SEKS TOY TEST #122: MYSTIM – SASSY SIMON VIBRATOR

Naam: Sassy Simon
Producent: MyStim
Prijs: € 89,90
Waar te koop: Bol.com
Formaat: 270 mm bij 32 tot 40 mm
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar
Het verkooppraatje: ‘Mystim Sassy Simon gaat met je aan de gang met zijn golvende profiel, onder de oppervlakte liggen twee vibratiemotoren die tegelijk ervoor zorgen dat de golven blijven rollen.’
Is dat ook zo? Rollende golven? Nee. Golvend profiel? Ja!
Score 8/10

mystim sassysimon

MyStim is een merk dat zich voorheen voornamelijk bezighield met elektrospeeltjes (die geven dus elektrische stimulatie van lichte tintelingen tot intense kloppen in je geslachtsdelen). En ze zijn een erg goed merk als het aankomt op elektrospeeltjes (heb ik mij laten vertellen, maar ik ga het heus nog een keer testen). Onlangs hebben ze speeltjes gemaakt die zowel vibreren als elektrostimuleren en ik, Luna, trendwatcher op het gebied van sekstoys voorspel dat deze speeltjes dé hit worden van 2014! En… Mystim heeft ook een lijn met gewone vibrators op de markt gebracht. Ook best leuk!

Ik mocht de Sassy Simon testen en die is me eigenlijk niks tegengevallen. Ik ben heel erg van de uitdrukking; schoenmaker blijf bij je leest. Dus als je heel goed bent in het maken van elektrostimulerende speeltjes, ga dan niet denken dat je ook verstand hebt van gewone vibrators, maar MyStim heeft met deze Sassy Simon een goede indruk bij me achtergelaten.

Even de geijkte positieve dingen die je mag verwachten van speeltjes boven de 50 euro. Hij is oplaadbaar. Hij is waterproof. Hij is gemaakt van 100% medische siliconen. Je krijgt 2 jaar fabrieksgarantie (altijd fijn) en hij is behoorlijk geruisloos (als je ‘m onder de dekens gebruikt hoor je ‘m amper boven de dekens). Oh, en hij zit ook in een prachtige doos met rits.

De Sassy Simon heeft 2 motoren; eentje in de top en eentje in de schacht. Dit zorgt voor de zogenaamde ‘golfbeweging’ waar de fabrikant het over heeft. In sommige vibratiestandjes vibreren de punt en de schacht afwisselend, wat dus voor een soort golvend gevoel in je kutje zorgt. Dit is inderdaad zo, al vind ik het niet echt golven qua gevoel. Het is echt top-schacht-top-schacht en niet toooooooooop-schacht- toooooooooop-schacht. Is dat een probleem? Nee, want de trillingen zijn diep en als je de Sassy Simon met alleen het puntje van de top op je clitoris zou laten trillen, dan is dat voldoende om tot een orgasme te komen (voor mij dan). Prima trillingen dus.

mystim vibrator

De knopjes zitten niet echt heel handig

Ik heb normaal gesproken nooit issues met het bedienen van de knopjes van een vibrator. Sommigen werken heel intuïtief, bij sommigen is het even zoeken en daarna onthouden waar welke knopjes zitten, maar bij deze MyStim krijg ik het maar niet onder de knie. Misschien dat het na een keer of 10 gebruiken wel lukt, maar de knopjes zijn niet helemaal logisch geplaatst. Gevoelsmatig dan hè? Psychologisch dus! Het logootje van MyStim zit namelijk boven de knoppen en dat logootje is verhoogd en lijkt daarom, tijdens het gebruik dus, ook op een knopje. Maar ja, als je op het logo drukt, dan gebeurt er dus niks. De andere 3 knoppen (1 knop om door de vibratielevels te scrollen, 1 knop voor hardere vibraties en 1 knop om de vibraties weer zachter te zetten) zitten onder elkaar, maar je voelt niet echt verschil tussen de 3 knoppen als je lekker bezig bent en met je vingers langs de knoppen glijdt. En nu is een beetje random drukken op de knopjes altijd wel geinig, maar gaat na een minuutje of 10 toch irriteren, want dan wil ik ‘m gewoon op z’n hardst en geilst (een vibratiemodus die voor iedere vrouw waarschijnlijk anders is). De knopjes lichten trouwens wel op in het donker als je erop drukt (zodat je in het donker ook steeds de juiste toets kan vinden, volgens de fabrikant), maar dat is nogal een nutteloze optie tijdens sologebruik, want een vibrator bevindt zich dan vaak in de regionen van mijn kut en dat is toch een afstand waarbij het mijn ogen niet lukt om kleine lettertjes te lezen (ik heb -3 en nee, ik hou m’n bril niet op in bed).

mystim sassysimon2

De Mystim Sassy Simon heeft een perfecte vorm

Maar dan nu het allergrootste geile pluspunt van de Sassy Simon! Dat is de vorm! Hij is behoorlijk breed, dus niet een ding wat je in 1 keer naar binnen schuift (en zeker niet zonder glijmiddel of genoeg vaginavocht). Maar die ribbels! Die ribbels! En dan vooral die tweede (en grootste) ribbel! Dat is de perfect G-spot-ribbel! Die ribbel maakt dat ik ‘m meteen bombardeer tot mijn favoriete G-spot-vibrator (het spreekt voor zich dat je de Sassy Simon dus ook wel even op en neer moet (laten) bewegen om met die ribbel over je G-spot heen te gaan). Het is oneerbiedig om te zeggen dat de trillingen van de Sassy Simon me eigenlijk gestolen kunnen worden, maar zo voelt het voor mij wel een beetje; de trillingen zijn een leuke bijzaak. Die ribbel, die moet je hebben.

DE SASSY SIMON IS HIER TE KOOP (€ 89,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. G schreef:

  Lieve Luna,
  Ik heb al wel 100x op het punt gestaan om de Opal aan te schaffen (die jij aanbeveelt als de perfecte eerste vibrator, dat zou dan ook inderdaad mijn eerste worden), maar is dit ook een aanrader om mee te beginnen? Want ik word enthousiast van je review!
  Dus als vergelijkend warenonderzoek in de categorie eerste vibrator: Deze? Of toch maar de Opal?
  Liefs!

 2. G schreef:

  Lieve Luna,
  Ik heb wel 100x op het punt gestaan om de Opal te bestellen, omdat jij hem aanbeveelt als eerste vibrator, en ja, dat zou dan ook mijn eerste zijn. Maar ik word zo enthousiast van je review van Sassy Simon, dat ik me afvraag; is dit ook een goede optie voor een eerste vibrator?
  Liefs!

  • G schreef:

   Oh dat was dus niet de bedoeling, de vraag was niet zo belangrijk dat ik hem dubbel wilde stellen, haha! Excuses hiervoor!

  • Luna schreef:

   Helemaal niet erg, een duo-reactie!
   Hmmm… ik raad de O-pal voornamelijk aan als eerste vibrator omdat hij goedkoop is (de helft van deze Sassy Simon)… De O-pal is dus vooral handig om eens uit te checken hoe leuk/lekker je trillingen vindt bijvoorbeeld… Dat kun je uiteraard beter uitchecken met deze Sassy Simon… die heeft meerdere intensiteiten (en trilt dieper) en hij heeft 8 vibratiepatronen… Ook is de Sassy Simon oplaadbaar en dat is de O-pal niet (scheelt dus uiteindelijk ook in batterijen)… Deze Sassy Simon is wat breed (bij dus die ribbel waar ik het over heb); 40 mm… Dit is niet iets wat ik een beginner aan zou raden, maar aan de andere kant; als jij enthousiast wordt van mijn review (en dat is dus voornamelijk om die ribbel) dan zou ik het gewoon doen! Wel glijmiddel gebruiken hoor! :-)

 3. Bianca schreef:

  ik wacht wel op de give-away actie ;-)

 4. Gauri schreef:

  Hij is er ook in het groen en dan nog wel zo ongeveer mijn lievelingstint groen, GEWELDIG!
  Toen ik Sassy Simon voor het eerst zag, dacht ik gelijk aan de Lelo Mona. Ze lijken niet eens zo veel op elkaar. Mona heeft iets meer een curve en geen ribbels, waar je hier juist zo enthousiast over bent. Toch ben ik benieuwd hoe ze zijn in vergelijking, vooral qua rumbly/buzzy gehalte van de vibraties en natuurlijk ook de sterkte ervan. Ik heb al langer de Mona II op het oog (volgens mij heb jij de eerdere versie toegestuurd gekregen, maar die schijnt niet extreem te verschillen van de nieuwere), dus vandaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.