SVAKOM COOKIE – VIBRATOR REVIEW #409

Naam: Svakom Cookie
Producent: Svakom
Prijs: € 79,90
Formaat: 9,5 centimeter x 4,1 centimter
Gewicht: 98 gram
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Waar te koop: Bol.com
Verkooppraatje: ‘De tentakels aan de bovenkant van de Cookie Foreplay Clitorale Vibrator maakt een masserende beweging, waardoor deze zachtjes over de clitoris heen bewegen. Deze tentakels zijn ingelegd met extra bodysafe siliconen waardoor deze extra ‘vlezig’ aanvoelen, en zo zul je dus een realistische ervaring hebben.’
Is dat ook zo: Mwaaaaaaah
Score: 7, bij nader inzien… een 5

Dit is een afbeelding van svakom cookie

Ooooooh, mag ik die, mag ik die, mag ik die, mag ik die??????? Ik had de Svakom Cookie al eerder langs zien komen op wat Social Media en dit speeltje ziet er zo wonderlijk uit dat ik ‘m gewoon MOEST hebben, want… zoiets had ik nog nooit gezien en gevoeld en dan komt er seksspeeltjes-technisch bij mij dus écht een soort hebben-hebben-hebben- moet-ik-hebben-gevoel naar boven (van dit soort gevoelens heb ik verder weinig last, behalve als het om vintage My Little Pony’s gaat) (en Lush-parfums). Gelukkig kreeg ik ‘m meteen opgestuurd in ruil voor een eerlijke review!

De Svakom Cookie is zo’n speeltje dat je meteen uit z’n verpakking rukt om te kijken wat hij nu precies doet. Ik had op Instagram en Twitter wat filmpjes voorbij zien komen van een werkende Svakom Cookie en… dat wilde ik ook zelf wel eens in het echt meemaken. Want… KIJK NOU!!!

De Svakom Cookie!!! Gekregen van @hot_stuff_amsterdam, maar geproduceerd door @svakomusa :-)

Een bericht gedeeld door Climaximaal (@lunaclimaximaal) op

De verpakking van de Svakom Cookie

De verpakking van de Svakom Cookie? Niks mis mee! Gewoon weer simpel en basic! Een witte doos met daarop een afbeelding van de Svakom Cookie. Je kunt de verpakking verwijderen en dan vind je een stevige, zwarte hardkartonnen doos met daarin dus de Cookie, een gebruiksaanwijzing, een USB-oplaadsnoer, een (echt mooi) bewaarzakje en een kaartje waarmee je een jaar garantie kunt verkrijgen als je je Svakom-speeltje registreert. Hartstikke leuk allemaal en voor mij eigenlijk al een soort verplicht iets. Net als het feit dat een goed speeltje van 100% siliconen moet zijn. En oplaadbaar. En waterproof. En dat is de Svakom Cookie allemaal!

De eerste ronde

De Svakom Cookie heeft dus 3 ‘armpjes’ die kunnen bewegen en tegelijkertijd trillen. Dit trillen en bewegen kan op 3 verschillende snelheden. Je scrollt door die snelheden door op het >-knopje of <-knopje te duwen. Heel simpel. Heel basic. Over mijn eerste testronde met de Svakom Cookie kan ik heel kort zijn; dat was geen succes. Ik was samen met M. en dan vind ik een speeltje dat geluid maakt al snel vervelend. En dit speeltje trilde, bewoog én maakte iets teveel geluid. Ik kan me dan sowieso moeilijk concentreren op wat er allemaal gebeurt en wat ik allemaal hoor en dan is het al snel teveel (want er ligt dus ook nog een man naast). Ik denk dat dit aan mij ligt. Nee, ik weet dat dit aan mij ligt, want als ik een gesprek met iemand heb en de muziek staat te hard of er gebeurt iets op straat, dan ben ik met m’n aandacht ook niet bij het gesprek. ADHD, jippie, ja, jee!

Dit is een afbeelding van 6211241 3 1

De Svakom Cookie is een ‘Sensual Foreplay Vibrator’

Misschien moet ik even vermelden dat de Svakom Cookie geen normale vibrator is, maar een… ‘sensual foreplay vibrator’. Het is dus niet echt de bedoeling om hiermee klaar te komen (neem ik aan), maar om je in the mood te brengen. Hmmm… okay. Ik heb een beetje moeite met seksspeeltjes die zich op deze manier in de markt zetten, want… een speeltje helpt me dus wel om geil te worden, maar daarna? Dan moet ik het zelf maar uitzoeken, want dit speeltje is niet sterk genoeg om me tot een orgasme te trillen met die bewegende armpjes???? Een beetje de seksspeeltjes-versie van een cockteaser! Een pussy-teaser!

Maar… eerlijk is eerlijk, een pussy-teaser is ook eigenlijk precies wat de Svakom Cookie is. Als ik de 3 bewegende armpjes tussen m’n schaamlippen laat bewegen, dan voelt dat heel subtiel lekker. Teasend. Als een opwarmertje. Omdat de Svakom Cookie een ‘voorspel-vibrator’ is zeggen ze bij Svakom dat je geen glijmiddel hoeft te gebruiken, omdat je vanzelf wel nat wordt, maar dat is ook weer zo’n onzinnig marketing-verhaaltje. Gewoon wél meteen glijmiddel gebruiken, want dat maakt alles een stuk lekkerder. De Svakom Cookie voelt trouwens ook best okay op je tepel!

Dit is een afbeelding van svakom cookie vibrator

De Svakom Cookie wordt, hoe geiler je wordt, lekkerder om te gebruiken, want… hoe geiler je wordt (bent) hoe groter je klit is (wordt),hoe meer doorbloeding je door de vagina hebt en hoe gevoeliger je bent. Dus… voorspel-technisch is de Svakom Cookie best leuk en lekker.

Maar dan?

Maar dan? Ja, dan houdt het voor mij qua Svakom Cookie wel op. Het was leuk om ermee gespeeld te hebben, al had het van mij allemaal wel wat ‘duidelijker’ mogen zijn qua die bewegende armpjes, wat harder. Want klaarkomen met alleen de Svakom Cookie? Nee dus. Maar ja, het is dan ook een ‘voorspel-vibrator’.

Ik moest er uiteindelijk een vibrator (de Fun Factory Stronic G, momenteel nog steeds mijn toy of choice) bij pakken om tot een orgasme te komen. En… toen had ik, clitoraal gezien, toch genoeg aan de beweging en trilling van de Svakom Cookie en dat had ik eigenlijk niet verwacht. Als je 1 van die armpjes over je klit laat gaan, dan is het net een vinger die op en neer gaan én ook nog eens trilt.

Dit is een afbeelding van svakom cookie vibrator cookie

Conclusie

Dit is geen speeltje dat ik erbij zou pakken als ik samen met M. vrij. Ook al weet ik nu wat ik kan verwachten van het gevoel van die trillende en bewegende vingers (en ik dus niet meer zo snel afgeleid ben), toch voegt de Svakom Cookie voor mij niks toe bij ons liefdesspel. Daarvoor is het een te ‘ingewikkeld’ en subtiel speeltje. Maar… heb jij geen partner tot je beschikking en ben je op zoek naar een subtiel bewegend én trillend speeltje, dat qua gevoel in de verte lijkt op gevingerd worden door iemand anders, dan is de Svakom Cookie leuk en best lekker.

DE SVAKOM COOKIE IS HIER TE KOOP (€ 79,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Uny schreef:

  Wow die review komt als geroepen hahaha dankjewel. Ik ga nu lezen

 2. Uny schreef:

  Uhhh waar ik mijn lange reactie gebleven? Hij is verdwenen

  • Uny schreef:

   Ik had een hele lange reactie geplaatst en nu is ie weg..

   • Luna schreef:

    Ooooh! Er is vannacht wat onderhoud aan de site geweest, dus ik vrees met grote vrezen dat je reactie kwijt is :-(

    • U schreef:

     Uuhhh nouja.. oke.. wat ik dus zei in die reactie is dat ik deze toy niet aan mn lijstje toe zal voegen. Hij ziet er leuk en schattig uit en de techniek is weer anders dan gewend maar het feit dat het niet echt een toy is om klaar te komen, zal ik m niet kopen.. maaarrrr, ik heb een hele lieve vriend (gewoon een vriend) die zo lief was om mij het geld cadeau tr doen om de stronic G te kopen. Dus die heb ik gisteren besteld.. helemaal blij en trots hahah.. ik moest en zal m hebben en ja ik ben die vriend wel heeel heeeel erg dankbaar voor het geld. Want het is niet zomaar iets.. het is wel 160 euro waar we over praten. Maar ja, dat moest ik even gemeld hebben. Haha joepie.. ben zo blij.. ik heb de paarse gekozen trouwens.

 3. Ier schreef:

  Zo jammer, want het ziet er veelbelovend uit. Ik vind zo’n “voorspel” toy dus gewoon drie keer niks. En ik kan me niet zo goed voorstellen dat heel veel mensen hier wel warm van worden…

 1. 29 januari 2018

  […] week schreef ik nog over de Svakom Cookie (VIBRATOR REVIEW #409: SVAKOM COOKIE) en dat ik die zooooooo graag wilde hebben, hebben, hebben. Hetzelfde gold voor de Svakom Candy! […]

 2. 20 maart 2018

  […] bezig de laatste tijd. Ze maken af en toe een missertje, zoals de Svakom Cookie en de Svakom Candy (SVAKOM COOKIE – VIBRATOR REVIEW #409) (SVAKOM CANDY – VIBRATOR REVIEW #410), maar eigenlijk lijken die 2 vibrators ook helemaal buiten […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.