde en het universum en mezelf en de Njoy Pure Wand). Er blijkt dus nog een hele nieuwe wereld voor mij te ontdekken qua seksualiteit en OMG dat mijn lichaam hiertoe in staat is!

Ik ben verliefd op de Njoy Pure Wand

Ik word momenteel al nat als ik alleen maar aan dit speeltje denk. En dat bedoel ik niet figuurlijk, nee, ik bedoel het letterlijk. Ik word écht fysiek nat als ik aan dit speeltje denk. Een beetje zoals je, als je net verliefd bent al helemaal geil kunt worden als je alleen maar aan de ander denkt. Of dat je in zijn shirt gaat slapen en dan ook helemaal geilig wordt van zijn geur, of dat je hem alleen al hoort door de telefoon en denkt; ik wil je nu. Je doet gekke dingen als je verliefd ben en ik ben verliefd op de Pure Wand.

pure wand njoy 2

Het is dus een roestvrijstalen dildo met een bal aan ieder uiteinde. De grote bal is specifiek bedoeld voor G-spot-massage en de kleine bal is specifiek bedoeld voor prostaat-massage (ik heb ‘m dus niet gecheckt op prostaatmassage-kwaliteiten, maar daar zijn online genoeg reviews voor te vinden) (dus dit speeltje verdient eigenlijk nóg meer punten, want je kan ‘m op 2 manieren gebruiken) (200 punten) (woehoe).

Is de Pure Wand wel een speeltje voor beginners?

De diameter van de grote bal van de Pure Wand is 38 millimeter (hij is overigens niet perfect rond) en dat is nogal wat. Vooral omdat je eerst dus die bal ‘naar binnen moet krijgen’ en hij niet gezellig taps toeloopt, zoals bij de meeste dildo’s het geval is. Maar met wat glijmiddel is het geen enkel probleem (als je wat gevorderd bent) en zelfs zonder glijmiddel en met alleen een beetje spuug gaat het makkelijk.

Het moment dat ‘de bal’ eenmaal op de goede plek in je kutje zit is HEMELS. Je spieren sluiten of klemmen zich automatisch om de bal heen en alleen dat gevoel is eigenlijk al voldoende. Gewoon zo blijven liggen en je kutspieren aan- en ontspannen; DOEN (aanrader)! En… als de bal eenmaal in je zit, dan wordt je ook ‘als vanzelf’ nog natter dan je al was (ik wel in ieder geval).

De Njoy Pure Wand heeft een geniale kromming

Maar vooral de kromming van dit ding is geniaal. Hierdoor kun je ‘m heel gemakkelijk zelf op en neer bewegen in je kutje. En je hoeft ‘m eigenlijk niet eens echt op en neer te bewegen, zoals bij de meeste rechte dildo’s (of vibrators) wel het geval is. Heel zachtjes de bal wat laten draaien of tegen je G-spot laten ’tikken’ (door dus iets met de andere, kleinere bal zachtjes te bewegen) is al genoeg voor een fantastisch gevoel. En je kunt alle bewegingen heel gemakkelijk zelf uitvoeren door die kromming. Je hoeft dus niet in een ingewikkelde yoga-pose te gaan liggen.

Als je dit speeltje samen gebruikt dan is voorzichtigheid wel wat geboden, want je hebt dus met een stuk roestvrijstaal van 680 gram te maken. Hard erin en eruit bewegen is dus niet prettig en kan zelfs pijnlijk zijn. Met liefde en geduld kom je veel verder (waar dan?) (nou, bij amazing orgasmes, squirten, kutvocht all over the place).

Ik ben zelfs zo verliefd op de Pure Wand dat ik z’n enige flaw, namelijk het feit dat hij eerst even opgewarmd ‘moet’ worden voordat je ‘m naar binnen brengt, vergeef. Wat zeg ik? Vergeef? Ik word al geil als ik de koude bal tegen m’n klit aan voel. En daarna maakt het me niet eens meer uit dat die koude bal in m’n kutje verdwijnt, want metaal neemt behoorlijk snel de temperatuur van de omgeving aan (BLOEDHEET).

metalen dildo pure wand

Dus eh, Luun, hij raakt je G-spot?

Ik ben een enorme fan van speeltjes met ribbels, omdat ik, als ik die ribbels langs m’n G-spot voel gaan in staat ben om tot een G-spot-orgasme te komen. Soms gepaard met squirten, soms gelijktijdig met een clitoraal orgasme (HEAVEN). Met de Pure Wand blijk ik dus in staat tot NOG diepere orgasmes. Die langer duren, m’n hele lichaam overnemen, me zelfs hebben laten huilen! Ze lieten me daarna ook 5 minuten lang lachen. En ze hielden me vooral nog dagen lang gelukkig. Nu moet ik er wel bij schrijven; ik heb dus net een nieuwe liefde (naast de Pure Wand) en ook hij speelt een hele grote rol in mijn vernieuwde seksualiteit. Maar ik heb ook in m’n eentje hele diepe orgasmes gekregen met de Njoy Pure Wand!

De Njoy Pure Wand is solo dus ook leuk?

Ik word de laatste tijd regelmatig wakker om een uur of 3:00 ’s nachts en dan kan ik niet meer slapen. And guess what? Juist! Dan pak ik de Pure Wand erbij. Toegegeven, wel in combinatie met de Womanizer Pro40 (omdat ik toch wel iets van clitorale stimulatie wil). Ik kies overigens ’s nachts voor de Womanizer Pro40, omdat die stil is. Het liefst zou ik tegelijkertijd m’n DOXY Die Cast er tegenaan houden, maar ja, Jesus, dat ding maakt een herrie en dan word je daar weer klaarwakker van.

Maar overdag is mijn sextoy combi of choice de Pure Wand en de DOXY Die Cast; 2 roestvrijstalen BEESTEN van seksspeeltjes. En zowel de combinatie met de Womanizer Pro40 als die met de DOXY Die Cast laten me happen naar adem tijdens m’n orgasme. Geen geintje. No shit. Ik durf te stellen dat ik nog nooit in m’n eentje zulke intense orgasmes heb gehad. Ik kan daarna overigens nog steeds niet slapen, maar dat ligt niet aan de Pure Wand.

metalen dildo pure wand njoy

De vraag der vragen!

Ik zal mezelf de vraag maar stellen, omdat niemand anders het doet; ‘Goh, Luun, als je naar een onbewoond eiland zou gaan en je mocht maar 1 seksspeeltje meenemen, welke zou het zijn?’ Nou!!! Aangezien er op een onbewoond eiland waarschijnlijk geen elektriciteit is en ik dus niet kan kiezen voor een wand vibrator zou ik dus 100% zeker voor de Pure Wand van Njoy gaan! En mocht ik per ongeluk zonder seksspeeltje op een onbewoond eiland aanspoelen, dan zou ik ervoor zorgen dat ik binnen de kortste keren een soortement van Pure Wand uit steen had gehakt of van klei had geboetseerd! Laat mij volgend jaar maar meedoen aan Expeditie Robinson!

Conclusie

Ben je op zoek naar een goede G-spot dildo? Zoek dan echt NOOIT meer verder! Koop dit ding! Echt! Koop! Dit! Ding! Ook als je niet op zoek bent naar een G-spot dildo trouwens. Als je gewoon op zoekt bent naar iets geils? Iets anders? Koop dit ding? Ben je op zoek naar een TOP-toy die je leven lang meegaat? Koop dit ding! Ik had al gezegd dat dit de beste dildo ter wereld is hè? KOOP DIT DING! KOOP ‘M! YOU WON’T BE SORRY!

DE NJOY PURE WAND IS HIER TE KOOP (€ 160,99) >>

p.s. Er worden helaas online ook nogal wat nep-Njoy’s aangeboden… er zijn zelfs (kleinere) webshops die adverteren met een Njoy Pure Wand voor € 99,-, maar als je die bestelt krijg je een nep-exemplaar van AliExpress! Het merk Njoy wordt zelden voor dumpprijzen verkocht, dus let hier goed op! Koop ‘m via mij (YES) (bij Easytoys.nl bijvoorbeeld), of bij een andere betrouwbaarbare sexshop. Een echte Njoy heeft een merkje in het RVS gestanst en komt in een zwarte doos met roze satijn van binnen!

Dit vind je misschien ook leuk...

36 reacties

 1. J.T. schreef:

  en guess what? J.T. heeft deze ook al jaren thuis in zijn nachtkastje… met de kleine knobbel is het ook heel goed je prostaat te stimuleren….. en ook heel bijznder als hij ijs en ijskoud is …..

 2. C.J. schreef:

  Zal het thuis eens in de groep gooien… Multi-geslacht is toch een +1 (dan kost-ie opeens naar de helft per persoon. Ja dat is hier een argument helaas)

 3. Kit schreef:

  Is dit ook een aanrader als je niet zoveel G-spot ervaring hebt? Ik heb nooit een G-spot orgasme gehad, en ik kan me hier heel weinig bij voorstellen, maar ben wel heel nieuwsgierig!

 4. Lie schreef:

  Dinsdag arriveert ie, benieuwd :-)

 5. A! schreef:

  Wauw! Dat klinkt super goed! Ben benieuwd of njoy een blijvertje is!

 6. Linda schreef:

  Je klinkt wel heel enthousiast. Ik heb al meerdere malen met mijn vinger boven de “bestel nu” knop gezeten, maar ik vind het toch een hoop geld, dus ik zoek eigenlijk nog een goede reden om mezelf dit kado te doen… ;-)

 7. Dirk schreef:

  Heerlijk wakker worden op een mooie zonnige zondag ochtend met een hysterische (in a good way) geile review. Ik herken een beetje dat chaotische, ongeorganiseerde, ik koop wel eens een CD die ik al jaren in de kast heb staan. Je review maakt me heeeeel nieuwsgierig…… Jullie passie spat van het scherm af en ben super blij voor je dat je true love hebt gevonden! Ik ben overigens wel blij dat ik je eerste advies in de wind heb geslagen en niet meteen ben gaan bestellen maar eerst je review heb afgelezen…..en toen nog een keer :) Misschien wordt deze Njoy een leuke verrassing tussendoor…..

 8. Ilona schreef:

  Ohhh wat een gewelsdige review! Nu moet ik hem wel kopen :p. Dus ik ga hem nu ook meteen bestellen. Can’t wait!

 9. Fladders schreef:

  Shitter de shit! Is er ook een sexspeeltjes voedselbank? Ha.. Wacht, jij kan er één beginnen met je collectie

 10. Josje schreef:

  Aiii wat doe je me aan?! Na zo’n enthousiaste review MOET ik hem wel proberen.. maar die prijs… :(

 11. Koen schreef:

  Gat in de markt: een behoorlijke how-to voor niet zo alles durvende vrouwen.

 12. EG schreef:

  Ik heb periodes lang zitten tobben om hem aan te schaffen. De prijs weerhield me reviews motiveerden. Maar mevrouw heeft hem al jaren liggen zonder te weten.
  Overigens: geweldige review! Tenzij je iets stoms doet als hem op een betonnen vloer laten vallen, zal die ook nooit stuk gaan.

 13. Ilona schreef:

  Ik heb hem dus gehaald naar aanleiding van jouw review en afgelopen weekend uitvoerig getest samen met mijn vriend. En oh my god, je woorden liegen er niet om. Hij is geweldig!

 14. Loes schreef:

  Hij zat niet helemaal in het budget deze maand maar fuck it, je hebt me zo nieuwsgierig gemaakt. Wat ’n review hahaha.
  Ik ben zeer benieuwd! Kan niet wachten tot ‘ie binnen is.

 15. Linda schreef:

  Ik ben voor de bijl gegaan en heb ‘m besteld. Zodra ik ‘m getest heb laat ik wel weer van me horen. ;-)

  • Loveboy100 schreef:

   En wat vond je er nou van?! ;-)

   • Linda schreef:

    Mwa, it takes some getting used to.

    Het is erg lekker, maar ik kreeg geen mindblowing orgasme de eerste keer. Laten we zeggen dat ik moet oefenen.

    • JB schreef:

     Bij ons het zelfde, en wat vreemd is dat ze hem makkelijk kan inbrengen, maar na haar orgasme (in combinatie met andere toy) bijna niet meer uit krijgt

     • Luna schreef:

      Heb ik ook last van… dat hij ‘een soortement van vastgevacuum’t is’… alsof m’n lichaam ‘m noooooooit meer los wil laten…

 16. Esmé schreef:

  Hihi dacht dat de max score 10 was ;)

 17. Ronald schreef:

  Hoi hoi,

  Zeg, deze mindblower is voor iets van 27 dollar ook te koop bij de Chinese dildogigant (AliExpress). Op de foto lijkt hij 100% hetzelfde. Heb hem besteld voor mijn vriendin, eens kijken of het idd hetzelfde speeltje is en wat zij ervan vindt.

 18. rik schreef:

  je verwees mij hiernaar toe luna deze hebben wij ook al n,paar jaar in de kast liggen zonde van het geld het doet d.r niks en heeft liever een dildo (mr marvus of shane diesel ) in d,r kut met de fairy op d,r klit vind ze veel lekkerder

 19. Dave schreef:

  I love your blog! Also, thanks for mentioning my review of the Pure Wand. It’s one of my favorite prostate toys :)

  Cheers!

  Dave

 20. R schreef:

  Nou na deze review én je juiste voorspelling over de wominazer (zoveel liefde voor dat apparaat) durf ik het eindelijk weer aan om een speeltje te kopen. En nu met deze review wil ik graag de njoy pure wand kopen. Maar maar maar ik ben een beetje bang en een beetje getraumatiseerd door in het verleden veel te veel geld te hebben gespendeerd aan speeltjes die niet voor mijn lichaam werkte (lelo mona wave and we vibe- looking at you!)
  De laatste miskoop in g spot land was voor mij de lelo mona wave. Voelt de njoy pure wand hetzelfde? Want de lelo mona wave drukte alleen maar pijnlijk op mijn blaas. En voelde niet sexy aan. Weet jij of ze vergelijkbaar zijn qua g spot stimulatie?

  • Luna schreef:

   Hiii! De LELO Mona Wave heb ik nooit getest, dus ik kan ‘m daarmee niet vergelijken…
   Maar… de Njoy Pure Wand is ECHT een speeltje dat volgens mij met niets te vergelijken is… de Njoy Pure Wand is natuurlijk ook een dildo hè? Geen vibrator… die zijn sowieso niet met elkaar te vergelijken (nou ja, behalve als de vibrator uit staat)…
   Het is even wennen qua stimulatie (zeker als je het in je eentje doet), maar ECHT, het is mijn favoriete toy!

 21. R schreef:

  Okeeee Lang over nagedacht (en zo’n beetje alle reviews gelezen) en toen kwam ik gister een sale tegen en toen was mijn maar het is zo duuuhuur argument ook een (klein) beetje minder relevant dus…. gekocht. Nu is het voor de deur liggen wachten tot de postcode komt. Aah spannend.

 22. Aiki schreef:

  Op Bol.com heb ik deze zien staan aan €77,49. Zou dit te vertrouwen zijn? Of wordt het in het algemeen afgeraden om seksspeeltjes te kopen via Bol.com?

 23. Alexander schreef:

  Hoi, wat een review, moet wel goed zijn…
  Ik hoop t althans, want ik heb m gelijk gekocht…. . Hoop wel dat t beter werkt dan de g-stronic van fun Factory. Die vind jij ook geweldig, maar mijn vrouw vond t niet bijzonder.. was wel erg duur.. . Maar heb hier meer vertrouwen in! En je hoeft m niet op te laden! Laatt nog wel weten!

 24. moppie schreef:

  Mooi ding! Hij doet wat het beloofd, ik heb mijn eerste spuitende orgasme gehad! Het is fijn dat je met weinig inspanning de juiste plekjes weet te raken. We moeten hem nog proberen voor de P-spot van mijn vriend, maar dat zal ongetwijfeld een spectaculaire ervaring zijn! Bedankt voor de tip :)

 1. 14 juni 2018

  […] Ik had de Njoy Eleven, na al mijn fantastische, geile avonden en nachten met de Njoy Pure Wand (NJOY PURE WAND – REVIEW #333) meteen op mijn wishlist gezet! Maar ja, de Njoy Eleven is een roestvrijstalen dildo van 1,25 kilo […]

 2. 21 februari 2024

  […] but not least, de grote favoriet van Chantall. Volgens haar (en vele anderen) de ultieme dildo: de Njoy Pure Wand. Ook handig om inbrekers mee te verjagen. In het kader van kennis van zaken. In december 2018 […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.