SEKSTOY REVIEW #243: WOMANIZER PRO

Naam: Womanizer Pro
Producent: Womanizer.com
Prijs: € 189,-
Formaat: 16 x 5 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Verkooppraatje: ‘Genieten krijgt een geheel nieuwe betekenis met de Womanizer Pro.’
Is dat ook zo: Genieten HAD al een nieuwe betekenis met de Womanizer W100!
Score: 10

womanizer pro 1

De review die je wist dat zou komen is eindelijk daar!!!! Ik heb al meerdere mailtjes en ook al meerdere reacties gekregen met de vraag; ‘Hoe is de Womanizer Pro?? Is-ie beter dan de eerste Womanizer? Is-ie de 30 euro meer waard? Vertel het me! Vertel het me!’ Ik kan hier geen eenduidig antwoord op geven, want hij is op sommige punten beter. Echt! Beter! Maar het origineel (die hebben ze nu voor het gemak maar de Womanizer W100 genoemd) is ook nog steeds héél erg goed en 30 euro is best veel geld (en een seksspeeltje dat € 189,- kost, ik moet daar toch wel even van slikken) ( ja, ik krijg ze gratis, maar ik denk graag met jullie, mijn lezers, mee). Ik kreeg de Womanizer Pro trouwens gestuurd van de mensen van Womanizer.com zelf in ruil voor een eerlijke review (waarvoor sowieso mijn eeuwige dank).

Voor wie de Womanizer nog niet kent; lees eerst even mijn hysterisch enthousiaste review van de Womanizer W100. De Womanizer W100 (en ook de Pro) werkt dus op luchtdruk. Hij zuigt je klit in een soort vacuüm en daarna zuigt hij je naar een orgasme. Mocht je geen zin hebben om m’n vorige review te lezen, dan kun je ook altijd nog even m’n hysterisch enthousiaste Youtube-filmpje bekijken (wat al 72.000 keer is bekeken) (trots).

Laat ik allereerst trouwens even met het enige puntje beginnen waarin de Womanizer W100 beter is dan de Womanizer Pro en dat is het bewaartasje. De Womanizer W100 kwam in een soort roze mini beautycase waarin je gemakkelijk het snoertje en de opzetstukjes op kon bergen. De nieuwe Womanizer Pro komt met een simpel satijnen bewaarzakje. Niks mis mee, maar wel iets minder chique (en ‘reis-veilig’) dan het bewaarsysteem van de Womanizer W100.

womanizer pro verpakking

De nieuwe Womanizer Pro heeft wat verbeterpunten ten opzichte van de Womanizer W100 die ik puntsgewijs ga bespreken, want zo houd ik het voor mezelf (en jullie) wat duidelijker.

1. De Womanizer Pro is stiller.
2. De Womanizer Pro is mooier.
3. De Womanizer Pro heeft meer standjes.
4. De Womanizer Pro heeft een iets groter zuigkapje.

De Womanizer Pro is stiller dan de Womanizer W100

Het allergrootste voordeel van de Womanizer Pro ten opzicht van de vorige versie is het geluid. De Womanizer W100 maakte behoorlijk wat herrie als je ‘m niet op je klit had. Als hij wel eenmaal vacuüm gezogen was, dan was hij bijna fluisterstil, maar… als je ‘m eraf haalde, dan lag je ineens met een behoorlijk indrukwekkend geluidproducerend stuk plastic in je handen. Uiteraard kun je ‘m dan meteen uitzetten, maar dat ging (en gaat) alleen door de aan-uit-knop 3 seconden ingedrukt te houden (ik blijf erbij dat speeltjes met een aan-uit-knop die je gewoon 1 keer in moet drukken eigenlijk verplicht zouden moeten worden). Nu vind ik bovenstaande niet zo heel erg bij de Womanizer W100, want dat ding is gewoon briljant, maar op het moment dat ik klaarkom met de Womanizer W100 wordt de druk op m’n klit al te snel te intens, zodat ik ‘m er snel af wil halen (maar nog wel wil genieten), maar het geluid (dat dus nog zo’n 3 seconden doorgaat, want zo lang moet je op de aan-uit-knop drukken) is dan toch wel een heel kleine smet op je orgasme (zeker op de hogere standjes). Een beetje alsof er tijdens je orgasme een kerel in je oor staat te blèren: “LEKKER HÈ??” Rot op, ik ben aan het genieten! Zoiets dan ongeveer, want het was ook weer niet echt heel erg storend, maar ja, toch wel aanwezig en dit ‘probleempje’ is opgelost met de Womanizer Pro. Althans, zeker de eerste 4 standjes van de Womanizer Pro zijn significant stiller dan die van de Womanizer W100. Dus is dus een pluspunt.

De nieuwe Womanizer Pro is mooier

Okay, mooi is nogal subjectief, maar ik denk dat de vernieuwde Womanizer meer mensen (vrouwen) aanspreekt dan de vorige versie. De vorige versie was nogal kitsch, fout, glitter en glim (en daar houd ik normaal gesproken heel veel van, maar mijn seksspeeltjes heb ik graag simpel en subtiel). De Womanizer Pro is kleiner en ligt makkelijker in je hand. Maar vooral de printjes zijn verdwenen. Geen glimmende slangenprintjes meer, maar een klein subtiel kanten printje (bij 3 versies in pasteltinten), een panterprintje bij de zwarte versie (die heb ik) en helemaal geen printje, maar een zilveren stuk bij de witte versie.

womanizer pro vs womanizer w100

Ik vind het een verbetering, al interesseerde de vormgeving van de Womanizer W100 me dus echt geen reet, want, nogmaals; dat ding is briljant. En ik snap niet zo goed waarom, maar ach, waarom ook eigenlijk niet; de Womanizer Pro heeft nog steeds een ‘Swarovski-kristal’, net als z’n voorganger. Bij de vorige versie was dat kristal de knop waarmee je de Womanizer harder kon zetten, bij de Womanizer Pro is het de aan- en uitknop (3 seconden ingedrukt houden).

De Womanizer Pro heeft 8 standjes

De vorige Womanizer had 5 standjes en ik heb nooit gedacht; goh, ik mis een standje. Ik vond standje 1 al behoorlijk intens en standje 2 was echt het maximale wat mijn clitoris kon hebben, maar ik heb vrouwen gesproken die ‘met gemak’ standje 5 aankonden en ‘m graag nog wel een tandje steviger hadden gewild. Nu ben ik dus een seksspeeltjes-tester van niks, want ik heb écht m’n best gedaan, maar ik kan gewoon niet meer dan standje 4 van de Womanizer Pro op m’n klit hebben. Het lijkt er dus op alsof er 2 superzachte standjes aan de Womanizer Pro zijn toegevoegd en 1 nóg hardere, maar ik kan dit niet met een 100% zekerheid zeggen. Nou ja; ik weet wel zeker dat er 2 zachtere standjes zijn toegevoegd, maar hoe hard de rest van de standjes precies is, dat kan ik niet goed voelen (en zeker niet met m’n vingers). De fabrikant zegt overigens zelf wel dat er een ‘ultra power mode’ is toegevoegd en laat ik ‘m maar op z’n woord geloven, want ik ben in een hele goede bui. De 2 ‘super soft modes’ zijn overigens wel een leuke toevoeging aan dit speeltje. Want… standje 1 van de Womanizer W100 was al klaarkom-materiaal binnen 1 minuut (en ik kan het dan ook echt niet meer stoppen) en dat zijn deze eerste 2 zachtere standjes dus niet meteen. Die zijn echt leuk als opgeilertje.

womanizer pro bedieningspaneel

De Womanizer Pro heeft een iets groter zuigkapje

Ik vond het vorige zuigkapje prima, niks mis mee, mijn clitoris paste er prima in. Maar het zuigkapje van de Womanizer Pro is dus een slagje groter. Of eigenlijk; het gat is ietsje groter, waardoor ook vrouwen met een grotere clitoris ‘m kunnen gebruiken. Toen ik de Womanizer Pro voor het eerst gebruikte lag ik in bed naast mijn man te stuntelen, want ik kreeg het zuigmondje niet goed op m’n clitoris. Ik had me de hele dag verheugd op het uittesten van deze nieuwe versie, dus ik werd een beetje pissig: “Het zal toch niet zo zijn dat die vernieuwde Womanizer helemaal niet beter is dan vorige?” Mijn man grapte: “Misschien moet je even rechtop gaan zitten?” “Hoe bedoel je?”, vroeg ik. “Ja, jij gebruikt dit ding toch altijd als je achter de computer zit?”, zei hij. Grapjas. Maar ergens had hij wel gelijk. De vorige Womanizer is een soortement van naar mijn hand gaan staan. De eerste keren had ik moeite om m’n klit te vinden, maar nu kan ik ‘m in 1 vloeiende beweging precies in het goede standje tegen m’n kit aanzetten. Omdat de Womanizer Pro een iets andere vorm heeft (en dus ook een iets ander zuigkapje) moest ik weer even de juiste positionering vinden. Toen ik die eenmaal had gevonden was het allemaal weer perfect! Of het grotere zuigkapje beter is voor vrouwen met een grotere klit? Geen idee, maar baat het niet, dan schaadt het ook niet.

womanizer pro vs womanizer

Over zuignapjes gesproken; je krijgt bij de Womanizer Pro standaard 2 zuigkapjes (en in principe is het zuigkapje het enige onderdeel van de Womanizer dat je schoon moet maken), maar je kunt ook een setje met 5 nieuwe zuigkapjes kopen. Deze kun je zelf gebruiken, maar je zou met zo’n nieuw zuigkapje nu ook gemakkelijk iemand anders je Womanizer uit kunnen lenen. Het hoeft niet, maar het kan wel (en hygiënisch dus). Oh! En de zuigkapjes van de W100 passen op die van de Womanizer Pro en andersom. Ook handig om te weten!

Maar welke raad je aan?

Maar Luna! Moeten we nou de Womanizer Pro kopen of de Womanizer W100? Nou! Sowieso vind ik dat je 1 van de 2 op je verlanglijstje voor de kerst, verjaardag, Pasen of gewoon je wishlist of bucketlist moet zetten. Of moeten, moeten, niks moet, maar ik blijf erbij dat de Womanizer een briljant product is en dat vrouwen die normaal gesproken moeite hebben om tot een orgasme te komen met vingers, tong, pik of gewone vibrator, met een Womanizer hoogstwaarschijnlijk wél succes zullen hebben! De Womanizer Pro is echt een verbetering ten opzichte van de Womanizer W100, maar… het zijn allemaal subtiele verbeteringen (maar wel écht verbeteringen) (en de Womanizer W100 had al een 10, dus de Womanizer Pro zou een 11 krijgen) (misschien moet ik gewoon maar stoppen met m’n puntensysteem). Maar… het enige nadeel van de Womanizer Pro ten opzichte van z’n voorganger is de prijs. Die is 30 euro duurder. Kun je dat missen, dan zou ik absoluut voor de Womanizer Pro gaan. Heb je al moeite om de € 159,- van de Womanizer W100 bij elkaar te krijgen, dan is de Womanizer W100 ook écht nog steeds een hysterisch goed seksspeeltje. ECHT!!! En… ze zijn allebei (uiteindelijk) elke euro meer dan waard.

DE WOMANIZER PRO IS HIER TE KOOP (€ 189,-) >>

 

maanzinshop

 

Dit vind je misschien ook leuk...

54 reacties

 1. Marjan schreef:

  Ik heb van de zomer mezelf de W100 kado gedaan. Ik ben verliefd op mijn W100 (met roosjes heb ik… die vond ik het minst hysterisch zeg maar) De Pro versie klinkt mooi, maar ik vind de prijs een enorme drempel (alhoewel, jij hebt af en toe een kortingsactie in je shop, de Hysterische Luna Dagen of zo… en dat is wel heel weg fijn!) Ik ga nog niet sparen voor de Pro. De W100 bevalt meer dan uitstekend, ik heb zelfs een vriendin enthousiast gekregen,bij haar ligt hij nu ook op het nachtkastje te shinen (in het blauw overigens)

  Dank je wel voor je review! Ik heb er weer heel erg veel aan.

  Xx

 2. Patricia schreef:

  Waanzinnige review weer en denk dat ik toch nog even door spaar voor de Pro versie. Ziet er mooier uit en de verwisselbare kapjes zijn handig zodat je hem ook een vriendin kan laten testen voordat ze hem koopt.
  Misschien een idee om de jouwe om de beurt naar je lezeressen te sturen met een nieuw kapje zodat ze deze kunnen testen ? :)

 3. Alexander schreef:

  Ik heb vorig jaar december de W100 gekocht voor mijn vrouw, twijfelde tussen W100 en de Stronic Drei (Beide kregen een 10).
  Uiteindelijk hebben we gekozen voor de W100. Want 2 dure speeltjes was net wat teveel.
  Geen seconde hebben we spijt gehad en de W100 doet helemaal wat we ervan verwachten.

  PS: zag dat er een Bi Stronic Fusion wordt weggegeven. We durven het bijna niet te vragen……

 4. Melanie schreef:

  Oohh…. deze komt absoluut op mijn verlanglijstje voor kerst!

 5. Tessa schreef:

  Haha toen ik het mailtje in m’n inbox zag staan dat deze review er was, voelde het toch een beetje alsof het Sinterklaas was Hahaha! Eindelijk deze review, met antwoord op bijna al mijn vragen.
  Hij klinkt wel goed hoor, en stiekem baal ik een beetje dat ik al een originele womanizer heb, want wil nu eigenlijk liever deze hebben. Maar om er nou weer een aan te schaffen… Pfoe!
  Voor dat geld zou je trouwens toch ook zeker wel weer een beter opberg tasje verwachten. Ik zou zo wel bang zijn dat hij zou beschadigen. Dat vind ik van de originele womanizer zo handig juist, ook al vind ik dat tasje vrij lelijk (was het maar gewoon zwart ofzo al..)
  Maar, wat ik me nog afvroeg. Ik vind de womanizer echt zo lekker in de hand liggen, echt perfect juist qua formaat. Deze ziet er zoveel kleiner uit, is dat niet juist minder relaxed vasthouden?

 6. Linda schreef:

  Ik ben ergens wel benieuwd naar de womanizer, maar hij is zo duur dat ik m toch niet ga kopen. Ben veel te bang dattie tegenvalt en dan is 159 euro erg veel geld.
  Zijn

 7. Guido schreef:

  De pro is echt briljant. Het voordeel is dat je voorzichtig met stand 1 kunt beginnen en vandaar op kunt bouwen. Je kan er dus langer van genieten, en volgens mij wordt het zo ook intenser. Als ik naar de reactie van mijn vriendin kijk…

 8. Rosa schreef:

  Linda. Jij zou de enige zijn die spijt zou krijgen
  Daarbij wordt of werd hij gekeverd met orgasme garantie!

 9. Ricardo schreef:

  Toffe review, mijn lief is erg benieuwd :-) Is wel een een toy om in je eentje te gebruiken maar als man is het ook leuk om je vrouw te zien genieten ;-) X

 10. Joyce schreef:

  Haha, ik vind het fantastisch hoe je enthousiasme van het scherm spat!
  De pro is inderdaad zovéél mooier dan de W100. Deze gaat rechtstreeks naar mijn wishlist voor kerst. :)

 11. Wilma schreef:

  Bedankt weer voor je geweldige review!

 12. laura schreef:

  Haha, het is echt leuk te zien hoe blij je bent in dat filmpje!
  Mmm hij is zo duur en lelijk maar ik ben wel enorm benieuwd naar hoe die luchtdruktechniek voelt.
  En iedereen is er lyrisch over. Wie weet wordt de womanizer W100 nu veel goedkoper nu er een nieuw model uit is dus daar wacht ik nog wel even op!

 13. praline schreef:

  Super leuke revieuw! En het klinkt ook geweldig, maar op dit moment echt veel te veel geld voor mij/ons. Wie weet over een tijdje

 14. Ilse schreef:

  Ik ben gerustgesteld dat ik prima zit met de originele Womanizer, haha. Niet dat ik daarmee opeens wel klaarkom, maar dat ligt echt aan mij en niet aan het speeltje. Bedankt voor je duidelijke en volledige review. :D

 15. G schreef:

  Oooh wat moeilijk, wat moet ik nou doen! De W100? De pro? Want ik heb wel besloten dat die womanizer in mijn nachtkastje moet!! Die heeft zelfs de stronic verstoten van zijn nr.1 plek op mijn wishlist. Maar nu wordt het kiezen…

 16. Mandy schreef:

  Neeeeee! Zeg me dat je je hebt vergist, hij verschrikkelijk is, je een typfoutje hebt gemaakt. *zucht* Waarom kan ik toch negens een giga afzijk review vinden waardoor ik hem niet meer wil hebben. (er staat een womanizer op mijn verlanglijstje ;-) )

 17. L schreef:

  ik was er al bang voor,
  het wordt ongetwijfeld de pro….
  ik kan niet wachten, bedankt luna !!

 18. L schreef:

  Je schrijft zo ontzettend leuk dat de womanizer nog moeilijker te weerstaan is om te kopen! Hij staat al heel lang op m’n verlanglijstje, alleen m’n spaarpot is nog niet vol genoeg :(

 19. jackie schreef:

  Klinkt goed allemaal. Ik denk dat dit de volgende gaat worden hier in huis. Want de laatste 3 trilapparaten waren geen succes hierzo. Misschien dan maar een keer een zuigmachine.

 20. Bart schreef:

  Heel jammer dat de beste speeltjes zo ontzettend duur zijn. Maar wat je ervoor krijgt overtreft de verwachtingen ruimschoots!
  Prachtige verbeteringen en goed geluisterd naar de klanten /reviews. Top bedrijf zou ik willen zeggen!

 21. yvonne schreef:

  oooo, nu wil ik deze ook :-)

 22. tamara schreef:

  Deze is ook waterproof toch? Fijn voor over de douche?? Lijkt mij een hele fijne vervanger voor mijn oralb

 23. Mara schreef:

  Ik ben hier nog steeds zóóó benieuwd naar maar ik vind ze zó duur!:(
  Vind deze ook wel heel mooi, net wat compacter en de printjes spreken mij ook net wat meer aan.
  Nog steeds op het verlanglijstje haha

 24. Ris schreef:

  Oh ik wil een womanizer pro!! Je schrijft zooo onwijs leuk! en ook je video blogs zijn helemaal superrrrrr!! Dus ik ben helemaal enthousiast maar wat een geld…. Wil hem echt dolgraag hebben. Heb helaas de pech dat ik een superrr lieve vent heb, met een lager libido dan mijn eigen… En met een klein kind in huis is sex hebben best een dingetje… Dus ik wil mezelf dit gewoon gunnen…. Heb je met de kerst misschien nog leuke acties in de planning????
  Liefs van een mama met een libido probleem….

 25. Olove schreef:

  Ssssssttttt, niks zeggen maar deze komt voor mijn vrouw onder de boom……. Dat wordt genieten, voor haar en voor mij

 26. Ben schreef:

  Geweldige review weer, maar helaas wel een van die speeltjes die voor de meeste mensen niet betaalbaar zijn.
  Bijna 200 euro, dat is 2 weken boodschappen.
  We zoeken verder ;)

 27. Chris schreef:

  Na 15 jaar weet je wel wat je partner prettig vindt maar aangezien dit een nieuwe manier van stimuleren betreft is het toch spannend… zo’n dure toy met het risico dat ze er niets aan vindt… De eerste keer was inderdaad een beetje een teleurstelling, mijn schatje werd er niet warm of koud van, even later vertelde ze me dat ze toch was klaar gekomen maar ik had de indruk dat ze me niet wilde teleurstellen.
  Een paar dagen later probeerde ze het nog maar een keer, het is echt een schatje, en om er geen druk op te leggen hield ik me wat afzijdig en liet haar haar gang gaan. Binnen 2 minuten krulde ze plotseling omhoog en kwam gillend klaar, ik schrok er van, ik ben gewend dat ze lekker de tijd neemt en niet te snel wil klaar komen maar hier had zij geen zeggenschap in. Achteraf bleek dat ze de Womanizer op een hogere stand had gezet om zo te genieten van de trilling van de pomp maar met een beetje bewegen van het apparaat vond ze onverwacht de juiste positie op haar clitoris en werd vervolgens heftig gezogen op haar gevoelige puntje met vrijwel direct een rugkrommend orgasme tot gevolg.

  Met deze wetenschap zal ze voortaan wel iets rustiger opbouwen en proberen het orgasme uit te stellen, gelukkig kan ze 2-3 standjes lager beginnen…

  Ik heb wel even getwijfeld aan de Womanizer, het zou immers zonde zijn als het dure apparaat nauwelijks indruk zou maken maar na het knallende orgasme van vanmorgen weet ik dat ’s morgens nog wel eens gewekt zal worden door een schreeuwende vrouw naast me (ik zou niet anders willen).

 28. Felicia schreef:

  Oh, deze zou ik zo graag willen hebben! Maare, hoe zit dat nou als je een piercing hebt down there? Zit ‘ie dan niet behoorlijk in de weg? Niet zoveel zin om dat ding steeds uit te doen, en voor €189 is het ook niet zo dat ik ‘em ff uitprobeer.
  Thanks!

 29. Lisa schreef:

  Na lang twijfelen toch gekocht, ik ben best moeilijk met klaarkomen maar met de womanizer lukt het me op stand 1 binnen de minuut. Totaal geen spijt van, ondanks de prijs!

 30. Chris schreef:

  Na enkele weken zie ik dat de Womanizer nog steeds het favoriete speeltje is van mijn vrouw, na een stevige partij seks lust ze nog wel meer maar bij mij is de fut er dan wel een beetje uit. Geeft niet want de Womanizer maakt de klus grondig af, op de vraag of ze haar orgasme een beetje kan uitstellen (om nog wat langer te genieten) is het antwoord: “geen schijn van kans”…

 31. Romy schreef:

  Ik kan wel huilen….. heb hem besteld, gister binnen, meerdere keren geprobeerd en vandaag ook… Maar het is totaal niet zoals iedereen omschrijft voor mij en ik kom er niet van klaar :( heb alles geprobeerd en toch echt het idee dat hij wel op de juiste plek zit… en normaal ben ik echt geen moeilijke klaarkomer! Help Luna wat doe ik fout :(

  • Renee schreef:

   Ik heb precies hetzelfde! Gisteren binnen gekregen, drie kwartier geprobeerd, maar NIKS. Hij gaat niet hard genoeg, en maakt teveel herrie. Terugsturen gaat niet vrees ik, dus het is echt een kat in de zak…

   • Romy schreef:

    Aantal weken verder nu, heb het niet opgegeven en in een ontspannen bui nog een paar keer de womanizer erbij gepakt. Bij mij was het toch een kwestie van precies de goede plek vinden icm de juiste beweging (een klein beetje bewegen zodat je een beetje ‘speelt’ met het vacuüm vond ik bijvoorbeeld erg fijn :) ) ik vond het eerst echt een stom ding dus haha maar inmiddels ligt mijn lelo te verstoffen dus geef niet op, you’ll get the hang of it :)
    Ik heb trouwens de gewone, w100. Oh en nog een ding, geef jezelf even de tijd om te ervaren hoe ieder stadje voor jou voelt. Misschien vind je standje 2 of 3 in de eerste instantie te zacht, maar probeer het even want je zal merken dat je gevoeligheid vanuit het niets ineens heel snel opbouwt en bij mij lukt dit alleen als ik echt ontspannen ben. Niet gelijk te hard zetten dus, ontspannen does the trick :)

 32. Mimi schreef:

  Vandaag m’n pakje binnen en ik kon niet wachten totdat de Womanizer opgeladen was. Zou ik dan eindelijk toch een orgasme kunnen krijgen? Zowiezo nu al een aantal jaar geen partner, maar ook met nooit klaar kunnen komen en helaas met zelfbevrediging ook niet met vibrator of hand. Nou moest ik al vreselijk m’n best doen om de aan/uitknop aan te krijgen/in te drukken, maar vacuüm zuigt de Womanizer helaas ook niet. De trillingen voelen prettig, maar het ding blijft ook maar herrie maken, ik neem aan ook omdat ie niet vacuüm zuigt. Het trekt ook niet vacuum op de zachte binnenkant van m’n arm of op m’n vinger om het te testen. Wat doe ik fout of heb ik nu toevallig één van de zoveel duizend exemplaren getroffen die niet goed werkt? Beetje te duur ding voor toch? Wie weet raad?

 33. Mur schreef:

  Dames…. NIET TWIJFELEN, KOPEN! De wominizer pro is elke euro waard!!!

 34. ms schreef:

  Klinkt alsof het niet heel makkelijk is om de womanizer exact op de juiste plek te ‘installeren’; is ‘ie samen te gebruiken? Of is het te lastig voor een partner om ‘em goed te richten?

  • Luna schreef:

   Hij is inderdaad erg onhandig om samen te gebruiken… als in; lastig tijdens het neuken… Maar je kunt ‘m uiteraard wel samen gebruiken, maar het is handiger als de vrouw dan toch wel enigszins stil blijft liggen! :-)

 35. anouk schreef:

  Ik vind hem ook teleurstellend. Had er meer van verwacht. Het is dan wel een grote investering. Misschien een liefhebber ervoor?

 36. Kim schreef:

  Ik heb enorm veel moeite met de womanizer en baal echt heel erg van de aankoop. Ben soms een uur af en aan bezig. Dan zit ie niet goed en voel ik niks, dan is het weer overgevoelig en gewoonweg niet fijn. Probeer het heel vaak omdat ik me afvraag waar het fout gaat, om te bekijken wat voor mij nu t beste werkt met dit apparaatje. Steeds kom ik uit op lange tijd varieren tussen trilstanden, kleine beetjes bijsturen… Stoppen, even wat anders doen en weer opnieuw proberen omdat t daar beneden steeds gevoeliger wordt. Dan wil het de 3de, 4de poging weleens lukken en ben ik een uur verder. Ik baal dat er geen refund mogelijkheden zijn voor speeltjes want ik heb echt krom gelegen om dit te betalen en het is mij niet waard :(

 37. Anouk schreef:

  Hij is voor mij ook niet echt geschikt. Dan is het een dure investering. Van mij mag hij weg voor een zacht prijsje want het is jammer als hij blijft liggen.

 38. Pieter schreef:

  Ik heb de Womanizer Pro aan mijn vriendin gegeven, nadat ik er al eerder over gelezen had en we ‘m een kleer hebben getest tijdens een “spannende” sessie.
  Geen seconde spijt van gehad! Als ik er niet ben en zij”m gebruikt, dan mag ik nog wel eens via App meegenieten. Dat ding is verdorie bijna beter dan ik! ’t is dat ze me nog liever In Real Live heeft, maar bij gebrek aan beter is de Womanizer elke cent waard.
  Ze begint op standje-1, na 2 minuten naar standje-2, een minuut later standje-3 en meestal komt ze niet bij standje-4 toe, dan heeft ze een heerlijk orgasme gehad.
  Regelmatig daarna nog een 2e keer, af en toe een 3e keer (als ze alleen is).
  Ook samen is het een voortreffelijke aanvulling, als ik eens uitgeteld ben of afgepeigerd.
  Kortom, een waanzinnig apparaat met bij mijn vriending idd 100% succes, elke keer weer.

 39. anouk schreef:

  Ik heb nog een bijna nieuwe Womanizer Pro.
  Wie wil hem hebben?
  HIER STOND EEN E-MAIL ADRES (die heb ik verwijderd) – Luna

  • Luna schreef:

   IK HEB NOG HEEL VEEL GEDRAGEN SLIPJES LIGGEN, KAN IK DIE RUILEN VOOR DE WOMANIZER??????? HOE VAAK MOET IK NOG ZEGGEN DAT HET HIER GEEN MARKTPLAATS.NL IS?????

   • anouk schreef:

    Sorry Luna,
    Rare vergelijking. Ik bied iemand gratis de womanizer pro aan. Lijkt mij een aardige aanbieding. Je opstelling vind ik overdreven.

    • G schreef:

     Ik weet dat dit helemaal niet is wat Luna wil, maar als je hem weg doet ben ik zeker geïnteresseerd. Je mag me mailen op glynis_joy@hotmail.com

     • G schreef:

      @luna, je mag uiteraard mijn reactie verwijderen. Ik wil niet respectloos overkomen naar je, zie me als opportunist.

    • Luna schreef:

     Je hebt nog helemaal nergens en vooral ook nog nooit (in de afgelopen weken dat je hier je Womanizer probeert te slijten) vermeld dat hij GRATIS is… Ik word er echt moe van! Ik heb al meerdere keren gezegd dat ik NIET wil hebben dat er via mijn site ‘gehandeld’ wordt in toys en die reacties van mij heb jij ook gelezen, want het zijn steeds jouw ‘aanbiedingen’ die ik verwijder… waarom dan toch keer op keer proberen? Hou op, ik heb het tig keer vriendelijk gevraagd, ik ben het nu zat.

    • Luna schreef:

     Oh… en die reacties onder een andere naam ‘Babi’ (maar met jouw IP-adres)… daar staat dat je ‘m voor 145 euro aanbiedt: ‘Hallo,
     het is een pro. Heb hem van de 2e week van deze maand. (2 weken oud)
     Ik vraag er minimaal 145 euro voor. (189,00 euro nieuwprijs)
     Hoor nog van je.
     mvgr’
     DUS: HOU OP MET ME :-)

 40. Renée schreef:

  Die van mij valt inmiddels ook nog steeds tegen… Ligt ongebruikt in de kast…

  • Beau schreef:

   Wat jammer!
   Misschien kunnen de meiden die hem tegen vonden vallen hem op marktplaats zetten. Als je er bij zet dat je er nieuwe opzetkapjes bij kunt kopen en het is een goede prijs dan raak je hem misschien wel kwijt?

 41. Lies schreef:

  Ik heb hem nu een maandje ofzo in huis. De eerste week was fantastisch en kreeg ik na een paar minuten een orgasme. Maar op de een op andere manier duurt het nu langer, een kwartier ongeveer. Ben ik meer gewend geraakt aan het gevoel? Iemand anders met hetzelfde probleem?

 42. Tessa schreef:

  Hoi Luna, ik heb nog geen seksspeeltje. Na wat googlen kwam ik op jou site. Wat fijn dat die bestaat! Ik zag ook dat je als eerste speeltje een wat goedkopere vibrator aanraadde ipv een hele dure, maar nu zie ik deze review. Welke van de 2 raad je aan? Ik vind het zo lastig kiezen, omdat ze zo verschillend lijken. Ik heb nog nooit een orgasme gehad en lijkt me dat dat met deze meer kans heeft dan vibrator. Groeten, Tessa

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.