GRATIS VALENTIJNSKAART + GRATIS CONDOOM

shaggies gratis valentijnkaart

HELAAS! Shaggies heeft de pagina voor de valentijnsactie niet meer online staan, wie weet volgend jaar weer wel!

Shaggies, ja, dat is dat bedrijf dat condoom-abonnementen verzorgt, heeft iets leuks! Wat dan? Wat dan? Via hun site kun je gratis een ouderwetse Valentijnskaart versturen! En met ouderwets bedoelen ze; echte post, met een echte postzegel, bezorgd door een echte postbode EN met een gratis condoom erbij! Dat willen we toch allemaal? Kan met je eigen naam, maar kan ook anoniem! Surf naar deze speciale Valentijns-actie, laat een leuk berichtje achter voor je lover en Shaggies zorgt ervoor dat de kaart voor Valentijn wordt bezorgd. Gratis. Of, nou ja; in ruil voor je e-mail-adres!

Tosca, de dame achter Shaggies liet me nog weten: ‘We kunnen tot donderdag 19:00 uur kaartjes op de post doen voor buiten Utrecht, dan weten we zeker dat het op tijd aankomt. De rest brengen we zaterdag op de fiets rond in Utrecht. Hoe Turks Fruit!’ Ik zou bijna willen dat ik in Utrecht woonde, dan had ik Tosca mooi op haar fietsje bij me langs laten komen met een kaart!

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Marjan schreef:

  Wat leuk!… Meteen gedaan….

 2. Robert schreef:

  Hey Luna, wat is je adres?

 3. Anwen schreef:

  Dat je dit dan ziet, drie dagen na je heerlijke date, waar hij geen condooms bleek te hebben omdat je er beide echt niet op hebt gerekend en je je dus enigszins moet inhouden – ik ga er gelijk eentje laten bezorgen!

 4. Anna Maria schreef:

  Een en al hilariteit afgelopen zondag. De kaart had ik zo geregeld dat hij bij mij thuis bezorgd werd. Ik had het bericht verkeerd gelezen en dacht dat het donderdag bezorgd zou worden. Dus zou ik het zelf als valentijnscadeautje kunnen geven op zondag tijdens ons weekendje weg. (dacht ik)
  Vrijdag was ik het vergeten. En op zondag kwam ik thuis… Ik zag de kaart in de bus, met een zoen op de envelop, met de naam van m’n vriend op de kaart… Jaloerse gevoelens schoten omhoog. M’n vriend heb ik gelijk een berichtje gestuurd met een foto van de envelop. Met zijn toestemming maakte ik t open. Ik heb nog nooit zo hard gelachen, toen ik zag dat t mijn eigen idee was om hem een kaart te sturen :$

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.