VLOG REVIEW: DOXY WAND MASSAGER


Ik schreef onlangs over de DOXY wand massager (mijn review lees je HIER) en ik dacht; ik maak ook maar even een filmpje. Mocht je denken; Luun, wat zie je er moe uit! Dat klopt! Ik zit midden in m’n ‘Helweek'(daarover lees je meer: HIER) en ik had nogal wat slaaptekort. Maar… dat neemt niet weg dat de DOXY wand massager een prima wand vibrator is die doet wat-ie belooft; megadiepe trillingen geven middels een 3 meter lang snoer in het stopcontact! Mocht je overigens twijfelen tussen deze DOXY wand massager of bijvoorbeeld de Europe Magic Wand, de Fairy en de Hitachi? Dan heb ik een wat langer artikel geschreven waarin ik alle verschillen tussen deze wand vibratoren uitgebreid bespreek! Je leest het: WELKE WAND VIBRATOR IS DE BESTE? Ze zijn allemaal geweldig, maar welke je kiest is afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren!

DE DOXY IS HIER TE KOOP (€ 109,-) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Marjan schreef:

  Leuk filmpje!

  Ik blijf toch de EMW de voorkeur geven. Het feit dat de DOXY op 70% van zijn vermogen begint vind ik een te groot nadeel voor mezelf. De kleurtjes en het schoonmaak gemak zijn dan wel een voordeel van de DOXY, al heeft de EMW nog maar 1 ribbel in de kop. En de kop van de EMW kan eraf… dat is ook fijn.

 2. Birgit schreef:

  Leuk!

 3. Jan schreef:

  Hallo Luna,

  Ik ben heel benieuwd of je wel eens zo’n wandvibrator maar dan een oplaadbare getest hebt. De zog imitatie hitachi’s. Is een echte hitachi, of in dit geval een Doxy nou echt zo anders? Want wil mijn vrouw wel verwennen met iets moois, maar is toch weer 100 pieken.. Bijv. zoiets : http://www.picanta.nl/toys/vibrators/krachtige-vibrators/magic-wand-8sp-8-function-rechargable.html

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.