BLYSSE – OPLAADBARE BULLET VIBRATOR – REVIEW #447

Dit seksspeeltje is helaas niet meer te koop! Maar neem eens een kijkje bij mijn LUNA’S TOP 10 BESTE SEXTOYS ALLERTIJDEN, daar staat vast wel iets goed en geils voor je tussen! Of ga meteen naar Easytoys.nl, de grootste online sexshop van Nederland met een ontzettend uitgebreid assortiment aan sextoys!

Naam: Blysse
Producent: Easytoys.nl
Prijs: € 33,96
Formaat: 82 x 20 millimeter
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘Deze krachtige bullet vibrator komt in een klein jasje maar levert vibraties voor groot genot. Blysse is compact, krachtig, oplaadbaar en 100% waterproof.’
Is dat ook zo: Hij is het allemaal
Score: 6.5

Dit is een afbeelding van blysse oplaadbare bullet vibrator test

In het doosje met budget-speeltjes dat ik ontving van het meisje van Easytoys.nl zat ook de Blysse, een oplaadbare bullet vibrator (je kan als je het leuk vindt mijn UNBOXING EASYTOYS.NL vlog nog een keer bekijken)! Bullet vibrators zijn over het algemeen niet mijn favoriet, maar hé, I’m willing to try everything twice, or three times, or maybe ten!

Wat voor seksspeeltje je fijn vindt, dat verschilt per vrouw (wat zeg ik; mens). En dan vaak ook nog eens per moment. Moment van de dag, moment van de week, moment van de maand. En met de ene partner vind je het wel leuk om seksspeeltjes te gebruiken, met de ander weer niet. Lekker gecompliceerd, maar dat houdt het juist leuk! Ik ben nooit een échte fan geweest van bullet vibratoren. Als ik een clitoraal seksspeeltje wil gebruiken, dan kies ik liever voor een toy met een wat grotere oppervlakte (een wand vibrator bijvoorbeeld). Maar… voor jullie test ik alles (nou ja, bijna alles)!

De verpakking van de Blysse – oplaadbare bullet

Ben je op zoek naar een seksspeeltje in een mooie verpakking, bijvoorbeeld omdat je ‘m weg wil geven als cadeautje? Of zoek je een seksspeeltje met een gebruiksaanwijzing erbij? Zoek je een seksspeeltje met een handig bewaardoosje of bewaarzakje? Daarvoor moet je allemaal niet bij de Blysse zijn. Die zit in een roze kartonnen doosje met alleen maar de opdruk ‘Easytoys’. Het is de meest goedkope verpakking die er is (okay, misschien is een plastic zak zonder opdruk nóg goedkoper), maar dat zie je dan ook terug in de prijs van deze oplaadbare bullet.

De look and feel van de Blyss – oplaadbare bullet

De Blyss is gemaakt van mat en zwart hardplastic (ABS) en hij is vooral klein; 82 x 20 millimeter. Dat is ook meteen mijn voornaamste reden om niet zo fan van bullet vibratoren te zijn; ik raak die dingen gemakkelijk kwijt. Hij voelt prima aan, alleen snap ik niet zo goed waarom er bovenop de bullet een soortement van klein ‘gaatje’ zit, of eigenlijk een deukje. Dit is zo’n plekje waardoor je een seksspeeltje niet gemakkelijk schoon kunt maken (en waar gemakkelijk ‘iets’ in blijft zitten dus). Maar de Blysse is 100% waterproof, dus je kan ‘m schoonmaken onder de douche met wat water en milde zeep (en dus even dat ‘deukje’ checken met een borsteltje).

Dit is een afbeelding van blysse bullet vibrator review

ABS-plastic is niet-poreus, dus veilig om te gebruiken. Onderop de bullet vind je 2 contactpuntjes voor het USB-oplaadsnoertje en de onderkant van de bullet fungeert ook meteen als aan-knopje, uit-knopje en knopje om mee door de 7 vibratiepatronen te scrollen (1 steady).

De trillingen (en het geluid) van de Blysse

Je zet de Blysse eerst aan door het knopje onderop 3 seconden ingedrukt te houden. Dan gaat er een blauw lampje branden (dat paste er ook nog tussen onderop!) en pas daarna kun je door de vibratiepatronen scrollen. En HOLYSHIT, wat is dit een krachtig ding. Niet. Normaal. Als je ‘m in je handen houdt, dan trilt hij er gewoon vanaf.

De trillingen zijn behoorlijk oppervlakkig en het speeltje maakt een irritant snerpend geluid. Ook worden de trillingen heel goed aan het ABS-materiaal doorgegeven. Dit is natuurlijk precies wat je wil, maar daardoor trillen ook je vingers mee en dat wil je dan weer niet. Dit is trouwens bij de meeste bullets het geval.

Doet-ie wat-ie moet doen? Ja, dat wel. Trillen als een bad motherfucker dus. En er zullen vrouwen zijn die van zulke felle, krachtige trillingen houden. Ikzelf heb veel en veel liever diepe en zachte trillingen (en daar kun je ook nog ‘stil’ aan toevoegen) (en stil is de Blysse alleszins). Maar! Lees nog even verder voor een kleine plotwending in dit verhaal!

Dit is een afbeelding van bullet vibrator blysse

Blysse vs. We Vibe Tango

De Blysse doet me in denken aan de We-Vibe Tango. Ongeveer dezelfde vorm, allebei van hardplastic (ABS) (alleen is de Tango glimmend en de Blysse mat), allebei oplaadbaar via een vergelijkbaar magneetsysteem, allebei met maar 1 knopje op de onderkant om de trillingen mee te regelen. Volgens mij is de We-Vibe Tango de allereerste oplaadbare bullet vibrator trouwens (ik durf dit niet met 100% zekerheid te zeggen). Het was in ieder geval wél de allereerste oplaadbare bullet vibrator die ik testte. Oh nee, ik moet eerlijk zijn; ik testte de We-Vibe Salsa (die staat ook op de foto hieronder) (maar die is uit de handel genomen) (maar die heeft een vergelijkbaar motortje).

Dit is een afbeelding van blysse oplaadbare bullet vibrator review

Als ik moest kiezen tussen de Blysse en de Tango, dan zou ik ten alle tijden voor de Tango gaan. De Blysse weegt 33 gram en de Tango 40 gram. Nu lijkt 7 gram niet veel, maar de Tango is 21% zwaarder. En dat gewicht zit waarschijnlijk allemaal in het zwaardere (en betere) motortje van de Tango. De trillingen van de Tango zijn dieper en vooral ook stiller. Daarnaast vinden veel vrouwen het puntje van de We-Vibe Tango ideaal voor pinpoint-stimulatie.

Maar… een plotwending met extra gratis tip

Ik wilde de Blysse al onverrichter zaken (dus zonder mij een orgasme te hebben bezorgd) aan de kant leggen tot ik bedacht dat ik een tijdje geleden een seksspeeltje van Easytoys.nl heb getest dat ik qua vorm wel heel leuk vond, maar die me qua trillingen veel te zwak waren (MULTIVIBE CLITORISSTIMULATOR – VIBRATOR REVIEW #420). Het meisje van Easytoys.nl kwam toen met het idee dat je die Multivibe ook zou kunnen gebruiken als sleeve voor een bullet. Leek me een goed idee en ik heb het idee uitgevoerd met deze Blysse.

Helaas moest de bullet die standaard in de Multivibe zit het ontgelden, want die kreeg ik er alleen met grof geweld (nijptang) uit. Maar… het meisje van Easytoys.nl had wél gelijk, want het opzetstuk van de Multivibe in combinatie met de Blysse bullet is TOP! Al moet ik ook zeggen; het blijft irritant om het fel trillende bullet vibratortje vast te houden en het geluid blijft ook irritant, maar het gevoel was best goed en op deze manier kon ik in ieder geval tot een orgasme komen. SCORE!

Dit is een afbeelding van multivibe met een blysse

Heb je zelf trouwens een sekstoy gekocht die je achteraf te hard of te fel of te diep vindt trillen? Dan vindt je ‘m misschien wel lekker met bijvoorbeeld een washandje ertussen (of zelfs een dubbelgevouwen washandje).

Conclusie

Van de Blysse zo los word ik persoonlijk niet heel blij. Maar! De Blysse is wél een heel krachtige bullet vibrator, dus dames (en heren) die dat fijn vinden hebben met de Blysse een goedkoop, krachtig en oplaadbaar apparaatje te pakken.Ik vond de Blysse pas aangenaam tegen mijn klit met flink wat siliconen ertussen om de trillingen wat te dempen.

DE BLYSSE IS HIER TE KOOP (€ 33,96) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Sandra schreef:

    Mens, wat een leven. Testen, unboxen, schrijven, uitproberen, slopen en knutselen. Je hebt wel een veelzijdige baan.
    Ik vind het trouwens een creatieve oplossing.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.