10 CADEAUTIPS VOOR EEN ROZE EN SEXY VALENTIJN

Ik heb zelf erg weinig met roze seksspeeltjes, doe mij maar zwart, maar Valentijnsdag is natuurlijk dé dag die gehuld is in roze en rood en rozen. Dus, voor 1 keertje dan, zet ik de allerbeste (en het zijn écht allemaal hele goede) roze seksspeeltjes voor je op een rijtje. Lekker girly! En… alle speeltjes zijn verkrijgbaar bij niet de allerbeste, maar wél de allerleukste seksshop, namelijk de mijne; www.maanzin.nl! En… tot en met 15 februari krijg je 10% korting op alles uit m’n shop (met de code ‘LOVE’, dus ook op onderstaande mierzoete toys! Gewoon omdat ik van jullie, mijn lieve, lieve lezers en lezeressen houd (en heus niet alleen op Valentijnsdag).

valentijns tips vibrator

1. DOXY – € 119,95
De DOXY Wand Massager is 1 van de betere wand massagers op de markt. Heel handig met supergrote knoppen, een supergrote kop en, zoals je van een wand massager mag verwachten; superdiepe trillingen. De DOXY is verkrijgbaar in verschillende kleuren en dus ook in het roze! Hier zie je mijn vlog-review van de DOXY Wand Massager. Je koopt ‘m HIER.

2. Womanizer (rozen) – € 159,-

Moet ik nog uitleggen waarom de Womanizer helemaal te gek is? Vast niet? Lees anders nog een keer mijn review van de Womanizer of mijn review van de Womanizer Pro. Voor Valentijn bestel je natuurlijk de versie in het rood met roosjes, lijkt me logisch. Je koopt ‘m HIER. Of kijk anders nog maar een keertje naar mijn vlog over de Womanizer (inmiddels al 105.000 keer bekeken, WOW)!

3. Svakom Amy – € 74,95

Svakom is een prima alternatief voor de speeltjes van LELO (die dus écht veel te duur zijn). Prima vormgeving en prima trillingen voor een prima prijs. En hun Svakom Amy is een dus ook prima G-spot-vibrator. Hier lees je mijn review van de Svakom Amy. En je koopt ‘m HIER.

4. Fairy Massage Wand Vibrator € 59,95
Op zoek naar een goede én betaalbare wand vibrator? Zoek niet verder, want dan is de Fairy Massage Wand Vibrator jouw ding! Niet zulke diepe trillingen als bijvoorbeeld een Europe Magic Wand of een Doxy, maar nog steeds erg WOW! Je koopt ‘m HIER.

5. iRide – € 154,95
Niet voor beginners en ook nogal aan de prijs, maar je komt wel met een flink Valentijnscadeau aanzetten (ik denk dat er niet eens een cadeaupapiertje omheen past). De iRide is een soort hobbelpaard voor vrouwen. Je koopt ‘m HIER. En ik heb ‘m een tijdje geleden getest! Hier lees je mijn review van de iRide.

6. Swan the Whooper – € 124,95

Speeltjes van het merk Swan zijn te koop in 1 kleur; roze. Het zijn allemaal kwaliteits-vibratoren en je kiest er natuurlijk eentje die je aanspreekt. Je koopt ze HIER.

7. We-Vibe 4+
Nog nooit een We-Vibe geprobeerd? Dat is jammer, want We-Vibe staat op eenzame hoogte als het gaat over koppelvibrators (seksspeeltjes die je samen kunt gebruiken). De We-Vibe 4+ kun je ook nog eens koppelen aan een App (die écht leuk is) en hij heeft een afstandsbediening. En hij is verkrijgbaar in het roze, dus wat wil je nog meer? Je koopt ‘m HIER.

8. Luna – € 49,95
Ik heb ‘m niet getest, maar een roze seksspeeltje met de naam Luna, ja, die hoort gewoon in dit Valentijns-rijtje thuis. Je koopt ‘m HIER.

9. JimmyJane Form 2 – € 104,95
JimmyJane en ik zijn nooit BFF’s geweest en ik vraag me af of we dat ooit worden, maar hun Form 2 vond ik wél erg goed! Een clitorisvibratortje met 2 motortjes, dus voor stereo-genieten! Hier lees je mijn review van de JimmyJane Form 2. En je koopt ‘m HIER.

10. Mystim Sassy Simon – € 84,95
Ik hoor de laatste tijd weinig van het merk Mystim en dat is jammer, want ze hebben met hun Sassy Simon toch écht een bijzonder goed seksspeeltje op de markt gebracht een aantal jaar geleden! Niet voor beginners, want behoorlijk aan de maat en met zaaaaaaalige ribbels! Hier lees je mijn review van die Mystim Sassy Simon. En je koopt ‘m HIER.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. J.T. schreef:

    en op plaats 1 1/2 ben je de roze Tantus Tsunami vergeten…..!!!! shame on you Luun!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.