SVAKOM TRYSTA – VIBRATOR REVIEW #405

Naam: Svakom Trysta
Producent: Svakom
Prijs: € 62,95
Formaat: 18 x 3
Gewicht: 114 gram
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Waar te koop: Bol.com
Verkooppraatje: ‘Met 7 verschillende vibratie patronen en 5 verschillende intensiteiten welke je voor elk patroon afzonderlijk kunt instellen, ben je gegarandeerd van heerlijke stimulatie. De G-Spot en Clitoris zijn zowel tegelijk als afzonderlijk van elkaar te stimuleren. Naast geweldige vibraties voorziet Trysta je ook van een speciale G-Spot functie waarbij een speciaal mechanisme op en neer over de G-Spot beweegt voor net dat beetje extra stimulatie.’
Is dat ook zo: Dit ding weet wat ik nodig heb!
Score: 9

Dit is een afbeelding van svakom trysta 2

Alweer een tijdje terug kreeg ik een doos met allerlei leuks en lekkers opgestuurd! Waarom niet meteen alles uit die doos en uit de verpakkingen rukken en meteen aan een test onderwerpen? Nou! Dat vraag ik mij ook af! Want ook al heb ik alle speeltjes wel even uit de verpakking gehaald om een snelle indruk te krijgen, toch heb ik deze Svakom Trysta weken en weken testloos laten liggen en dat is (achteraf gezien dan) echt dom geweest! Want… wat een pareltje van een sekstoy en vooral; wat een geweldig prijskaartje hangt eraan!

Svakom is een goed merk. Punt. Het is nooit mijn favoriete merk geweest, maar ze hebben een paar heel goed en vooral betaalbare seksspeeltjes op de markt gebracht. Dus zoek je naar een goed en betaalbaar (en veilig) merk; check de gehele collectie van Svakom maar eens uit! Ze hebben in de afgelopen jaren slechts 1 misser gemaakt en dat is de Svakom Gaga (een vibrator met een VIDEOCAMERAATJE erin). Verder; niks dan lof. Maar… hoger dan een 8 hebben ze op de schaal van Luna nooit gescoord (en een 8 is al heel goed), maar met deze Svakom Trysta is daar verandering in gekomen.

De verpakking van de Svakom Trysta

De verpakking van de Svakom Trysta is er eentje zoals de meeste seksspeeltjesverpakkingen; lekker strak, lekker basic, in het wit met een afbeelding van de desbetreffende vibrator op de voorkant. In de doos, waarin je de Trysta overigens prima zou kunnen bewaren, want echt een handig hard kartonnen doosje (met deksel dus) vind je de Trysta zelf, een USB-oplaadsnoertje, de gebruiksaanwijzing, een mooi bewaarzakje (en niet zo’n lullig satijnen ding) en een kaartje waarmee je je kunt registreren en 1 jaar garantie krijgt. Wil je gebruik maken van die garantie, zorg er dan wel voor dat je alles bewaart (dus alles wat je in het doosje vindt en ook de aankoopbon)!

Dit is een afbeelding van svakom trysta 1

De looks and feel van de Svakom Trysta

De Trysta zelf ziet er klein uit. Hij is in z’n totaliteit dan wel 18 centimeter, maar de invoerlengte (Jesus, wat een woord) is 10 centimeter. Met invoerlengte bedoel ik dus het gedeelte dat je in je kutje kunt brengen totdat je door ‘het clitorale gedeelte’ wordt tegengehouden. Dit clitorale gedeelte is ook niet echt groot; 4,5 centimeter bij 2,2 centimeter. De staafvibrator is ook niet echt breed trouwens; 3 centimeter. Een prima formaatje voor beginners dus, of voor vrouwen die gewoon niet zo van grote, brede dingen in hun kutje houden. Nu houd ik daar normaal gesproken wél van (binnen grenzen), maar de Trysta heeft mij, ondanks dat hij wat kleiner is, zeer aangenaam verrast!

Even alle specificaties snel op een rijtje

In iedere zichzelf respecterende review hoor je even een lijstje op te sommen van de technische specificaties van het seksspeeltje. Zoals het feit dat de Svakom Trysta oplaadbaar is via USB (hoera voor het milieu). Of het feit dat de Svakom Trysta volledig waterproof is en hierdoor gemakkelijk schoon te maken (hoera voor dames die graag in bad of onder de douche willen spelen). Ook niet geheel onbelangrijk is dat de Svakom Trysta gemaakt is van 100% siliconen en dat is een lichaamsveilig materiaal (hoera voor everybody)!

Dit is een afbeelding van svakom trysta vibrator 2

Ook heel eventjes de wat mindere dingetjes

Ik vind de Svakom Trysta briljant, geniaal, heel goed bedacht, maar… er zijn toch wat minpuntjes die ik even moet vermelden voordat ik aan mijn lofzang op de Trysta begin. Allereerst; wat een kleine kutknopjes. De knopjes van de Svakom Trysta zijn verzonken in het siliconen en totaal niet voelbaar als je bezig bent. Dit is irritant. Dit is iets wat eventueel overkomelijk is, want als je wat langer met de Trysta bezig bent (dus meerdere keren hebt gebruikt) dan weet je wat gemakkelijker waar de knopjes zitten, maar écht makkelijk wordt het niet. Mocht er ooit een Trysta 2.0 komen; graag met betere knoppen!

Nog een dingetje wat eventueel vervelend kan zijn; het geluid van de Trysta is niet heel subtiel. De trillingen van de Svakom Trysta vallen nog wel mee qua geluid, maar als je ‘het speciale mechanisme’ aan zet, dan is het allemaal niet meer zo fluisterstil. Is niet erg, er zijn ergere dingen in de wereld (oorlog, honger, Trump), maar toch; het is jammer.

De Svakom Trysta is een duo-vibrator

De Svakom Trysta is dus een duo-vibrator met een extraatje. Het is een prima, echt prima duo-vibrator met diepe trillingen. Niet superdiep, maar diep genoeg. Als ik een schaal zou hebben met diepe trillingen in vibrators van 0 tot 10, dan zou deze Svakom Trysta een 7 zijn (en een DOXY of Europe Magic Wand een 10. Als je ‘m puur en alleen als duo-vibrator zou gebruiken qua trillingen, dan zou ik de Trysta kunnen aanraden, want prima trillingen, goede vorm, flexibel clitoris-trillertje, dus je kan ‘m gemakkelijk in een standje manoeuvreren dat jij lekker vindt en zodat je clitoris ook geraakt wordt. De staaf is trouwens hard en niet flexibel. Hij heeft 7 verschillende vibratiepatronen en die kun je alle 7 laten trillen in 5 verschillende intensiteiten. Ik vond zelf het gewone steady standje het lekkerst, maar er zitten genoeg andere lekkere standjes tussen.

Maar wat maakt de Svakom Trysta nou uniek?

De Svakom Trysta heeft op de kop van de staafvibrator een bewegend balletje zitten! En dat balletje kun je afzonderlijk van de trillingen laten bewegen (in 2 standjes)! Het is subtiel en het vergt even wat geduld om het balletje precies tegen je G-spot te laten bewegen, maar dan heb je ook wat! Ik merkte dat ik de Trysta wat naar beneden moest duwen om zo het balletje goed (en stevig) tegen m’n G-spot te krijgen en hierdoor ging het clitoris-trillertje weer wat omhoog staan en die moest ik dan weer naar beneden duwen met m’n andere hand, dus het was wat gestuntel, maar als je dan eenmaal je ideale standje gevonden hebt, dan is het ZALIG!

Dit is een afbeelding van svakom trysta 4

Soms mag het ook wel wat zachter en liever

Ik kan echt enorm genieten van groot met heel diepe trillingen en daarvoor moet je niet bij de Svakom Trysta zijn. Die is echt subtiel en lief, maar weet wel alle plekjes te raken (en doet dat ‘hard’ genoeg om tot een orgasme te komen). Ik moest me echt even overgeven aan het gevoel en ONTSPANNEN (maar dat is sowieso een dingetje voor me. Ook heel lekker is het trouwens als je alleen het balletje over je klit laat rollen, beetje zoals de LELO Ora doet en de JeJoue Sasi deed (ach, wat was ik 5 jaar geleden toch blij met mijn JeJoue Sasi: SEXTOY REVIEW #43: JEJOUE SASI VIBRATOR).

Dit is een afbeelding van svakom trysta 5

Conclusie

Zoek jij een goede en vooral héél bijzondere en ook nog eens héél betaalbare duo-G-spot-vibrator? Koop de Svakom Trysta! Doe het! Het bewegende balletje is misschien niet ieders cup of tea, maar het is absoluut wel het proberen waard! Vind je het niks, dan heb je altijd nog een prima ‘gewone’ duo-vibrator in huis. Vind je dat bewegende balletje wél wat, dan heb je écht een goede G-spot-en-clitoris-stimulator gekocht voor slechts € 64,90!

DE SVAKOM TRYSTA IS HIER TE KOOP (€ 62,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. Uny schreef:

  Deze is wel echt wel een mooi ding.. echt waar.. prachtig haha.. ik houd m in mn achterhoofd..

 2. Tess tesst schreef:

  Leuk om jouw review te lezen. Voor mij werkte dat balletje dus juist helemaal niet, maar mijn G-spot heeft ook gewoon stevige stimulatie nodig.
  En verder hou ik ook van Svakom, vind het echt een fijn en goed merk.

  • Luna schreef:

   Ik moest ‘m er wel tegenaan duwen om klaar te komen (dat balletje), maar ik heb er ook heerlijk mee kunnen ‘ontspannen’… (WONDER!!!)… en Svakom is TOP… heb er nog eentje liggen om te testen… :-)

 3. DibbesD schreef:

  Klinkt wel lekker zo’n balletje. Maar ik heb van de kerstman al een Fun Factory Lady Bi gekregen en ik ben er heeeeeel blij mee. Die klitarm mag wat sterker, maar dat maakt geen bal uit met die inwendige arm. Wat een beest van een motor zit daar in! Ik wil nu alle G5 speeltjes van FF hebben…. Effe sparen maar.

 4. An schreef:

  Ik ben dol op svakom. De prijs/ kwaliteitverhouding is prima en de speeltjes zien er ook nog eens heel stijlvol uit. Je review maakt me nieuwsgierig naar deze, ik houd hem in het achterhoofd. By the way, ik heb laatst gedroomd dat ik een meet and greet met je had gewonnen. Ik mocht mijn collectie speeltjes meenemen om aan je te laten zien (sorry, je dromen heb je niet onder controle) en toen had ik per ongeluk mijn my little pony collectie meegenomen ipv mijn speeltjes. En ik heb niet eens een my little pony collectie…….meer. Ik vond het te grappig om niet met je te delen :).

  • Josje schreef:

   Haha ik had pas ook al een droom over je Luna! Ik liep langs je huis en toen vroeg je me binnen voor een theetje, super gezellige droom!

   Yess ik zat al te wachten op deze review.. Klinkt top, geniale vondst dat balletje!!

  • Luna schreef:

   Hahahahahaha! Geweldig!!!

 5. Ier schreef:

  Ik heb ‘m besteld via jouw link. Ben heel benieuwd! Ik vind het nog steeds zo ontzettend jammer dat die jejoue sasi niet meer gemaakt wordt.

  • Ier schreef:

   Ik vond het nogal een tegenvaller. Beetje hetzelfde als wat Tess Test. En dat balletje wat heen en weer rolt voel je praktisch niet. Dus ik denk dat dit heel persoonlijk is.

   • Luna schreef:

    Oh echt! Wat jammer!!!!! Ik denk dat het inderdaad persoonlijk is… Ik vond ‘m juist lekker subtiel en zeker met dat balletje over m’n G-spot…

    • Ier schreef:

     Ah well, ik heb in een spontane bui ook de womanizer pro40 en we vibe Gaga gekocht en daar werd ik dan wel weer heel gelukkig van. Dus dank voor jouw reviews!

 6. Cynthia schreef:

  Ik was altijd aan het twijfelen of het balletje wel zou werken en of ik het wel zou kopen. Nu dat ik deze review heb gelezen ben ik toch verkocht :)

 7. Iris schreef:

  Wauw, dit is er één om te onthouden… een goede score van jou en een mooie prijs! Deze vibrator komt zeker op mijn wish list. Bedankt voor de review! X

 8. Loveboy schreef:

  Het is al meer dan twee maand geleden dat je de Njoy hebt ontvangen, waar blijft de review?! ;) :D

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.