BLACK FRIDAY TOPMERKEN-SALE

Dit is een afbeelding van willie korting
Ook bij Willie.nl is het Black Friday en zij vieren dat met een ’topmerken-sale’! Oftewel; dikke vette kortingen op allerlei seksspeeltjes van topmerken! Welke dat precies allemaal zijn, dat zie je HIER… het spreekt voor zich dat niet de allernieuwste speeltjes in de aanbieding zijn, maar… wat dacht je van de DOXY Die Cast voor € 89,95?! Lees mijn review: WAND VIBRATOR REVIEW #290: DOXY DIE CAST nog maar eens! Hij scoorde een 10 en daar sta ik nog steeds achter! Of… wat dacht je van de LELO Hugo? Een prostaatspeeltje met enorm veel powerrrrrrr volgens J.T. (PROSTAAT MASSAGER REVIEW #233: LELO HUGO)! Nu van € 199,- voor € 125,95! Nog steeds veel geld, maar ook; dikke vette korting (37% om precies te zijn). Dus; check hun site even goed uit of er iets leuks voor je tussen staat met gigantische kortingen! Vast wel!

DE LELO HUGO IS HIER TE KOOP (€ 125,95) >>

DE DOXY DIE CAST IS HIER TE KOOP (€ 89,95) >>

 

Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. Hans schreef:

  Goedemorgen lieve Luna xxxxjes
  Ik wacht nog evenwant wij hopen dat de Lelo Sona Cruise nog wat goedkoper wordt want die willen wij heel graag hebben

 2. Hans schreef:

  Hey Uny xxxxxxxxjes
  Wat ik van Luna begreep begint de Lelo Sona Cruise daar waar de Womanizer stopt . Wen wij houden alletwee vann lekker fel enn hard wat betreft de vibratie dus daarom wachten w daar op.
  Hoe gaat het met het door jou te testen pretpakket met speeltjes

 3. Uny schreef:

  Woow en die doxy die cast is wel echt f*cking goedkoop nu.. ik heb de normale al.. dus ja.. ik ga niet nog meer geld uitgeven hoor..

  • Hans schreef:

   Wij hebben ook de normale dus wij gaan nu eerst voor de Lelo Sona Cruise
   XXXXJES

   • Uny schreef:

    Maar hans je kan die toch al bestellen.. die zal ecjt niet goedkoper worden dan dat het nu is.. nu is ie 99 euro.. binnekort zal dat niet meer zo zijn, en dan is de kans klein dat je m ooit nog kan kopen voor 99 euro.. ze doen geen dubbele korting.. producten die al in de korting zijn, kan je (volgens mij) nooit goedkoper maken met een kortingscode.. oid. Dus ik zou m.snel kopen als ik jou was.. want binnenkort is de lelo sona cruise vele malen duurder

    • Hans schreef:

     Ja lieverd dat weet ik maar ik heb de afgelopen week een paar geile sexy lingerie setjes en twee sexy speelpakjes voor geile avondjes gekocht voor mijn geile wijffie
     Dus fff nu de hand op de knip houden snap je

   • Luna schreef:

    Ik ben het met Uny eens; zo goedkoop als-ie nu is, wordt-ie waarschijnlijk niet meer… sowieso niet de komende maanden… het is nu al een actieprijs :-)

    • Uny schreef:

     Nee idd, we wonen in Europa en in amerika gaat dat allemaal wat makkelijker want daar kan je couponcodes zoveel gebruiken als je wilt tot een product niks meer kost als het ware (welleens extreme couponning (oid)) gezien? Daar kan je gewoon eckt korting op korting doen, hier helaas niet.. dus als ie zoooo veel al is afgeprijsd, dat krijg je dat er later echt niet meer af als ie de volle prijs heeft.. dus ik zou even prioriteit geven aan de lelo sona cruise als je m zo graag wilt.. anders moet je een paar jaar wachten haha en dat is niet leuk

     • Hans schreef:

      Ik kan hem haar natuutlijk ook als kerstkado geven onder de kerstboom
      Hihihihi

     • Hans schreef:

      Hhey lieffie
      Ik heb zojuist de Lelo Sona Cruise als kerstcadeautje voor mijn geile wijffie besteld. Morgen wordt hij bezorgd en dan moet ik het nu wel geheim houden voor haar
      Xxxxjes

     • Hans schreef:

      Hey Moppie xxxxjjes
      Ben je al wakker

    • Hans schreef:

     Goedemorgen Luna
     Vandaag krijgen we de Lelo Sona Cruise binnen. Dus je begrijp wel wat er hier vanavond gaat gebeuren hahahaha
     xxxjes

 4. Hans schreef:

  Ik kan hem haar natuurlijk ook als kerstkado geven onder de kerstboom
  Hihihihi

 5. Kimberly schreef:

  Super bedankt voor de tip! Heb de doxy gisteren direct besteld, vandaag komt ie binnen! *stuiterstuiter*!

 6. Kimberly schreef:

  Oke, ik heb ‘m effe ge-reviewd bij de doxy…. holy…..

  • Luna schreef:

   Hahahahahaha!!!! Goed is-ie hè???? Ik ben blij dat je er blij mee bent!!!
   Ik knip hieronder ook nog een keer jouw mini-review, want zoveel enthousiasme! Dan MOET iedereen ‘m haast wel gaan kopen, toch?
   Kimberly: “Holy shit! Deze stond al heel lang op mn verlanglijstje maar door de black friday korting heb ik ‘m eindelijk aangeschaft. Ik dacht ‘vroeger’ altijd dat ik niet kon klaarkomen, tot mijn eerste vibrator. Ik wist niet wat me overkwam! Sindsdien heb ik er al een aantal versleten en moést ik de womanizer prob hebben. De eerste keer was ik mindblown, maar ik heb vaak ook een haat/liefde verhouding met haar. Soms lukt het nl gewoon niet met de womanizer (ik heb een orgasme-issue). Ik weet dat ik goede, intense en diepe stimulatie nodig heb en wand vibrators doen het voor me, maar ik heb tot nu toe alleen maar oplaadbare vibrators gehad en zelfs op batterijen. Vond de magic wand en de doxy behoorlijk aan de prijs maar OMG…… wat ben ik blij dat ik ‘m nu ben. Eerste reactie toen ik de doos zag was: ‘holy mother of unicors!’, en toen ik de bewaardoos opende moest ik m’n best doen om door te blijven ademen. Wat een apparaat!!! Ben letterlijk naar boven gerend, heb ‘m aangezet, legde ‘m trillend op m’n vajayjay zodat ik even gauw wat glijmiddel kon pakken, maar voor ik daar de kans voor had kwam ik al klaar… euhhhh, ‘hoé dan’!? Hij stond blijkbaar op standje 3 toen ik ‘m aanzette, dus ik scrolde na m’n orgasme golf door naar standje 1 en er kwam gelijk een golf achteraan. Aaaarrrrch, ik wil nog een keer!!!!
   Dus mocht iemand hier twijfelen om deze aan te schaffen, NIET TWIJFELEN, gewoon kopen. No regrets, I promise.”

 7. Kimberly schreef:

  Haha thanks voor de re-post, ben wel benieuwd naar ervaringen van andere dames ;)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.