SEKSSPEELTJES TEST #151: iRIDE STIMULATOR

Naam: I Ride
Producent: Doc Johnson
Prijs: € 129,-
Formaat: 320 mm x 140 mm (1270 gram)
Batterijen/oplaadbaar: 4 AA-batterijen
Waar te koop: Easytoys.nl
Het verkooppraatje: ‘Perfecte uitvinding voor een ultiem solo uitstapje. Kies zelf of je je door de trillende dildo laat verwennen, of door het vibrerende kussentje. Ben je eenmaal vertrouwd met je nieuwe speeltje, dan zet je ze allebei tegelijk aan!’
Is dat ook zo: Ik vind ‘m leuk
Score: 7.5

iridestimulator

Dit speeltje stond al een paar maanden op m’n want-to-test-wishlist. Gelukkig was de dame van www.easytoys.nl zo vriendelijk om mij er eentje te sturen! De iRide is groot! Op de foto’s van de webshop lijkt de iRide misschien net zo groot als een gemiddelde vibrator (dus ligt makkelijk in de hand), maar dat is niet zo. Hij is 32 centimeter lang en 14 centimeter hoog en je kunt ‘m dus niet even makkelijk in de lade van je nachtkastje stoppen. Hoeft geen enkel probleem te zijn, maar het woord ‘discreet’ is dus niet van toepassing op de iRide. De iRide heeft namelijk het formaat van een grote, dubbele broodrooster.

De iRide Stimulator is gemaakt door seksspeeltjesproducent Doc Johnson en ik ben nooit zo’n fan van dit merk. Ze maken nog steeds ladingen vol met yukiyuki-producten en gebruiken ook vaak nog weekmakers voor sommigen van die producten. Ook deze iRide is geen voorbeeld van superieur materiaalgebruik (want van ABS en thermoplastisch rubber), al is hij wel phtalaat-vrij (dus er zijn geen weekmakers gebruikt).

iridestimulator2

De iRide heeft nogal wat nadelen en laat ik die eerst maar even opnoemen, zodat ik met alle positieve dingen kan eindigen, want dit speeltje krijgt, ondanks alle nadelen, toch een dikke voldoende van me.

Even snel de nadelen van de iRide

De iRide doet het op 4 AA-batterijen en dat vind ik nogal een goedkope techniek voor een speeltje wat 129 euro kost. Die 4 AA-batterijen maken wel nogal wat herrie en ook dat is een minpuntje. Als je eenmaal op de iRide zit valt het met die herrie overigens wel weer mee, maar zo op het droge gaat-ie dus flink tekeer. De trillingen zijn niet heel erg diep, maar, toch zeker wel diep genoeg om op klaar te komen (en daar gaat het om)! De trillingen zijn afzonderlijk in te stellen voor de vibrator en het ‘clitoristrilkussentje’ en de trilvariaties zijn soft, medium en hard (de iRide heeft dus geen trilpatronen).

De vibrator zelf van de iRide is, qua formaat, best groot. Niet zozeer heel lang, maar toch wel breed 37 millimeter om precies te zijn (en ja, als je dan mag kiezen, dan liever een lekkere brede, dan een lekkere lange, toch?).

De vibrator zit echt IN de iRide. Je kunt ‘m er dus niet uithalen om ‘m schoon te maken. Dit is ook best een nadeel, want, zeker als je glijmiddel gebruikt, kan er nogal wat glijmiddel tussen de vibrator en het ‘schommelgedeelte’ glippen. Dit krijg je er niet uit, dus je kan het ook niet schoonmaken. De oplossing; alleen op de iRide gaan zitten als je een condoom om de vibrator hebt gedaan. Of ‘m dus na gebruik echt meteen goed schoonmaken en inspuiten met antibacteriële toycleaner. Ik had het leuk gevonden als de iRide verschillende opzetstukken had gehad, net zoals een neukmachine zoals de Sybian heeft.

iridestimulator3

Be a cowgirl!

Genoeg nadelen dus. Waarom de iRide dan toch een dikke voldoende krijgt? Omdat ik de laatste tijd een beetje moe ben geworden van de heel dure seksspeeltjesproducenten. Vibrators van boven de 100 euro die niet eens zo bijster spectaculair zijn, of vibrators van boven de 100 euro die er heel spectaculair uitzien, maar het gewoon slecht tot amper doen. Je betaalt tegenwoordig vaak voor het merk en dat vind ik jammer. Bij de iRide krijg je wat dat betreft waar voor je geld! Hij is groot en hij is dusdanig anders dan de meeste seksspeeltjes dat je er wel even wat lol mee kan hebben. En… je kunt ‘m handsfree gebruiken! WOEHOE! Het zit natuurlijk niet megacomfortabel, maar ook weer niet echt heel verkeerd. Je kan de iRide op een stoel zetten en ‘m zo berijden of gewoon op bed. Ik zou ‘m alleen niet op de grond zetten, want dan krijg je geschaafde knieën (of je moet ‘m op een hoogpolig tapijtje gebruiken). De iRide is leuk om solo te gebruiken, maar aangezien mannen nogal visueel zijn ingesteld zullen de meeste mannen het niet heel vervelend vinden als ze mogen toekijken hoe jij de iRide als een cowgirl berijdt. Het duurt even voordat je een geil ritme hebt gevonden, maar dan… dan heb je ook echt wat! Maar dan echt!

De iRIDE IS HIER TE KOOP (€ 129,-) >>

 

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Wendy schreef:

    Op hoogpolig tapijt krijg je ook geschaafde knieën… :P

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.