LUNA OP REGIONALE TV: GELDERSE KOPPEN

filmpjegeldersekoppen
Mijn interview voor Gelderse Koppen staat online (en wordt dan dus ook waarschijnlijk vandaag uitgezonden op TV Gelderland). Op de foto interview ik Harm Edens met m’n favoriete seksspeeltje, de Europe Magic Wand! Ik vind het zelf een erg leuk item geworden (al durfde ik ’t eerst niet te bekijken) en het is allemaal keurig en netjes en ik kreeg net een telefoontje van m’n moeder dat ze hartstikke trots is! MOOI! Je ziet het interview: HIER! Ik vind het leuk als je even laat weten wat je ervan vindt, want ik ben heus ook wel eens onzeker en ik durf bijna de hond niet uit te gaan laten, hahahaha!

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Raoul Teeuwen schreef:

  Leuk filmpje! Volgens mij helemaal zoals jij bent, zonder poespas, eerlijk …

 2. Pamelz schreef:

  Geweldig leuk, heel open en eerlijk en gewoon hartstikke Luna/Chantal. En van de zenuwen is ook weinig te zien maar dat komt waarschijnlijk ook een beetje door Harm.

 3. Marjan schreef:

  Wat een enorm leuk filmpje is het geworden! Volgens mij gewoon zoals je bent, heel open, spontaan, vrolijk… absoluut iets om trots op te zijn. Het eindshot met die zuignapdildo op de motorkap is zo hilarisch dat ik nog na loop te hikken….. (ik hoor de buurt al denken…There goes the neighbourhood!… LOL

 4. cas schreef:

  Heb het net gezien…. Nu maar eens op deze site snuffelen… :)
  Was een mooi spontaan interview in ieder geval..

 5. DeArie schreef:

  Spontaan en leuke clip hoor Luna.

  Lekker in jezelf blijven geloven, of juist een extra zetje zelfvertrouwen krijgen van dit soort mooie items over jou en de site!

 6. Rob schreef:

  Leuk filmpje! Spontaan en ongedwongen.

 7. Stout Besigheid schreef:

  WHAAAA Ongelofelijk leuk!

 8. Rian schreef:

  Ik had het filmpje graag bekeken, helaas krijg ik een foutmelding Pagina niet gevonden
  De opgevraagde pagina kon niet worden gevonden”. Maar ik ga er van uit de hij, minstens, net zo leuk is als alle andere filmpjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.