JOYMATIC RABBIT – THE BIOFEEDBACK TOY – VIBRATOR REVIEW #429

Naam: Joymatic Rabbit Pearl Vibrator
Producent: OV-Grosshandel (Orion Versand)
Prijs: € 109,-
Formaat vibrator: 22 centimeter x 3,2 centimeter op z’n breedst
Gewicht vibrator: 176 gram
Batterijen/oplaadbaar: 3 AAA-batterijen (meegeleverd)
Waar te koop: Maanzin.nl / Orion.de
Verkooppraatje: ‘Deze Joymatic Rabbit roze vibrator is uitgerust met sensoren waardoor de vibrator harder gaat trillen wanneer je de schacht aanknijpt.’
Is dat ook zo: Ik word hier niet blij van
Score: 3

Dit is een afbeelding van joymatic rabbit biofeedback toy

Van een dame van Orion Versand, all the way from Germany, yes, kreeg ik de Joymatic Rabbit Pearl Vibrator opgestuurd, in ruil voor een eerlijke review. De Joymatic Rabbit Pearl Vibrator maakt gebruik van een staaltje Duitse technologie (German Innovation staat er zelfs op de verpakking)! Het is namelijk een ‘biofeedback toy’. Wat dat is? Ik ga het jullie allemaal uitleggen!

Er zijn binnen de ‘biofeedback toy’-collectie van Joymatic (wat dus een submerk is van Orion Versand) 2 verschillende seksspeeltjes; de Joymatic Touch Clitoris Vibrator en de Joymatic Rabbit Pearl Vibrator. Ik kreeg dus de laatste en die ga ik Joymatic Rabbit noemen in de rest van de review, want echt hoor, wat een namen er soms aan speeltjes gegeven worden!

De verpakking van de Joymatic Rabbit

De Joymatic Rabbit komt in een gezellige hardkartonnen, witte doos. Om die doos zit een wrapper met daarop een afbeelding van de Joymatic Rabbit en nogal wat kreten die duidelijk willen maken dat dit een wel heel bijzonder speeltje is. Ik doe even een greep: ‘It feels you, you feel it’! Of: ‘The intelligent Rabbit Vibrator’! En; More Pressure = More Pleasure!’ En; ‘Joymatic Sensor Technology Plus’! Ik weet dat in mijn tekst DE AANSCHAF VAN JE EERSTE VIBRATOR staat dat je beter geen seksspeeltjes kunt kopen met een blonde snollebol op de verpakking, maar ik denk dat ik dat regeltje even naar het hier en nu, anno 2018 moet gaan trekken; koop geen seksspeeltjes met kreten op de verpakking die niemand begrijpt.

Dit is een afbeelding van joymatic rabbit pearl biofeedback vibrator

In de verpakking vind je de Joymatic Rabbit, een bewaarzakje en 3 AAA-batterijen. Ook vind je een gebruiksaanwijzing die niet specifiek voor een Joymatic-speeltje is, maar meer een algemeen verhaal voor seksspeeltjes. Geen ‘gefeliciteerd met je Joymatic’, maar ‘congratulations on the purchase of your vibro sex toy’. Ook niet echt chique voor een toy van 109 euro, toch?

The look and feel van de Joymatic Rabbit

Zo op het oog is er helemaal niks mis met de Joymatic Rabbit. Hij voelt stevig tot hard aan, het puntje is een beetje buigbaar, het siliconen is zacht, het konijntje is schattig. Maar… wat ik echt niet begrijp; waarom is deze vibrator niet oplaadbaar? Dit speeltje maakt gebruik van, kuch, biofeedback, en dat doet-ie dan op 3 AAA-batterijen? Als je er biofeedback-technologie, kuch, in kunt stoppen, dan kun je ‘m ook wel effetjes oplaadbaar maken, toch? Lijkt mij wel. En nogmaals; de Joymatic Rabbit kost 109 euro! Voor een vibrator die werkt op batterijen! Honderdennegen euro! Dan mag die biofeedback, kuch, wel HEEL GOED zijn!

Het is echt lang geleden dat ik een seksspeeltje op batterijen testte (sprak ik blasé) en de Joymatic Rabbit laat me maar weer eens zien dat speeltjes op batterijen niet alleen slecht voor het milieu, maar ook bloedirritant zijn. Het houdertje waar de 3 AAA-batterijtjes in moeten is supertjeskut om open te maken en supertjeskut om weer dicht te doen. Heel stug en star en moeilijk en I broke a nail (sprak ik wederom blasé) (en ik héb niet eens lange, toffe nagels om te breken)!

Dit is een afbeelding van biofeedback sextoy joymatic rabbit vibrator

One button control, woehoe

Ik moet er echt altijd zoooooo om lachen, HIHIHI, HAHAHA, als seksspeeltjes worden aangeprezen met ‘one button control’! Alsof dat superhandig is! Is het meestal dus niet, want dan moet je met die ene knop door alle vibratiepatronen scrollen voordat je bij het patroontje bent dat je wil hebben. De Joymatic Rabbit heeft dus ook 1 knop. En met die knop kun je ‘m aanzetten en uitzetten. De knop is nogal gevoelig, dus wanneer je bezig bent met de Joymatic Rabbit gaat-ie gemakkelijk uit. En daarna weer aan en daarna…

Biofeedback???

Ik heb het even ge-Google’t, maar biofeedback is het volgende: een methode waarbij lichaamssignalen gemeten worden, zoals spierspanning, huidgeleiding, ademhaling, hartslag en handtemperatuur. Okay. Kan ik wat mee. De Joymatic Rabbit maakt gebruikt van ‘biofeedback’ in de vorm van spierspanning. Dus; je zet de vibrator aan (met die ene knop), je brengt ‘m naar binnen met wat glijmiddel (het formaat is fijn, glijdt goed weg) en dan… dan kun je de Joymatic Rabbit bedienen met je kutspieren. Ik herhaal; dan kun je de Joymatic bedienen met je kutspieren.

Dit klinkt in theorie best grappig, maar in de praktijk is het echt hilarisch. Geil is iets TOTAAL anders, maar daar gaat het niet om. Oh, wacht, daar gaat het nou juist wél om.

Hoe voelt dat nou, een vibrator met biofeedback?

Op het droge leek het me al niks; een vibrator die harder gaat trillen als je je spieren aanspant. Hij gaat ook harder trillen als je in de staaf knijpt met je handen trouwens. Dus… je ligt te liggen in je bedje met die vibrator in je kut. En hij kan het ‘uit zichzelf’ maar in 1 standje. Dan knijp je met je spieren en dan gaat-ie harder trillen. Of trillen? Draaien en trillen, want de Joymatic Rabbit heeft onder het siliconen van die ronddraaiende parels verborgen. Daarnaast roteert z’n kop. Dus je knijpt, hij gaat harder. Maar ik kan dat samenknijpen van m’n kutspieren geen uren en uren volhouden, laat staan een halve minuut.

Kortom; soloseks met dit apparaat is 1 grote ongecontroleerde toestand. Wat een irritant ding. De trillingen van het konijntje op je klit zijn niet eens zo slecht, maar die draaiende parels en dat draaiende kopje (zonder trillingen); ik kan hier niks mee. En dat je steeds je spieren aan moet spannen om ‘m harder te zetten, dat is misschien wel goed voor het trainen van je spieren, maar het voelt heel erg onhandig. En vermoeiend. En STOM! En klaarkomen is al helemaal geen optie. Wie heeft dit bedacht? Wie heeft dit getest voordat het de markt op zou gaan? Ik niet.

Dit is een afbeelding van joymatic rabbit vibrator biofeedback toy

Maar eh, wel lachen toch?

“Laat mij eens”, probeerde M. die naast me lag terwijl ik de Joymatic Rabbit testte. De vorige keer had hij de Lovense Osci gered van de ondergang, dat ging hem vast nog een keertje lukken, dacht hij. “Nee, maar dit is écht een kutding”, zei ik. Maar M. was overtuigd van zijn magische touch en duwde de staaf wat harder tegen m’n G-spot aan. Er gebeurde niks. Hij duwde ‘m links, hij duwde ‘m rechts, naar boven, naar beneden, maar de Joymatic Rabbit bleef trillen in standje 1. “Span je spieren eens dan”, zei hij. “Ja, Jesus, dat heb ik net de hele tijd gedaan”, lachte ik. “Ja, hij doet het! Blijf eens lachen dan”, lachte hij. En ja, daar ga je. Toen M. ook nog eens ‘Bassie en Adriaan’ ging zingen terwijl ik die ‘biofeedback’-vibrator in m’n kut had, was de hele situatie reddeloos verloren. De Joymatic Rabbit trilde variërend van hard naar zacht, volledig ongecontroleerd, net als mijn lach. We hadden wel een heel gezellig, liefdevol, humoristisch, om te lachen, mooi moment samen. Dat wel. Maar nogmaals; geil is anders.

Dit is een afbeelding van biofeedback vibrator toy joymatic

Conclusie

Ik zou willen schrijven; ‘leuk bedacht, slecht uitgevoerd’, maar dit is helemaal niet leuk bedacht. Als je het concept van deze Joymatic Rabbit aan willekeurige vrouwen uitlegt, dan zal hopelijk het merendeel, of in ieder geval alle vrouwen die maar een beetje verstand hebben van de werking van hun kut en klit, tot de conclusie komen; nee, gaat niet werken. Heel slecht bedacht.

Wat wél een goed ‘biofeedback speeltje’ (je hebt waarschijnlijk een hele installatie nodig) zou zijn is een apparaat dat AL je lichaamsfuncties meet, dus je ademhaling, je temperatuur, de vochtbalans in je vagina, in je mond, de spierspanning in al je spieren (ook je kutspieren) en daar dan een vibrator aangekoppeld (of 2, clitoraal en vaginaal) (en misschien ook wel iets op je tepels, kan mij het schelen) (anaal ook nog, toe maar). Op basis van je ademhaling, temperatuur, spierspanning en weet ik veel wat nog meer, gaan de vibrators steeds iets harder trillen (en het spreekt voor zich dat dit goede trillingen zijn). Dát is, lijkt mij, pas een seksspeeltje dat werkt met biofeedback. De Joymatic Rabbit is gewoon een vibrator die harder gaat trillen als je je kutspieren spant. En daar zit niemand op te wachten.

DE JOYMATIC RABBIT IS HIER TE KOOP (€ 109,-)

OF (MOCHT JE IN DUITSLAND WILLEN SHOPPEN) HIER (€ 109,-) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Tess schreef:

  Hahahaha nou je hebt me in elk geval wel vermaakt met je review! Mijn biofeedback toy (de joymatic the biofeedback toy the intelligent touch vibrator, ja echt) reageerde ook niet eens zo goed op mijn spierspanning. Anticlimax!

  • Luna schreef:

   Ja, die NAMEN! OMG! Intelligent touch clitoral vibrator biofeedback toy, LORD! Nou ja… de mijne reageerde wel, maar wat heb je eraan!? Zucht! En dan ook nog 109 euro!

 2. Liner schreef:

  Hahaha de prijs is echt om te huilen. Wel huilen van het lachen, want ik vind dit echt een hilarisch ding. Echter heb ik niet zoveel geld over om even te lachen haha!

 3. Marjan schreef:

  Ik dacht even dat je een duurzame vibrator aan het testen was…. gezien de naam (maar goed ik sla al door als ik het woord BIO tegenkom) Het klinkt als een soort kermis in je kut/bed vibrator maar dan zonder de lampjes. Je review is wederom hilarisch.. heerlijk!

 4. DibbesD schreef:

  Nou, je hebt je best gedaan. Zelf geprobeerd, de hulptroepen ingeschakeld….. het heeft in ieder geval een hilarische review opgeleverd! Maar effe serieus…. 109 Euries en dan op batterijen????? Echt in geen 100 jaar dus!

 5. Ier schreef:

  Schofterig eigenlijk. Zo’n prijs en dan op batterijen.. Maar ik heb gelachen, dankjewel :)

 6. Sandra schreef:

  Wel écht een mooie review. Soms is het ook gewoon leuk als iets wordt afgefikt. Ik heb me kapot gelachen en ga nu weer mijn goede vibrator opzoeken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.