OPEN KRUIS CATSUIT MET BODY LOOK – LINGERIE REVIEW #509

Naam: Open kruis catsuit met body look
Producent: Music Legs
Prijs: € 19,95
Formaat: one size fits most (HAHAHAHAHAHAHAHA)
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Materiaal: nylon
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘Het zachte, gladde materiaal is comfortabel om te dragen en sluit goed aan op elk lichaam. Ook heeft de catsuit een open kruis voor een uitdagende twist.’
Is dat ook zo: Aantrekken was inderdaad een uitdaging
Cijfer: onvoldoende

Dit is een afbeelding van catsuit met open kruis en body look music legs
Ik kreeg onlangs weer een doosje met leuks van Easytoys.nl! Met leuks en lekkers en geiligs en… met een lingeriesetje (dat zou een combinatie allemaal kunnen zijn; leuk, lekker en geil). Ik koos het setje zelf uit (niet dat jullie denken dat ze daar bij Easytoys.nl zomaar catsuits met open kruis naar iedereen sturen) en eh, nou ja, eh, in woord en beeld laat ik jullie zien of het setje ook echt zo leuk en lekker en geil was.

Hallo mijn naam is Luna en ik heb een soortement van kleine fetish voor slipjes en lingerie met open kruis. Ik vind het geil zitten, het voelt geil en ik voel me ook net iets vrijer dan helemaal naakt en dat maakt het hele gebeuren nóg iets geiler. Mits ik met een goed-en-lekkker-zittend stukje lingerie te maken heb dan, want als het niet lekker zit of sexy staat, dan houdt het op. Al ben ik op zich heel snel tevreden, want dit soort lingerie draag je maar een keer of 2 of 3 en daarna valt het waarschijnlijk van ellende uit elkaar of is het al uit elkaar getrokken (en dat is helemaal geen probleem, want meestal vallen dit soort slipjes, catsuits of body’s in de categorie; niet-duur).

De verpakking en eerste indruk van de ‘open kruis catsuit’

De verpakkingen van dit soort niet-al-te-dure setjes zijn doorgaans lekker simpel en cheap. Kartonnen doosje met daarop een foto van een te dun model die het setje draagt. Niets meer en niets minder. Het setje, of in dit geval, de catsuit, zit om een stuk karton gedrapeerd en klaar ben je. Alles is veel voor wie niet veel verwacht en gelukkig verwachtte ik ook echt niets bijzonders qua verpakking.

De catsuit zelf lijkt eigenlijk meer op een panty dan op een catsuit. Het materiaal bestaat dan ook uit dunne nylon (zoals een 15 denier panty) en wat dikkere nylon (zoals een 60 denier panty). Het voelt goedkoop aan. Het voelt aan als een setje dat je je van het lijf laat rukken tijdens een vluggertje (en daar is niks mis mee) (soms is zo’n moment je best 20 euro waard)

Krijg ik ‘m eigenlijk wel aan?

Op de verpakking staat ‘one size fits most’ en ik voel me, met mijn maatje 42 toch echt wel bij de ‘most’ horen. Ik ben niet de slankste, maar ik denk toch wel dat ik een voor Europese begrippen enigszins ‘gemiddeld’ (superlekker) lichaam heb (elk lichaam is trouwens superlekker). Ik krijg m’n benen prima in het panty-gedeelte van de catsuit gehesen, maar daarna houdt het eigenlijk wel op met de pasvorm. Het ‘slipje’ dat bestaat uit wat dikker geweven nylon krijg ik wel aan, maar echt lekker zit het niet. En de ‘banden’ die om m’n buik, m’n ribben en om m’n borsten zouden moeten ‘wikkelen’, krijg ik met geen mogelijkheid in positie (de laatste band zou over m’n borsten getrokken moet worden en dan de boel strak houden). Op de foto hieronder trek ik alles omhoog, maar als ik een stukje loop, dan rolt alles vanaf m’n buik naar beneden. En er loopt een naad over het midden van de ‘catsuit’, die zie je op het Music Legs-model ook niet zitten. Conclusie: dit is geen catsuit. Dit is een panty.

Dit is een afbeelding van lingerie totaal

Een klein schrikmomentje

Als ik mezelf eenmaal enigszins in de panty heb gehesen schrik ik als ik naar m’n rechterkuit kijk. Daar lijkt ineens een extreem grote moedervlek onder de panty te zitten. Aaaaaaaah!!! Nu heb ik een aantal moedervlekken op m’n lijf, sproetjes op m’n schouder, een paar moedervlekken in m’n gezicht, maar ik kan me niet herinneren dat ik er eentje op m’n kuit heb. En dan nog wel eentje met een omtrek van zo’n 5 centimeter, brrrrrr. Bij nadere inspectie blijkt het een roosje te zijn, maar dan moet je wel heel erg nader inspecteren, want het is niet het allermooiste kanten roosje en ik snap ook helemaal niet wat dat kanten roosje daar zo ineens doet. Het past helemaal niet bij de rest van het ontwerp.

Dit is een afbeelding van roosje lingerie

Hoe staat-ie?

“Schatje, kijk nou”, zeg ik tegen M. terwijl ik een rondje draai in de catsuit.
“Oh, hmmmmm, lekker”, zegt hij.
“Nee man, dit is een catsuit, dit zou over m’n borsten moeten.”
“Ooooh, nou ja, maar het heeft wel wat hoor.”
“Ja, als het een panty zou zijn.”
“Nee hoor, ik kan hier wel wat mee.”

Dit is een afbeelding van lingerie totaal 2

Tot zover het aan een man om zijn mening vragen over een catsuit met open kruis.

Wat zijn dit voor dingetjes dan?

Ik weet niet wat die witte dingetjes aan de zijkant zijn, maar het ziet er allemaal nogal eh, bijzonder uit. Misschien moeten het metalen clipjes voorstellen? Geen idee. Maar die witte dingen, inclusief de veel en veel en veel te krappe pasvorm van deze catsuit zorgen voor een soortement van rolmops-effect. Verre van sexy. Ik voel me er niet sexy in en dat is juist de bedoeling van een catsuit met open kruis, toch?

Dit is een afbeelding van zijkant lingerie

Conclusie

One size fits most?? Laat me niet lachen! Heb je een (Europees) maatje 32 of minder? Dan zou deze catsuit met open kruis heel misschien wel iets voor je kunnen zijn. Heb je maatje 34 tot 42 en ben je op zoek naar een panty met een lelijk roosje op de enkel? Dan vind je waarschijnlijk bij de HEMA een goedkoper exemplaar, maar daar zit dan weer geen open kruis in. Voor ieder ander geldt; ga voor een ander lingeriesetje (en ze hebben er genoeg bij Easytoys.nl).

DE CATSUIT MET OPEN KRUIS IS HIER TE KOOP (€ 19,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

34 reacties

 1. Tess schreef:

  OMG wat een ellende hahaha! Die witte dingen en dat ‘roosje’ zijn echt belachelijk, wat een blamage! Nou, ik heb er in elk geval wel even lekker om kunnen lachen. Ik hoop jij ook. En M. heeft er in elk geval wel plezier van gehad geloof ik :D

 2. Rian schreef:

  One size “fits the lucky few”

  • Luna schreef:

   Nou… je moet hier echt size 0 voor hebben… maar ja, je moet ook weer borsten hebben, anders zakt-ie sowieso naar beneden… heeeeeeel bijzonder!

 3. DibbesD schreef:

  Ik snap m even niet…. Dat ene roosje werkt niet en die dingetjes aan het body gedeelte, moeten die het soms net laten lijken alsof het daar open kan ofzo? En dan die maatvoering….. als mede maatje 42 dame vind ik ook dat one size fits most zou moeten passen. Maat 42/44 is namelijk de gemiddelde maat! Bedankt dat je je voor ons in deze catsuit hebt gehesen, kunnen wij er lekker omheen shoppen.

  • Luna schreef:

   Ja, ik snap ‘m ook.. maar ik denk inderdaad dat die witte dingetjes ‘clipjes’ moeten lijken om de boel open te krijgen… Maar… je kunt ‘m laten liggen hoor… deze fits eigenlijk bijna eigenlijk niemand!

 4. Marjan schreef:

  Aha… one size fits nobody , nou ja…. bij de meeste dames past het meestal net niet dan….. en het ziet er inderdaad meer uit als een uit de kluiten gewassen panty dan als een catsuit. Dat roosje zie je op het model eigenlijk ook niet, maar die witte dingetjes dan weer wel, maar waar ze voor dienen? Als je uiteindelijk maar wel lol hebt gehad Luna… daar gaat het om!

  • Luna schreef:

   Ik heb zeker gelachen… en M. vond het een heeeeeel mooi product ;-)

   • DibbesD schreef:

    Jaaaaaa….. dat snap ik dan ook wel weer! Mijn partner zegt het zo: ‘lingerie is eigenlijk verpakking. En ik wil zo snel mogelijk mn cadeautje hebben. Dus des te sneller die nare verpakking weg is, des te beter!!!!!!’ Ik heb dus wel eens echt dure lingerie gekocht. Speciaal voor hem. Paarlen voor de zwijnen. In dat opzicht is deze set prima. Ik zeg t maar, vanuit mn eigen ervaring met mn partner, die overigens verder een fantastische vent is, die niks heeft met verpakkingen……

   • DibbesD schreef:

    Jaaaaaa….. dat snap ik dan ook wel weer! Mijn partner zegt het zo: ‘lingerie is eigenlijk verpakking. En ik wil zo snel mogelijk mn cadeautje hebben. Dus des te sneller die nare verpakking weg is, des te beter!!!!!!’ Ik heb dus wel eens echt dure lingerie gekocht. Speciaal voor hem. Paarlen voor de zwijnen. In dat opzicht is deze set prima. Ik zeg t maar, vanuit mn eigen ervaring met mn partner, die overigens verder een fantastische vent is, die niks heeft met verpakkingen.

   • DibbesD schreef:

    Jaaaaaa….. dat snap ik dan ook wel weer! Mijn partner zegt het zo: ‘lingerie is eigenlijk verpakking. En ik wil zo snel mogelijk mn cadeautje hebben. Dus des te sneller die nare verpakking weg is, des te beter!!!!!!’ Ik heb dus wel eens echt dure lingerie gekocht. Speciaal voor hem. Paarlen voor de zwijnen. In dat opzicht is deze set prima. Ik zeg t maar, vanuit mn eigen ervaring met mn partner, die overigens verder een fantastische vent is, die niks heeft met verpakkingen

 5. Lien schreef:

  Haha, je bent weer lekker hilarisch! Dank dat je je aan al deze martelingen bloot stelt om ons te informeren :)

 6. Bob Walberg schreef:

  Geweldig dat je je ervaring ook visueel overbrengt, dit is ook echt duidelijk voor iedereen, shappoo.

 7. JJ schreef:

  OMG fijn dat je me op zo’n slechte dag kan laten lachen!

 8. D schreef:

  Tijdens de commercial break van The Roast, keek ik even op mijn laptop en zag een twitterbericht over een Catsuit review, meteen schoten prachtige zwart/wit foto’s door mijn gedachten die je bij de Bijoux Indiscrets had geplaatst en dacht het zal toch niet….. Ik heb nog snel de inleidende beschrijving gelezen en moest al glimlachen bij de HAHAHAHAHAHAHAHAHA maar had daardoor niet verwacht dat ik te zien kreeg waar ik stiekem op had gehoopt…..

  We have something in common, althans gedeeltelijk, ik heb ook een kleine fetish voor slipjes, lingerie en panties , alleen niet voor die met een open kruis. Ik persoonlijk hou er meer van als het nog bedekt is en uitgepakt kan worden. Met deze catsuit/panty zou dat dus sowieso niet gelukt zijn.

  Het leverde in ieder geval wel een erg leuke review, op zijn Luna’s, op en de foto’s zijn des Luna’s mooi en je hebt inderdaad een superlekker lichaam!

  @Easytoys, kunnen jullie Luna een keer een Wetlook of Lak Suit maatje 42 sturen? Ik vraag dit voor een vriend :)

  • Luna schreef:

   Hahahaha, nou… er komen nog meer reviews aan hoor… ik ben niet zo van de wetlook/lak, maar ik ga proberen in 2019 elke week een ‘lingerie’-iets te reviewen…

 9. Rian schreef:

  Ik heb een aantal panty’s en catsuits van Leg Avenue, deze vind ik (met maat 36/38) persoonlijk heel fijn. Tot welke maat ze fijn en mooi zitten weet ik niet. Dat zal ook wel van je lengte afhangen. Het mooie is dat ze ook modellen in grote maten hebben.

 10. Pauline schreef:

  Mijn maatje 52 gaat hier dan zeker niet in passen… gelukkig heb ik het geld er toch niet voor, dus kan ik het ook niet verspillen! ;)
  Ben trouwens best redelijk tevreden met mijn lichaam, maar zou het helemaal niet erg vinden als ik jouw figuur had!

 11. DibbesD schreef:

  Ik weet niet wat hierboven met mn reactie gebeurt is….. Ik kreeg wel wat foutmeldingen en zo…..

 12. Sandra schreef:

  Heel sexy ;)

 13. Maurice schreef:

  ^_^
  Ik zat te glimlachen. Je hebt het geprobeerd, dat telt. En M. is gewoon lief voor je. Hahaha

 14. Sandra schreef:

  Wat een ellende ding, Luun. Ik ben blij dat je mij, met heel veel humor en heel veel lachen, deze ellende kan laten besparen.

 15. A! schreef:

  Hoi Luna,. Hilarisch! Een HEMA panty en een paar bretels zouden het beter doen! Ik hoop voor jou dat la fille d’o of coco de mer of der kommisar je iets toestuurt! Of nog meer van Bijoux Indiscrets natuurlijk. Duur allemaal maar niet yuki-yuki en gewoon in echte maten. Alleen de websites bekijken is al bijna voorspel genoeg. Net als bij vibrators en dildo’s vind ik het bij lingerie fijn als het materiaal goed is en je het vaker kan gebruiken. En als iemand het waard is ben jij het!

 16. Sandra schreef:

  Hoe stoer dat je jezelf daarin hebt kunnen wurmen (zonder ladder in die panty? wauw!) en helemaal stoer dat je de foto’s ook op internet zet! Zou ik niet durven…. maar zoals gezegd, mooi lijf heb je, op naar meer test-lingerie ;)

 17. Hot Stuff schreef:

  Je foto’s spreken echt boekdelen. Wat een miskleun joh dat pakkie! Er komen binnenkort een stel hopelijk wel goede pakkies jouw kant op ;) Whoop whoop!

 18. Lola schreef:

  Haha je maakt het erg beeldend! Wat heel fijn is want online sexy lingerie ziet er dus echt nooit uit zoals het meisje op de verpakking. Ik heb het ook wel eens geprobeerd maar valt vaak tegen. En maat 0 met cup D, pfffft… Wie heeft dat nou weer. Maar het staat je alsnog leuk hoor! En blij dat M er tenminste nog plezier van heeft gehad..

 19. Anne schreef:

  Die witte dingetjes op de zijkant doen me een beetje denken aan die ouderwetse verbandklemmetjes…..ik vind het er niet echt opwindend uitzien.

 20. Patrick schreef:

  Je mag vaker lingerie passen hoor :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.