HOT OCTOPUSS POCKET PULSE: MASTURBATOR REVIEW #438

Yesssss! Ook J.T. liet weer iets van zich horen! Hij heeft deze keer de Pocket Pulse van Hot Octopuss aan een uitgebreide test onderworpen! We kregen deze Pocket Pulse opgestuurd door de peoples van Hot Octopuss zelf, in ruil voor een eerlijke review! Waarvoor, uiteraard, onze dank! En ook J.T. weer bedankt voor het geheel vrijwillige testen van dit seksspeeltje voor mannen!!

Naam: Pocket Pulse
Producent: Hot Octopuss
Prijs: € 89,-
Formaat: 9, x 6,8 centimeter
Gewicht: 196 gram
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Waar te koop: Maanzin.nl
Verkooppraatje: ‘Een zwarte masturbator die de penis stimuleert met trillende oscillaties. Het kan alleen met glijmiddel worden gebruikt. Een niet-opgerichte of een stijve penis kan in de masturbator worden geplaatst en is daarom ook geschikt voor mannen met erectiestoornissen.’
Is dat ook zo: misschien
Score: 5

Dit is een afbeelding van pocket pulse hot octopuss

Zoals jullie gezien hebben komt er weer een fantastisch ding mijn kant uit (zie de UNBOXING SUCK-O-MAT vlog van Luna). De Suck-O-Mat. Een soort stofzuiger, alleen dan voor de man (of is het meer een milking-machine)? Nou ja, hij staat inmiddels hier in de woonkamer dus… hoog tijd om ruimte te maken in mijn kast en wat andere spullen te reviewen! Enige tijd geleden alweer ontvingen wij een pakketje van Hot Octopuss. Dit zijn inderdaad de makers van de eerste mannelijke oscillator. Een soort trilplaat die tegen de onderkant van je pik oscilleert (trilt) en je zo in no time to een orgasme brengt. Dit apparaat kreeg indertijd van mij een 10 en is nog steeds 1 van mijn referentie modellen (er is nog niets echt vergelijkbaars). In dit pakket zaten voor mij 2 nieuwe attributen. Een vernieuwde versie van de Pulse (inmiddels alweer versie 3) en een Pocket Pulse Remote. Voor nu is mijn keuze even op die laatste gevallen om te reviewen. Immers de Pulse III Duo Masturbator is niets anders dan een nog betere versie van de Pulse 1 die al een 10 kreeg, dus ik vrees dat ik daar niet zo heel veel woorden over hoef vuil te maken (lees anders nog een keer: BOY TOY REVIEW #153: PULSE, HOT OCTOPUSS MASTURBATOR).

De Pocket Pulse Remote dus; een kleinere variant van de normale Pulse in een soort haakvorm waardoor je hem om je pik kunt hangen/klemmen en zo tot een Hands Free Orgam (HFO, ja, ja, daar is-tie weer) kunt komen. Nou… dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn en helaas was dat het voor mij ook.

Mijn eerste indruk van de Pocket Pulse Masturbator

Allereerst wordt dit apparaat geleverd in een simpel doosje zonder weinig poespas. Bijgeleverd is een USB-kabeltje en een klein soort mini-cakeje, wat de afstandsbediening is voor dit apparaat. Je krijgt er ook een mooi zakje bij, zodat je het doosje gelijk kunt recyclen bij het oud papier. Prima.

Dit is een afbeelding van pocket pulse hot octopuss verpakking

Hoe werkt de Pocket Pulse?

De Pocket Pulse is voorzien van een -knop en een +knop en door deze laatste ingedrukt te houden springt het apparaat aan. Door nu de + een paar keer in te drukken kun je in 7 standen qua heftigheid varieren. Hier geen 10-tallen verschillende trilpatroontjes, maar zoals een Europe Magic Wand gewoon 7 speed settings. En… geloof mij als ik zeg dat dit meer dan genoeg is. De 7 standen zijn ook te selecteren via de +knop en de -knop op de afstandsbediening, maar met dat ding kun je hem niet aan of uit zetten.

Hij oscilleert hetzelfde als de gewone Pulse III

Wat verder opvalt is dat hij niet eens zo heel veel kleiner is dan een originele Pulse. Het verschil is voornamelijk dat er dus een soort haakvorm aan zit waarmee je hem om je pik kunt klemmen. So far so good. Immers is er geen concessie gedaan aan de heftigheid qua trillen ten opzichte van de normale Pulse en daarmee oscilleer je echt in no time naar een hoogtepunt. Appeltje… eitje… zou je zeggen, dus ook een 10 voor dit ding! Nou nee, niet van mij in ieder geval.

Dit is een afbeelding van pocket pulse hot octopuss totaal

Wat is het probleem dan?

Mijn probleem met dit ding is dat hij niet makkelijk om mijn pik klemt. Nu ben ik een hele gezonde gemiddelde Hollandsche jongen die keurig in het midden van de rij stond toen de pikkies uitgedeeld werden. Dus op dat vlak niets bijzonders. Ik heb wel het idee dat ik ondervertegenwoordigd ben in de gemiddelde Hollywood pornofilm, maar dat is volgens mij 80% van de Nederlandse man. Dus ik ga er even van uit dat het niet aan mij ligt als ik zeg dat de opening net wat te groot is om de Pocket Pulse op zijn plek te laten hangen/klemmen. En dan zeggen ze hij Hot Octopuss ook nog dat je hem al om je half erecte pik kunt schuiven! Hmmm, dat kan wel, maar dan dondert hij er ook even makkelijk weer van af. Tegen de tijd dat junior dan senior is geworden zit hij wel beter op zijn plaats, maar dan ook weer niet stevig genoeg om de trilplaat hard onder tegen je eikel te laten trillen. Iets wat dus wel moet wil je wat voelen en wil je tot een orgasme komen. Dus om tot een bevredigend hoogtepunt te komen moest ik het ding alsnog met mijn handen stevig om mijn pik klemmen. Ja dan werkt hij wel, maar dan heb je weer niets aan de afstandsbediening. Zucht.

Dit is een afbeelding van hot octopuss pocket pulse

Even een kleine pikkenstudie!

Nu heb ik even een kleine studie gedaan en vond ik dat de gemiddelde lengte van de Engelse jongeheer in opgewonden toestand 13,1 centimeter is en in Nederland 14,4 centimeter. Nu weet ik dat dit niets zegt over de dikte, maar ik ga er even van uit dat de evenredig verdeelt is als de lengte. Dan snap ik werkelijk niet hoe de makers van de Pocket Pulse (een Engels bedrijf) tot deze vormgeving zijn gekomen?!! zouden ze wat dildo’s van Rocco Sifredi hebben laten komen en hun model daar op hebben ontworpen? Of moet ik toch echt aan mijzelf gaan twijfelen en al die verhalen van mijn vriendinnen ineens met de nodige korrels zout nemen?? Twijfel! Twijfel! Twijfel!

Conclusie

En bij twijfel… heeft jullie testman altijd gelijk. Dus ik zeg, niet kopen, gewoon even doorsparen voor een echte Pulse (solo of Duo). Die doet wel wat hij moet doen en wekt geen valse verwachtingen (HFO). Of… geld moet echt een issue voor je zijn, dan is het verschil tussen de Pocket Pulse en de Pulse III Solo, 30 euro, toch een hoop geld en de werking van de apparaten is in principe hetzelfde. Als je maatje XXL hebt zou je de Pocket Pulse sowieso kunnen proberen, wie weet krijg jij wel een HFO? Maar dat is een niche-markt waar ik mij als fabrikant van massaproducten niet snel op zou richten.

DE POCKET PULSE MASTURBATOR IS HIER TE KOOP (€ 89,-) >>

DE PULSE III DUO MASTURBATOR IS HIER TE KOOP (€ 139,-) >>

DE PULSE III SOLO MASTURBATOR IS HIER TE KOOP (€ 119,-) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. 17 juli 2018

    […] #370: HOT OCTOPUSS QUEEN BEE) en de ander heb ik hier een tijdje geleden voor jullie beschreven (HOT OCTOPUSS POCKET PULSE: MASTURBATOR REVIEW #438). Van die laatste, dus Pocket Pulse dus, was ik niet echt van onder de indruk. Niet omdat hij niet […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.