SEX TOY REVIEW #190: WOMANIZER W100

Naam: Womanizer W100
Producent: der Firma epi24
Prijs: € 159,-
Formaat: 160 mm x 50 mm
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar
Het verkooppraatje: ‘De Womanizer, een stimulator die zorgt voor een geweldige ervaring. Een revolutie in de intieme stimulatie van vrouwen!’
Is dat ook zo? OMG! WTF IS DIT!!!!!
Score 9.5

womanizer-sex-toy

Okay, peoples, vrouwen, mannen, lezers en lezeressen van deze site en de rest van de wereld! Dit speeltje is een typisch gevalletje OH MY GOD en WHAT THE FUCK??!!! Het is eigenlijk voor het eerst dat ik eigenlijk geen woorden kan vinden om te beschrijven hoe geweldig awesome dit speeltje is! Maar het is dus een soort clitoris zuiger, maar die benaming doet dit speeltje totaal geen recht!

Ik snap ook geen reet van de werking en ik probeer al dagen te ontrafelen hoe nu precies de techniek van deze Womanizer in elkaar, maar… ik kom er maar niet genoeg achter. Dus… ik ga m’n best doen, maar trust me on this one; de Womanizer is mindblowing! Of om nog maar eens zo’n heerlijke vrouwengiller te gebruiken: ik wist niet wat me overkwam!!!!

womanizer-vibrator

De Womanizer vibrator komt met een 100% orgasme garantie!

Het speeltje wordt op de site zelf aangeprezen met een ‘100% orgasme garantee’. Nogal een statement, als je het mij vraagt. Ik durf absoluut niet te zeggen dat iedere vrouw met de Womanizer tot een orgasme zal komen, want het gaat uiteindelijk toch om een stukje lichaam en geest die bij iedere vrouw anders zijn (ze hebben bij Womanizer een onderzoek gedaan onder 50 vrouwen en daarbij kwam maar 1 vrouw NIET klaar van de Womanizer, de rest had, net als ik een MINDBLOWING ervaring). Want… de Womanizer werkt dus wel op een totaal andere manier dan alle andere sekstoys; hij trilt niet, maar hij doet iets met luchtdruk. Ze zeggen hierover zelf: ‘Within this world the Womanizer surely is just a small novelty – but within the universe of sex toys and erotic products, the Womanizer is a true revolution.’

Op wat? Op luchtdruk!!!

Is het een revolutie? Misschien. Er zijn seksspeeltjes op de markt die je clitoris vacuüm zuigen, maar dat zijn altijd speeltjes in de categorie yukiyuki. Daarnaast; als je clitoris eenmaal vacuüm gezogen is, wat dan? Sommige van die yukiyuki-speeltjes kun je dan laten trillen, anderen laten het daarna voor gezien. De Womanizer vibrator gaat dus verder. Die doet iets met luchtdruk. Die ‘zuigt’ dus heel zachtjes aan je vacuüm-gezogen clitoris. Dit klinkt allemaal heel fout en weinig subtiel, want luchtdruk??? Ik snap het niet (want geen natural redhead). Maar nogmaals; OMG, wat een apparaat is dit.

Laat ik eerst even snel vertellen dat-ie in een superhandige (roze) verpakking wordt geleverd. Een soort mini-beautycase waar je de Womanizer zelf, een extra opzetkopje en het oplaadsnoer (kan via USB, maar ook via stopcontact) kunt bewaren.

womanizer-package

Maar dan! Maar dan! Het is dus de bedoeling dat je het opzetstukje van de Womanizer vibrator op je clitoris zet. Je clitoris trekt dan (zachtjes) vacuüm. Dit is iets makkelijker gezegd dan gedaan. Ik had een paar minuutjes nodig om het allemaal precies te laten passen. Omdat je clitoris in een niet-geile-bui nog niet echt groot is (bij mij niet) is het dus even wat moeilijker positioneren. Ben je al geil (of heb je een wat grotere klit) dan is het geen enkel probleem. De Womanizer maakt best wat geluid voordat-ie ook daadwerkelijk vacuüm zuigt, maar daarna is-ie geruisloos. Als in; echt HEEL stil.

En daarna; daarna is het afwachten op de golven van lekkerigheid die je vanzelf overspoelen. Het is even wennen aan het gevoel en ik zou ‘m zeker in het begin niet op het hardste standje zetten (hij heeft 5 standjes), maar als je je eraan overgeeft dan, dan, dan, ja, Jesus, mindblowing had ik al een keer geschreven hè? Het gevoel is heel anders dan alle andere seksspeeltjes, maar ook het orgasme is heel anders. Anders dan met bijvoorbeeld een Hitachi, veel, ehm, relaxter? Ik kan het gewoon niet uitleggen, maar dus gewoon HEEL GOED! Dat vooral! En ja, dat mag ik in kapitalen schrijven.

De Womanizer vibrator krijgt wat mij betreft een 10. Of een 11. Of een 12. Maar… ik geef uiteindelijk toch een 9.5 en dat is om het feit dat de Womanizer in de markt wordt gezet met de volgende slogan (op de site www.womanizer.de): ‘The revolutionary Womanizer technology makes it possible to stimulate the clitoris without contact for the first time. An over-stimulation of the clitoris becomes a thing of the past. ‘ En dat vind ik stom. Ze laten het nu net klinken alsof het niet okay is om je clitoris aan te raken (ik ken vrouwen die dat vies of raar vinden en dat is zo jammer). En het lijkt nu alsof je van ‘gewone’ vibrators een ‘overgestimuleerde’ klit kunt krijgen. Dat is niet het geval, al moeten de meeste vrouwen na élk orgasme even bijkomen om weer voor een volgende ronde te gaan en dat geldt trouwens ook voor een orgasme met de Womanizer (bij mij dan).

womanizer-orgasm-garantee

Ik neem de volledig foute en hysterische vormgeving (ze kunnen allemaal zo in een aflevering van My Big Fat Gypsy Wedding) volledig op de koop toe, wat zeg ik; ik HOU ervan. Ze zijn er in het roze, met glitters, met Swarovski-stenen, met panterprint en met glimmende pythonprint en elke Womanizer heeft een heel foute plastic nep-diamant om door de ‘zuigstandjes’ te scrollen, maar FUCK dat; hij doet iets wat geen enkel ander seksspeeltje doet. De Womanizer geeft MINDBLOWING orgasmes en doet dat met LUCHTDRUK! WTF!??! OMG!

DE WOMANIZER VIBRATOR IS HIER TE KOOP (€ 159,-) >> (duur, I know, maar het kost wat om je mind weg te blowen)… ;-)

Dit vind je misschien ook leuk...

49 reacties

 1. L schreef:

  49 van de 50 geeft dus 98% garantie.. ;)
  En wat een interessant apparaat is dit, heel benieuwd hoe die luchtdruk voelt!

 2. S. schreef:

  Het ziet er ook wel een beetje uit als een overgedecoreerde oorthermometer (en dat zou heel fout af kunnen lopen).
  Zo jammer dat je niet even, gewoon een keertje, zoiets kan testen maar meteen €159 neer moet leggen – maar dat geldt voor alle speeltjes… Want om nou altijd mindblowing klaar te komen klinkt leuk maar ik heb liever mindblowing seks, al dan niet met klaarkomen.

  • Luna schreef:

   True that! Ja, 160 euro is inderdaad heel veel geld… En het is ook niet iets wat je even in de winkel kan uittesten ofzo… ik probeer morgen een filmpje te maken, al kun je op die filmpjes ook niet echt voelen hoe-ie werkt :-)

 3. Marjan schreef:

  Dat klinkt goed, maar jeu zeg 160 euro….. ik ben benieuwd naar het filmpje!

  xx

 4. Bianca schreef:

  Ik zal het onthouden voor als ik nog eens iets erf ofzo. De prijs is mij echt te hoog, zeker gezien ik nog maar net kom kijken in de speeltjes wereld

 5. mara schreef:

  Dit klinkt wel héél interessant! Wel inderdaad heel erg jammer van die 160 euro meteen. Je wil natuurlijk graag een goed speeltje maar jammer dat dat zo enorm duur is.

  • Luna schreef:

   Vind ik ook… misschien dat over een jaar ook andere bedrijven op deze techniek inspringen en met goedkopere versies komen… mocht dat zo zijn, dan lees je het hier natuurlijk als eerste :-)

 6. L.S. schreef:

  Omdat ik niet zo erg into sex ben (ja, dat bestaat, kennelijk) heb ik bij de meeste speeltjes het idee “laat maar, dat kan ik zelf ook wel”, maar deze klinkt wel boeiend.

  Hopen dat de fabrikant beseft hoe ver jouw invloed rijkt zodat je er 1 of 2 ( of 10) mag verloten.

 7. L.S. schreef:

  Oh my, schreef ik nou ‘rijkt’ ipv ‘reikt’? Wat slecht!

 8. Simon schreef:

  Wat ik me afvroeg, aangezien de Womanizer kennelijk dus eerst vacuüm zuigt op de clitoris, schiet deze dan niet los? Moet je em niet heel erg op z’n plek houden? Kan me voorstellen dat je toch ook wel een beetje gaat bewegen (mag ook wel voor die 160 euro ;).

 9. Lynn schreef:

  Hi Luna,
  De kortingscode ZWARTEPIET doet ’t vast niet meer… Is er ’n code voor Kerst? ;)
  Liefs Lynn

 10. Fleur schreef:

  Is al bekend hoe de fabrikant precies uitdrukking geeft aan de “garantie”? Krijg je je geld terug als het toch niet lukt?

 11. lis schreef:

  Ik was toch wel nieuwschierig geworden door je review, dus ik heb het gehaald!
  Maar een beetje beschamend misschien… bij mij wil die niet vacuum zuigen en stopt ie niet met geluid maken. Heb je misschien tips?

  • Anna schreef:

   Same here! Ik krijg het ook niet echt voor elkaar zoals ik denk dat de bedoeling moet zijn.

   • Luna schreef:

    Oooh jeee! Hmmm… ik kan natuurlijk niet bij jullie thuis komen helpen om te mikken, hahaha! Op het hardste standje (dus 3, 4 en 5) blijft-ie ook wel geluid maken trouwens… maar op standje 1, als je dus echt je clitoris (en een gedeelte van je binnenste schaamlippen) erin kan frommelen, dan zuigt het toch echt goed vacuum… en hij stopt niet helemaal met geluid maken… dus geen 0%, maar het is een heel zacht brommetje… Het kan ook zijn dat je ‘m een beetje aan moet duwen… het klinkt wel heel klinisch allemaal, zo, hahaha… maar echt; het lukte bij mij in het begin ook niet zo heel goed, maar ik ben nu een pro!

 12. janneke schreef:

  Wat ik me afvroeg.. Als je zo dicht mogelijk bij een orale seks ervaring wil komen wat zijn dan de voordelen en nadelen van de womanizer tov de sasi bijvoorbeeld?

 13. funkie schreef:

  Ik ben helemaal niet enthousiast! :-(
  Dat apparaat maakt zoveel kabaal dat het lijkt alsof er iemand met een drilboor in mijn kamer staat!
  Misschien is er iets mis met de mijne ofzo? Als ik naar jouw filmpje kijk dan maakt hij inderdaad geen geluid wanneer je hem op je duim plaatst….dat is bij mij dus niet zo helaas….Ik kan hem zo echt niet gebruiken! Verschrikkelijk….

  • Luna schreef:

   Hij maakt, eenmaal over de clitoris, wel iets meer geluid dan 0,0, maar toch zeker niet storend… niet echt een heel harde brom, maar gewoon zachtjes (behalve standje 5, maar die is sowieso te heftig)… En zeker onder de dekens (hé, het is nog winter) hoor je ‘m helemaal niet…

 14. pml schreef:

  Aangezien mn vriendin van speeltjes houdt en deze een geweldige review kreeg, heb ik de womanizer aangeschaft. Mijn vriendin is er een tijdje mee aan de slag gegaan, maar het is helemaal niets geworden. De bedoeling is dat je het apparaat over de clitoris plaats. Maar zelfs op stand 1 ging de womanizer te rigoureus te werk (lees: teveel stimulatie). Het speeltje ligt nu stof te vergaren in de kast. Duur experimentje… Eerlijk gezegd vind ik dat de verkoper dan wel een voorstel mag doen als hij “orgasmegarantie” geeft. Want ik denk dat dit voor een heleboel vrouwen niet werkt…

  • Luna schreef:

   Hi pml!
   Wat vervelend dat jouw vriendin er niks aan vindt :-(
   Ik hoor juist ook veel hele positieve ervaringen van andere vrouwen…
   Ik weet eerlijk gezegd niet hoe het precies zit met de ‘orgasmegarantie’ van de Womanizer… ikzelf ben er al minstens 50 keer mee gekomen (zonder ‘m op te laden)…
   Ik heb contact met de mensen achter Womanizer… ik zal ze eens mailen, maar misschien kun je er zelf ook een mailtje aan wagen?

  • pvdr schreef:

   Hey pml,
   Heb je de womanizer nog, en wil je er van af?
   Misschien kan ik ‘m van je overnemen?

 15. Daisy schreef:

  Hallo, ik heb deze gisteren van mijn lief gehad als verjaardagskado, en ik moet zeggen in één woord geweldig, na 10 seconden zat hij goed, en binnen 2 minuten kwam ik klaar. Voor mij een echte topper, het beste verjaardagskado sinds jaren

 16. N schreef:

  Argh ik wil dit testen, ik ben bijna 19 en heb met 3 jongens seks gehad maar ik heb nog nooit klaar kunnen komen. Ik kan niet echt bepaald opgewonden worden van mezelf dus masturberen doe ik nooit. Ik begin bijna te geloven dat mijn lichaam het gewoon niet kan ofzo, dat vind ik heel erg deprimerend. Ik wil dit wel proberen maar 160 euro is wel veel geld, helemaal als het straks niet werkt bij mij. Wat bedoelen ze met die garantie? Kan ik het dan terugsturen of iets dergelijks?

 17. paul schreef:

  Ik denk dat we toch eens een mailtje aan de NMA moeten doen.
  Iets wat op iedere site precies 159,- kost ruikt naar prijsafspraken…

 18. Nikkie schreef:

  Deze moet in de give-away actie komen!

 19. Jan schreef:

  Ik heb mijn vriendin een womanizer gekocht. Ze is er heel tevreden mee. Er is maar een negatief puntje: als ze de womanizer gebruikt vindt ze dat ze te snel klaarkomt! Ze zou liever het gevoel liever langer hebben…

 20. Zwaantje schreef:

  Heb hem vandaag in huis gekregen, wat een geweldig ding. In het begin dacht ik, huh, is dit het nou? Maar je gaat echt binnen een minuut van 0 tot 100. Zonder een gevoel dat het te veel is (of je moet hem meteen op standje 5 zetten). Een heel apart gevoel. Zelf vind ik hem ook niet ‘heel stil’, naar mijn mening is dat gebrom toch wel een beetje storend. Maar laat je daardoor niet afleiden mensen, als je twijfelt: kopen!

 21. Diana schreef:

  Heb hem gister gekregen van mijn man voor mijn verjaardag alleen ik heb de womanizer pro die is wat duurder. Ik had ook zo iets van is dit het nou, omdat je niet hoefde te bewegen en gewoon stil moest houde, maar even later dacht ik WoW wat lekker het irriteerde niet qua andere speeltjes . Het geluid viel mij mee er is geen 1 speeltje wat stil is

 22. Mustang schreef:

  Gebruik zelf een vacuüm pomp (voor mannen) Is te vinden bij de betere Gay schop om je penis lekker vacuüm te zuigen, doe dit niet elke dag maar zo af en toe best fijn (lekker) om te doen. En geloof me die zuigt en dat merk je vaak ook de dag er na nog. Ik zou het fijn vinden als ze ook een mannen versie op de markt brengen.

 23. Babi schreef:

  Hallo,

  k heb de womanizer pro gekocht en ben er ook niet zo tevreden mee. Misschien doe ik het ook niet goed. Wie wil hem van mij overnemen?

 24. wim schreef:

  ik ga straks eens de test doen met 100% prijs garantie. Wie doet mee? Het werkt als volgt … je gaat tussen je vrouw haar benen liggen. Met je vingers open je haar schaamlippen thv de clitoris tot deze vrij komt. Dan omsluit je deze met je mond en begin je zachtjes te zuigen (eerst stand 1 dus). Het is hierbij belangrijk om vooral niets anders te doen (geen strelingen, niet likken, ook niet bewegen, noch vingeren en vooral niet praten. De mond blijft rond de clitoris gedrukt). Gebeurt er niets na 1 minuut, dan begin je zachtjes harder te zuigen. Zo ga je door tot de vrouw klaar komt. Als, de brouw niet klaar komt, geen paniek. Rust even uit. trakteer haar en jezelf op een nieuw setje lingerie en een lekker glaasje champagne bij kaarslicht. Probeer na enkele uren van veel aandacht, enkele strelingen en heel veel glimlachen opnieuw en gebruik nu wel alle door jou gekende en/of nieuwe technieken. nog steeds niet tevereden, stuur je vrouw eens naar mij. Veel succes!

  • Lynn schreef:

   Beste Wim,
   allereerst wat ben je ’n geweldige kerel voor je vrouw!
   Meer succes, mijn ervaring, wanneer je zuigt je tong horizontaal beweegt over de gewillig gezogen klitje én met de juiste druk. Mijn geweldige man, doet dit met de onderkant van z’n tong. Blijkbaar houd je dit langer vol. Laat je vrouw een seintje geven wanneer je nét iets er naast zit. Minimetertje links, rechts, onder of boven. Dit komt vaak hartstikke nauw met deze methode. Je wilt immers niet dat je voor nop je precious aandacht geeft
   Met de womanizer kan je ook heel goed horizontaal bewegen en is een fantastisch gevoel, zolang je contact houdt met de juiste druk op je huid.
   Ik hoor heel graag of je gevorderd bent
   Succes met alle goeds,
   Lynn

 1. 5 februari 2015

  […] review van seksspeeltjestester Luna van Climaximaal is dan ook veelbelovend. Zij beschrijft een mindblowing orgasme en wist niet wat haar overkwam. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.