HOT OCTOPUSS AMO – VIBRATOR REVIEW #606

Naam: Hot Octopuss AMO
Producent: Hot Octopuss
Prijs: € 49,95
Formaat: 9,5 centimeter lang
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘De AMO bullet vibrator van Hot Octopuss verbetert jouw masturbatie-game met gemak.’
Is dat ook zo: Als de game ‘vind de knopjes’ is, dan is het een leuk spel
Score: net aan een voldoende

Dit is een afbeelding van hot octopuss amo vibrator

Even terug reviewde ik de Hot Octopuss Digit. Of eigenlijk heet-ie ‘DiGiT’. Een bullet vibrator die je om je vingers kunt dragen met erg goede trillingen! Toch zat de toy niet helemaal lekker en de knopjes waren onhandig om in te drukken (zeker als je de vibrator om je vingers droeg). Ik had gedacht dat de Hot Octopuss AMO me een stuk beter zou bevallen en vroeg aan het meisjes van Easytoys.nl of ze er mij eentje op wilde sturen. Wilde ze wel! En zie hieronder m’n review van deze bullet vibrator met een bijzondere vorm.

Hot Octopuss is vooral bekend om z’n Pulse, een speeltje voor mannen (geschikt voor iedereen met een piemel) (inmiddels in diverse vormen/soorten verkrijgbaar) (werkt ook bij sommige erectiestoornissen)! Je legt je piemel op een bepaalde manier in het apparaat en door het ‘oscilleren’ van de plaat wordt je naar een hoogtepunt getrilt! Topding en aangeprezen door de meeste mannen-sextoy-testers! Na het succes van de mannentoys wil Hot Octopuss het ook proberen op het vrouwen-toys-pad. Met hun Queen Bee schoten ze de plank volledig mis, maar hun bullet vibratortjes trillen in ieder geval wél heel lekker en goed! M’n review van de DiGiT kun je hier nog een keer teruglezen: HOT OCTOPUSS DIGIT – SEXTOY REVIEW #602.

Dit is een afbeelding van hot octopuss amo vibrator klein bullet

De verpakking van de AMO

Ik vind dat Hot Octopuss leuke verpakkingen heeft. Het is een merk uit de UK en aan de zijkant van het doosje vind je een grafische UK-vlag. Het doosje van de AMO is overwegend paars metallic met daarop een afbeelding van de vibrator. Op het doosje ook wat leuke uitspraken; ‘wetter is better – 100% waterproof’, ‘AMO, bite the bullet’, ‘AMO is one bullet you won’t want to dodge’. Vind ik grappig. In het doosje vind je de vibrator zelf, een USB-oplaadsnoertje en een gebruiksaanwijzing. Bij de DiGit kreeg je ook een mooi opbergzakje. Waarom je die bij de AMO niet krijgt, blijft de vraag.

Dit is een afbeelding van verpakking amo bullet vibrator
Leuke verpakking, lijkt wel een spiegel!

De trillingen zijn goed, maar…

Okay, de trillingen van zowel de DiGit als de AMO zijn goed. Fijn. Diep. Lekker. En de toys zijn gemaakt van siliconen, dus helemaal veilig en deze 2 eigenschappen (veilig en goed trillend) zouden genoeg moeten zijn voor een voldoende, maar toch, maar toch…

De AMO is qua trillingen een heel goede bullet vibrator, maar Jesus, die knopjes, die gaan na een tijdje echt wel irriteren. Ze zitten prachtige weggewerkt in de zijkant, maar je moet de toy van je klit afhalen en dichtbij je ogen brengen (ik ben bijna toe aan een leesbril) om te zien waar het knopje zit en ‘m dan met het puntje van een vinger of nagel indrukken, anders krijg je ‘m niet in een harder of ander standje. Het indrukken van de knopjes is voor iemand met grote handen en vingers al helemaal dikke ellende.

Als de AMO eenmaal in een goed standje staat dan is-ie top. En als ik heel eerlijk ben; alle standjes zijn goed. Hij heeft 5 verschillende patronen (waarvan 1 steady) en die kun je in 5 sterktes instellen en van al die 25 opties kan ik genieten (en met elk steady standje kan ik ook klaarkomen), maar toch, maar toch…

WAT EEN KUTKNOPJES!

Dit is een afbeelding van knopje amo bullet vibrator hot octopuss
Je ziet de knopjes bijna niet? Klopt! Je voelt ze dus ook bijna niet.

De vorm van de Hot Octopuss AMO

De AMO heeft een bijzondere vorm en er vanuit gaande dat je je vinger op het platte gedeelte moet leggen is het de bedoeling dat je met het puntje tegen je clitoris drukt. Vond ik niet zo lekker, want ik ben geen pin-point-stimulatie-type. Ik hou meer van het stimuleren van ‘het hele gebied’ daar. Ik zet de AMO dus met de hele onderkant tegen m’n clitoris. De bijzondere vorm is dus aan mij niet zo besteed.

Dit is een afbeelding van hoe houdt je een vibrator vast
Ik doe links, maar hij is vorm-technisch (je vinger past hier heel handig) bedoeld voor rechts.

Hoe harder je duwt, hoe zachter-ie trilt

Wat ik bij de Hot Octopuss DiGit niet opmerkte omdat de toy ‘aan m’n vinger vastzat’, maar wat ook daar het geval is nu ik het heb gecheckt; deze vibrators trillen minder hard als je ‘m ergens tegenaan duwt (bij de DiGit merkte ik dit niet, omdat je vinger er al tegenaan zit). Dit is iets wat ik eigenlijk niet eerder bij een toy zag. Normaal gesproken voelen trillingen harder en intenser als je de toy harder tegen je klit duwt, maar dat is bij de AMO niet het geval. Die trilt dan ietsje minder hard en diep.

Overigens blijven de trillingen hoe dan ook wél lekker en diep, dus het is leuk om te variëren met erlangs wrijven en ertegenaan duwen.

Dit is een afbeelding van hot octopuss amo bullet vibrator

Hetzelfde, maar toch anders

Het is grappig, vooral voor mezelf, om te merken hoe ik 2 praktisch dezelfde toys qua trillingen en formaat tóch op een heel andere manier beoordeel. De DiGiT heb ik voornamelijk beoordeeld als toy ‘die je om je vingers kunt dragen’ (en dat kon dus niet echt heel handig). De AMO beoordeel ik als ‘gewone bullet vibrator’. De toys hebben allebei precies dezelfde, goede trillingen, maar de Digit vond ik, als ik ‘m eenmaal in een goed standje had staan en als ik ‘m eenmaal om mijn (niet zijn) vingers had wél heel geil en lekker. Het ‘dragen’ van een toy voegt wat mij betreft echt wat toe.

De AMO is uiteindelijk gewoon een bullet vibrator met heel goede trillingen, met een leuke, voor mij best fijne vorm, maar met kutknopjes. En die knopjes storen me bij de AMO meer dan bij de DiGiT. Dus sja, lastig, lastig, lastig!

Dit is een afbeelding van amo vs digit

Conclusie

Met hun mannentoys zijn ze bij Hot Octopuss op het goede pad, maar hun toys voor vrouwen moeten ze echt nog even gaan finetunen. De AMO heeft absoluut hele lekkere, goede, diepe trillingen voor zo’n klein apparaatje. ECHT! Dus ben je op zoek naar een hele kleine vibrator die goed trilt, dan kun je de AMO heus wel overwegen. Maar ik denk dat de knopjes je op den duur ontzettend gaan irriteren en dat je ‘m dan uit frustratie wegflikkert en alsnog een andere vibrator kiest. Eentje met lekkere, duidelijke, grote knoppen.

DE HOT OCTOPUSS AMO IS HIER TE KOOP (€ 49,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. J. J. schreef:

    Misschien moet je het knopje omcirkelen ik ben kippig zie hem niet haha. Je bent weer lekker op dreef fijn je weer volop bezig te zien

    • Luna schreef:

      Hahahahaha! Omcirkelen! Of misschien een dikke dot lijm erop doen, zodat je ‘m ook kan voelen als je bezig bent! Nee, het is heel mooi weggewerkt, maar dit is niet praktisch… en ik ben zelf ook blij dat ik weer ‘op dreef’ ben hoor… af en toe janken en dan weer doorrrrrr… <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.