SVAKOM ADONIS – RABBIT VIBRATOR REVIEW

Naam: Svakom Adonis – verwarmende rabbit vibrator
Producent: Svakom
Prijs: € 92,95
Formaat vibrator: 20,5 centimeter x 3,8 centimeter op z’n breedst
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘De Svakom Adonis is een robuuste verwarmende Rabbit Vibrator met duale motor en een geribbelde kop voor extra G-Spot stimulatie. Adonis heeft alles in huis om je te plezieren.’
Is dat ook zo: Oh! YEAH!
Score: 9

Dit is een afbeelding van svakom adonis rabbit heating vibrator

Ik had deze Svakom Adonis al een tijdje ‘op de plank’ liggen en waarom ik ‘m er niet eerder bij pakte om te testen? Geen idee! Nou ja, ik heb wel een idee, want ik heb zoveel speeltjes op de plank liggen en mijn test-gewoonte zou eigenlijk First In, First Test moeten zijn (dus testen in volgorde van binnenkomst), maar soms krijg ik zulke leuke nieuwe speeltjes binnen dat het dus een Last In, First Test wordt (testen in volgorde van geiligheid). Ik kreeg de Svakom Adonis in ruil voor een eerlijke review!! Waarom de Svakom Adonis eigenlijk een Last In, First Test-treatment had verdiend lees je in m’n review!

Svakom is goed bezig de laatste tijd. Ze maken af en toe een missertje, zoals de Svakom Cookie en de Svakom Candy (SVAKOM COOKIE – VIBRATOR REVIEW #409) (SVAKOM CANDY – VIBRATOR REVIEW #410), maar eigenlijk lijken die 2 vibrators ook helemaal buiten de normale collectie te vallen qua looks (and feel, oooooh, vooral qua feel). Want de normale collectie bestaat uit normale en betaalbare vibrators met af en toe een paar uitschieters zoals de Svakom Trysta (SVAKOM TRYSTA – VIBRATOR REVIEW #405).

De verpakking van de Svakom Adonis

Genoeg over andere Svakom-speeltjes, hoe zit het met de Adonis? Nou, allereerst een briljante naam voor een seksspeeltje! Weer eens wat anders dan al die standaard-vrouwennamen! Leuk. Wel weer standaard is de verpakking van de Svakom Adonis. Mooie, witte doos met daaromheen een wrapper in het wit met daarop een afbeelding van de Adonis. Lekker strak. Lekker simpel. In de doos vind je de Svakom Adonis, een gebruiksaanwijzing, een opbergzakje en een garantiekaartje waarmee je de vibrator kunt registeren zodat je een jaar garantie krijgt. Allemaal keurig netjes in orde!

De look and feel van de Svakom Adonis

Maar waar het allemaal écht om draait is de Adonis zelf, want… you can’t judge a sextoy by it’s package! En je kan een sextoy ook niet echt beoordelen op z’n uiterlijk, want het gaat uiteindelijk om het innerlijk (de motor), maar… wat heeft de Svakom Adonis een goed uiterlijk zeg! Mij spreekt-ie meteen aan! Het is een stevige (het woord ‘robuust’ uit de productbeschrijving klopt) duo-vibrator, met vooral een lekkere grote ‘kop’. De staaf is op z’n breedste 3,8 centimeter en heeft 3 harde ribbels op het uiteinde. Ideaal voor G-spot-stimulatie! Het clitorale gedeelte is een beetje buigbaar en heeft trouwens ook 3 ribbeltjes. De staaf zelf is niet buigbaar.

De knopjes zitten verzonken in het handvat en op dat handvat vind je een zilveren gedeelte met daarop de letters SVAKOM. De Svakom Adonis is oplaadbaar via USB en… superfancy; als je ‘m oplaadt, dan beginnen de letters SVAKOM te knipperen (dit is bij oudere Svakom’s niet het geval)! Verder is de Adonis 100% waterproof, altijd fijn en handig.

Kijk nou hoe fancy!!!! Het is de Svakom Adonis!

Een bericht gedeeld door Climaximaal (@lunaclimaximaal) op

De warm-wordende kop van de Svakom Adonis

Ik schreef al eerder dat ik fan ben van vibrators die warm kunnen worden. Ik hoop dat in de toekomst alle grote (en goede) merken met zo’n speeltje in hun collectie komen en misschien, in de nog verdere toekomst, hebben seksspeeltjes deze functie gewoon standaard ingebouwd. Want; het is, mits het werkt, geweldig en het voegt écht wat toe aan je seksbeleving. En gelukkig werkt deze functie dikke prima bij de Adonis.

Je drukt zo’n 10 minuten voordat je de vibrator wil gebruiken op de ‘heating-button’ en… 10 minuten later heeft de kop (het aller-uiterste puntje niet helemaal) de uiterst aangename temperatuur van 38 graden.

Dit is een afbeelding van svakom adonis svakom alice svakom trysta

Soms zul je meteen, NUNUNUNU, een vibrator of speeltje willen gebruiken en dan heb je niks aan de ‘heating functie’, want waarschijnlijk al klaargekomen voordat dat ding überhaupt warm is geworden, maar… het is echt een aanrader om even van tevoren op het knopje te drukken en geduld te hebben. Het voelt niet alleen een stuk lekkerder om een warm speeltje naar binnen te brengen, ook voegt het orgasme-technisch en stimulatie-technisch iets toe, de warmte. Je zenuwuiteinden worden iets meer of iets anders gestimuleerd dan normaal. Ik kan nog steeds niet precies uitleggen wat het doet, maar trust me, het doet het!

En hoe trilt-ie dan?

Die warm-wordende kop is dus een dikke plus als je het mij vraagt (en jullie vragen het mij)! Maar… het belangrijkste bij een vibrator zijn toch de trillingen (en de vorm, maar hé, met zo’n lekkere dikke kop met ribbels zit het wel goed qua vorm). Hij trilt goed. Echt goed. Diep. Dieper zelfs dan de eerdere Svakom Keri en Svakom Alice die ik bijvoorbeeld testte. Dit kan komen doordat ze een betere motor hebben gebruikt, maar ook door het feit dat het geraamte van een dikker metaal is (de Svakom Adonis voelt behoorlijk zwaar aan) (en metaal geleid trillingen beter dan siliconen). En… nogmaals; dat warm-worden, dat draagt er ook aan bij dat je alles beter voelt.

Dit is een afbeelding van svakom adonis rabbit vibrator

De Adonis heeft 7 verschillende vibratie-opties en het is aan te raden dat je de gebruiksaanwijzing even goed leest, want in optie 1 trillen zowel de staaf als het klit-gedeelte steady, bij optie 2 alleen de staaf, bij optie 3 alleen het klit-gedeelte en 4 tot en met 7 zijn vibratiepatronen waarbij zowel de staaf als het klit-gedeelte vibreren. De vibratie-opties lopen in een loopje, dus als je bij 7 bent, dan spring je daarna weer naar 1. En er is ook nog de…

Svakom Intelligent Mode

De Svakom Adonis heeft ook een Svakom Intelligent Mode (die zet je aan door op de S-knop te duwen). Wat dat ook alweer is? Ik testte ‘m al eerder bij de Svakom Alice (SVAKOM ALICE – SEX TOY TEST #137): ‘Svakom intelligent mode imitates the complete sex process from the prelude, interaction, joy, passion, climax and to the last caress.’ Hahaha! Het blijft geinig bedacht en een leuke optie, maar elke vrouw is anders en wil iets anders. Ik schreef al eerder: ‘Het spreekt voor zich dat het nogal kort-door-de-bocht gedacht is van Svakom dat iedere vrouw middels dit voorgefabriceerde programmaatje kan klaarkomen. De S-mode duurt precies 5 minuten en hoewel ik normaal gesproken best in 5 minuten kan klaarkomen, lukte dat niet via de S-mode, omdat ik (en ik denk dat er met mij veel meer vrouwen zijn) toch wat langere tijd 1 dezelfde trilling of stootbeweging moet voelen.’ Dit geldt allemaal ook voor de Svakom Adonis; leuke optie, die S-mode, zeker leuk om te proberen, maar het is allemaal nogal random en verwacht er niet teveel van.

De knopjes van de Svakom Adonis

De Adonis heeft dus 4 knopjes. Het eerste knopje is de verwarmende functie (yes) en daaronder vindt je 3 knopjes, waarvan de middelste het S-knopje (voor de S-mode). Met de andere 2 knopjes scroll je door de vibratiemenu’s. En dat doe je door de knopjes 2 keer achter elkaar snel in te drukken. Je scrollt door de vibratie-intensiteit door diezelfde knopjes 1 keer in te drukken (er zijn trouwens 5 intensiteiten en ze blijven allemaal diep). Dit is een ietwat ingewikkelde manier en het kost je echt even wat moeite om alles te onthouden. In het begin vond ik het een beetje irritant, want het werkt niet heel intuïtief, maar na een paar keer testen wist ik wat ik aan het doen was (genieten).

Dit is een afbeelding van svakom adonis vibrator

Maar hoe voelde het?

Dit is gewoon een supergoede duo-vibrator. Punt. Uit. Ik ben gek op die ribbels op de staafvibrator en vind het prettig om die over m’n G-spot te laten glijden (anders heb je zo weinig aan ribbels). Doordat het een harde vibrator is, voel je dat in-en-uit-gaan ook goed (op je G-spot). Wel is het clitorale gedeelte ook best hard en als je de vibrator in-en-uit beweegt, dan beweegt uiteraard ook dat clitorale gedeelte mee. Hierdoor komt vooral het puntje van het clitorale gedeelte op je klit te ‘staan’, zodat de stimulatie meer een pin-point-stimulatie wordt.

Maar… je hoeft de vibrator helemaal niet in en uit je te bewegen natuurlijk. Als je ‘m alleen op z’n plek brengt en achterover gaat liggen, dan komen de ribbels van het clitorale gedeelte tegen je klit aan (niet dat je die ribbels voelt, maar dan worden de trillingen wel wat meer verspreid). Snap je het nog?

Conclusie

Dit is een behoorlijke lange review, maar ik had kunnen volstaan met; geil uitziende rabbit vibrator mét verwarmende functie van een goed merk, van een goed materiaal en met goede trillingen, voor een goede prijs (voor datgene wat je krijgt)!

DE SVAKOM ADONIS IS HIER TE KOOP (€ 92,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Liner schreef:

  Klinkt interessant! Ik heb alleen speeltjes die warm worden omdat ze lang aan staan hahaha!

  • Luna schreef:

   Hahahahahaha! Ja, ze worden vanzelf warm als je ze meer dan 10 minuten laat draaien! En sommige wand vibrators (in het stopcontact) worden gloeiend heet! Of ze branden door! ;-)

 2. Linda schreef:

  De grootte alleen al, oh…
  Ik wil m, ik wil m, ik wil m!

 3. Sandra schreef:

  Mooi!!
  Mijn oude vibrator werd inderdaad ook wel eens warm, dat was zelden een goed teken.

 4. Julia schreef:

  Achossie, het knuffeltje krijgt het er warm van…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.